“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 7 (i continuarà)

8:13 p. m. · 19 de març de 2021

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 7: M’han arribat aquests dos enllaços (Gràcies, Jordi!) amb la recopilació feta entre el 4 de gener i el 7 de març pel govern del Regne Unit dels “efectes secundaris” oficialment reconeguts (i segur que les reaccions adverses reals són més, com SEMPRE passa en TOTA farmacovigilància, per bé que es vulgui fer) de la manipulació genètica: A) amb la “vacuna” AstraZeneca, 65 pàg.: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968414/COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print.pdf, i B) amb Pfizer, 64 pàgines:  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968413/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print__2_.pdf

Els resums respectius són: TOTAL REACTIONS FOR DRUG 1) AZ: 228.337, FATAL: 289; 2) PFIZER: 100.809, FATAL: 237. Per tant, sumant els números anteriors: TOTAL REACCIONS ADVERSES OFICIALMENT RECONEGUDES AL REGNE UNIT (67 milions d’habitants): 329.146 casos, entre els q MORTS: 526.

Estado-Español (47 milions): TOTAL REACCIONES ADVERSAS OFICIALMENTE RECONOCIDAS: ¿¿¿¿¿?????, muertes: 0. Comunidad Autónoma Catalana (7,5 milions): TOTAL REACCIONS ADVERSES SUB-OFICIALMENT RECONEGUDES: ¿¿¿¿¿?????, morts: 0. Ja es sap: “Spain is different, very different!” … i els catalans els hi estem sotmesos des del 1714! Queda demostrat q “els nostres dirigents”, a més de TRAÏDORS I CRIMINALS, són vilment MENTIDERS. No m’estranya q consellers, COMB, CAC, tertulians, etc. ataquin als qui senzillament defensem la VIDA, la VERITAT i la LLIBERTAT!

NOTA: Malauradament, en aquests informes no consta quines són les respectives quantitats de dosis (de manipulacions genètiques disfressades de “vacunes”) administrades, dada que permetria apropar-se a quines són les quantitats de persones danyades i de mortes per cada, per exemple, 100.00 injeccions. En tot cas, segur que és bastant més que “un cas per cada milió” que tant repeteixen els “experts” (oficialistes, és clar, perquè els experts crítics estan sistemàticament censurats). I això els obligaria a tenir que demostrar la tant repetida fórmula “El benefici és més gran que el perjudici”.

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)