Documentació

((( NOTA: hi ha algun material en castellà intercalat, però sobre tot, està agrupat al final)))
(((NOTA: hay algún material en castellano intercalado, pero sobre todo está agrupado al final )))

Fulls que són fils dels que estirar per anar a qüestions cabdals per canviar l’actual situació de cabreig/confusió/depressió del poble català davant l’actuació (la traïció!) de TOTS els dirigents del procés.

1.- Tres frases que demostren que els catalans vam ser el poble més lliure d’Europa fins 1714

2.- El camí que els catalans hauríem d’haver seguit i que ara hem d’agafar: les nostres Constitucions de 1714

3.- Acta de la Mesa del Parlament i la votació secreta del 27-O del 2017: demostren la traïció de TOTS els dirigents “independentistes”-per Lluís Botinas-1p 

4.- (dibuix) Dirigents catalans presos a presons catalanes per ordre de Madrid demostra què és en realitat l”autogovern”

5.- Conèixer els catalans d’abans de 1714-portada

6.- Conèixer els catalans d_abans de 1714-53 apartats

7.- Directe-68, el Partit d’En David Raventós—Presentació en forma de flyer per poder distribuir

Porto  a la butxaca esquerra del pantaló un joc de 3 fulls doblement plegats amb aquest ordre: el primer, paper color or, amb 1 i 2; el segon, paper blanc, amb 3 i 4; i el tercer, color groc, amb 5 i 6. I al mig hi poso el 7. Quan trobo una persona que porta llaç groc, li ofereixo el joc (estic aprenent a parlar de “Vós” atès que el “Vostè” és una castellanada) dient-li: “Ja que porteu aquest llaç, espero que us interessaran aquests fulls”. A vegades s’estableix una conversació que com a mínim ja m’ha permès vendre dos llibrets meus i obtenir mitja dotzena de correus electrònics.

Un document i una votació que demostren que el 27-O de l’any passat TOTS els dirigents “independentistes”, de manera perfectament coordinada, van escenificar l’engany al poble català fent veure falsament que declaraven la independència

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—full sencer

171027-Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya el 27-O—les dues frases cabdals

171113-La Vanguardia-Acta Mesa-DUI no tenía efectos jurídicos-3p 

181115-Acta de la Mesa i votació del 27-O demostren la traïció de TOTS els dirigents “independentistes”-per Lluís Botinas-1p  

181104-A propòsit del gravíssim engany-traïció del 27-O—per Lluís Botinas-9p

 

Una vaga de fam per la independència silenciada,

4 “huelgas de hambre” contra la independència esbombades i aplaudides

A la tarda del 6 de desembre del 2018 obro aquest espai per anar-hi posant notes i documents que facilitin fer un seguiment de les “vagues de fam” començades l’1 de desembre per Jordi Sánchez i Jordi Turull, i a la que dos dies després es van sumar Josep Rull i Joaquim Forn. Vull demostrar rigorosament (ja es sap: “les aparences enganyen”) que aquesta actuació és contra la independència del poble català, i per tant, és favorable a Madrid/Castilla/Estado-Español. Per això les anomeno “huelgas de hambre”.

El contrast queda establert per la vaga de fam indefinida per la independència, iniciada estant lliure (molt amenaçat pels processistes, però lliure) el 3 de maig del 2016 per En David Raventós i que va ser censurada, truncada i represaliada per tots el dirigents processistes catalans (inclosos els quatre ara en “huelga de hambre”), de qui trobeu informació i documents més a baix, en l’apartat 19).

181201-Vaga fam Sánchez-Turull-Denúncia

181203-Jordi Sánchez a RAC1

181205-Jordi Turull a RAC1

Continuarà. Continuaré.

NOTA que escric el 14/1/2019:

Em sap greu, però no vaig poder fer el seguiment exhaustiu que volia fer, en especial contrastant “la cosa” que feien Sánchez-Turull-Rull-Forn amb l‘autèntica vaga de fam indefinida per la independència començada per En David Raventós el 3 de maig del 2016. Però sí que puc formular tres observacions:

1) els quatre actors finalment implicats NO han fet CAP vaga de fam: en Jordi Turull fa explicar el 5 de desembre a RAC1 que cada dia prenia un sobre amb sals minerals i glucosa diluït en un litre d’aigua, i cafè… però sense sucre perquè a ell “no li agrada posar sucre al cafè”. Ningú el va desmentir. Una vaga de fam amb sals minerals, glucosa, cafè i amb (possible) sucre, senzillament no és una vaga de fam.

