28-M? Abstenció INDEPENDITZADORA!

Des del Punt de Vista Català,

¿què fer a les properes eleccions municipals?

 ABSTENCIÓ INDEPENDITZADORA!

 

Des de que el 9/11/2017 vaig escriure preguntant-me “Quin és el Punt de Vista Catalàhttps://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/04/1-171109-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-2p.pdf, m’esforço (desitjant que aviat es converteixi en una tasca col·lectiva!) a recuperar el Punt de Vista Català[1] i m’entreno en aplicar-lo davant de cada situació.

També ara en relació a les eleccions municipals del 28-M. M’agradaria haver pogut escriure molt abans el que ara segueix. Però no hi he arribat fins ara. I servirà per situar-nos des del Punt de Vista Català davant de properes eleccions. Ajut per aprofundir-ho!                                                                 

 

Des del Punt de Vista Català, el primer i principal objectiu a assolir pel Poble Català és recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714.

Efectivament, des d’aleshores estem envaïts/ocupats/corromputs/espoliats/genocidats per Madrid/Castilla/Estado-Español.

L’11 de setembre de 1714 NO és Història, NO és quelcom passat fa més de tres segles i que es va quedar allà enrere. ANS TOT EL CONTRARI: aquell 11 de setembre de fa més de tres segles condiciona (si no determina) cada dia, cada instant de la nostra vida avui i aquí. Això TOTS els Catalans ho SENTIM, però encara pocs ho SABEM.

Per què aquesta situació tan falsa? Doncs perquè TOTS els nostres Catalans-dirigents EN TOTS ELS ÀMBITS de la societat-catalana-ocupada actuen (com actors teatrals contractats per Madrid per tal de trair-nos que finalment són TOTS els Catalans-dirigents) com si ells mateixos fossin lliures, i com si els Catalans-dirigits també fóssim lliures.

En realitat, TOTS els Catalans estem presos a casa nostra, però els Catalans-dirigents tenen una gàbia d’or mentre que la nostra, la gàbia dels Catalans-dirigits, és de ferro colat. I passa que, després de més de tres segles d’estar empresonats, pels Catalans-dirigits els barrots made in Madrid sembla que ja formin part del mobiliari de la nostra casa/gàbia.

Per nosaltres, pels Catalans-dirigits, que vam ser el Poble més lliure (d’Europa, com a mínim) fins 1714[2], TORNAR A SER LLIURES ha de passar a ser prioritari perquè és una qüestió vital, de sobrevivència, de dignitat. I, lògicament, el nostre moviment (un altre cop des del 2009!) com a Poble-Català-sotmès per RECUPERAR LA LLIBERTAT, adopta formes polítiques i té conseqüències econòmiques, però NO és un tema polític NI, ENCARA MENYS, una qüestió econòmica, com han presentat els Catalans-dirigents independentistes. Només per aquest motiu, TOTS ELS DIRIGENTS PROCESSISTES SÓN TRAÏDORS AL POBLE CATALÀ, traïció que cada dia hi ha més Catalans-dirigits que la veiem. Cal ara fer el decisiu pas d’independentistes a INDEPENDITZADORS![3]

 

CARA AL 28-M: Un important component d’aquest pas és entendre que la independència/llibertat de Catalunya NO es por proclamar NI als “Ayuntamientos”[4], NI a Madrid, NI a Brussel·les, SINÓ que només es pot proclamar al Parlament de Catalunya[5].

Per tant, un partit independentista que realment vol proclamar la independència (és a dir, un partit INDEPENDITZADOR) NO es presenta a les eleccions NI municipals, NI estatals, NI europees.

Els partits independentistes[6] que es presenten a aquestes tres tipus d’eleccions: 1) reforcen el nostre sotmetiment a l’ordre castellà/estadoespañol imposat militarment pels ocupants; 2) busquen obtenir càrrecs/escons que els situï com a Catalans-dirigents, amb el que això significa de privilegis i d’ingressos més grans … pagats amb una petitíssima part de lo moltíssim que Madrid ens espolia cada any a nosaltres, als Catalans-dirigits; 3) des de la butaca on s’asseguin, els Catalans-dirigents exerciran: 3.1) de vigilants/carcellers de nosaltres, els catalans-dirigits; 3.2) d’ETT al servei de Madrid; 3.3) de desnacionalitzadors de Catalunya, atès que inevitablement reforçaran la implantació del “Punto de Vista Castellano” entre nosaltres, ja que ens involucren en les friccions i pugnes entre Catalans-dirigents que actuen com a “ciudadanos españoles, todos libres e iguales” disputant-se trossos del pastís (bé, aquí, barallant-se per les molles … això sí, substancioses!); 4) …

