Encontrado/recibido

DRET CATALÀ

(del poble lliure a l’Autoritat, no tenia res a veure amb el Derecho Castellano: del Rey al pueblo súbdito)

COM ÉREM ELS CATALANS D’ABANS DE 1714?

LES CONSTITUCIONS CATALANES SÓN VIGENTS

EL GENOCIDI CATALÀ – SOM LLIURES ELS CATALANS?

LA CORRUPCIÓ LA VAN PORTAR LES TROPES CASTELLANES EL 1714

LA INDEPENDÈNCIA NO ÉS UN OBJECTIU SINÓ UN MITJÀ

PER RECUPERAR LA LLIBERTAT, RECONSTRUIR LA NACIÓ I IMPEDIR EL GENOCIDI

QUI HA DECIDIT QUE VOLEM UNA REPÚBLICA CATALANA?

JO VULL RESTABLIR LA CONTINUÏTAT: PRINCIPAT DE CATALUNYA!!!

Miquel Manubens-170417–La República de casa teva-3pg

COM ACTUAR DAVANT DELS PROCESSOS JUDICIALS CONTRA CATALANS?

Obediència-Desobediència, o bé Continuïtat?

EL FRAU ELECTORAL ÉS UNA REALITAT BASTANT (MOLT?) FREQÜENT. ALERTA!!!!!!!!!!!!!!!

Sovint hi ha hagut, i hi ha, comentaris, noticies breus -o que duren poc-, afirmacions contundents però poc demostrades, etc., sobre frau electoral -tupinada- a diferents països. Normalment són països considerats com “de poca tradició democràtica”.  I de fet desprès de les darreres “elecciones generales en el Estado Español”, va haver-hi algunes notícies/denúncies en aquest sentit.

Però va haver-hi inquietud, i alguns vídeos curts, que assenyalaven trampes en el referèndum sobre la independència d’Escòcia celebrat el 18 de setembre de 2014, el que aquí es posava I ES CONTINUA POSANT com exemple a seguir. Els amics del “Centre d’Estudis Joan Bardina” han traduït i fet circular un informe que considero molt sòlid -trobo que hi manca un punt important… però ja el mencionaré un altre dia (quan escric això és Reis 2017)- que penjo a continuació. I també després un arxiu sobre l’eliminació del principal rival de Na Hillary Clinton a la recent cursa per ser candidat demòcrata a la Casa Blanca. I hi aniré afegint més texts a mesura que m’arribin. Endavant, gràcies!

Cal seguir el tema TUPINADA amb molta atenció cara a possibles intents de tupinada aquí cas que es celebri el “referèndum o referèndum” (que considero innecessari ja que ¿quin sentit té posar a votació (i, a més, votant qui?) SI SOM UNA NACIÓ i SI VOLEM TORNAR A SER LLIURES?).

EL REFERÈNDUM D’ESCÒCIA VA  SER UNA TUPINADA

L’ELIMINACIÓ DEL SENADOR BERNIE SANDERS DAVANT DE HILLARY CLINTON, TAMBÉ  VA SER MOLT SOSPITOSA

REFERÈNDUM? QUI HA SENTIT PARLAR DE “LA COMISSIÓ DE VENÈCIA”?

Fa (més de) quatre anys que s’està parlant de “fer un referèndum”, i encara més actualment. Si “la Comissió de Venècia” fos l’organisme del Consell d’Europa (Estrasburg) considerat de referència per l’organització correcta d’un referèndum i així aconseguir obtenir el reconeixement internacional dels seus resultats, ¿oi que seria lògic que avui en dia gairebé tots els catalans coneguéssim l’existència d’aquesta entitat? Doncs… sí que ho és. I en canvi, la primera i única persona a qui jo li he sentit mencionar -a més, repetides vegades- és En David Raventós, l’independentista de la vaga de fam començada el passat 3 de maig, censurada des del 4, truncada el 19 i represaliada en un psiquiàtric fins el 18 de juliol. A continuació, un document oficial en anglès de 24 pàgines titulat “CODE OF GOOD PRACTICE ON REFERENDUMS”  i un resum en català d’una pàgina: “Codi de bona pràctica en referèndums”. A veure si llegint-los, aconseguim comprendre les raons de que aquesta Comissió sigui tan desconeguda…

MATERIAL PER PREPARAR CONFERÈNCIES-DEBAT

170320-Textos nació espanyola

FMiA-320212-Dictamen República-21pg

FMiA-1935-Pròleg fets 6 oct 1934-26pg

170418-Roser Parellada: notes sobre el meu pare Caius i el seu llibre contra la “Corona d’Aragó”-9pg