Documentació

(((NOTA: hi ha algun material en castellà intercalat, però sobre tot, està agrupat al final)))
(((NOTA: hay algún material en castellano intercalado, pero sobre todo está agrupado al final)))

Document meu del 12/5/2006 que “la casualitat” ha fet que el retrobés fa poc, i que he “netejat” el 17/4/2023

060512-Carta al Presidente Chávez-NETA 230417-5p

ATENCIÓ URGENT!

Considero que el taló d’Aquil·les del GENOCIDI SANITARI -sobre tot, GENOCIDI VACUNAL- en marxa és que TOTES les autoritats estan AMAGANT INTENCIONADAMENT a la població que HI HA UN NÚMERO MOLT ALT DE MORTS I DE DANYATS GREUS RECOPILATS PER ORGANISMES OFICIALS -EudraVigilance a l’UE; VAERS als EUA; MHRS a Anglaterra; etc.- DESPRÉS d’haver rebut una injecció. 

De fet, el primer que cal saber és que aquestes injeccions NO SÓN PAS VACUNES i que les autoritats sanitàries internacionals NO LES VAN PAS APROVAR COM A VACUNES SINÓ COM A “TRACTAMENTS EXPERIMENTALS EN SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA SANITÀRIA“. Així, doncs, el primer engany criminal fet a TOTA la població va ser fer creure que són vacunes per a que se les deixessin injectar -i, el que és encara pitjor, PERMETIN INJECTAR-LES ALS SEUS FILLS I NÉTS!!!- confiadament!

Aquestes injeccions perturben en graus diferents el metabolisme de qui en rep una, provocant com a mínim una baixada d’energia, de to vital, efectes secundaris lleus, etc., i repercuteixen negativament  en el funcionament físic, mental, emocional, etc. I el de major abast destructiu és que aquestes substàncies ataquen tant la fecunditat femenina com la fecunditat masculina, tenin un efecte esterilitzador que és el que busquen els genocides de-dalt-de-tot que han planificat aquesta “Operació Sanitària”! Dit cruament: enterrar 7.000 milions de persones és complicat. Però que no es reprodueixin no significa cap esforç ni despesa extra!!!

Qui havent rebut es troba igual que abans és perquè, AFORTUNADAMENT, ha estat enganyat (i que en doni moltes gràcies!!!): pensant-se que rebia una substància que el protegiria, en realitat només ha rebut una solució salina o altre substància inòcua. Per què? oncs perquè pel fet que es tracta d’un experiment, aproximadament la mitat de les inoculacions haurien de ser … placebo!

AJUT!  Fer un seguiment encara que “només” sigui del nombre de morts i de danyats publicat als diferents organismes oficials, reagrupar-los, resumir-los i penjar-los (millor a diferents xarxes) per difondre’ls, és una feinada … encara més feixuda si no domines els aspectes tècnics, com és el meu cas. Gràcies per les col·laboracions com em puguis oferir!

Per exemple, les dades següents s’haurien d’actualitzar:

 

Aquest és l’enllaç al resum més actual (a data 1/1/2022) que he fet per la UE:  220113-1.370 morts diaris a UE-690 mensuals a Cat-4P, i que correspon al post del dia 13/1/2022: Unió Europea: 1.370 morts diaris post-“vacunació”?

Al final hi ha el paràgraf que conté l’enllaç a l’acció (aplicable a qualsevol vacunòdrom, col·legi o lloc on s’estigui injectant) que considero més important de TOT el que fins ara conec per tal d’aconseguir frenar el genocidi vacunal en marxa:

“PARES I AVIS: DEFENSEU ELS VOSTRES FILLS I NÉTS, I ELS FILLS I NÉTS DE TOTHOM … I D’ARREU!”

I també, davant de les intencions DE LES CRIMINALS AUTORITATS SANITÀRIES I POLÍTIQUES de subministrar quartes dosis a les persones grans:

“FILLS I NÉTS: DEFENSEU ELS VOSTRES PARES I AVIS, I ELS PARES I AVIS DE TOTHOM … I D’ARREU!”

 

I per defensar-los, l’ACCIÓ MÉS RÀPIDA, SENZILLA, BARATA I EFICAÇ que conec és la que s’explica, es documenta i es mostra en aquest vídeo cabdal d’11:56 (que convido a fer viral!): https://policiasporlalibertad.tv/video/paremos-ya-la-inoculacion-en-los-colegios/ que, AFORTUNADAMENT, ja està servint d’inspiració pràctica a varies persones i famílies. Si algú vol prendre contacte per col·laborar i no sap com fer-ho, pot escriure’m. ENDAVANT!”

Si us plau, ajuda a que arribi a TOTHOM aquest enllaç : https://policiasporlalibertad.tv/video/paremos-ya-la-inoculacion-en-los-colegios/ !!!

 

I de fa ja un mes: aquí està detallada la situació a mitjans de desembre: més de 54.000 morts registrats a organismes oficials NOMÉS entre

*la Unió Europea (447 milions d’habitants), EudraVigilance: 34.337 morts el 18/12/2021

*i els USA (330 milions), VAERS: 20.244 morts el 10/12/2021

I les autoritats sanitàries (i altres) SABEN MOLT BÉ que els informes espontanis (enviats per les víctimes o pels seus familiars o metges) que recullen aquests organismes sanitaris OFICIALS són molt menys del 10% de les reaccions adverses REALMENT hagudes. O sigui que EN REALITAT a mitjans de desembre i a aquestes dues zones geogràfiques, HI HA HAGUT MÉS DE 540.000 MORTS DESPRÉS D’HAVER REBUT UNA INJECCIÓ. I això implica que a escala mundial, el número de morts post-injecció ha de ser superior a UN MILIÓ!

Ja sé que a les persones que encara confien en els experts OFICIALS (i haurien de saber que els molts experts crítics que hi ha, no tenen accés als mitjas de comunicació!) els hi semblarà impossible que es pugui estar amagant una catàstrofe així. Però un petit exemple que la realitat ha de ser així de dura, és que només a l’associació que presideixo ens ha arribat informació (directe o indirecte) d’uns 240 morts! I el grup de Telegram “AFECTADOS por las VACUNAS” https://web.telegram.org/z/#-1550720134 té (el 2/1/2022) 1.941 membres, i s’hi troba una gran quantitat de testimonis.

Però és més: el servei de Farmacovigiláncia d’AEMPS de Madrid, el 20/12/2021 informa de 362 morts (i curiós que ara no puc penjar la imatge amb aquesta informació!). 362 morts és 1) una mica més dels que m’han arribat a mi, i 2) MOLTS MENYS dels que li corresponen proporcionalment: ja que el “Reino de España” té 47 milions, que representa el 10,51% dels 447 milions de l’UE: el 10,51% de 34.337 són 3.609 morts. Explicació de per què “només” 362?

Però fins i tot si “només” fossin 362 morts, ¡LA POBLACIÓ HAURIA DE SABER-HO!

I el que els dirigents processistes (TOTS TRAÏDORS I CRIMINALS!) estan fent a Catalunya és encara més escandalós: el darrer “Butlletí de Farmacovigilància” publicat és el Vol. 19, núm. 4 • juliol – setembre 2021. I resulta que OFICIALMENT, A CATALUNYA NO HI HA HAGUT NI UN SOL MORT POST-INJECCIÓ, després d’haver punxat més de 13 milions de dosis!!!!!!!!!!!!!

Dr. J. M. ARGIMON

personificant TOTS els responsables sanitaris/mèdics/científics/periodístics/polítics/universitaris/etc. de Catalunya:

CRIMINAL I GENOCIDA !!!

 

DOCUMENTS IMPORTANTS CENSURATS SOBRE EL GENOCIDI CONTRA LA HUMANITAT EN MARXA

404 estudios sobre el fracaso de todas las medidas oficiales-con enlaces-91p

404 estudios sobre el fracaso de todas las medidas oficiales-sin enlaces-76p

Abogada Eva Manich-211221-Informe juridico “vacunas”-15p

Fiscal Valerie Oyarzun-211029-Supremacía del interés superior del menor-108p

Fiscal Valerie Oyarzun-Experimento humano no consentido-32p

860 estudios científicos sobre los efectos adversos de las inyecciones-63p

210421-Profesor Antonio D. Galera (UAB)-Efectos negativos del uso permanente de las mascarillas-60p

211211-FOI-141 institutions of 25 countries-No record isolation of SARS-CoV-2-81p

NOTA 211202: Actualització

211202-Breu resum morts i danyats injeccions-6p

211202-Breve resumen muertos y dañados inyecciones-6p

211209-Breu resum morts i danyats-12 quadres resum

NOTA 211118: Avançament d’un resum parcial meu (en castellà) sobre informes fets per organismes sanitaris OFICIALS recopilant morts i danyats després d’haver rebut alguna injecció. ÉS VITAL QUE LA POBLACIÓ SÀPIGA EL RISC QUE CORRE QUAN S’INJECTA (O RE-INJECTA!): 211118-Breve resumen peligros inyecciones

NOTA 211023.

L’IMPORTANT FET pel que PODER PARAR IMMEDIATAMENT el genocidi sanitari en marxa, és que TOTES les autoritats (començant pels responsables del Sistema Sanitari!) estan SILENCIANT/CENSURANT que ja han hagut MOLTES MORTS (i moltes més lesions, des d’invalideses a simples inflamacions locals) DESPRÉS d’haver rebut una injecció.

Aquí ho argumento per Catalunya: 211019-Cat-Morts després d’una injecció-4p, arribant a la conclusió que el número real de morts a Catalunya dins dels 28 dies posteriors a rebre una “vacuna” es situaria entre un mínim de 4.700 i un màxim de 90.000 morts. I el número de lesionats greus ha de ser molt més gran de 20.543, i el de lesionats de tot grau ha de ser molt més gran de 43.071.

I aquí ho argumento pel “Reino de España”: 211023-Cuántos muertos post “vacuna” en Cataluña y España-4p, arribant a la conclusió que el número de MORTS està entre 29.469 com a mínim, i 90.000×6,27 = 564.430 com a màxim. I el número de LESIONATS GREUS ha d’estar MOLT PER SOBRE de  128.805, i el de LESIONATS DE TOT GRAU ha d’estar MOLT PER SOBRE de 270.055.

A més, tant per ciència bàsica com pel que ja està començant a surar, hi ha científics i metges molt qualificats que adverteixen que aquestes injeccions provocaran (bé, ja estan causant) noves malalties rares, malalties autoimmunes, malalties cròniques, etc., i el que és més perillós: ataquen la fecunditat femenina (ja hi ha milers d’avortaments, centenars de morts de neonats, milons de trastocaments de la menstruació i mamaris) i també ataquen la fecunditat masculina.

I ja s’ha injectat a adolescents de 12 a 15 (tant de bo sigui fals el 84% que es diu oficialment!), s’eatà volen injectar de seguida a nens de 5 a 11 nays, i s’està planificant per finals de desembre/començamments de gener injectar a partir dels 2 mesos!!!

HEM D’IMPEDIR-HO!!!

TRENQUEM LA CENSURA!!!

PARES I AVIS: DEFENSEU FILLS I NETS!!!