2) l’acte propagandístic que van fer Sánchez-Turull-Rull-Forn va ser contra la independència ja que buscava reforçar la dependència. Com? Pressionant al “Tribunal Constitucional de España” a fi de millorar el seu funcionament per tal de poder accedir més ràpid als Tribunals Europeus i així incrementar la pressió i la mediació internacionals que portin a “un referèndum pactat i vinculant com a Escòcia” (és a dir, per a que es perdi: es tracta de “la via escocesa”… a la NO-independència!). Això sí, silenciant tots els que demanen un referèndum com Escòcia que al 2014 el referèndum d’Escòcia es va perdre per tupinada!

i 3) tinc la impressió que el propi processisme ha posat sordina a aquesta fictícia “vaga de fam” i l’ha anat desmuntant fins aparcar-la “sin pena ni gloria”. Probable explicació? Que Directe-68 i la Resistència Independentista Catalana insistissin en posar sobre la taula la vaga de fam indefinida per la independència d’En David Raventós, i pressionessin a TV3 i a la Corpo per a informar-ne i contrastar.

+ + + + + + + +

L’11 de setembre del 2018 va sortir la primera edició

i el 6 de juny sortirà la cinquena edició, corregida,

del primer títol de la

Col·lecció de llibres de butxaca

I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!

He redactat una presentació de la Col·lecció. Bé, en realitat, ja que alguns títols seran bilingües, he fet dues presentacions:

una adreçada A TOTHOM QUE ES SENTI CATALÀ Presentació   I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!

i l‘altra A TODO NO-CATALÁN Presentación   Y AHORA, ¿QUÉ? ¡RESITUÉMONOS!

Per a que es noti que es tracta d’una Col·lecció, les portades de tot els títols tindran, en color negre, una part fixe: a dalt, amb frases, i a baix, el nom de la col·lecció amb el número i data del llibre concret. També hi haurà, doncs, amb frases explicatives diferents,

una portada en català Portada-I ARA, QUÈ?

i un altra portada en castellà Portada-Y AHORA, ¿QUÉ?

I per a que es vegi que és un títol diferent dins de la col·lecció, la part central portarà: en vermell, el títol i unes frases explicatives, i a continuació, en violeta, el nom de l’autor així com una línia amb la seva presentació. Vet aquí l’únic exemple per ara existent:

la portada del n. 1 en català  Conèixer els catalans d’abans de 1714-Portada

i la portada del nº 1 en castellà  Conocer los catalanes de antes de 1714-Portada

La idea és que quan es vegi un llibre de butxaca, de seguida es reconegui 1) la col·lecció, i 2) que ha aparegut un nou títol, i que la reacció sigui: “Mira! Ja ha sortit un altre títol de la Col·lecció I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS! Què bé! Adquirim-lo abans que s’esgoti!”.

Aquest n. 1 conté una Introducció i 53 apartats amb aquests títols: Conèixer els catalans d’abans de 1714-Portada+Apartats

La segona edició en PDF del llibre sencer en català es por baixar gratuïtament aquí:

Conèixer els catalans d’abans de 1714-2a edició

I la versió en PDF de la segona edició en castellà es pot baixar gratuïtament  aquí:

Conocer los catalanes de antes de 1714

I es poden obtenir exemplars en paper de l’edició en català (a 3€) i també de l’edició bilingüe (a 5€):

***permanentment hi ha exemplars de les dues versions al local on faig les activitats de LA GOTA CATALANA, situat al Passatge de Gaiolà, 24, local (08013 Barcelona), entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família. Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24). És una oportunitat per conèixer-nos o per retrobar-nos, i poder parlar, posar-nos al dia i, si s’escau, acordar com col·laborar. Si vols passar-hi, millor trucar abans al 93 450 1300 per assegurar que hi haurà algú. I si vols que ens veiem i t’atengui personalment, escriu-me a lluisbotinas@lagotacatalana.cat i quedarem.

