“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! 2-3-4-5-i-6 (i continuarà)

El 7 de març vaig publicar  

Sèrie: NO FOTEU, CRIMINALS!!! (continuarà)

Hi remeto per veure-hi la primera piulada que vaig fer a Twitter el 27 de febrer amb la molt-molt-molt importantNota Informativa REFERÈNCIA 2021016” de 19 de febrer del “Programa Targeta Groga” del servei de farmacovigilància de la Generalitat donant instruccions sobre “QUÈ CAL NOTIFICAR” DELS EFECTES ADVERSOS DE LES “VACUNES DE LA COVID“. A mi em va impactar … però no sé de cap mitjà que n’hagi informat a la població! És una prova més del que afirmo fa gairebé mig any: LA CENSURA MATA. MORT A LA CENSURA … I PRESÓ ALS CENSORS!

He continuat la sèrie començada el 27 de febrer, i a sota hi trobeu les cinc piulades posteriors que he publicat fins ara. Cap de les informacions que hi poso no ha sortit a mitjans importants. Reprodueixo les piulades respectant la cronologia:

Dra. MARÍA J. MARTÍNEZ ALBARRACÍN “CÓMO LAS ‘VACUNAS COVID GENÉTICAS’ DAÑAN LA FERTILIDAD TANTO MASCULINA COMO FEMENINA, Y PROVOCAN ESTERILIDAD”

7:38 p. m. · 6 de març de 2021·Twitter Web App

Aquesta conferència està penjada en els canals de l’associació Plural-21: canal d’àudio IVOOX i canal de vídeo https://archive.org/details/@plural-21, on restarà guardada a lliure disposició.

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 6:

AFORTUNADAMENT, per fi algun mort i algun cas greu està començant a sortir als mitjans. I els criminals responsables ARA diuen: “Ja es sap q les vacunes a vegades tenen efectes secundaris q poden ser greus”. Però ABANS han estat recomanant-les CALLANT TOTALMENT això q ara es veuen obligats a reconèixer, a més dient LA MENTIDA: “Han passat totes les proves de seguretat”. Però el número de morts i d’efectes greus és MOLT MÉS GRAN: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1365759099107966979; https://twitter.com/LluisBotinas/status/1366372616529977349; l’article principal de la revista  DSalud número 246 d’aquest mes: https://www.dsalud.com/reportaje/efectos-secundarios-y-muertes-causadas-por-las-vacunas-para-la-covid-19/; el Dr. Luis de Benito afirma el dia 15 en el seu canal de Telegram https://t.me/s/DrDeBenito que “s’està investigant els gairebé 1.000 morts que en els 7 dies abans de morir van rebre alguna dosi de la vacuna, per establir si la relació és casual o causal”. I això només en “el Estado-Español”! TRENQUEM LA CENSURA CRIMINAL AL SERVEI DELS CRIMINALS! I s’està silenciant el perill més greu: NO són vacunes sinó MANIPULACIÓ GENÈTICA q causa ESTERILITAT: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1369293499682725891. I aquest terrible “efecte secundari” no es veu tan ràpidament com una trombosi o una mort. I ja avanço que els super-criminals (com més cap a munt, més criminals!) de l’Agència Europea del Medicament (EMA) diran que “No està científicament demostrada la causalitat”. Hem de passar a l’atac i FRENAR LA VACUNACIÓ FINS A IMPEDIR-LA! Pares i avis: defenseu la vida i la fecunditat dels vostres fills i nets … i de TOTS ELS FILLS I NETS!!!

(la sèrie continuarà)

NOTA IMPORTANT: Anem contra rellotge: les organitzacions mafioses/criminals Pfizer, Moderna, AstraZeneca, etc. ja estan fent diferents “assajos científics” falsos i tramposos (com els que han fet abans!) amb adolescents i joves de 12 a 17 anys, amb nens de 3 anys, i fins i tot amb nadons de 3 mesos. I he escoltat a la ràdio que els CRIMINALS POLÍTICS, SANITARIS I EXPERTS OFICIALISTES “estan prenent la decisió de començar a vacunar a partir dels 18 anys!”. AIXÒ ACCELERA EL GENOCIDI PER ESTERILITZACIÓ!!! I aquest genocidi de la Humanitat en marxa només es pot estar realitzant per la CENSURA A TOTS ELS EXPERTS CRÍTICS (i n’hi ha molts!!!), CENSURA que apliquen TOTS els mitjans de comunicació. Trencant la censura aconseguirem que pares i avis defensin la vida i la fecunditat dels seus fills i nets, superarem totes les polaritats divisionistes actuals (polítiques, ideològiques, econòmiques, socials, religioses, …) i aleshores tombarem la truita a escala planetària!

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.