 

NOTA 210808. El més urgent ara és frenar el que s’ha començat a fer el dia 4 d’agost: injectar a adolescents de 12 a 15 anys (i a embarassades!!!). Acabo de penjar aquest text escrit de la forma més suau que he estat capaç:

Pares i avis: INFORMEU-VOS!

Ajornament pels vostres fills i nets!

https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/08/05/pares-i-avis-informeu-vos-ajornament-pels-vostres-fills-i-nets/

Aquí trobeu aquesta entrada (quadres inclosos, amb actualització a finals de juliol del número de morts -més de 37.000!- i de danyats -més de 2,5 milions!- DESPRÉS de rebre una injecció) lleugerament millorada, i per tal de fer circular més àmpliament aquesta CRIDA A PARES I AVIS A DEFENSAR LA FECUNDITAT, LA SALUT I LA VIDA DELS SEUS FILLS I NÉTS (I DE TOTS!), l’he posat en forma de full:

—a doble cara:

210808-Pares i avis-37.000 morts després d’una injecció-2p

210808-Padres y abuelos-37.000 muertos después de una inyección-2p

—i a una sola cara (per abaratir), la segona de l’anterior:

210808-Pares i avis-37.000 morts-AJORNAMENT-1p

210808-Padres y abuelos-37.000 muertos-APLAZAMIENTO-1p

Esforcem-nos en arribar al màxim de pares i avis … I D’EMBARASSADES!!!!

Una via d’actuació és utilitzar aquests dos documents (fruits del World Freedom Forum de Sitges. Em sap greu, però encara no tinc la traducció al català: AJUT!) per a que pares i avis pressionin DES DE BAIX:

— a directors de centres educatius per a que no siguin utilitzats com a llocs per injectar aquestes substàncies perilloses: Carta a centros docentes ante ‘VACU’

— i també a directors o responsables dels “centres de vacunació” (fixes o “mòbils”), per a que deixin d’injectar tòxics, atès que l’OBEDIÉNCIA NO EXIMEIX DE RESPONSABILITAT: Carta a centros de ‘vacu’

També hi ha aquest document per impedir que en els centres educatius, els alumnes es vegin obligats a portar la perjudicial mascareta: Carta a centros docentes sobre MASC

GRÀCIES!!!

 

El que s’està injectant com “vacunes” NO són PAS vacunes sinó injeccions de material genètic (i magnètic, i potser d’altres!) que

1) han causat ja desenes de milers morts, discapacitats permanents i lesionats greus, que són silenciats/censurats:

RESUM a mitats maig:

UK:                             1.160 morts     i           816.667 lesionats        el 12 de maig del 2021

UE:                           10.570 morts     i        1.050.829 lesionats       el 8 de maig del 2021

USA:                          4.201 morts     i           227.805 lesionats        el 14 de maig del 2021

Total 3 zones:          15.931 morts    i        2.095.301 lesionats        a mitat de maig (i som a 210706!)

(Detalls a: 210515-Resum reaccions DESPRÉS injeccions a UE+UK+USA-5p)

(en 5 mesos, segons els CDC i el VAERS han mort d’aquestes injeccions no-vacunes administrades a uns 130 milions d’estatunitencs més persones que les que han mort durant 22 anys amb totes les vacunes “autèntiques” aplicades a milers de milions de ciutadans dels USA: 210517-CDC-4.647 deaths-More than 22 Years)

I diversos investigadors oficials han escrit a revistes científiques que els informes enviats espontàniament per víctimes, familiars, metges …, són molt menys del 10% dels fets adversos que passen en realitat.

Si acceptem que són el 10%, això implica que:

EN REALITAT, DESPRÉS DE REBRE UNA INJECCIÓ JA HI HA HAGUT UNS 160.000 MORTS I UNS 21 MILIONS DE REACCIONS ADVERSES NOMÉS A U.E., U.K. I U.S.A. Què deu ser en tot el món?

 TOTA LA POBLACIÓ HAURIA DE SABER AIXÒ, OI?

 Trenquem la censura i tot canviarà a bé en molt poc temps!

2) per tapar-ho en part, els científics i metges oficialistes inventen “variants més infeccioses i més agressives”;

3) PER CIÈNCIA BÀSICA, hi ha científics i metges que afirmen (i en tot cas els oficialistes haurien de demostrar que no és pas cert ABANS D’INJECTAR RES!!!) que aquestes injeccions provoquen noves malalties rares, autoimmunes, cròniques i degeneratives que suraran en mig any, un any, dos anys;

4) PER CIÈNCIA BÀSICA, hi ha científics i metges que afirmen (i en tot cas els oficialistes haurien de demostrar que no és pas cert ABANS D’INJECTAR RES!!!) que aquestes injeccions ataquen la fecunditat femenina (i per això ja hi ha registrats centenars d’avortements, desenes de morts de neonats i molts milers de trastocaments menstruals) i la fecunditat masculina. És a dir, aquestes injeccions SÓN ESTERILITZADORES. I ja s’està injectant a joves de 16 a 29 anys, i

5) S’ha d’aprofundir els perills que impliquen les Radiacions ElectroMagnètiques (REM) i, en particular, ara la planificada immediata activació del 5-G (MORATÒRIA!) tenint en compte els alarmants fenòmens d’adhesió de metalls, culleres, imants, … en alguns braços injectats i en altres parts del cos.

6) …

El silenci de TOTES les autoritats, i LA CENSURA que apliquen TOTS els mitjans, fan que, des de fa ja mig any,

els qualifiqui a TOTS obertament,

amb nom i cognoms,

de CRIMINALS

a escombrar i a portar a judici!!!

 

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras

Barcelona (ciutat ocupada des de 1714), 6 de juliol del 2021

210923-Propuesta Parlam Europ-Fondo compensación víctimas vacunas-RETOCAT

18 Jugadors i entrenadors de futbol amb atacs de cor

Orientem-nos des del Punt de Vista Català

en relació a la situació més perillosa que mai a afrontat la Humanitat

Els catalans (es sigui català bé per família, bé per elecció voluntària) estem patint un doble genocidi (deixant de moment a banda el tercer genocidi, comés pel Royaume de France): com a “Poble Català”, en mans de Madrid/Castilla/Estado-Español des de fa més de tres segles, i com a “Poble Català part de la Humanitat”, en mans de la petitíssima-elit-de-super-criminals (per a mi desconeguda, i em sembla poc important saber ara qui són) que des de finals del 2019 va posar en marxa la genocida “Operació Coronavirus”, preparada des de fa molt de temps.

Probablement som davant de la situació més perillosa, però que també és la situació més prometedora, que mai hem viscut, i que pot permetre’ns instaurar una societat en la que pagui la pena viure. Per què? Perquè portem:

—ja dotze anys de mobilització massiva (a cada manifestació, a cada votació, a cada festival, a cada concentració a l’estranger -inclòs, és clar, a Madrid-, a cada activitat cultural o esportiva, etc.) per assolit la independència/llibertat. Fruit d’aquesta intensa experiència, considero que com a mínim: A) un 3% dels catalans SABEM que TOTS els dirigents processistes SÓN TRAÏDORS; i B) un 25% dels catalans no ho saben però SÍ HO SENTEN.

—i més d’un any patint les mesures repressives i d’atac a totes les relacions socials humanes que ens imposen els capitostos de Madrid i els subcapitostos de Barcelona amb l’argument mai demostrat que “serveixen per protegir la nostra salut i per salvar vides”. També fruit d’aquesta molt diferent intensa experiència, considero que com a mínim: A) un 0,5% dels catalans SABEM que TOTS els dirigents (processistes i no-processistes) SÓN CRIMINALS, i B) un 10-12% dels catalans no saben però sí COMENCEN A INTUIR QUE SÓN CRIMINALS. 

Si els encara pocs que estem en els dos subconjunts perquè JA SABEM QUE SÓN TRAÏDORS I TAMBÉ QUE SÓN CRIMINALS actuem adequadament (((“CRIDA”; versió en castellà: “LLAMAMIENTO”; versió en anglès -a millorar-: “CALL”))) i aconseguim que conflueixin aquests dos moviments de catalans, i que en aquest camí el que és subconscient passi a conscient, això sumaria aproximadament un 40% de catalans disposats: A RECUPERAR LA LLIBERTAT DAVANT DE MADRID, i al mateix temps A ASSUMIR LA RESPONSABILITAT DE LA NOSTRA SALUT I DE LA NOSTRA LLIBERTAT DAVANT DELS PODERS MEDIÀTICS, FARMACÈUTICS, ETC. I això és UNA FORÇA INVENCIBLE!

I els catalans DE NOU el Poble més lliure d’Europa, i DE NOU Estat Europeu (el primer constitucional: el Principat de Catalunya ALLIBERAT després de més de tres segles d’ocupació), ens posarem al servei de la VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT de tots els Pobles del Món (fet que EN ABSOLUT implica convidar a que tothom vingui a casa nostra, “cosa” que acceleraria el nostre genocidi).

Aquesta és la meva proposta.

I aquí es troba documentació per a que els Líders Naturals del Poble Català puguin/podem actuar adequadament a favor de la VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA i així poder neutralitzar el doble (bé, triple) genocidi que he assenyalat que patim, i contribuir (decisivament?) a instaurar una Nova·Antiga Forma de Vida al servei de tots els Pobles, del 99% de la població mundial.

I és clar que aquesta Documentació també està al servei dels Líders Naturals de qualsevol altre Poble, ja que estic convençut que entre Líders Naturals ens entendrem sense dificultats insuperables.

 

Negociacions/baralles UNITÀRIES entre JxC-ERC-CUP

(amb la complicitat d’ANC i d’Òmnium)

per, encara més, desanimar al Poble Català i podrir la situació

Després que el 14-F ERC, JxC i CUP van treure MAJORIA ABSOLUTA tant en vots (més del 52%) com en escons (74 sobre 68), la CENSURA FETA PER TOTS els mitjans (tant els processistes com els anti-processistes) impedeix que creixi imparable l’exigència: “Convoqueu Sessió Plenària del Parlament de Catalunya i feu d’una punyetera vegada la D.U.I.!!!” (que NO vau fer el 27-O del 2017 … ni, en formes diferents, tampoc en ocasions anteriors).

74 diputats que vau ser votats per presentar-vos com independentistes: FEU LA D.U.I !!!

Laura Borràs:

talla de soca-rel TOTS els atacs de l’invasor/ocupant/corruptor/espoliador/genocida Estado-Español (fins i tot els “comptes” del “Tribunal de Cuentas”!) convocant una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya, aplicant el rodet de la majoria absoluta de 74 sobre 68, i, d’una punyetera vegada, FENT LA D.U.I. !!!

 

I ja abans del 14-F, aquesta fèrria censura va impedir -entre moltes altres “coses” importants per la VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT del Poble Català (i de qualsevol altre Poble)- conèixer les propostes que des de fa tres anys fa l’ÚNIC PARTIT INDEPENDITZADOR que hi ha a Catalunya: Directe-68, impulsat per David Raventós. I vull recuperar en aquest context la proposta UNITARISTA que, cas d’haver estat acceptada, hagués fet que, PROBABLEMENT, ARA JA SERIEM INDEPENDENTS. Per què? Doncs perquè la Candidatura Unitària hagués arrasat amb -es pot afinar, però m’atreveixo a dir- el 70% o més de vots i amb 90 o més escons. I hagués permès començar a negociar internacionalment des del dia següent a la seva signatura ja que TOT EL MÓN HAGUÉS ENTÈS QUE HI HAURIA AQUEST RESULTAT ABASSEGADOR.