***per les persones que no podeu passar pel local:

—a totes les adreces situades dins d’un radi d’uns 30 Km. entorn a Barcelona -arc que de Nord a Sud inclou, per exemple, Mataró, Granollers, Sabadell, Terrassa, Martorell, Castelldefels,…-, l’enviament és gratuït. És a dir, només es paga l’import del número d’exemplars que s’encarregui. Per cert, el preu unitari és 3€ per la edició en català (66 pàgines més quatre portades, totes denses) i 5€ per la edició bilingüe (128 pàgines més quatre portades, dues diferents, totes denses).

—i a totes les adreces que queden més enllà d’aquest radi, al preu dels llibres encomanats se li afegiran els ports, que són 5 € (fins a 10 exemplars de l’edició en català, i 5 de la bilingüe) o bé 7 € (fins a 100 exemplars de l’edició en català, i 50 de la bilingüe).

El procediment a seguir és:

1.- Cal fer la comanda desitjada al correu electrònic <xavier@consdecor.cat>

2.- El mateix dia rebreu instruccions amb l’import corresponent i on ingressar-lo.

3.- Un cop confirmat el pagament, rebreu el paquet en un termini de tres dies.

Finalment per ara, aquests són els propers títols a publicar (ajut!):

————————–

Hem passat dea

1) QUIN ÉS EL PUNT DE VISTA CATALÀ?

2) COM ÉREM ELS CATALANS D’ABANS DE 1714?

Si no sabem d’on venim, no podem decidir adequadament on volem anar

Si no sabem qui érem, no podem decidir conscientment què volem ser

3) INSPIRAR-NOS EN ELS NOSTRES AVANTPASSATS PER ACTUAR ARA

4) DRET CATALÀ

El Dret Català era de baix cap a dalt, del poble lliure cap a l’Autoritat, cap al Govern. No tenia res a veure amb “el Derecho Castellano”, que era de dalt cap a baix, del Rei cap al poble súbdit. Expressions com “El Rey es la ley” o “¿Qué es ley? Lo que manda el Rey” o “El que manda, manda”  o “Las leyes son para obedecerlas”, eren totalment impensables pels catalans d’abans de 1714.

5) LES CONSTITUCIONS CATALANES

6) LES CONSTITUCIONS CATALANES SÓN VIGENTS

7) EL GENOCIDI CATALÀ – SOM LLIURES ELS CATALANS?

8) OCUPACIÓ CASTELLANA I GENOCIDI CATALÀ, I DRETS HUMANS, DRETS DELS POBLES I DRETS DELS POBLES INDÍGENES

Quins Drets: Humans, dels Pobles i dels Pobles Indígenes (cal recordar que els catalans som els indígenes de Catalunya), ens són negats ara, i des de fa segles, per Madrid/Castilla/Estado-Español?

9) OCUPACIÓ CASTELLANA I GENOCIDI CATALÀ, I DRETS HISTÒRICS

Sembla que els que des de 1977 manen a Catalunya  per delegació de Madrid, a l’hora de negociar la triplement il·legal “Constitución Española de 1978”, i per raons a escatir, van donar l’esquena als nostres Drets Històrics. Som a temps d’esmenar-ho?

10) MAPES QUE MOSTREN QUE SOM UN ESTAT EUROPEU: INDEPENDENT, PODERÓS  I RECONEGUT INTERNACIONALMENT FINS 1714, I OCUPAT -desapareixem dels mapes!-  A PARTIR DE 1714 FINS ARA

Any 910

1573-Mapamundi de Domingos Teixeira-Mostra banderes catalanes arreu

158790 Consulats de Mar – XIII a XVII

Mapa d’Europa abans i després de 1714

1854-Mapa Político de España-La “España incorporada o asimilada” con 11 províncias “todavía diferentes

11) LA CORRUPCIÓ SOCIAL LA VAN IMPORTAR I IMPOSAR LES TROPES CASTELLANES EL 1714

12) LA INDEPENDÈNCIA NO ÉS UN OBJECTIU SINÓ UN MITJÀ

PER RECUPERAR LA LLIBERTAT, RECONSTRUIR LA NACIÓ I IMPEDIR EL GENOCIDI

13) QUI HA DECIDIT QUE VOLEM UNA NOVA “REPÚBLICA CATALANA”?

