Dl. 22 i dm. 23: conferència/trobada (3a i 4a) sobre EL GENOCIDI CATALÀ

VOLEM RECUPERAR LA LLIBERTAT mitjançant la independència per IMPEDIR EL GENOCIDI que ens estan aplicant des d’abans de 1714

Dl. 22 i dm. 23 d’agost de 2016 a partir de les 19:30 continua el Cicle EL GENOCIDI CATALÀ que s’ampliarà els dl. 29 i dm. 30.

De les converses que he tingut des de les primeres conferències/trobades dels dies 1 i 2 d’agost, vull compartir amb tu dues observacions:

1.- la reacció primera dient “Però és molt greu el que dius!” i a continuació, responent jo “El greu és el que ens va passar i el que actualment ens passa” i donant-los algunes de les (poques) dades que per ara he recopilat en el Primer Dossier, passar a dir “Però ells no ho reconeixeran mai!”. La meva resposta: “Som primer nosaltres els que tenim que reconèixer-ho i que esbombar-ho, i després obligar-los a que diguin que volen culminar el nostre genocidi!!!”. Com deia en el darrer missatge: “La qüestió clau és que els propis catalans hem silenciat i  amagat fins ara EL NOSTRE GENOCIDI. Sembla que està tan avançat que ni ens n’adonem!!!!!!!”.

2.- em reafirmo en que ells saben, de formes més o menys conscients o subconscients, segons graus de poder i d’erudició, no només que ens tenen presos sinó que ens estan genocidant (això sí: probablement molts d’ells ho estan fent dia a dia amb bona intenció, es a dir, “¡Por vuestro propio bien!”).

***Exemple segons grau de poder: ¿no té necessàriament que formar part de les obligacions elementals i rutinàries dels militars de màxima graduació dels tres exèrcits (i d’altres “exèrcits”) estadoespañoles tenir no un sinó diversos plans d’actuació “como y hasta donde haga falta” per tal de “mantener la unidad de la Patria, en particular ante los separatistas catalanes”? Per cert, si els catalans-legalment-catalans-segons-les-lleis-del-Reino-de-España-actualment-vigents representem un 16,5% del conjunt d’estadoespañoles, ¿quin és el percentatge d’aquests catalans dins dels quadres de comandament de “las Fuerzas Armadas Españolas”? Si algú em fa arribar dades fidedignes, ¡moltíssimes gràcies! Mentre, considero que té que estar entorn del 2% (que sembla que és el percentatge de catalans dins del “cuerpo diplomático español”). Aquesta discriminació, ¿no és un signe de desconfiança endèmica que reconeix que els catalans –fins i tot els oficialment catalans- som diferents i que no som españolenses, i que expressa un aspecte del genocidi català en marxa?

***Exemple segons grau d’erudició: t’invito a que miris l’enllaç a EL MUNDO que vaig enviar http://www.elmundo.es/cultura/2016/02/14/56bb0e5fca474152398b4669.html on recullen una entrevista titulada

ARTURO PÉREZ-REVERTE Y JOAQUÍN SABINA, A LA LUMBRE DE UN TEQUILA

i que presenten així: Dos de los creadores más irreverentes del panorama dan cuerda a sus entusiasmos, asombros y desafectos en todo lo que les sale al paso: cultura, educación o política. Una conversación cómplice entre risas, tabaco y libros. Difícil de repetir

A partir del minut 24:26 parlen de Catalunya. Em sembla que el que s’hi diu és un delicte, i els gestos que fa amb la mà simulant una guillotina o una destral tallant cap, una amenaça. O, millor, una realitat aplicada amb els mètodes possibles avui en dia (per cert, això de “pasar a cuchillo una población entera” ho van fer no al segle XI sinó al XVII i XVIII… i amb altres “estris”, el XX). I “la cosa” queda més clara 1) si s’observa la rapidesa amb que en Joaquín Sabina diu: “Me adhiero a la propuesta de mi compañero”, i 2) si es relaciona amb el tema anterior, que és “la educación” (i probablement si s’agafa el conjunt del que diuen, que no he escoltat).

Cara primer a un Segon Dossier i després a un llibre sobre EL GENOCIDI CATALÀ, torno a demanar (recorda que per a que una informació sigui vàlida i citable, cal posar la seva font, referència,… exacta) documentació, bibliografia, dades, dates, testimonis,… per anar-la classificant d’acord amb els apartats (5 de l’article II i 4 de l’article III) de LA CONVENCIÓ DE L’ONU DE 1948:

L’Article II diu: “A la present Convenció s’entén per genocidi qualsevol dels actes esmentats a continuació, perpetrats amb la intenció de destruir, totalment o parcial, a un grup nacional, ètnic, racial o religiós, com a tal: 1) Matança de membres del grup; 2) Lesió greu a la integritat física o mental dels membres del grup; 3) Submissió intencional del grup a condicions d’existència que hagin d’implicar la seva destrucció física, total o parcial; 4) Mesures destinades a impedir els naixements en el si del grup; 5) Trasllat per força de nens del grup a un altre grup.”

L’Article III afirma “Seran castigats els actes següents: a) el genocidi; b) l’associació per a cometre genocidi; c) la instigació directa i pública; d) la temptativa; i e) la complicitat”.

Fins aviat!

LLUÍS BOTINAS  lagotacatalana@gmail.com

NOTA: Per les dificultats d’aquestes dates i del tema, i per tal d’aprofitar el temps i avançar, excepcionalment assumeixo jo fer una presentació i conduir aquestes activitats donant pas a les contribucions de cada assistent. Des de setembre hi haurà altres conferenciants.

Local:   c. Cartagena 230, 5è 1a (tocant a c. Mallorca)  Metro: L2 Encants, L5 Sagrada Família

Bus: 15, 19, 33, 34, 35, H10, 50, 51, 62, 92, B20, B24