Considero MOLT important assimilar l’ABAST ENORME d’aquella proposta. I incloure-ho com una raó de valoració màxima de Directe-68 i d’En David Raventós. Vet aquí la presentació que jo en feia a mitjans de desembre:

 

Fer una Candidatura Unitària Independentista pel 14-F !

El proppassat 14 de setembre penjava en aquest blog el meu text Unitat per fer la D.U.I. molt aviat? on informava que Directe-68 va treure l’11 de setembre d’enguany un MANIFEST PER LA UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA D.U.I. convidant a 28 partits independentistes (((el Manifest també es va remetre a 625 mitjans i periodistes))) a reunir-se abans de l’1-O per començar les negociacions. Lògicament, Directe-68 va escollir la data de l’1-O com reconeixement a la importantíssima mobilització i demostració de força del Poble Català l’1-O del 2017.

El dos d’octubre Directe-68 va treure un Comunicat insistint en la importància decisiva d’una Candidatura Unitària pel 14-F a fi de treure molts més de 68 escons i fer la D.U.I. a la primera Sessió Plenària del Parlament de Catalunya després del 14-F. Per construir-la, convidava als catalans a pressionar a tots els partits que es declaren independentistes i allargava el termini “fins al darrer dia que sigui possible presentar una llista unitària, de cara a les pròximes eleccions”.

7 secretaris nacionals de l’ANC van dimitir de la direcció de l’ANC el 2 de novembre, van constituir el grup “Donec Perficiam” i van prendre la iniciativa de constituir una nova plataforma independentista cara al 14-F. Amb aquest objectiu van convocar a nombrosos partits independentistes (entre ells, a Directe-68) a celebrar una reunió per zoom el dijous 3 de desembre a les 6 p.m. El periodista Responsable de Comunicació de Donec Perficiam, Andreu Mas, va treure el dia 5 aquest Informe, que inclou la Convocatòria pel 3 i un Comunicat posterior de Donec Perficiam. La reunió (íntegrament gravada amb acord de tots els assistents) va durar dues hores i mitja, ha provocat múltiples reaccions (que en part comento a aquest fil https://twitter.com/LluisBotinas/status/1335250572388274176) i va acordar tornar-se a trobar el dimecres 9.

Aquí el COMUNICAT-DE-DIRECTE-68-SOBRE-LA-CIMERA-PER-LA-UNITAT-INDEPENDENTISTA, tret el dia 6.

La segona reunió el dia 9 es va celebrar (potser sense la insistència de Directe-68 ja no s’hagués ni celebrat?)

—faltant-hi alguns dels assistents a la primera: Josep Costa-Junts  per Catalunya, Demòcrates, A.R.A.

—amb el representant del FNC (organització que havia estat el motiu principal de les friccions a la primera reunió i, sobre tot, després) anunciant d’entrada que marxaria a la mitja hora perquè “tenia altres reunions”,

—amb un representant dels dos del Bloc Sobiranista sense ni aconseguir connectar,

—amb els portaveus dels convocants, Donec Perficiam, contestant a la repetida petició dels dos representants de Directe-68 que es fes pública la gravació completa de la primera cimera (qualificada com “cimera històrica” pels mateixos organitzadors) dient que ja decidirien si la traurien o quins trossos tallarien o si la cremarien,

—amb presses per acabar per part d’alguns convocants i d’alguns assistents,

—sense comprometre’s a fer l’Acta,

—etc.

 

Vist en perspectiva

-com aquesta “Cimera” va ser convocada, preparada, planificada, executada, clausurada i finalment censurada pels propis organitzadors, “Donec Perficiam”, amagant la gravació de la primera reunió i no fent l’Acta de la segona,

-i els resultats donats:

—inicials atacs furibunds de Sergi Sebrià (ERC) i altres contra Josep Costa i JxC per desanimar als independentistes de base per després callar quan hi havia elements per a anar realment a fons contra la falsa conducta i les mentides d’En Josep Costa (per cert, el Secretari Primer del Parlament de Catalunya, ¿quin ordre té en el protocol de la Generalitat de Catalunya, emergida el 1978 com a part integral i integrant del “Estado-Español”, com a conseqüència de la la traïció dels “nostres” líders els anys 70 ?),

—acabar de justificar el trencament de Demòcrates amb ERC per anar-se’n amb JxC,

—formació al final d’encara una candidatura “independentista” més entorn a Força Catalunya, aquesta “autènticament independentista i anti-processista” quan està gravat -però censurat per “Donec Perficiam”- que a la primera reunió demanaven dues cadires (“dos llocs entre els deu primers de la llista”) si s’incorporaven a JxC,

—fer publicitat al FNC “atacant-lo”

—…

es por afirmar que en realitat va ser des del començament una operació divisora més al servei d’aconseguir un rècord històric de candidatures independentistes a les properes eleccions: JxCat-Demòcrates, ERC, CUP, PDeCat, Primàries, FNC, Força Catalunya, A.R.A.-CDR. M’ha arribat que “SOM catalans” també busca avals. I no sé si Aliança Catalana i algú més …

Sembla clar que els diferents components -grans i petits, “pragmàtics”, “màgics”, “radicals”, “identitaris”…- dels processisme volen, tots al servei de Madrid, que el 14-F: A) no hi hagi majoria falsament “independentista”, i B) que si la divisió/incompetència dels partits ocupants i botiflers i el rebuig del Poble Català fa que, malgrat tot, hi hagi majoria processista, aquesta majoria estigui tan dividida i (aparentment) enfrontada que quedi encara més amagada la seva traïció a la independència.

Qui vulgui aprofundir més aquest trist capítol anti-llibertat dels catalans, té elements en els documents que, per a coneixement públic i per a formació de líders, han fet públics Directe-68 i Resistència Independentista Catalana:

*Moments estel·lars de les 2 reunions de la cimera convocada per Donec Perficiam youtu.be/o7Y2meQ_z9I    14:50

*Intervencions de Directe 68 en la primera reunió: https://youtu.be/uzUEc_2e63g

*Primera reunió de la cimera 3/12/2020 : https://youtu.be/OjJQM6Lb-zY

*Segona reunió de la cimera 9/12/2020 : https://youtu.be/mUSDxRjr02E

*Opinió de Directe 68 envers la cimera per la unitat independentista: https://youtu.be/lgtSxcHwEUE

*Llista de reproducció envers la cimera organitzada per “Donec Perficiam”: https://youtube.com/playlist?list=PLV…

És difícil però considero que, mentre hi hagi temps, cal insistir en que

LA INDEPENDÈNCIA EXIGEIX LA UNITAT DEL POBLE CATALÀ, unitat que cara al 14-F exigeix la formació d’una ÚNICA CANDIDATURA NDEPENDENTISTA PER A FER LA D.U.I. AL PRIMER PLENARI DEL PARLAMENT DE CATALUNYA DESPRÉS DEL 14-F.

—i en que qui s’oposa a la unitat dels catalans (que NO té RES a veure amb “la unidad de los ciudadanos españoles en territorio catalán”), perllonga la nostra ocupació/genocidi per Madrid.

 

DESMUNTEM L’“OPERACIÓ CORONAVIRUS”

i simultàniament, instaurem nosaltres la

NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA

al servei de tots els pobles, del 99% de la població.

210409-G’OC’-Crida a l’acció adequada+Nota complementària-15p-7756

210330-G’OC’-Llamamiento a la acción adecuada-15p

URGENT!

És un engany criminal dir-li “vacunes”

al que en realitat és manipulació genètica

(o un experiment de transgènesi?).

Hem de frenar la (falsa) “vacunació”

fins a impedir-la!

NOTA: Recupero una ponència que vaig presentar fa gairebé 19 anys i que vaig preparar en sis mesos. Dóna elements per començar a conèixer la complexitat i la flexibilitat meravelloses del món real de la genètica i, per contrast, ajuda a entendre les rígides simplificacions destructives en que es basen les manipulacions genètiques (o transgènesi?) disfressades de “vacunació” que els “nostres” dirigents criminals han començat a aplicar en contra de la població, pixant-se en el més fonamental “principi de precaució”.

La ‘Ingeniería Genética’, ¿es ingeniería?

Tornant a la situació actual:

els productes que s’estan injectant sota el fals nom “vacunes” estan tenint bastants efectes nocius greus, fins i tot mortals. A les entrades m’he n’he anat fent ressò a la sèrie: “Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!!

Aquí trobeu recopilacions extenses de víctimes. Caldrà aclarir perquè alguns pocs casos de trombosi arriben a la població però es silencia que hi ha CENTENARS DE MILERS de persones que pateixen danys de diferent consideració i ALGUNS MILERS DE MORTS:

—al Regne Unit

201219-Clark-Anaphylaxis following-2,79%-8p

Reaccions adverses després d’una injecció d’AstraZeneca comunicades (per les pròpies persones afectades, per familiars, per metges, per centres sanitaris,…) ESPONTÀNIAMENT (que es sap representen una petita part de les reaccions adverses que realment passen) a la institució governamental MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), que en fa públic un informe setmanal:

*Informe sobre AstraZeneca:

Explicació de cada enllaç, agafant el primer com exemple: poso el dia d’inici de recepció dels comunicats (4 de gener de 2011: 210104); “a” el darrer dia de recepció (que va ser el 7 de març de 2021: 210307); a continuació, la quantitat d’accidents adversos que recull cada informe (228.337) i el número de morts inclosos (289). Es veu clarament com va augmentant setmana a setmana, a mesura que creix el número d’injeccions administrades:

UK-210104a210307-AZ-228.337-289 morts-65p

UK-210104a210321-AZ-377.487-421 morts-79p

UK-210104a210328-AZ-440.871-472 morts-84p

UK-210104a210505-AZ-622.176-756 morts-99p

UK-210104a210512-AZ-650.681-786 morts-103p

UK-210104a210519-AZ-676.083-806 morts-103p

Quadre en una pàgina resumint el número de persones enmalaltides o mortes segons tipus de trastorn. Posant com exemple l’informe tancat el 21 de març, als 421 morts cal afegir -considero- 13 avortaments i dos suïcidis:

UK-210321-Reaccions a AZ-377.487-421-13-2

COMENTARI MEU (Lluís Botinas):

No sé per quines raons, AFORTUNADAMENT ha arribat a la població que AstraZeneca és perillosa perquè hi ha morts per trombosi. En aquest document governamental consten morts per: Immune thrombocytopenia 1; Thrombocytopenia 1; Deep vein thrombosis 2; Cerebral thrombosis 1; Cerebral venous sinus thrombosis 4; Aortic thrombosis 1; i Thrombosis 13. TOTAL MORTS DIFERENTS TROMBOSIS: 23. Però HI CONSTEN 398 MORTS MÉS: 347 per trastorns (generals 196; cor 51; sistema nerviós 42; respiratoris 40; vasculars 8; gastrointestinals 6; metabòlics 2; renals 1; musculars 1); 47 per infeccions; i altres. I cal afegir-hi 13 avortaments i 2 suïcidis. Per tant, EN 76 DIES ELS MORTS DESPRÉS DE REBRE UNA INJECCIÓ D’ASTRAZENECA SÓN EN TOTAL 436, no ‘només’ 23 (o sigui, 19 vegades més), gairebé 6 diaris. Ja que “experts” ens diuen que la probabilitat de morir després d’una AstraZeneca es 1 entre 1 milió, queda clar que si aquestes dades OFICIALS arribessin a la població, NINGÚ NO ES VACUNARIA! (NOTA: el dia 28 ascendeixen: morts 472 i avortaments 15. TOTAL: 487. És a dir,51 morts més en una setmana: més de 7 cada dia!).