Jo vull restablit la continuïtat:

ALLIBEREM LA VETERANA “REPÚBLICA DEL PRINCIPAT DE CATALUNYA”, QUE ESTÀ OCUPADA DE 1714 ENÇÀ !!!

170417-Miquel Manubens—La República de casa teva-3pg

171008-Miquel Manubens—La República que volem-“República del Principat de Catalunya”-2pg

171113-Lluís Botinas—Ja tenim la República del Principat de Catalunya. Cal passar a ser-ho-2p

171206-Miquel Manubens—Ser i estar republicà-2pg

14) RECUPERAR L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE LA NACIÓ CATALANA

De fet, tots els apartats anteriors contribueixen a la imprescindible tasca de RECUPERAR L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE LA NACIÓ CATALANA. En aquest apartat vull aportar més elements. I el primer és saber que hi ha entitats que (pràcticament) sense cap recolzament ni de la Generalitat ni de la Universitat ni dels partits ni entitats ni mitjans de comunicació que es proclamen INDEPENDENTISTES a més de catalanistes, porten dècades fen una gegantina tasca de formiga (o gota a gota…) investigant contracorrent i recuperant el nostre autèntic passat: INH, CCH, CEC, Histocat, Vaca cega, ARHLC, Memorial 1714 (si en falta algun, que se m’avisi, siusplau!).

Aquest acte ja s’ha celebrat, però és un exemple d’activitat anual que va obrint espai i aportant coneixements: 171117-18-XVII Simposi sobre la Història censurada de Catalunya (organitzar per l’INH, a Arenys de Munt)-Presentació, Programa i Organització-5p

En aquest full Una raó qualitativa més per a la Independència de Catalunya-11 Setembre 2014-1pg, que vaig repartir a la Diada del 2014, es troben enllaços a tres dotzenes de conferències que, de febrer del 2011 a març del 2014, vaig organitzar per l’INH (Institut Nova Història). Són conferències d’aproximadament una hora seguides de debats sovint tan o més llargs, sobre temes molt diversos i tots interessants. I que posteriorment molts d’ells han estat aprofundits i més documentats.

Un article escrit fa vuit anys per En Pep Mayolas, investigador del Institut Nova Història, titulat Quod Natura Non Dat, Salmantica Non Praestat on desmunta la suposada excel·lència humanista i científica de la Universidad de Salamanca.

I aquest quadern-exposició elaborat per el Memorial 1714 fa un bon resum dels segles de la nostra Història com Estat Europeu (el primer Constitucional) independent: El Regne de Catalunya fins a 1714-32pg

15) COM ACTUAR DAVANT DELS PROCESSOS JUDICIALS CONTRA CATALANS?

Obediència-Desobediència, o bé Continuïtat?

190211: “JUICIO”-1: Som el Principat de Catalunya ocupat des del 1714

190217: “JUICIO”-2: L’autodeterminació és una trampa mortal!

190221: “JUICIO”-3:  Com el 27-O ens van trair TOTS?-Forn: “La DUI es va llegir, no votar”

190304: “JUICIO”-4: El concepte català d’autoritat

16) LA TUPINADA ÉS UNA REALITAT BASTANT (MOLT?) FREQÜENT. ALERTA!!!

Sovint hi ha hagut, i hi ha, comentaris, noticies breus -o que duren poc-, afirmacions contundents però poc demostrades, etc., sobre frau electoral -tupinada- a diferents països. Normalment són països considerats com “de poca tradició democràtica”.  I de fet desprès de les darreres “elecciones generales en el Estado Español”, va haver-hi considerables notícies/denúncies en aquest sentit.

Però va haver-hi inquietud, i alguns vídeos curts, que assenyalaven trampes en el referèndum sobre la independència d’Escòcia celebrat el 18 de setembre de 2014, el que aquí es posava I ES CONTINUA POSANT com exemple a seguir. Els amics del “Centre d’Estudis Joan Bardina” han traduït i fet circular un informe que considero molt sòlid -trobo que hi manca un punt important… però ja el mencionaré un altre dia (quan escric això és Reis 2017)- que penjo a continuació. I també després un arxiu sobre l’eliminació del principal rival de Na Hillary Clinton a la recent cursa per ser candidat demòcrata a la Casa Blanca. I hi aniré afegint més texts a mesura que m’arribin. Endavant, gràcies!