En conseqüència, EL PARTIT INDEPENDITZADOR[7] només es pot presentar a unes eleccions que permetin aconseguir majoria absoluta al Parlament de Catalunya per tal de poder fer la Declaració d’Independència (que només pot ser Unilateral!). O, millor encara, aconseguir majoria absoluta al Parlament de Catalunya per fer la DECLARACIÓ D’ALLIBERAMENT DEL PRINCIPAT DE CATALUNYA, Estat Europeu (mil·lenari i Constitucional) ocupat per una potència estrangera invasora i genocida, des de fa més de tres segles[8].

Per tant, les úniques eleccions a les que -en el moment adequat- es presentarà EL partit INDEPENDITZADOR seran FORMALMENT autonòmiques, encara que EN REALITAT SERAN UNES ELECCIONS SUI GENERIS, ESPECIALS, com mai n’hi ha hagut i com mai tornaran a haver-n’hi.

Aquestes eleccions “autonòmiques” sui generis seran convocades pel President de l’actual Generalitat de Catalunya, component de la “Comunidad Autónoma Catalana” fruit de la traïció dels dirigents catalans als anys 70[9], que van bolcar-se en reorganitzar i actualitzar l’“Estado-Español” a la mort de Franco, prolongant així el nostre sotmetiment des de 1714 a Madrid enlloc d’acabar-lo.

Quan l’encara minoria de Catalans-dirigits que ja som INDEPENDITZADORS aconseguim finançament necessari per trencar la censura, arribarem a la quantitat suficient de Catalans-dirigits que entenguem que TOTS els dirigents processistes SÓN TRAÏDORS i que s’ha de renovar totalment el Parlament de Catalunya omplint-lo d’INDEPENDITZADORS.

Si ho fem ràpid, obligarem a que sigui el traïdor Aragonès qui es vegi obligat a signar la convocatòria de les “eleccions autonòmiques” sui generis que explico. Cap dels dirigents ja coneguts com traïdors podrà presentar-s’hi, i Directe-68, l’únic partit INDEPENDITZADOR, traurà 68 o més escons. A la primera Sessió Plenària del Parlament de Catalunya renovat, la majoria absoluta de 68 o més diputats INDEPENDITZADORS declararem l’Alliberament del Principat de Catalunya. A continuació s’obrirà el Procés Constituent[10].

Automàticament recuperarem el nostre lloc als mapamundis, ON VAM SER-HI FINS EL 1714, i començarem a tenir incidència internacional. I Madrid ja no podrà actuar directament contra nosaltres (ni indirectament a través de la seva principal força: els dirigents catalans traïdors) sinó que haurà de fer-ho a través de Brussel·les i de l’ONU.

 

Bé, torno a aplicar MÉS CONCRETAMENT el Punt de Vista Català a què fer el 28-M:

La meva conclusió/proposta (i si algú l’ha fet abans, aviseu-me, si us plau, per poder col·laborar! I encara més si algú formula alguna proposta millor!) és FER ABSTENCIÓ INDEPENDITZADORA.

 

Hi ha uns certs moviments que es presenten com independentistes proposant

*abstenció

*vot nul[11] (per exemple, posant una papereta com les que es van utilitzar per l’1-O del 2017).

Ambdues propostes són explicades com senyal de rebuig als partits independentistes per ser incompetents, corruptes, covards, venuts …. Alguns pocs arriben a dir que per ser traïdors, però la majoria es situen com una força de pressió per redreçar-los, per a que declarin (o implementin) la independència que no van declarar (o no van implementar) el 27-O del 2017.

Suposant que els qui impulsen aquest moviments siguin honestos, convé que comprenguin que “la obligació dels traïdors és continuat traint”[12]. I que pretendre que els traïdors facin ara la independència que van impedir aleshores i que estan impedint cada dia ara[13], és blanquejar-los, és protegir-los, és reforçar-los.

I convé tenir clar que hi ha una diferència important entre “Abstenció” i “Vot nul”:  

*l’abstenció implica: un no involucrar-se en el sistema imperant, si és abstenció per comoditat o passotisme; o significa un rebutjar-lo si és abstenció feta de manera conscient i intencionada, fins i tot amb voluntat revolucionària[14].     