Aquí, la versió en castellà: UK-210321-Reacciones a AZ-377.487-421-13-2

*Informe sobre Pfizer:

UK-210307-Pfizer-Vaccine-100.809-237 morts-64p

UK-210321-Pfizer-116.627-283 morts-66p

UK-201209a210505-Pfizer-159.219-370 morts-78p

UK-201209a210519-Pfizer-175.673-382 morts-80p

*Informe sobre Moderna:

UK-201209a210505-Moderna-3.056-2 morts-29p

UK-201209a210519-Moderna-5.567-4 morts-32p

—a Europa

EudraVigilance-210313-162,610-3,964 deaths-4p

EudraVigilance-210327-238,949-5,365 deaths-5p

Eudravigilance-210417-330.218-7.766 dead-5p

Eudravigilance-210508-1.050.829-10.570 dead

Eudravigilance-210522-1.196.190-12.184 dead

Eudravigilance-210522-12.184 dead

—als USA

***segons aquesta recopilació de 714 pàgines 210126-VAERS-Result Form-714p, el 26/1/2021 s’havien registrat: Deaths: 148; Life Threatening: 170; Permanent Disability: 67; Congenital Anomaly/Birth Defect *: 8; Hospitalized: 453; Existing Hospitalization Prolonged: 5; Emergency Room / Office Visit: 17; Emergency Room: pàg. 76 a 217= 141 pàg. → 1.410  (((agafant 10 casos de promig per pàgina, q em sembla és baix))); Office Visit: pàg 217 a 291 = 74 → 740; None of the above: pàg 291 a 713 =  422 → 4.220    TOTAL APROX.: 7.171 reaccions adverses rebudes als USA ja el 26 de gener d’enguany.

VAERS-210312-covid19 vaccine-163p

VAERS-210423-3.544 deaths

VAERS-210507-4.057 deaths-406p

AFEGIT EL 210426:

Però l’ENGANY/CRIM DE LES VACUNES ve de molt lluny:

Per “casualitat”, el 210424 vaig trobar el llibre de 244 pàgines HORROR OF VACCINATION exposed and illustrated. Petition to the President to abolish compulsory vaccination in the Army and the Navy”, Chas. M. Higgins, Brooklyn, N. Y., 1920.

1920-Horrors of vaccination-244p

Entre molts altres aspectes interessants, aquest llibre DEMOSTRA que fa 100 anys ja hi havia organismes amb etiqueta “científic”/”mèdics” oficials que amagaven la informació real dels efectes nocius i mortals de les vacunes, i que atacaven, desprestigiaven, marginaven, censuraven,… els qui, com aquest Chas. M. Higgins informaven de la realitat. No he sabut trobar qui era, però em sembla clar que coneixia molt bé la situació real i la manipulació de les xifres, l’ocultació de persones -sobre tot, nens i adolescents- emmalaltits i morts, l’activitat de pares, grups i associacions, etc. MOLT RECOMANABLE! 

I cal tenir molt present que si les substàncies que s’administraven sota el nom de “vacunes” fa cent o més anys, i a les que se les atribueix l’erradicació de malalties i altres efectes enormement beneficiosos, s’injectessin ara, els fabricants que les produïen i els metges que les aplicaven aleshores, ara serien denunciats per les actuals autoritats sanitàries (que són tan o més criminals que aquelles, però més molt refinades, sofisticades i tecnologitzades) i condemnades a presó per intoxicació, delicte de salut pública i intent d’assassinat!!!

 

AFEGIT EL 210511:

Però l’ENGANY/CRIM SANITARI ve de molt lluny.

L’exemple de l’STE (Síndrome Tóxico Español) de fa 40 anys.

Més de la mitat de l’actual població del “Reino de España” vam viure-i-patir (d’una forma o altre) l’STE (el “Síndrome Tóxico Español”, després tamposament re-anomenat “Síndrome del aceite de conza”) detectat l’1 de maig del 1981. És important q aquestes desenes de milions de persones sàpiguen ara q aquelles desenes de milers de morts i d’afectats de per vida, és podria haver evitat perquè ES SABIA QUINA ÉS LA VERDADERA CAUSA -organofosforats- i, com a conseqüència, hi havia tractaments eficaços (antídots coneguts per medicina de guerra química). Però el poder, amb la plena col·laboració dels mitjans de comunicació i amb la imprescindible aplicació del Sistema Sanitari, va enganyar a tota “la sociedad española” (també a la no-española), i va escollir falsificar-ho TOT  i deixar que fóssim víctimes de l’actuació criminal de forces estrangeres i de l’”Estado-Español”, del “Gobierno de España” (i, a remolc, de les “Comunidades Autónomas”), dels experts oficials, … , i, finalment, de “la Justicia Española”. 

Aquest és un article meu del 1989: STE-8910-Una sentencia reveladora–El Correo del Sol-Integral-7p

I una entrevista a Plural-21 el 29 d’abril 2021 a la epidemiòloga Dra. Maria Jesús Clavera, qui va formar part de la “Comisión Nacional del STE” i va ser acomiadada quan va(n) arribar a la conlusió que NO era l’oli de colza: https://youtu.be/poPNnlwsVNU   1:27:47

SOTA EL NOM OFICIAL DE “VACUNES” S’ENGLOBA 4 TIPUS DE PRODUCTES DIFERENTS:

DOS SÓN VACUNES TAL CON S’HAN ENTÉS FINS ARA (però aquests dos encara NO s’estan aplicant, perquè encara estan en investigació), i els altres dos són dos tipus diferents de MANIPULACIÓ GENÈTICA, que són els que MALAURADAMENT s’estan aplicant

A continuació, un estudi fet per la Dra. MARÍA JOSÉ MARTÍNEZ ALBARRACÍN i signat per 60 biòlegs i 36 metges sobre els 4 tipus de productes presentats pel món oficialista sota l’únic nom “VACUNES”, i els mecanismes d’actuació de cadascun i els danys que produeixen respectivament:

210321-Estudio los 4 tipos de ‘bakunas’: dos en realidad son manipulación genética ESTERILIZADORA-31p

 

I aquí un document per mirar d’escaquejar-se de les injeccions (però del que es tracta és de FRENAR-LES fins aconseguir IMPEDIR-LES):

Si la teva empresa et vol obligar a “vacunar-te”

Si tu empresa quiere obligarte a vacunar

“Vacunes” i (suposades però mai demostrades) “mesures de seguretat” enfront de … ¿quin virus?

Encara que sorprengui moltíssim la primera vegada que es sent que hi ha nombrosos científics i investigadors independents que qüestionen/em l’existència del suposat “virus SARS-CoV-2”, convido a:

1) exigir les proves científiques (és a dir, presentar articles publicats en revistes científiques) que demostrin que realment algun equip científic d’algun laboratori (públic o privat) d’algun estat-nació l’ha aïllat i caracteritzat REALMENT encara que només sigui una vegada. És important tenir clar que “la càrrega de la prova” (o sigui, presentar les proves) recau en els qui afirmen (o bé en els qui accepten i repeteixen) que el suposat “virus SARS-CoV-2” existeix, que causa problemes de salut i que se l’ha de combatre … ¡destruint a la població!

2) llegir/estudiar aquest article de la revista DSalud https://www.dsalud.com (revista que recomano TOTALMENT) on ja l’abril de l’any passat es demostrava que NO ha estat aïllat:

abril 2020-revista DSalud-“No aislamiento del virus SARS-CoV-2”-8p

Feu clic per accedir a 2004-dsalud-no-aislamiento-color-8p.pdf

3) adonar-se del GRAU DE CENSURA I DE CRIMINALITAT (per acció o per omissió) que patim per a que NO CIRCULI ÀMPLIAMENT (en realitat, tothom hauria de saber-ho des de fa molts mesos!) que una associació de Canadà ha forçat -gràcies a l’existència a països angloparlants d’una FOI (Freedom Of Information) que obliga a respondre- a institucions científiques o sanitàries -públiques unes, privades altres- a respondre reconeixent que no tenen cap document -ni fruit d’investigacions pròpies ni d’investigacions de tercers- que demostri que “el SARS-CoV-2 ha estat aïllat”:

201216-FOI-38 institutions-No record isolation

210212-FOI-no isolation-47-institutions-Part I-149p

210212-FOI-no isolation-47-institutions-Part II-53p

210401-FOI-52 institutions-No record isolation-Synopsis-29p

210507-FOI-57 institut-15 countr-No record isolation-30p

210806-FOI-91 institut-24 countr-No record isolation-58p

210830-FOI-100 institut-25 countr-No record isolation-56p

210830-100 health-science institutions failed

Spain-Ministry-of-Health-isolation-request-reply-w-translation

S’està maltractant i torturant a les criatures en tots els centres educatius, i els docents cometen delicte quan imposen les anomenades “mesures de seguretat”. I cal tenir present que l’obediència no eximeix de responsabilitat, fins i tot penal!

La Dra. Margareta Griesz-Brisson és una de les neuròlogues líders a Europa que actualment resideix a Londres, Regne Unit. És la directora mèdica de The London Neurology & Pain Clinic i també exerceix com a experta metge-legal al Regne Unit, Noruega, Alemanya, Suïssa i els Estats Units. Especialista en neurologia, neuro-regeneració, neuro plasticitat, neurotoxicologia, medicina ambiental i control del dolor.

Per aquells que no saben encara els greus perills de les màscares, els explica en aquesta entrevista https://www.youtube.com/watch?v=pd22FGeuyog (19:48), on hi ha aquests dos paràgrafs essencials:

“Privar el cervell d’un nen o adolescent d’oxigen, o restringir-lo de qualsevol manera, no només és perillós per a la salut, sinó que és absolutament criminal. La manca d’oxigen inhibeix el desenvolupament del cervell, i el dany resultant no pot ser reparat.
(…)
Quan d’aquí a deu anys la demència augmenti exponencialment i les generacions més joves no puguin assolir el seu potencial innat, no servirà de res dir que “no necessitàvem les mascaretes”.

(((Aquests tres documents estan en castellà. Ajut per a traduir-los? Gràcies!)))

