Dt. 23 (i dj. 25): Impedir l’AstraZeneca! Sumem forces per guanyar!

Cicle

Instaurem nosaltres

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles (lliures),

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-novena doble sessió setmanal feta en directe a


Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 23 de març, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Corvir”? – IX

Impedint que el dimecres es reprengui la “vacunació” amb AstraZeneca. I sumant ARA les enormes forces que fa temps que existeixen a favor de Vida-Veritat-Llibertat-Identitat.

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la (IV)

Una part considerable de la població està preocupada per la “vacuna” AstraZeneca. S’ha assabentat de la mort d’una professora de Marbella pocs dies després de vacunar-se, una dona de 43 anys qui, segons el director del centre, era sana i mai faltava a la feina. I de malestars forts i durables en policies i guàrdies civils de València. I també ha sortir en diaris locals l’augment de casos de COVID i de morts a residències després de vacunacions (sense relacionar-ho directament amb AstraZeneca sinó més aviat amb Pfizer).

També va sortir als mitjans que una vintena de països -a darrere hora, també l’ocupant “Estado-Español”- havien decretat uns dies de moratòria en la “vacunació” d’AstraZeneca, a l’espera que la Agencia Europea del Medicament (EMA) i la OMS estudiés i tregués conclusions d’uns poquíssims casos de trombosis immune que han hagut.

Com ja vaig vaticinar -no té gaire mèrit; només cal tenir clar que com més amunt és el nivell de poder, més criminals han de ser els que hi accedeixen, i que, com és lògic, aquest és un criteri de selecció imperatiu-, tant l’EMA com l’OMS han decidit que “No està demostrada científicament la relació entre la vacunació i els trombes i la mort”, que “L’AstraZeneca no és més perillosa que la Pfizer o la Moderna que també s’estan aplicant”, que “És més gran el benefici que els riscos perquè s’eviten molts més malalts i morts de COVID que no pas els pocs malalts i morts de trombosi que hi ha”, i que, per exemple, “A Gran Bretanya es tracta de 15 casos d’una trombosi especial amb manca de plaquetes i ha mort una persona, i això significa un mort per milió de vacunes aplicades”. Però vull assenyalar que suposant que fos aquest el risc -ja veurem que és molt més gran!-, fins ara que ja s’ha fet públic, aquest “petit risc” ha estat amagat pels experts i mitjans oficialistes. (((((I seria encara més clar que “la vacuna és més beneficiosa” si, com he escoltat a la ràdio Catalunya Informació a les 16:01 h. del dia 22, un estudi nou fet als USA “demostra que l’AZ és eficient al 70% per protegir de la malaltia, i al 100% per evitar complicacions i morts de COVID-19”. Ara només falta que l’AZ sigui “eficient al 100 per cent per evitar complicacions i morts” provocades per la pròpia AZ, oi? CRIMINALS!!!)))))

Però continua havent-hi una certa inquietud a l’ambient que es manifesta en una rebuig a vacunar-se amb AstraZeneca -55% vaig sentir ahir a la ràdio-, malgrat que no he vist/sentit/llegit ningú, absolutament ningú, que hagi alimentat la desconfiança (quan en realitat els arguments sobren), ANS TOTALMENT AL CONTRARI.

Doncs bé, m’han arribat dos enllaços (Gràcies, Jordi!) amb la recopilació feta entre el 4 de gener i el 7 de març pel govern del Regne Unit dels “efectes secundaris” oficialment rebuts després de la “vacunació” amb AstraZeneca i amb Pfizer. I segur que les reaccions adverses reals són moltes més perquè el que reben són els informes que espontàniament envien les persones afectades (o els seus metges o centres d’atenció), i segur que moltes víctimes ni tan sols saben que poden fer-ho ni a on dirigir-ho.

Doncs bé, i abordant només l’AZ perquè considero que és “el producte perillós” on ara cal concentrar l’atenció (i generar la força!), les 65 pàgines de https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968414/COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print.pdf tenen aquests 27 apartats:

PAGE      REACTION NAME                TOTAL       FATAL

2-Blood disorders                                           1.287                1

Immune thrombocytopenia    25   1

4-Cardiac disorders                                        2.200               38

5-Congenital disorders                                       19                 0

6-Ear disorders                                              1.424                 0

7-Endocrine disorders                                         42                0

8-Eye disorders                                               2.499                0

15-Gastrointestinal disorders                        25.163               5

19-General disorders                                     80.954           163

Death                                141    141

20-Hepatic disorders                                             41               0

21-Immune system disorders                              633               0

25-Infections                                                     4.382             40

28-Injuries                                                        1.086                1

32-Investigations                                              2.767                0

34-Metabolic disorders                                     2.952                2

37-Muscle & tissue disorders                         27.948                0

38-Neoplasms                                                        21                1

44-Nervous system disorders                         49.655              20

45-Pregnancy conditions                                       25                0

            Abortion spontaneous     5     0

46-null (???)                                                           14                0

50-Psychiatric disorders                                   4.046                0

