Selectivitat: dues llengües estrangeres. El castellà és la imposada!

8:12 p. m. · 4 de juny de 2024

https://x.com/LluisBotinas/status/1798055216115573167

 

Proves de selectivitat

 

Dues llengües estrangeres:

la llengua estrangera escollida voluntàriament

i

la llengua estrangera imposada:

el castellà!

 

Avui han començat les proves de selectivitat.

La segona prova ha estat la que oficialment en diuen “de llengua estrangera”, però que caldria precisar i dir-ne: “llengua estrangera escollida voluntàriament per l’alumne a l’ensenyament anterior”.

I abans la primera prova havia estat la que oficialment en diuen “de llengua castellana”, i que també caldria precisar perquè en realitat és (I ELS CATALANS HAURÍEM DE EXPLICAR-HO CONSTANTMENT!!!!) la llengua estrangera de l’Estat  Europeu enemic ocupant del Principat de Catalunya des del 1714, Estat Europeu enemic aleshores anomenat “Reino de Castilla” (amb l’exèrcit francès a davant, perquè si no, no!!!) i actualment conegut com “Reino de España”.

 Atrevim-nos a explicar  a tothom i arreu les coses

TAL COM SÓN DES DEL PUNT DE VISTA CATALÀ, 

I AVIAT GUANYAREM!

(Punt de Vista Català que cal recuperar ràpidament: https://lagotacatalana.wordpress.com/2023/12/20/ajut-per-recuperar-el-punt-de-vista-catala/

“Casado té raó: ‘El castellano NO es una lengua extranjera más'” https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/04/03/casado-te-rao-el-castellano-no-es-una-lengua-extranjera-mas/)

Visca el Principat de Catalunya,

ocupat des del 1714,

ALLIBERAT

 i

UN ALTRE COP ALS MAPAMUNDIS!

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714; el castellà és la llengua de l’Estat ocupant), 4 de juny del 2024

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat. Autor en particular del llibret “CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714. Una aproximació”  (la cinquena edició es pot baixar gratuïtament: https://lagotacatalana.wordpress.com/wp-content/uploads/2019/10/conc3a8ixer-els-catalans-dabans-de-1714-5a-edicic3b3.pdf)