Cal seguir el tema TUPINADA amb molta atenció cara a possibles intents de tupinada aquí cas que es celebri el “referèndum o referèndum” (que considero innecessari ja que ¿quin sentit té que nosaltres posem a votació -i, a més, votant qui?- SI SOM UNA NACIÓ i SI VOLEM TORNAR A SER LLIURES?).

16.1) EL REFERÈNDUM D’ESCÒCIA VA  SER UNA TUPINADA

16.2) L’ELIMINACIÓ DEL SENADOR BERNIE SANDERS DAVANT DE HILLARY CLINTON, TAMBÉ  VA SER MOLT SOSPITOSA

17) REFERÈNDUM?

17.1) QUI HA SENTIT PARLAR DE “LA COMISSIÓ DE VENÈCIA”?

Fa (més de) sis anys que s’està parlant de “fer un referèndum”, i encara més actualment: “un referèndum pactat i vinculant… com Escòcia!” (és a dir, per a que es perdi). Si “la Comissió de Venècia” és l’organisme del Consell d’Europa (Estrasburg) considerat de referència per l’organització correcta d’un referèndum i així aconseguir obtenir el reconeixement internacional dels seus resultats, ¿oi que seria lògic que avui en dia gairebé tots els catalans coneguéssim l’existència d’aquesta entitat? I en canvi, la primera i fins fa poques setmanes única persona a qui jo li he sentit mencionar -a més, repetides vegades- la Comissió de Venècia és En David Raventós, l’independentista de la vaga de fam començada el passat 3 de maig, censurada des del 4, truncada el 19 i represaliada en un psiquiàtric fins el 18 de juliol. A continuació, un document oficial en castellà i en anglès de més de 20 pàgines i un resum en català d’una pàgina. A veure si llegint-los, aconseguim comprendre les raons de que aquesta Comissió sigui tan desconeguda…

18) QUÈ VA PASSAR EN REALITAT ELS 27-O AL PARLAMENT DE CATALUNYA?

Què s’ha fet malament-Jordi Graupera-171101-4p-docx

Superem el 27-O. Actuem per la “República del Principat de Catalunya”

19) DAVID RAVENTÓS

PER CONÈIXER DAVID RAVENTÓS-180815

VÍDEOS DENUNCIANT QUE LA PREGUNTA DOBLE AMB RESPOSTA TRIPLE QUE VA PROPOSAR EN MAS -i que instantàniament van fer seva Junqueras-ERC, Fernández-CUP, Forcadell-ANC, Òmnium,…- PEL 9-N DE 2914, MATAVA LA INDEPENDÈNCIA
“La pregunta trampa que mata la independència” Publicat el 2 de febrer de 2014 43:16
https://www.youtube.com/watch?v=z0PjEMGsMZs

“La pregunta trampa que mata la independència” (resum) Publicat el 5 de febrer de 2014 10:40
https://www.youtube.com/watch?v=nRcx3lxjP_M&spfreload=5

Procés al procés. COM PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA. 1604-23pg Document redactat abans de la seva vaga indefinida de fam començada el 3 de maig del 2016, truncada el 17 de maig amb internament i medicalització psiquiàtric en contra de la seva voluntat, i represaliada així encara durant dos mesos més.

160502-Presentacio de la Vaga de Fam 

160503-Manifest de la Vaga de Fam – FAM DE LLIBERTAT

160519 Resum-Vaga de Fam-del 3 al 19 de maig 2016-12p

160703 Trobada: Aprendre de la vaga de fam d’en David Raventós

Seguir setmanalment al programa LA GOTA CATALANA de Ràdio La Mina la vaga de fam indefinida d’En Raventós per la independència: Presentació i enllaços a 11 programes on es va fent el seguiment