            Completed suicide           1     0

52-Renal & urinary disorders                               641               1

54-Reproductive & breast disorders                    354               0

57-Respiratory disorders                                   6.040              12

60-Skin disorders                                             12.083                0

61-Social circumstances                                         52                0

63-Surgical & medical procedures                       170                1

65-Vascular disorders                                        1.843                3

TOTAL REACTIONS FOR DRUG AZ   228.337            289

TOTAL SPONTANEOUS REPORTS           61.304

TOTAL FATAL OUTCOME REPORTS AZ                   289

                                               Abortion spontaneous      5    0

                                               Completed suicide           1    0

CONCLUSIÓ: segons aquest document, les reaccions adverses al Regne Unit a la ‘vacuna’ AstraZeneca (no apareix el número de dosis administrades) que han estat comunicades espontàniament entre el 4/1/2021 i el 7/3/2021 són un total de 228.337. Aquestes reaccions adverses han causat:

—289 morts: 242 a causa de trastorns ben diversos (generals, 163; del cor, 38; del sistema nerviós, 20; respiratoris, 12; gastrointestinals, 5; vasculars, 3; renals, 1), 40 per infeccions, 1 per neoplasma i 1 per procediments quirúrgics i mèdics,

—5 avortaments (malgrat que allà es recomana no vacunar-se si s’està embarassada),

—i 1 suïcidi.

OBSERVACIÓ COMPLEMENTÀRIA: cal tenir molt present que en aquest recull no pot aparèixer la pitjor conseqüència d’aquesta i de les demès “vacunes genètiques”: és gairebé impossible que no danyin la fecunditat tant femenina com masculina, i, per tant, produiran esterilitat. I no apareix ja que: 1) l’esterilitat trigarà un cert temps en manifestar-se, i 2) les persones que fins ara han tingut la desgràcia de ser vacunades, són persones grans. Però sí que ja apunten danys a la fecunditat femenina com a mínim els apartats “Pregnancy conditions: 25” (que inclouen “Abortion spontaneous: 5”) i “Reproductive & breast disorders: 354”. I s’hauria de precisar si les pertorbacions en la fecunditat poden expressar-se en trastorns recollits en altres apartats.

Us imagineu què passaria si els mitjans informessin a la població d’aquestes dades -que segur són molt menors a la realitat- amb la mateixa intensitat, regularitat, persistència, etc., amb que, des de fa més d’un any, a TOTS els mitjans, TOTS els dies (i a les TVs i ràdios “informatives”, TOTES les hores, i fins i tot CADA 30 minuts) ens bombardegen, terroritzant-nos amb les dades oficials, fabricades pels qui ens estan imposant la Genocida “Operació Coronavirus”?

Alguns oficialistes (i rigorosos de bona voluntat) poden argumentar “Que s’hagi informat espontàniament d’aquests trastorns i d’aquestes morts no demostra que la vacuna en sigui la causa, i cal confirmar-ho científicament”. Doncs bé, vull expressar la total desconfiança que, a base de cops i de decepcions al llarg dels 33 anys que porto ficat, fins el coll i contra corrent, en el camp de la salut, he anat acumulant respecte a que “la confirmació científica” pugui venir d’organismes superiors (ja ho he dit anteriorment respecte l’EMA i l’OMS), ni tampoc d’autòpsies o d’altres “supervisions” -ni que hi participessin familiars- perquè MAI HI HA IGUALTAT DE CONDICIONS entre els oficialistes criminals que van a favor de la corrent, i els familiars o investigadors -fins i tot amb titulacions superiors a les dels oficialistes- que van/anem contra la corrent. I els hi demano (((ja que no tinc poder per exigir-ho de manera eficaç i no només retòrica))) que contestin aquesta pregunta cabdal:

QUANTES CASUALITATS CONSTITUEIXEN EVIDÈNCIA CIENTÍFICA?”.

És clar que es fa totalment imprescindible TRENCAR LA CENSURA!

I per TRENCAR LA CENSURA:

1) Actuar amb el que cadascú tenim més a l’abast: fer circular aquesta informació -i moltíssima més que n’hi ha!- entre familiars, amics, coneguts,… Per cert, aquí es important “Aprendre a aprendre dels que saben menys”, i ser capaços de captar l’interès dels que encara no ens fan cap cas.

2) Pressionar als mitjans i denunciar com a criminals (“LA CENSURA MATA!”) als periodistes fins a obligar-los a convidar als investigadors crítics.

3) Contribuir (amb diners, aparells, temps, …) a construir els nostres mitjans propis. L’única novetat que aquí conec és l’incipient digital independentista https://catdavant.cat/, on s’aborden críticament molts temes (inclòs, és clar, la suposada “pandèmia”).

4) Propostes? Iniciatives? Suggeriments?

5) …

i 6) Cal reactivar i fer confluir els molts i molt diversos esforços fets durant anys/lustres/dècades per persones, grups, associacions, entitats de diferent tipus que, en multitud d’àmbits diferents (però que probablement son complementaris), han/hem realitzat activitats -de la millor manera que hem estat capaços- en defensa de la salut i de la vida de cadascú … i de tots els regnes … i del conjunt del planeta … i de l’Univers!

