Dt. 16 (i dj. 18): Més sobre “Vacunes” = ESTERILITAT !

Cicle

Instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-vuitena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 16 de març, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/8B3tBgeNXyk

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Corvir”? – VIII

Trencant la seva novena (de 9) regla de joc:

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la (III)

 

La “Operació Corvir” és genocida.

I el genocidi ja s’està executant:

* assassinat de 2,5 milions de la generació més gran,

* destrucció EN VIDA de la generació més jove,

   * condicions invivibles per les generacions intermèdies,        

* i destrucció de les relacions socials i humanes en totes.

L’arma definitiva pel genocidi de la Humanitat: les “vacunes” són manipulació genètica esterilitzadora.

I, per cert, això és molt més greu que d’altres conseqüències impactants però que es queden a mig camí: control de la població, pèrdua de llibertats, re-set de l’economia, …

Explicaré que la Genocida a escala planetària “Operació Coronavirus”, en marxa des de finals del 2019, ja ha causat danys irreparables. Però considero que l’arma destructiva definitiva és la manipulació genètica disfressada de “vacuna”. Per què? Doncs perquè ataca la fecunditat tant femenina com masculina. I efectivament, l’objectiu veritable dels criminals eugenèsics de dalt de tot que han llençat aquest atac contra la Humanitat és (((((i m’agradaria equivocar-me, però …))))) matar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

Per frenar la “vacunació”, hem de recopilar i fer circular al màxim els danys immediats que està provocant la vacunació massiva en marxa, molt més enllà de “les possibles febre i inflamació local transitòries” de que continuen parlant els experts oficialistes que apareixen als mitjans de comunicació. Està havent-hi avortaments, mort de neonats, xocs anafilàctics, hospitalitzacions d’urgència, hospitalitzacions perllongades, incapacitacions permanents, morts. I ha aconseguit arribar als mitjans las trombosis relacionades en particular amb AstraZeneca que ha fet que Dinamarca, Letònia, Estònia, Lituània, Luxemburg, Àustria, Alemanya,… hagin decretat una moratòria provisional en la seva administració. Però, això sí, a Catalunya (i també a alguna emissora dels ocupants) només he sentit la versió de la farmacèutica fabricant: “No hi ha cap prova científica de relació causa-efecte”. I la “precaució” dels “nostres dirigents catalans rebels” consisteix en afirmar que s’administrarà als més grans de 55 anys encara que Madrid digui que no. És que tenim uns dirigents criminals, traïdors, traïdors-i-criminals i criminals-i-traïdors que els hem de fotre fora a TOTS!

En qualsevol cas, demano que actuem decididament a favor de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT explicant arreu on arribem que l’efecte més greu d’aquestes no-vacunes tardarà un temps en manifestar-se més enllà dels avortaments i de la mort de neonats que ja està passant: L’ESTERILITAT. I aquesta catàstrofe l’hem d’impedir perquè SERIA IRREVERSIBLE!!!

(((No veig bio-lògicament com es podria revertir!!! Si algú …, gràcies!))).

ÉS L’HORA DELS PARES I AVIS

SORTINT EN DEFENSA DE LA VIDA

I DE LA FECUNDITAT

DELS SEUS FILLS I NETS …

… I DELS FILLS I NETS DE TOTHOM!!!

 

I ÉS HORA DE RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA, arrabassada el 1714.

Entre moltes altres raons,  perquè a la Catalunya DE NOU lliure NO hi haurà PAS censura. I aquest I TOTS els temes s’abordaran obertament. No és cap casualitat que FRANCESC PUJOLS (1882-1962) escrivís fa un segle que “dels catalans se’n dirà ‘els compatriotes de la veritat’” (“Concepte General de la Ciència Catalana”, llibre 3r, capítol XVIII, 1918).

 

PER PREPARAR LA SESSIÓ: Recomano l’entrevista del dijous 4 de març a la Dra. MARÍA JOSÉ MARTÍNEZ ALBARRACÍN, que, a més d’altres conseqüències greus,  ens va explicar en particular: “CÓMO LAS ‘VACUNAS COVID GENÉTICAS’ DAÑAN LA FERTILIDAD TANTO MASCULINA COMO FEMENINA, Y PROVOCAN ESTERILIDAD”. Fins el 18 de març es pot descarregar el vídeo d’aquesta l’entrevista (1:11:16) en aquest enllaç: https://www.twitch.tv/videos/936834425, i també, i més enllà del 18, a https://archive.org/details/dra-albarracin-esterilidad; i l’àudio a canal d’àudio IVOOX, llocs ambdós on quedarà guardada a lliure disposició.

 

NOTA: Dijous, 18 de març, 19:30h., 38a sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/.

(((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)