1-Griesz-Brisson-Mascarilla-Enfermedades neurodegenerativas incurables-Resum

2-201022-Brisson-Falta O2 inhibe cerebro-Daño irreparable

201020-Lista delitos en colegios por Protocolos Covid-8p

Guanyar “LA BATALLA DELS TESTS”

—Negar-se per raons legals: documento-de-rechazo-test-1p

—Negar-se per raons legals, científiques i tècniques: negarse-a-los-test-STOP-6p

La mentira de los tests de la COVID-19, al descubierto    27 abr. 2020   14:12 https://www.youtube.com/watch?v=D55YA3YXCDA&fbclid=IwAR3IlUWwHe2N_Ynq90F1_33wRzWLyG7IJNS549OG4CrWiRrmj3-6jOiJQ14&app=desktop

—Proliferació de tests aprovats o en tramitació: 231 tests el 7/4/20, ja 628 tests el 2/5/20  Llistat dels 628 tests a les 20:38 del 2/5/2020. A data 1/3/2021, a https://www.finddx.org/covid-19/pipeline/ estan llistats 1.131 “tests SARS-CoV-2” de diferents tipus que o bé “estan disponibles comercialment” o bé “estan en desenvolupament” per al “diagnòstic de COVID-19”.

OBSERVACIÓ MOLT IMPORTANT:

CAP test NO ha fet o ha passat el “gold standard” o “patró or”: a un número important de persones que donin positiu a un test determinat, se’ls ha de poder aïllar el virus SARS-CoV-2 en els seus líquids a analitzar, i aplicant la mateixa tècnica d’aïllament de virus a un número igualment important de persones que donin negatiu al mateix test, NO se’ls hi ha de poder aïllar el virus SARS-CoV-2. Només aleshores es podria afirmar que “donar positiu al test significa SÍ infecció (actual o passada) de SARS-CoV-2”, i que “donar negatiu al test significa NO infecció (actual o passada) de SARS-CoV-2”, i així aquest test es podria aplicar amb confiança, oi?

Necessito que, amb aquesta marabunta de tests-NO-fiables, algú m’expliqui: 1) que pot haver-hi una certa homogeneïtat de resultats positius i negatius, amb les greus conseqüències que té aquest “etiquetatge”; i 2) que les estadístiques siguin quelcom més que sumar patates amb pomes i amb melons i amb pinyes i amb …

—Per entendre millor con funcionen: capítols del meu llibre no-publicat (en castellà; acabat fa deu anys):

II-3-7—PCR, els primers tests que s’han utilitzat per diagnosticar “infecció per SARS-CoV-2” cas de donar positiu. També es comencen a emprar per afirmar que el pacient té determinada “càrrega viral” i que és bo que li baixi, i dolent que li pugi  la suposada “càrrega viral”. L’artefacte tecnològic “càrrega viral” serveix per presentar com a beneficiosa una quimioteràpia disfressada d’anti-viral que intoxica cada cop més a la víctima, que en masses casos acaba morint “a causa del VIH” però, això sí per alegria dels especialistes oficials del muntatge SIDA !!!, “amb càrrega viral indetectable”!

II-2-3-Tests d’anticossos, els que ara s’estan començant a aplicar massivament.

Qüestionament del confinament i de l’estratègia seguida per Madrid i que Barcelona encara voldria més dura:

***Entrevista (41 minuts), que considero FONAMENTAL, a un científic amb 45 anys d’experiència en epidemiologia. El Dr. KNUT WITTKOWSKI va ser durant més de 20 anys Cap del Departament de Bioestadística, Epidemiologia i Disseny d’Investigació a la Universitat Rockefeller a NYC. També va treballar abans durant 15 anys amb Klaus Dietz, un dels epidemiòlegs més importants del món a la ciutat alemanya de Tübingen, a la Universitat de Eberhard Karls.

Entre altres importants i bio-lògiques “coses”, el Dr. Wittkowski diu: “El distanciament social i la quarantena de tots no ha salvat vides enlloc; només s’ha prolongat la corba, causant més morts i disminuint la immunitat natural col·lectiva, que és l’única cosa que aturarà aquesta malaltia”. IMPRESCINDIBLE veure-la … críticament, és clar!

Original (en anglès i subtitulada en castellà) gravada els dies 1 i 2 d’abril a New York i pujada el 3: Knut Wittkowski – Perspectiva de la pandemia – Covid 19  https://youtu.be/lGC5sGdz4kg

***Enllaç a l’article sencer redactat pel Dr. MÁXIMO SANDÍN, durant 35 anys professor de Biologia a la Universidad Complutense de Madrid, del que ara només avanço que es va haver de prejubilar a causa de les amenaces que rebia a la Universitat per les seves investigacions buscant la veritat. L’article reprodueix les capçaleres dels articles en anglès publicats en les revistes científiques en les que el Dr. Sandín fonamenta les seves afirmacions, que sovint són simplement cites dels articles. Els paràgrafs que considero més significatius en relació al que estem patint estan seleccionats a l’entrada del dia 9 d’abril del 2020.

200405-Sandin-Per a resituar la COVID-19

***Penjo l’article per facilitar la seva circulació, però demano a qui pugui que compri aquest número de la revista DSalud al quiosc i, encara millor, convido a subscriure-s’hi. Pel que conec, és la millor revista sobre salut escrita en castellà (i, em sembla, malauradament no hi ha equivalent en català), és combativa (està implicada en diverses denúncies en defensa de la salut de la població, presentades contra les autoritats, sanitàries en particular) i té importants dificultats econòmiques per continuar. Gràcies!

abril 2020-revista DSalud-“No aislamiento del virus SARS-CoV-2”-8p

***Penjo aquest “Manifiesto” malgrat que els quatre autors confien en la versió oficial del que està passant, creuen en la validesa dels tests, tenen fe en que la solució serà la futura vacuna, i proposen obligar a portar mascaretes. Però, pel que sé fins avui -200407-, és el primer document que es declara frontalment en contra del confinament i en dóna arguments interessants. A més, queda per aclarir si -un cop més!- són “dissidència controlada”, és a dir, si la seva aparició és per evitar la irrupció d’altres persones i grups més combatius que prenguin la iniciativa contra el confinament, aquest aspecte especialment pervérs i destructiu de l'”Operació Coronavirus”.

200404-MANIFIESTO: Contra el confinamiento de la población

***Abstract d’un article científic que arriba a la conclusió que el percentatge de falsos positius que dona les PCR estudiades varia, segons criteris utilitzats, entre el 47% i el 80,33%.

200305-False-positive rate: 47% to 80,33%-200320

***Una anònima exposició (en castellà) d’algunes de les contradiccions que hem anat veient … i patint!  20 Reglas del COVID

Documents diversos

Codi de Nuremberg (contra l’experimentació mèdica amb sers humans)-Wikipedia-201219 

*Convenció per a la Prevenció i a la Sanció del Genocidi-només Articles II, III i IV-1pg

*Convención para la Prevención y la Sanción del Genocidio, Asamblea General de la ONU, 1948-3pg

*Presentació del Dossier EL GENOCIDI CATALÀ-170802-5pg 

*Quadern EL GENOCIDI CATALÀ33 documents ordenats segons els articles de la Convenció contra el genocidi, adoptada per l’ONU el 1948-107pg

Salvem les vides amenaçades pels respiradors

***Text central:  ALERTA! És contraproduent l’ús dels respiradors?-200427-3p

¡ALERTA! ¿Es contraproducente el uso de respiradores?-200427-3p

—5/4/2020: Dr Cameron Kyle-Sidell: “Estamos operando bajo un paradigma médico que no es cierto” (anglès subtitulat en castellà) 11:33 https://youtu.be/zCQyUnAwosU

—9/4/2020: article “Elevadas tasas de mortalidad en pacientes con COVID-19 conectados a respiradores” publicat a nacionfarma.com

2004-Elsevier-Revista Española de Anestesiología-9p

200331-UNIV-ROMA-APPROVATO-IL-PROTOCOLLO-CON-OZONO-1

200408-Ibiza-Ozono con pacientes de coronavirus

200408-Ibiza-Casos de coronavirus con ozonoterapia

200410-Ibiza-“Gracias al ozono lo puedo contar”

200411-Dr. Cuadra-enlace a entrevista-ozono y COVID-19

200419-Ventiladores: más perjuicio que beneficio

200421-Mio fratello-Ozono lo ha salvato

200423-Ibiza-7 de 10 tratados ozono ya alta

2004-Scrive un cardiologo di Pavia

Un assaig pioner: el MUNTATGE DE LA SIDA

Considero que canviant “VIH” per “SARS-CoV-2” i “SIDA” per “COVID-19”, més del 80% del que vaig escriure aleshores com a conseqüència de la meva investigació independent a partir del 1990, és vàlid ara:

***El meu llibre no-publicat (l’editorial es va tirar enrere) fruit de més de 20 anys d’investigació independent, voluntària i contra la corrent (assenyalo que ja té deu anys i que no està actualitzat; però confio pot ser molt útil per entendre millor què passa ara): EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, este engranaje criminal made in USA

Indice-Esquema-121012 en 15 pàgines de tot el llibre sencer.

Llibre sencer (318 pàgines): Preguntas para desmontar el SIDA-100722

Alguns capítols més actuals:

II-2-1-¿Es una enfermedad?

II-3-1-¿Hay una epidemia?  (encara menys una pandèmia, és clar)

II-2-2-¿Existe el VIH?

II-3-2.-¿Es el ‘VIH’ causa del SIDA?

II-2-4 ¿De qué mueren?

II-3-7-¿Cómo funciona la PCR? (((sofisticada tècnica utilitzada d’entrada ara per diagnosticar infecció activa))) (((Aleshores va servir per inventar l’artefacte tecnològic anomenat “Càrrega viral”, que els hi serveix per afirmar que la quimioteràpia que apliquen és beneficiosa pel pacient malgrat l’estigui perjudicant)))

II-2-3-Tests de anticuerpos (((tipus de tests utilitzats ara en segon termini per dir si es tenen o no els anticossos que suposadament ha generat la immunitat de la persona davant la presència del suposat SARS-CoV-2)))

II-3-6-Cócteles  (((la quimioteràpia disfressada d'”antiviral”)))

II-3-9-Preventivos  (((la quimioteràpia disfressada de “tractament preventiu”)))

II-4-Pregunta-definitiva-II-5-Conclusion  (((exigir als experts oficials i als polítics responsables la documentació científica publicada que dóna suport a la versió oficial i les actuacions que se n’han derivat)))

Una experiència alliçonadora: “el Síndromé Tóxico” de 1981

STE-89-Una sentencia reveladora-El Correo del Sol-Integral-7p

—aquest article publicat en “El País” el 13 de setembre del 1981 diu “Una vez eliminada la causa, que ya parecía evidente, de la enfermedad, es decir, el consumo de aceite tóxico, en lugar de ir desapareciendo gradualmente los casos, aparecían recaídas (…)”,

—aquest article publicat en un diari secundari el 17 de novembre del 2017 informa que “Víctimas del síndrome del aceite de colza denuncian el abandono institucional y exigen que se garantice una vida digna para las 15.000 personas que conviven con esta enfermedad, causada en 1981 por una intoxicación alimentaria”.