Tot això -i més!- és necessari per aconseguir nosaltres instaurar la Nostra Nova·Antiga Forma de Vida al servei de tots els Pobles, impedint la genocida “Operació CorVir en marxa.

Considero que l’estratègia ara es augmentar la desconfiança en la no-vacuna AstraZeneca, insistir en que la MORATÒRIA fins dimecres es prolongui INDEFINIDAMENT, i, tot seguit, explicar que les no-vacunes de Pfizer i de Moderna són encara pitjors (com demostren les 64 pàgines del recull sobre Pfizer en el que aquí no entro: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968413/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print__2_.pdf), i així fins assolir impedir la mal anomenada “vacunació”. I informar AL MÀXIM DE PARES I D’AVIS per a que reaccionin i passin a DEFENSAR LA SALUT I LA FECUNDITAT DELS SEUS FILLS I DELS SEUS NETS … i la dels de TOTS!

Finalment, i en el sentit de frenar en primer lloc la “vacunació” amb AstraZeneca, en l’actual situació del seu qüestionament públic, i tenint en compte que només a l’apartat “Trastorns del Sistema Nerviós” hi ha 62 subapartats (((“Central nervous system haemorrhages and cerebrovascular accidents”, “Dementia (excl Alzheimer’s type)”, “Neurological signs and symptoms NEC”, “Parkinson’s disease and parkinsonism”, “Tremor (excl congenital)”, etc.))) i recull 49.655 afectats, inclosos 20 morts, considero adequat i important fer públicament aquesta pregunta gens innocent:

“El Dr. Josep Baselga, mort el diumenge 21 de març als 61 anys víctima de la malaltia de Creutzfeldt-Jakob, un trastorn neurològic degeneratiu d’evolució ràpida, ¿s’havia vacunat amb AstraZeneca?”.

La pregunta és especialment pertinent perquè, segons la Wikipedia, el Dr. Baselga precisament “Va treballar des de 2019 a l’empresa AstraZeneca com a cap de recerca i desenvolupament del departament d’oncologia”, i en notícies apareix que era “Vicepresident executiu d’AstraZeneca”.

NOTA: Dijous, 25 de març, 19:30h., 39a sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/.

(((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)

L’1-O: recuperar la iniciativa

La millor manera d’honorar l’1-O del 2017 …

… i a tots els nostres avantpassats:

 

Que aquest 1-O

el Poble Català

recuperem la iniciativa

per assolir molt aviat

la independència/llibertat

perduda el 1714

Aquest és el full volander del que Directe-68 va repartir uns 35.000 exemplars per la Diada. Considero important fer-lo circular ara que s’apropa l’1-O, i convido a fer-ho ja que li dono total suport. Em sembla enormement explicatiu … però contestaré les preguntes que m’arribin:

I aquest és l’enllaç al Comunicat que va treure Directe-68 per la Diada: http://directe68.cat/comunicat-de-directe68-diada-2019/

Barcelona, 21 de setembre del 2019

Lluís Botinas     lluisbotinas@lagotacatalana.cat

NUNCA EXISTIÓ UN ‘FELIPE V REY DE ESPAÑA’

Felipe-V-de-Castilla (que reinó de 1700 a 1746, excepto de enero a agosto de 1724, en que reinó su hijo Luis I) y Felip-IV-de-Catalunya (de 1702 a 1705) no era ‘Rey de España’ sino que tenía una larga retahíla de títulos, como queda claro en la pág. 3 de su ‘Decreto de Nueva Planta’ de 1716 que puede verse más abajo.

El primer rey que se llamó ‘Rey de España por la Gracia de Dios’ fue Amadeo I (1871-1873). Y el primero que se llamó a secas “Rey de España” fue Juan Carlos I (1975-2014), ya que sólo podría haber añadido “por las gracias del Generalísimo Franco”.

Adoptar el nombre ‘Rey de España’ fue un paso más del largo proceso de construcción del Estado Español, proceso iniciado a partir de que el Reino de Castilla -con el imprescindible apoyo del Royaume de France- lograse por fin, tras varios intentos fracasados, la destrucción de los Estados de los cuatro Reinos que conformaban la Nación Catalana: el Reino de Valencia y el Reino de Aragón fueron derrotados en 1707, el Principado de Cataluña en 1714 y el Reino de Mallorca en 1715.

La paulatina formación del Estado Español significó en realidad la destrucción (y en absoluto la continuación) de la Monarquía Hispánica Compuesta constituida por los Reyes Católicos, casados en 1469.

La falsificación consistente en presentar en todas partes como ‘Rey de España’ a quien, antes de Amadeo I (1871-73), era depositario de la corona de ‘la Monarquía Hispánica’ o de ‘las Españas’, forma parte precisamente de la construcción y reforzamiento del Estado Español. Y revela que ‘el Estado Español’ no es ‘una nación de naciones’ sino ‘una prisión de naciones’. Esta es la base histórica fundamental que explica que actualmente Cataluña de nuevo (por esto “Barcelona tiene que ser bombardeada cada 50 años para controlar Cataluña”) quiera recuperar su libertad.

Decret Nova Planta-pg 3