L’obligació de Madrid és mantenir-nos presos

L’OBLIGACIÓ DE MADRID/CASTILLA/ESTADO-ESPAÑOL

és mantenir-nos sotmesos,

espoliar-nos tot el que ens deixem,

i genocidar-nos.

Ho està fent des abans de 1714.

QUE AQUÍ ES SILENCIÏ, ENS DEIXA INDEFENSOS.

L’“Estado-Español” es comença a construir el 1714 sobre les runes de l’Estat Català. El “Reino de Castilla”, acabant-se d’imposar després de 1715 (caiguda del Regne de Mallorca) sobre tota la Nació Catalana, es converteix en “Estado Español en construcción” en base a la repressió i a l’assimilació, és a dir, en base al genocidi (ja començat abans). I la independència del poble català recuperada el 1931, va tornar-li a ser arrabassada el 1939 en la Guerra d’Espanya (intencionadament mal anomenada “Guerra Civil”).

El centre de poder que comanda aquesta operació s’ha anat instal·lant a Madrid de 1561 ençà. Aquesta camarilla parasitaria que dirigeix Madrid/Castilla/Estado-Español (la c-p-M/C/E-E) sap molt bé que han construït una presó de nacions mitjançant el genocidi dels seus pobles. En particular i sobre tot, és presó de la nostra nació i genocida del nostre poble. Això sol esvaeix qualsevol possibilitat de “Federació” ni de cap reforma que mereixi aquest nom. Qui, des d’allà o des d’aquí, es refereix a l’actual “Reino de España” com “multinacional” o com una “nación de naciones” o com un “pueblo de pueblos”, o/i proposa dedicar temps i energies (una vegada més!!!!!!!) a reformar-lo, està enganyant conscientment o inconscient.

Tingueu-m’ho clar nosaltres: la p-c-M/C/E-E i la majoria dels que voten els seus partits, tenen claríssim que deuen el seu poder i els seus privilegis a tenir-nos sotmesos des 1714, i que si recuperem la nostra llibertat, s’ensorra tot el seu tinglat. I tinguem clar que LA SEVA OBLIGACIÓ és mantenir-nos sotmesos, espoliar-nos tot el que ens deixem, i genocidar-nos. Ho està fent des abans de 1714 emprant tots els mitjans a la seva disposició. I en farem un llistat!

Afirmar els d’aquí que “no ens entenen/comprenen”, “no ens escolten”, “no són empàtics/no es posen a la nostre pell/no ens volen seduir”, “no se n’adonen del que passa”, “són incapaços de donar una resposta política”, “és un estat intolerant”,  “és una democràcia de baixa qualitat” i tot aquest tipus de lamentacions, ens amaga la nostre situació real i ens deixa indefensos. I molt més quan s’acompanya d’arguments del tipus “Hem de ser optimistes perquè Podemos ja treu més de 5 milions de vots”.

La nostra millor resposta: inspirar-nos en els nostres avantpassats i aplicar, d’immediat, la nostra continuïtat de més de mil anys d’existència.

LLUÍS BOTINAS, impulsor de LA GOTA CATALANA. Per favor, necessito tota la documentació possible per anar ampliant el Cinquè Dossier EL GENOCIDI CATALÀ fins bastir-ne una Biblioteca sencera!!!