161128 Trobada: Una vaga de fam reveladora?

180502 David Raventós. 3/5/18: Dos anys: vaga indefinida de fam per la Independència. Acte organitzat per LA GOTA CATALANA i retransmès per Facebook https://www.facebook.com/resistenciaindependentistacatalana/videos/1108914082582379/UzpfSTEwMDAwMTcwODE2NjI0ODoxNzc2MzYxMTIyNDMwODA5/

i després editat a:  https://www.youtube.com/watch?v=qCDYY00IGOk&t=1532s

Ha fundat el partit DIRECTE-68! http://directe68.cat/

L’11 d’octubre de 2018 és la data en que -ja era hora, oi?- per primera vegada la premsa escrita (concretament el setmanari “El 3 de vuit. El Penedès com tu l’entens”) publica una entrevista En David Raventós titulada: “Qui no vol la declaració unilateral d’independència està en contra de la independència”: 181011-David Raventós a ‘el 3 de vuit’ (entrevista que, ¿curiosament?, no apareix en la versió digital). Aquell mateix 11 d’octubre va celebrar-se la primera conferència de presentació de Directe-68 (Directes a la Independència) a Vilafranca del Penedès.

Aquest passat dijous 2 de maig del 2019 va celebrar-se la Presentació número 16 de Directe-68 a Horta (Barcelona). Aquest és l’enllaç del YouTube que permet veure totes les conferències “Directes a la Independència” celebrades: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVy562hvKDpmTTic9tuXk3jltoFyr2gpR

20) ALGUNS DOCUMENTS COMPLEMENTARIS

180122—Sandro Rosell el pres polític independentista més veterà

Francesc Pujols-LA DOMINACIÓ CATALANA-1960

Carl Sagan-L’enganyat no vol deixar d’estar enganyat-180715

FMiA-320212-Dictamen República-21pg

21) NOVA CRONOLOGIA GLOBAL D’EN FOMENKO

Anatoly T Fomenko-NOTA PREVIA-Lluís Botinas-1 pg

Documento FOMENKO-Resumen el año 2000 de Galina Likosova con una breve nota previa de Lluís Botinas-61 pg

Per documentació en català, en anglès i en castellà més actualitzada i àmplia: https://andreumarfull.com/nc-catala/

22) MATERIAL PER PREPARAR CONFERÈNCIES-DEBATS-TROBADES

Per les sessions de “Meditació en català” del 4 i 18 de març, i 8 i 22 d’abril del 2019 amb En Josep Lluís Olivares:

La meditació i els seus benebicis-3p

Meditació SHINE-5p

L’AMOR segons Albert Einstein-2p

Per la Trobada del 7 de gener del 2018 sobre el PLA NACIONAL DE VALORS

jordi griera-150722-irrupció del pla nacional de valors

pla nacional de valors-síntesi-19p

pla nacional de valors-resum executiu-87p

pla nacional de valors-document unitari-430p

Per la Trobada del dimarts 6 de novembre: DIRIGENTS I DIRIGITS

Generalitat-Retribucions anuals dels alts càrrecs-31p

Dossier amb 10 documents per preparar Trobada del 16 d’octubre: Re-avaluar la immersió lingüística i l’actuació de la Generalitat en relació al genocidi democràtic de la llengua catalana: 181016-Dossier Immersió lingüística-36p

FOTO-Colau sent ‘desalotjada’ pels Mossos d’Esquadra

180517-Jornada-“El Dret a l’Autodeterminació com a principi fonamental dels Drets Humans”, organitzada pel Col·lectiu MASPONS I ANGLASELL.

Xirinacs-“La_traïció dels_líders”-els 3 volums sencers-923pg

Xirinacs-Conclusions dels 3 volums de “La traïció dels líders”-12p

170320-Textos nació espanyola

Francesc Maspons i Anglasell-320212-Dictamen República-21pg

Francesc Maspons i Anglasell-1935-Pròleg fets 6 oct 1934-26pg

170418-Roser Parellada: notes sobre el meu pare Caius i el seu llibre contra la “Corona d’Aragó”-9pg

RECORDATORI-Fira del Dia de la Terra 2017

171108-Jornada Víctor Ferro-‘El Dret Públic Català’

160124-Qui són els invasors als que expulsar?-3p

171117-18-XVII Simposi ‘LA HISTÒRIA CENSURADA DE CATALUNYA’-Presentació, Programa i Organització-INH-5p

181218-Espanya busca figurants pel dia 21-D

181216-El 21D tots a casa-Ingrid

5 expressions nadalenques a corregir

23) MATERIAL PER ESBRINAR LA VERITAT EN ALGUNS ALTRES TEMES (suggeriments? aportacions?)

