Unió Europea: 1.370 morts diaris post-“vacunació”?

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1481318606810066944

6:34 p. m. · 12 de gen. de 2022

I L’ELEFANT?-2

Espai Econòmic Europeu:

1.370 morts diaris post-“vacunació”?

 

Aquesta pregunta pot sorprendre -i fins i tot espantar!- a qui només rep la informació oficial que transmeten TOTS els mitjans de comunicació. Per ara, malauradament aquesta és l’única informació oficial que arriba a la gran majoria de la població.

La sorpresa s’explica per l’estricta CENSURA que -per ara- apliquen aquests mateixos mitjans. Efectivament, TOTS impedeixen que arribin a la població els nombrosíssimes articles, veus, vídeos, àudios, estadístiques, diagrames, etc. fets per científics, metges i entitats qualificades que qüestionen la versió oficial i que proposen explicacions, mesures i solucions diferents a les oficials (i en les que jo em recolzo). Si alguna d’aquestes veus tingués accés als mitjans, de seguida gairebé tothom sabria que hi ha un número important de morts, lesions greus, danyats menys greus, etc, després d’haver rebut una injecció.

Al respecte, la població desconeix (però els responsables sanitaris sí coneixen) que hi ha uns organismes oficials encarregats de la Farmacovigilància, és a dir, la recopilació, sistematització i anàlisi dels informes enviats ESPONTÀNIAMENT per les víctimes (o pels seus familiars o metges) explicant els efectes negatius (fins i tot la mort) que hagi tingut una persona després de prendre un fàrmac. I en particular, des de que es van començar les enganyosament nomenades “campanyes de vacunació”, hi ha un informe periòdic dedicat a “les reaccions adverses a les vacunes COVID”. L’organisme OFICIAL depenent de l’EMA (European Medicines Agency) que fa aquesta funció per l’UE (Unió Europea: 27 països, 446,8 milions d’habitants) més Noruega (5,4 milions), Islàndia (0,36 milions) i Liechtenstein (0,04), és a dir, per l’anomenat EEE (Espai Econòmic Europeu: 30 països, 452,5 milions), s’anomena EudraVigilance.

El primer resum que tinc d’EudraVigilance és del 13 de març del 2021:

El penúltim, del 28 de desembre del 2021:

I l’últim, de l’1 de gener d’enguany:

Seria il·lustratiu fer un estudi sobre com ha anat incrementant-se el nombre de morts i danyats a mesura que s’anaven injectant més milions de dosis de “vacunes segures i eficaces”. Però ara i aquí em limitaré a comentar com ha augmentat el nombre de “víctimes de les vacunes” entre els dos darrers resums.

Del 18/12/2021 al 1/1/2022 van 14 dies. Durant aquest 14 dies, EudraVigilance va recopilar nous informes que mostren un augment:

A) de 36.257-34.337=1.920 morts. O sigui 137 morts diaris de mitjana;

B) de 3.244.052-3.120.437=123.615 danyats. O sigui uns mitjana de 8.830 danyats cada dia,

C) dels que 1.540.852-1.470.337=70.515 són danyats greus. O sigui, 5.037 danyats greus diaris de mitjana

Oi que la població hauria de saber que només a l’EEE cada dia de mitjana hi ha COM A MÍNIM 137 morts i 8.830 danyats -dels que 5.037 són danyats greus- DESPRÉS D’HAVER REBUT UNA INJECCIÓ “SEGURA”?

I aquests nombres SÓN UN MÍNIM perquè es sap que a EudraVigilance arriben els informes enviats ESPONTÀNIAMENT per les víctimes (o pels seus familiars o metges) i que aquests informes representen COM A MÀXIM el 10% dels casos REALS que passen. I articles publicats a revistes científiques afirmen que probablement no arriben ni a l’1 per cent. Basant-me en aquests percentatges, puc afirmar AMB TOT RIGOR que

EN REALITAT, a l’EEE, i com a mitjana, cada dia COM A MÍNIM moren unes 1.370 persones i tenen reaccions adverses unes 88.300, de les que unes 50.370 són greus.

I això tan important és AMAGAT INTENCIONADAMENT per TOTS els “nostres” responsables sanitaris, científics, polítics, socials, etc. I a les nombroses conferències de premsa, entrevistes, tertúlies, etc., CAP periodista pregunta: “Perdoni(n), però injectades ja més de 14 milions de dosis a Catalunya, ¿quants morts i danyats hi ha hagut entre les persones que les han rebut?”. OFICIALMENT: ZERO!

Però resulta que els 7,5 milions d’habitants en territori català signifiquem l’1,66% dels 452,5 milions de l’EEE. I, proporcionalment, l’1,66% de 1.370 són 23 morts DIARIS, i l’1,66% de 50.370 són 836 danyats greus DIARIS. O sigui uns 690 morts i uns 25.000 danyats greus AL MES! I ENS HO ESTAN AMAGANT S A B E N T – H O!!!!!!!

Tindrà això alguna cosa a veure amb

1) les morts efectives que es registren per sobre de les morts esperades?

2) la pandèmia (aquesta, SÍ!) de “repentinitis”?

3) la suspensió de vols, de trens, etc., per manca de pilots, de maquinistes, etc.?

4) l’augment de baixes laborals en els sectors sanitari, educatiu i altres (TOTS?)?

5) la mort o retirada definitiva d’esportistes de totes les especialitats (Kun Agüero!)?

6) l’augment d’ingressos a planta i a UCI de persones OFICIALMENT presentades com a “no-vacunades” GRÀCIES A LA TRAMPA de no considerar OFICIALMENT persona “vacunada” fins 14 dies després de rebre la segona dosis QUAN ES SAP QUE LES MORTS I ELS DANYS GREUS PASSEN DINS DEL MATEIX DIA O DELS POCS DIES SEGÜENTS A SER INJECTAT:

7) … ??????

Tota persona que decideix deixar-se punxar, hauria de saber el risc REAL que corre.

I encara més important: TOT PARE HA DE SABER EL RISC REAL QUE FA CÓRRER AL SEU FILL QUAN DEIXA PUNXAR-LO … CREIENT -perquè les autoritats així li han fet creure!- QUE ESTÀ PROTEGINT-LO!

Però LES AUTORITATS SABEN que si aquestes dades REALS fossin informades a la població (encara que fos en una dècima part de la freqüència amb que es donen les dades oficials FALSES), les anomenades “campanyes de vacunació” s’acabarien en una setmana!

I les autoritats, conscientment, volen injectar a tota la “seva” població i a tota la Humanitat unes substàncies disfressades de “vacunes” que EN REALITAT maten/emmalalteixen/esterilitzen. CRIMINALS !!!

PARES I AVIS:

DEFENSEU

ELS VOSTRES FILLS I NÉTS,

I ELS FILLS I NÉTS

DE TOTHOM …

… I D’ARREU!

I per defensar-los, l’ACCIÓ MÉS RÀPIDA, SENZILLA, BARATA I EFICAÇ que conec és la que s’explica, es documenta i es mostra en aquest vídeo cabdal d’11:56 (que convido a fer viral!): https://policiasporlalibertad.tv/video/paremos-ya-la-inoculacion-en-los-colegios/ que, AFORTUNADAMENT, està servint d’inspiració pràctica a varies persones i famílies. Si algú vol prendre contacte per col·laborar i no sap com fer-ho, pot escriure’m. ENDAVANT!

Barcelona, 13 de gener del 2022

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA  lluisbotinas@lagotacatalana.cat i president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org