Documents de  la

2a VAGA DE FAM

D’EN DAVID RAVENTÓS

PER LA INDEPENDÈNCIA

feta de l’1 al 30 d’octubre del 2019

(i censurada des d’abans fins després)

per tal d’aconseguir que efectivament el Poble Català haguem

l’1-O recuperat la iniciativa

Per seguir la Segona Vaga de Fam per la Independència   famdindependencia.cat

Per veure “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”    lamentida.cat                  

Per comprar el llibre “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per recuperar la llibertat de Catalunya” a Amazon

Per conèixer el partit Directe-68 de David Raventós           directe68.cat

Posant “Radio Hadrian” a YouTube es poden escoltar més de 115 capítols d’una hora amb una informació i investigació úniques

Manifest de la segona Vaga Indefinida de Fam-David Raventós-191002-signat

191002-Declaración médica huelga de hambre-4p

Fulls que són fils dels que estirar per anar a qüestions cabdals per canviar l’actual situació de cabreig/confusió/depressió del Poble Català davant l’actuació (la traïció!) de TOTS els dirigents del procés.

1- Tres frases que demostren que els catalans vam ser el poble més lliure d’Europa fins 1714+Introducció-220606

2.- El camí que els catalans hauríem d’haver seguit i que ara hem d’agafar: les nostres Constitucions de 1714

3- Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2917: demostra l’acord de TOTS els 135 parlamentaris catalans -des del PP fins a les CUP- per enganyar a tots els Pobles del Món i trair al Poble Català. I la votació secreta demostra la traïció de TOTS els 72 dirigents processistes—Per Lluís Botinas-190903

4.- (dibuix) Dirigents catalans presos a presons catalanes per ordre de Madrid demostra què és en realitat l”autogovern”

5.- Conèixer els catalans d’abans de 1714-Portada

6.- Conèixer els catalans d_abans de 1714-53 apartats

7.- Directe-68, el Partit presidit per En David Raventós—Presentació en forma de full volander per poder distribuir

8.- 200911-“Manifest per una Candidatura Unitaria per fer la DUI” per les eleccions autonòmiques del 14-F 2021

9.- 201002-Comunicat de Directe-68 sobre la proposta del 200911 de “Candidatura Unitària DUI” pel 14-F 2021

Porto  a la butxaca esquerra del pantaló un joc de 3 fulls doblement plegats amb aquest ordre: el primer, paper color or, amb 1 i 2; el segon, paper blanc, amb 3 i 4; i el tercer, color groc, amb 5 i 6. I al mig hi poso el 7. Quan trobo una persona que porta llaç groc, li ofereixo el joc (estic aprenent a parlar de “Vós” atès que el “Vostè” és una castellanada) dient-li: “Ja que porteu aquest llaç, espero que us interessaran aquests fulls”. A vegades s’estableix una conversació que com a mínim ja m’ha permès vendre dos llibrets meus i obtenir mitja dotzena de correus electrònics.

Un document i una votació que demostren que el 27-O de l’any passat TOTS els dirigents “independentistes”, de manera perfectament coordinada, van escenificar l’engany al poble català fent veure falsament que declaraven la independència

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—full sencer

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—les dues frases cabdals

171113-La Vanguardia-Acta Mesa-DUI no tenía efectos jurídicos-3p 

Acta de la Mesa del 27-O-demostra l’acord de TOTS els dirigents catalans -des del PP a les CUP- per trair al Poble Català -i enganyar a tots els Pobles-. I la votació secreta demostra la traïció de TOTS els dirigents processistes. Per Lluís Botinas210925

181104-A propòsit del gravíssim engany-traïció del 27-O—per Lluís Botinas-9p

 

Una vaga de fam per la independència silenciada,

4 “huelgas de hambre” contra la independència esbombades i aplaudides

A la tarda del 6 de desembre del 2018 obro aquest espai per anar-hi posant notes i documents que facilitin fer un seguiment de les “vagues de fam” començades l’1 de desembre per Jordi Sánchez i Jordi Turull, i a la que dos dies després es van sumar Josep Rull i Joaquim Forn. Vull demostrar rigorosament (ja es sap: “les aparences enganyen”) que aquesta actuació és contra la independència del poble català, i per tant, és favorable a Madrid/Castilla/Estado-Español. Per això les anomeno “huelgas de hambre”.

El contrast queda establert per la vaga de fam indefinida per la independència, iniciada estant lliure (molt amenaçat pels processistes, però lliure) el 3 de maig del 2016 per En David Raventós i que va ser censurada, truncada i represaliada per tots el dirigents processistes catalans (inclosos els quatre ara en “huelga de hambre”), de qui trobeu informació i documents més a baix, en l’apartat 19).

181201-Vaga fam Sánchez-Turull-Denúncia

181203-Jordi Sánchez a RAC1

181205-Jordi Turull a RAC1

Continuarà. Continuaré.

NOTA que escric el 14/1/2019:

Em sap greu, però no vaig poder fer el seguiment exhaustiu que volia fer, en especial contrastant “la cosa” que feien Sánchez-Turull-Rull-Forn amb l‘autèntica vaga de fam indefinida per la independència començada per En David Raventós el 3 de maig del 2016. Però sí que puc formular tres observacions:

1) els quatre actors finalment implicats NO han fet CAP vaga de fam: en Jordi Turull fa explicar el 5 de desembre a RAC1 que cada dia prenia un sobre amb sals minerals i glucosa diluït en un litre d’aigua, i cafè… però sense sucre perquè a ell “no li agrada posar sucre al cafè”. Ningú el va desmentir. Una vaga de fam amb sals minerals, glucosa, cafè i amb (possible) sucre, senzillament no és una vaga de fam.

2) l’acte propagandístic que van fer Sánchez-Turull-Rull-Forn va ser contra la independència ja que buscava reforçar la dependència. Com? Pressionant al “Tribunal Constitucional de España” a fi de millorar el seu funcionament per tal de poder accedir més ràpid als Tribunals Europeus i així incrementar la pressió i la mediació internacionals que portin a “un referèndum pactat i vinculant com a Escòcia” (és a dir, per a que es perdi: es tracta de “la via escocesa”… a la NO-independència!). Això sí, silenciant tots els que demanen un referèndum com Escòcia que al 2014 el referèndum d’Escòcia es va perdre per tupinada!

i 3) tinc la impressió que el propi processisme ha posat sordina a aquesta fictícia “vaga de fam” i l’ha anat desmuntant fins aparcar-la “sin pena ni gloria”. Probable explicació? Que Directe-68 i la Resistència Independentista Catalana insistissin en posar sobre la taula la vaga de fam indefinida per la independència d’En David Raventós, i pressionessin a TV3 i a la Corpo per a informar-ne i contrastar.

+ + + + + + + +

L’11 de setembre del 2018 va sortir la primera edició

i el 6 de juny sortirà la cinquena edició, corregida,

del primer títol de la

Col·lecció de llibres de butxaca

I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!

He redactat una presentació de la Col·lecció. Bé, en realitat, ja que alguns títols seran bilingües, he fet dues presentacions:

una adreçada A TOTHOM QUE ES SENTI CATALÀ Presentació   I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!

i l‘altra A TODO NO-CATALÁN Presentación   Y AHORA, ¿QUÉ? ¡RESITUÉMONOS!

Per a que es noti que es tracta d’una Col·lecció, les portades de tot els títols tindran, en color negre, una part fixe: a dalt, amb frases, i a baix, el nom de la col·lecció amb el número i data del llibre concret. També hi haurà, doncs, amb frases explicatives diferents,

una portada en català Portada-I ARA, QUÈ?

i un altra portada en castellà Portada-Y AHORA, ¿QUÉ?

I per a que es vegi que és un títol diferent dins de la col·lecció, la part central portarà: en vermell, el títol i unes frases explicatives, i a continuació, en violeta, el nom de l’autor així com una línia amb la seva presentació. Vet aquí l’únic exemple per ara existent:

la portada del n. 1 en català  Conèixer els catalans d’abans de 1714-Portada

i la portada del nº 1 en castellà  Conocer los catalanes de antes de 1714-Portada

La idea és que quan es vegi un llibre de butxaca, de seguida es reconegui 1) la col·lecció, i 2) que ha aparegut un nou títol, i que la reacció sigui: “Mira! Ja ha sortit un altre títol de la Col·lecció I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS! Què bé! Adquirim-lo abans que s’esgoti!”.

Aquest n. 1 conté una Introducció i 53 apartats amb aquests títols: Conèixer els catalans d’abans de 1714-Portada+Apartats

La versió en PDFde la cinquena edició del llibre sencer en català es pot baixar gratuïtament aquí:

Conèixer els catalans d’abans de 1714-5a edició

I la versió en PDF de la segona edició del llibre sencer en castellà es pot baixar gratuïtament  aquí:

Conocer los catalanes de antes de 1714-2edición

I es poden obtenir exemplars en paper a 3€

***permanentment hi ha exemplars de les dues versions al local on faig les activitats de LA GOTA CATALANA, situat al Passatge de Gaiolà, 24, local (08013 Barcelona), entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família. Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24). És una oportunitat per conèixer-nos o per retrobar-nos, i poder parlar, posar-nos al dia i, si s’escau, acordar com col·laborar. Si vols passar-hi, millor trucar abans al 93 450 1300 per assegurar que hi haurà algú. I si vols que ens veiem i t’atengui personalment, escriu-me a lluisbotinas@lagotacatalana.cat i quedarem.

 

Finalment per ara, aquests són els propers títols a publicar (ajut!):

————————–

Hem passat dea

1) QUIN ÉS EL PUNT DE VISTA CATALÀ?

2) COM ÉREM ELS CATALANS D’ABANS DE 1714?

Si no sabem d’on venim, no podem decidir adequadament on volem anar

Si no sabem qui érem, no podem decidir conscientment què volem ser

3) INSPIRAR-NOS EN ELS NOSTRES AVANTPASSATS PER ACTUAR ARA

4) DRET CATALÀ

El Dret Català era de baix cap a dalt, del poble lliure cap a l’Autoritat, cap al Govern. No tenia res a veure amb “el Derecho Castellano”, que era de dalt cap a baix, del Rei cap al poble súbdit. Expressions com “El Rey es la ley” o “¿Qué es ley? Lo que manda el Rey” o “El que manda, manda”  o “Las leyes son para obedecerlas”, eren totalment impensables pels catalans d’abans de 1714.

5) LES CONSTITUCIONS CATALANES

6) LES CONSTITUCIONS CATALANES SÓN VIGENTS

7) EL GENOCIDI CATALÀ – SOM LLIURES ELS CATALANS?

8) OCUPACIÓ CASTELLANA I GENOCIDI CATALÀ, I DRETS HUMANS, DRETS DELS POBLES I DRETS DELS POBLES INDÍGENES

Quins Drets: Humans, dels Pobles i dels Pobles Indígenes (cal recordar que els catalans som els indígenes de Catalunya), ens són negats ara, i des de fa segles, per Madrid/Castilla/Estado-Español?

9) OCUPACIÓ CASTELLANA I GENOCIDI CATALÀ, I DRETS HISTÒRICS

Sembla que els que des de 1977 manen a Catalunya  per delegació de Madrid, a l’hora de negociar la triplement il·legal “Constitución Española de 1978”, i per raons a escatir, van donar l’esquena als nostres Drets Històrics. Som a temps d’esmenar-ho?