140731-Tiananmen 20 años después-5p
En 1989 en la plaza de Tiananmen no murió nadie-19p

24) MATERIAL EN CASTELLANO

***DOCUMENTOS

Tres encomiásticas frases del Catedrático de Derecho FRANCISCO ELÍAS DE TEJADA (Madrid, 1917 – Madrid, 1978) sobre el Derecho Catalán y los catalanes del Principado, frases tan elogiosas que nadie las tomaría en consideración si las hubiese escrito un catalán

FRANCISCO ELÍAS DE TEJADA-Citas sobre el Derecho Catalán y las Constituciones Catalanas-1pg

‘QUÉ HAY QUE SABER DEL DERECHO CATALÁN?’, de FERRAN SOLDEVILA-12p

El espíritu del derecho público catalán-(traducción)-FRANCESC MASPONS I ANGLASELL-49pg

Pucherazo en el Referéndum de Escocia-140926-24pg

Comisión de Venecia-070316-Código-de-buenas-practicas-sobre-referendos-28pg

760704-Declaración universal de los derechos de los pueblos-Alger-3pg

070913-Declaración sobre los Derechos de los Pueblos Indígenas-ONU-19pg

Convención para la Prevención y la Sanción del Genocidio, Asamblea General de la ONU, 1948-3pg

07-Qué son los Derechos Históricos-Torres del Moral-25pg

***ARTÍCULOS LLUÍS BOTINAS

Comprender el conflicto entre el Estado Español y Cataluña

180604-Nosotros no hemos de votar nada-180720

“Conocer los catalanes de antes de 1714” – 55 breves LA GOTA CATALANA que acercan al Derecho Catalán y a las Formas de Gobierno Catalanas que existían en el Principado hasta 1714. Los catalanes de entonces sabían que eran hombres y mujeres libres, y no aceptarían vivir sometidos como vivimos actualmente ni ser genocidados como estamos siendo desde 1714. LLUÍS BOTINAS-160427-16pg.

Inspirarnos en nuestros antepasados para actuar adecuadamente ahora-170106-10p

Insaculación-También la corrupción en Cataluña la impuso el Reino de Castilla en 1714-3pg

Somos el primer Estado Europeo Constitucional ocupado, y ahora queremos recuperar la libertad-170808-1pg

Abriendo debate sobre la verdad y la libertad de Catalunya-180528-10p

Última hora: Castilla invadida y ocupada por los coconchos

Si Javier Cercas se pusiera un espejo delante…

VENEZUELA COMO ESPEJO

Una anécdota: cómo Cánovas del Castillo definió a los españoles en 1876

El PP tiene razón: “Cataluña no es Escocia”

¿Frustración o cabreo impredecible?

“¡Catalán de mierda!”. Lo anecdótico y lo significativo

“Lo sentimos. No está habilitado el idioma catalán”

Diada 2017-Es hora de replanteárselo todo-170911-2pg

España nos roba. De todo. También éxitos deportivos.

IMPULSAR INCONDICIONALMENTE LA LIBERTAD DE CATALUÑA. Formar NÚCLEOS sólidos en esta línea.

RECUPERAR LA LIBERTAD

El Estado Español contra el Barça por tierra, mar y aire

Una razón cualitativa más para la Independencia de Cataluña

Cuaderno-LA GOTA CATALANA-161111-32 ARTÍCULOS-76pg

***ARTÍCULOS OTROS AUTORES

“¿Cataluña? Derrotada” – SUSO DE TORO-1pg

“El deseo catalán”-SUSO DE TORO-150831-1pg

“La mitad de Catalunya no está loca (la otra mitad tampoco)” – SUSO DE TORO-2pg

Carta abierta a Felipe VI – RAMÓN COTARELO-3pg

“Barcelona bombardeada cada 50 años”-111029-La Vanguardia-1pg

Discriminación-Poder según territorio cristiano y “territorio nacional” – ALBERT PONT-1pg

¡Es la dignidad, estúpido!-1pg