10) MAPES QUE MOSTREN QUE SOM UN ESTAT EUROPEU: INDEPENDENT, PODERÓS  I RECONEGUT INTERNACIONALMENT FINS 1714, I OCUPAT -desapareixem dels mapes!-  A PARTIR DE 1714 FINS AVUI. ÉS AIXÍ DE SENXILL: ARA VOLEM TORNAR A APARÈIXER EN ELS MAPAMUNDIS!!!

Any 910

1573-Mapamundi de Domingos Teixeira-Mostra banderes catalanes arreu

1587

1641

90 Consolats de Mar – XIII a XVII

Mapa d’Europa abans i després de 1714

“El primer mapa, datat l’any 1700, mostra el nostre estat històric, la Confederació Catalano-Aragonesa. El segon mapa reflecteix la realitat que neix de l’anomenat Tractat de Pau d’Utrecht de l’any 1713. Des del Memorial 1714 sempre hem dit que el Tractat de d’Utrecht no va dur la pau a Catalunya, contràriament va obrir un conflicte que encara avui -any 2017- no s’ha tancat. El Tractat internacional d’Utrecht, i els que el van seguir Rastatt i Viena, van permetre el reconeixement de l’Estat Espanyol contemporani que, a criteri nostre, va néixer amb dos errors que el portaran a la seva desfeta tal com el coneixem avui: El primer error és que desprès de la Guerra de Successió el nou estat no reconeix la Confederació Catalano-Aragonesa. Una realitat de segles formada per la Nació Catalana i l‘Aragó. No promou una entitat superior, sinó que som incorporats a Castella. I, el terme Espanya i espanyol deixa de ser geogràfic per assimilar-se a Castella. El segon error és que parteix d’una abstracció geogràfica que no respon a la realitat i que, conseqüentment, no l’assumeix. Una conseqüència actual d’aquest fet es la no assumpció del Corredor mediterrani.      Els dos mapes donen per una complerta lliçó d’història. Són com un llibre obert per a qui vulgui aprofundir i s’hagi després de la bena als ulls que Espanya teixeix.”

1854

A aquest mapa polític d’Espanya de l’any 1854 -que es pot consultar a la Biblioteca Nacional de Madrid- s’hi pot observar que ens assenyalen els Països Catalans (Catalunya, País Valencià, les Illes i Aragó) com a “La España incorporada o asimilada” i explica: “Comprende les once provincias de la Corona de Aragón todavía diferentes en el modo de contribuir y en algunos puntos del derecho privado”. Mentre que la “España uniforme o puramente constitucional, comprende 34 Provincias de las coronas de Castilla y León iguales en todos los ramos económicos, judiciales, militares y civiles”. El País Basc i Navarra, per la seva banda, tampoc són purs, sinó una mateixa cosa foral…

És a dir, que els queda molt clar que no som part de l’Espanya pura i uniforme, sinó que ens hi van “incorporar o asimilar” en el seu moment. El que no diuen és si voluntàriament o per conquesta!

11) LA CORRUPCIÓ SOCIAL LA VAN IMPORTAR I IMPOSAR LES TROPES CASTELLANES EL 1714

12) LA INDEPENDÈNCIA NO ÉS UN OBJECTIU SINÓ UN MITJÀ

PER RECUPERAR LA LLIBERTAT, RECONSTRUIR LA NACIÓ I IMPEDIR EL GENOCIDI

13) QUI HA DECIDIT QUE VOLEM UNA NOVA “REPÚBLICA CATALANA”?

Jo vull restablit la continuïtat:

ALLIBEREM LA VETERANA “REPÚBLICA DEL PRINCIPAT DE CATALUNYA”, QUE ESTÀ OCUPADA DE 1714 ENÇÀ !!!

170417-Miquel Manubens—La República de casa teva-3pg

171008-Miquel Manubens—La República que volem-“República del Principat de Catalunya”-2pg

171113-Lluís Botinas—Ja tenim la República del Principat de Catalunya. Cal passar a ser-ho-2p

171206-Miquel Manubens—Ser i estar republicà-2pg

14) RECUPERAR L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE LA NACIÓ CATALANA

De fet, tots els apartats anteriors contribueixen a la imprescindible tasca de RECUPERAR L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE LA NACIÓ CATALANA. En aquest apartat vull aportar més elements. I el primer és saber que hi ha entitats que (pràcticament) sense cap recolzament ni de la Generalitat ni de la Universitat ni dels partits ni entitats ni mitjans de comunicació que es proclamen INDEPENDENTISTES a més de catalanistes, porten dècades fen una gegantina tasca de formiga (o gota a gota…) investigant contracorrent i recuperant el nostre autèntic passat: INH, CCH, CEC, Histocat, Vaca cega, ARHLC, Memorial 1714 (si en falta algun, que se m’avisi, siusplau!).

Aquest acte ja s’ha celebrat, però és un exemple d’activitat anual que va obrint espai i aportant coneixements: 171117-18-XVII Simposi sobre la Història censurada de Catalunya (organitzar per l’INH, a Arenys de Munt)-Presentació, Programa i Organització-5p

En aquest full Una raó qualitativa més per a la Independència de Catalunya-11 Setembre 2014-1pg, que vaig repartir a la Diada del 2014, es troben enllaços a tres dotzenes de conferències que, de febrer del 2011 a març del 2014, vaig organitzar per l’INH (Institut Nova Història). Són conferències d’aproximadament una hora seguides de debats sovint tan o més llargs, sobre temes molt diversos i tots interessants. I que posteriorment molts d’ells han estat aprofundits i més documentats.

Un article escrit fa vuit anys per En Pep Mayolas, investigador del Institut Nova Història, titulat Quod Natura Non Dat, Salmantica Non Praestat on desmunta la suposada excel·lència humanista i científica de la Universidad de Salamanca.

Aquest quadern-exposició elaborat per el Memorial 1714 fa un bon resum dels segles de la nostra Història com Estat Europeu (el primer Constitucional) independent: El Regne de Catalunya fins a 1714-32pg

I aquest és el pròleg d’En Pep Mayolas al nou llibre d’En Jordi Bilbeny, «Carles I sense censura» (per poder-lo publicar, s’està fent una campanya de micromecenatge: https://www.inh.cat/micromecenatge/carles-i-sense-censura): Mayolas-200115-Història capitula enfront veritat-Carles I sense censura-13p

15) COM ACTUAR DAVANT DELS PROCESSOS JUDICIALS CONTRA CATALANS?

Obediència-Desobediència, o bé Continuïtat?

190211: “JUICIO”-1: Som el Principat de Catalunya ocupat des del 1714

190217: “JUICIO”-2: L’autodeterminació és una trampa mortal!

190221: “JUICIO”-3:  Com el 27-O ens van trair TOTS?-Forn: “La DUI es va llegir, no votar”

190304: “JUICIO”-4: El concepte català d’autoritat

16) LA TUPINADA ÉS UNA REALITAT BASTANT (MOLT?) FREQÜENT. ALERTA!!!

Sovint hi ha hagut, i hi ha, comentaris, noticies breus -o que duren poc-, afirmacions contundents però poc demostrades, etc., sobre frau electoral -tupinada- a diferents països. Normalment són països considerats com “de poca tradició democràtica”.  I de fet desprès de les darreres “elecciones generales en el Estado Español”, va haver-hi considerables notícies/denúncies en aquest sentit.

Però va haver-hi inquietud, i alguns vídeos curts, que assenyalaven trampes en el referèndum sobre la independència d’Escòcia celebrat el 18 de setembre de 2014, el que aquí es posava I ES CONTINUA POSANT com exemple a seguir. Els amics del “Centre d’Estudis Joan Bardina” han traduït i fet circular un informe que considero molt sòlid -trobo que hi manca un punt important… però ja el mencionaré un altre dia (quan escric això és Reis 2017)- que penjo a continuació. I també després un arxiu sobre l’eliminació del principal rival de Na Hillary Clinton a la recent cursa per ser candidat demòcrata a la Casa Blanca. I hi aniré afegint més texts a mesura que m’arribin. Endavant, gràcies!

Cal seguir el tema TUPINADA amb molta atenció cara a possibles intents de tupinada aquí cas que es celebri el “referèndum o referèndum” (que considero innecessari ja que ¿quin sentit té que nosaltres posem a votació -i, a més, votant qui?- SI SOM UNA NACIÓ i SI VOLEM TORNAR A SER LLIURES?).

16.1) EL REFERÈNDUM D’ESCÒCIA VA  SER UNA TUPINADA

16.2) L’ELIMINACIÓ DEL SENADOR BERNIE SANDERS DAVANT DE HILLARY CLINTON, TAMBÉ  VA SER MOLT SOSPITOSA

17) REFERÈNDUM?

17.1) QUI HA SENTIT PARLAR DE “LA COMISSIÓ DE VENÈCIA”?

Fa (més de) sis anys que s’està parlant de “fer un referèndum”, i encara més actualment: “un referèndum pactat i vinculant… com Escòcia!” (és a dir, per a que es perdi). Si “la Comissió de Venècia” és l’organisme del Consell d’Europa (Estrasburg) considerat de referència per l’organització correcta d’un referèndum i així aconseguir obtenir el reconeixement internacional dels seus resultats, ¿oi que seria lògic que avui en dia gairebé tots els catalans coneguéssim l’existència d’aquesta entitat? I en canvi, la primera i fins fa poques setmanes única persona a qui jo li he sentit mencionar -a més, repetides vegades- la Comissió de Venècia és En David Raventós, l’independentista de la vaga de fam començada el passat 3 de maig, censurada des del 4, truncada el 19 i represaliada en un psiquiàtric fins el 18 de juliol. A continuació, un document oficial en castellà i en anglès de més de 20 pàgines i un resum en català d’una pàgina. A veure si llegint-los, aconseguim comprendre les raons de que aquesta Comissió sigui tan desconeguda…

18) QUÈ VA PASSAR EN REALITAT ELS 27-O AL PARLAMENT DE CATALUNYA?

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—full sencer

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—les dues frases cabdals

171028-29: Superem el 27-O. Actuem per la “República del Principat de Catalunya”

171101: Què s’ha fet malament-Jordi Graupera-4p-docx  (4 pàgines que, rebatent-les, permeten avançar en comprendre el que Graupera amagava (i continua amagant): que TOTS els dirigents processistes ens van trair (i ens continuen traint). I permeten entendre el paper aleshores, després i ara d’En Graupera protegint als traïdors, i retenin i desviant en “les seves organitzacions” centenars de catalans independentistes que queden atrapats pels elements crítics a mig camí que fa, dificultant que evolucionin cap a LA GOTA CATALANA i a Directe-68).

171113-La Vanguardia-Acta Mesa-DUI no tenía efectos jurídicos-3p 

Acta de la Mesa del 27-O—Demostra l’acord de TOTS els dirigents catalans -des del PP a les CUP- per enganyar al Poble Català i a tots els altres Pobles. I la votació secreta confirma la traïció de TOTS esl diputats i dirigents processistes. Per Lluís Botinas-190903-210925

181031: A propòsit de l’engany del 27-O del 2017

181104: Continuació d’”A propòsit de l’engany del 27-O del 2017″

190221:  “JUICIO”-3:  Com el 27-O ens van trair TOTS? – Forn: “La DUI es va llegir, no votar”

201104: 27-O: tots ens van trair! (((I ara ens maten!)))

19) DAVID RAVENTÓS

PER CONÈIXER DAVID RAVENTÓS-180815

VÍDEOS DENUNCIANT QUE LA PREGUNTA DOBLE AMB RESPOSTA TRIPLE QUE VA PROPOSAR EN MAS -i que instantàniament van fer seva Junqueras-ERC, Fernández-CUP, Forcadell-ANC, Òmnium,…- PEL 9-N DE 2914, MATAVA LA INDEPENDÈNCIA
“La pregunta trampa que mata la independència” Publicat el 2 de febrer de 2014 43:16
https://www.youtube.com/watch?v=z0PjEMGsMZs

“La pregunta trampa que mata la independència” (resum) Publicat el 5 de febrer de 2014 10:40
https://www.youtube.com/watch?v=nRcx3lxjP_M&spfreload=5

Procés al procés. COM PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA. 1604-23pg Document redactat abans de la seva vaga indefinida de fam començada el 3 de maig del 2016, truncada el 17 de maig amb internament i medicalització psiquiàtric en contra de la seva voluntat, i represaliada així encara durant dos mesos més.

160502-Presentacio de la Vaga de Fam 

160503-Manifest de la Vaga de Fam – FAM DE LLIBERTAT

160519 Resum-Vaga de Fam-del 3 al 19 de maig 2016-12p

160703 Trobada: Aprendre de la vaga de fam d’en David Raventós

Seguir setmanalment al programa LA GOTA CATALANA de Ràdio La Mina la vaga de fam indefinida d’En Raventós per la independència: Presentació i enllaços a 11 programes on es va fent el seguiment

161128 Trobada: Una vaga de fam reveladora?

180502 David Raventós. 3/5/18: Dos anys: vaga indefinida de fam per la Independència. Acte organitzat per LA GOTA CATALANA i retransmès per Facebook https://www.facebook.com/resistenciaindependentistacatalana/videos/1108914082582379/UzpfSTEwMDAwMTcwODE2NjI0ODoxNzc2MzYxMTIyNDMwODA5/

i després editat a:  https://www.youtube.com/watch?v=qCDYY00IGOk&t=1532s

Ha fundat el partit DIRECTE-68! http://directe68.cat/

L’11 d’octubre de 2018 és la data en que -ja era hora, oi?- per primera vegada la premsa escrita (concretament el setmanari “El 3 de vuit. El Penedès com tu l’entens”) publica una entrevista En David Raventós titulada: “Qui no vol la declaració unilateral d’independència està en contra de la independència”: 181011-David Raventós a ‘el 3 de vuit’ (entrevista que, ¿curiosament?, no apareix en la versió digital). Aquell mateix 11 d’octubre va celebrar-se la primera conferència de presentació de Directe-68 (Directes a la Independència) a Vilafranca del Penedès.

Aquest passat dijous 2 de maig del 2019 va celebrar-se la Presentació número 16 de Directe-68 a Horta (Barcelona). Aquest és l’enllaç del YouTube que permet veure totes les conferències “Directes a la Independència” celebrades: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVy562hvKDpmTTic9tuXk3jltoFyr2gpR

 

20) ALGUNS DOCUMENTS COMPLEMENTARIS

120409-Amadeo-Martínez-Inglés-al-Juez-10p

111216-Origenes-de-la-fortuna-real

130629-Ejército español no podría invadir Catalunya

Amadeo Martínez Inglés-171212-Marta Rovira NO deia la veritat

180122—Sandro Rosell el pres polític independentista més veterà

Francesc Pujols-LA DOMINACIÓ CATALANA-1960

Carl Sagan-L’enganyat no vol deixar d’estar enganyat-180715

FMiA-320212-Dictamen República-21pg

Femení genèric-Invisibilització de les dones-Jaume Corbera-Diari Balears-200307

21) NOVA CRONOLOGIA GLOBAL D’EN FOMENKO

Anatoly T Fomenko-NOTA PREVIA-Lluís Botinas-1 pg

Documento FOMENKO-Resumen el año 2000 de Galina Likosova con una breve nota previa de Lluís Botinas-61 pg

Per documentació en català, en anglès i en castellà més actualitzada i àmplia: https://andreumarfull.com/nc-catala/

22) MATERIAL PER PREPARAR CONFERÈNCIES-DEBATS-TROBADES

Per les sessions de “Meditació en català” del 4 i 18 de març, i 8 i 22 d’abril del 2019 amb En Josep Lluís Olivares:

La meditació i els seus benebicis-3p

Meditació SHINE-5p

L’AMOR segons Albert Einstein-2p

Per la Trobada del 7 de gener del 2018 sobre el PLA NACIONAL DE VALORS

jordi griera-150722-irrupció del pla nacional de valors

pla nacional de valors-síntesi-19p

pla nacional de valors-resum executiu-87p

pla nacional de valors-document unitari-430p

Per la Trobada del dimarts 6 de novembre: DIRIGENTS I DIRIGITS

Generalitat-Retribucions anuals dels alts càrrecs-31p

Dossier amb 10 documents per preparar Trobada del 16 d’octubre: Re-avaluar la immersió lingüística i l’actuació de la Generalitat en relació al genocidi democràtic de la llengua catalana: 181016-Dossier Immersió lingüística-36p

FOTO-Colau sent ‘desalotjada’ pels Mossos d’Esquadra

180517-Jornada-“El Dret a l’Autodeterminació com a principi fonamental dels Drets Humans”, organitzada pel Col·lectiu MASPONS I ANGLASELL.

Xirinacs-“La_traïció dels_líders”-els 3 volums sencers-923pg

Xirinacs-Conclusions dels 3 volums de “La traïció dels líders”-12p

170320-Textos nació espanyola

Francesc Maspons i Anglasell-320212-Dictamen República-21pg

Francesc Maspons i Anglasell-1935-Pròleg fets 6 oct 1934-26pg

170418-Roser Parellada: notes sobre el meu pare Caius i el seu llibre contra la “Corona d’Aragó”-9pg

RECORDATORI-Fira del Dia de la Terra 2017

171108-Jornada Víctor Ferro-‘El Dret Públic Català’

160124-Qui són els invasors als que expulsar?-3p

171117-18-XVII Simposi ‘LA HISTÒRIA CENSURADA DE CATALUNYA’-Presentació, Programa i Organització-INH-5p

181218-Espanya busca figurants pel dia 21-D

181216-El 21D tots a casa-Ingrid

5 expressions nadalenques a corregir

200203-Felipe-VI-Discurso en la apertura solemne de la XIV legislatura

200203-No tenim rei-Planten a Felipe-VI a l’apertura de la XIV legislatura

Moreno Cabrera-NO ENSENYAR EL CASTELLÀ A CATALUNYA+4 articles-13p

23) MATERIAL PER ESBRINAR LA VERITAT EN ALGUNS ALTRES TEMES (suggeriments? aportacions?)

140731-Tiananmen 20 años después-5p
En 1989 en la plaza de Tiananmen no murió nadie-19p
Infiltrados 2.0-Verdadero origen del 15M y el complot de Podemos

24) MATERIAL EN CASTELLANO

***DOCUMENTOS

Tres encomiásticas frases del Catedrático de Derecho FRANCISCO ELÍAS DE TEJADA (Madrid, 1917 – Madrid, 1978) sobre el Derecho Catalán y los catalanes del Principado, frases tan elogiosas que nadie las tomaría en consideración si las hubiese escrito un catalán

FRANCISCO ELÍAS DE TEJADA-Citas sobre el Derecho Catalán y las Constituciones Catalanas-1pg

‘QUÉ HAY QUE SABER DEL DERECHO CATALÁN?’, de FERRAN SOLDEVILA-12p

El espíritu del derecho público catalán-(traducción)-FRANCESC MASPONS I ANGLASELL-49pg

Pucherazo en el Referéndum de Escocia-140926-24pg

Comisión de Venecia-070316-Código-de-buenas-practicas-sobre-referendos-28pg

760704-Declaración universal de los derechos de los pueblos-Alger-3pg

070913-Declaración sobre los Derechos de los Pueblos Indígenas-ONU-19pg

Convención para la Prevención y la Sanción del Genocidio, Asamblea General de la ONU, 1948-3pg

07-Qué son los Derechos Históricos-Torres del Moral-25pg

***ARTÍCULOS LLUÍS BOTINAS

Comprender el conflicto entre el Estado Español y Cataluña

180604-Nosotros no hemos de votar nada-180720

“Conocer los catalanes de antes de 1714” – 55 breves LA GOTA CATALANA que acercan al Derecho Catalán y a las Formas de Gobierno Catalanas que existían en el Principado hasta 1714. Los catalanes de entonces sabían que eran hombres y mujeres libres, y no aceptarían vivir sometidos como vivimos actualmente ni ser genocidados como estamos siendo desde 1714. LLUÍS BOTINAS-160427-16pg.

Inspirarnos en nuestros antepasados para actuar adecuadamente ahora-170106-10p

Insaculación-También la corrupción en Cataluña la impuso el Reino de Castilla en 1714-3pg

Somos el primer Estado Europeo Constitucional ocupado, y ahora queremos recuperar la libertad-170808-1pg

Abriendo debate sobre la verdad y la libertad de Catalunya-180528-10p

Última hora: Castilla invadida y ocupada por los coconchos

Si Javier Cercas se pusiera un espejo delante…

VENEZUELA COMO ESPEJO

Una anécdota: cómo Cánovas del Castillo definió a los españoles en 1876

El PP tiene razón: “Cataluña no es Escocia”

¿Frustración o cabreo impredecible?

“¡Catalán de mierda!”. Lo anecdótico y lo significativo

“Lo sentimos. No está habilitado el idioma catalán”

Diada 2017-Es hora de replanteárselo todo-170911-2pg

España nos roba. De todo. También éxitos deportivos.

IMPULSAR INCONDICIONALMENTE LA LIBERTAD DE CATALUÑA. Formar NÚCLEOS sólidos en esta línea.

RECUPERAR LA LIBERTAD

El Estado Español contra el Barça por tierra, mar y aire

Una razón cualitativa más para la Independencia de Cataluña

Cuaderno-LA GOTA CATALANA-161111-32 ARTÍCULOS-76pg

***ARTÍCULOS OTROS AUTORES

“¿Cataluña? Derrotada” – SUSO DE TORO-1pg

“El deseo catalán”-SUSO DE TORO-150831-1pg

“La mitad de Catalunya no está loca (la otra mitad tampoco)” – SUSO DE TORO-2pg

Carta abierta a Felipe VI – RAMÓN COTARELO-3pg

“Barcelona bombardeada cada 50 años”-111029-La Vanguardia-1pg

Discriminación-Poder según territorio cristiano y “territorio nacional” – ALBERT PONT-1pg

¡Es la dignidad, estúpido!-1pg