*en canvi, el vot nul reforça el sistema ja que accepte les regles de joc electorals de l’ocupant, però, ai las!, no troba cap candidatura en la que qui vota nul (per exemple, amb la papereta de l’1-O) es senti representat.

 

En quan a les petites candidatures independentistes crítiques que justifiquen presentar-se perquè “Volem fer pedagogia independentista des dels Ajuntaments”:

*Per què (potser -que no!-) tenir regidors o fins i tot alcaldes independentistes als “Ayuntamientos” si lo primer que haurien de justificar és no haver aplicat l’ABSTENCIÓ INDEPENDITZADORA, contradictòria amb ser regidor o alcalde d’un “Ayuntamiento”?

*I em sembla molt clar que la fèrria CENSURA de tots els mitjans -dels mitjans processistes i dels mitjans anti-processistes- faria que els Catalans-dirigits ignoressin la seva existència i, per tant, no els podrien votar … i no traurien cap ni un càrrec[15].

 

Conclusió: per tot el dit (i molt més!), considero que

ABSTENCIÓ INDEPENDITZADORA

ÉS LA CONDUCTA ADEQUADA DELS QUI VOLEM:

*que els ocupants marxin aviat

*que els seus Catalans-dirigents independentistes, TOTS TRAÏDORS, hagin de fer les maletes per anar-se amb ells (junt amb els Catalans-dirigents tant ocupants com botiflers)

*i que els Catalans-encara-dirigits RECUPEREM LA LLIBERTAT

***RESTABLINT LA CONTINUÏTAT amb les 30 generacions de Catalans (dirigits i dirigents) que vam ser el Poble més lliure d’Europa,

***i HONORANT les 12 generacions de Catalans-sotmesos que vam nèixer-i-morir presos.

 

Aixeca’t i fem-ho!

Visca Catalunya DE NOU lliure!

 

[1] M’esforço amb aquests ESCRITS (que es troben al blog http://lagotacatalana.cat):

Quadern I-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’?-37articles-112p-181104

https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/11/0-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-112p-181104.pdf

Quadern II-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’-30articles-104p-191122

https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2019/12/2-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-30-104p-191122.pdf

i amb aquests VÍDEOS (que es troben al canal de LA GOTA CATALANA a YouTube): https://youtu.be/NmaMV2qlFmg)

— A-B-C-D del Punt de Vista Català 14/2/2022 1:40:41 https://youtu.be/NmaMV2qlFmg

— E-F-G del Punt de Vista Català 7/3/2022 1:17:15  https://youtu.be/e2XqYUt9Tpw

— H-I-J del Punt de Vista Català 4/4/2022  1:13:03  https://youtu.be/njC7YnvQrMs

— K-L del Punt de Vista Català 17/10/2022 1:18:12  https://youtu.be/Xi5V2N7NiCU

I el dilluns 29 de maig avançaré “M-N del Punt de Vista Català”: https://youtube.com/live/x-uAboM25kA

[2] Tres frases que demostren que els Catalans vam ser el poble més lliure d’Europa fins 1714: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2022/06/1-3-frases-fedtintroduccio-220606.doc

[3] És el moment de passar d’“independentistes” a “INDEPENDITZADORS”! Eines per fer-ho: “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”” youtu.be/Z4kc1QYO6DM 1:37:58; “Conèixer els catalans d’abans 1714” https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2019/10/conc3a8ixer-els-catalans-dabans-de-1714-5a-edicic3b3.pdf; “Què en treuen d’estar a la presó i a l’‘exili’?” https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/10/01/que-en-treuen-destar-a-la-preso-i-a-lexili/; “Ideari de Directe-68” https://directe68.cat/ideari/; “Directe-68, fruit d’una represaliada Vaga Indefinida de Fam per la Independència” https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/05/17/directe-68-fruit-duna-vaga-de-fam-represaliada/

[4] Un clar (però fins ara amagat) exemple que estem ocupats és que els catalans utilitzem els termes castellans tal qual (“alcalde”, “regidor”) o catalanitzat (“ajuntament”) imposats a sang i foc a partir de 1714. I és demostratiu que treballen per Madrid que cap dels partits (i partidets?) independentistes que es presenten a eleccions, s’esforci en recuperar els termes catalans … que jo encara no domino: “consell”, “consell obert-consell tancat”, “assemblea general de veïns”, “universitat”, “el comú”, …; “conseller”, “jurat”, “cònsol”, “paer”, “síndic municipal”, “mostassaf”, “veguer”, …

[5] Per a que tingui reconeixement internacional (que només por fer-se públic DESPRÉS que nosaltres ens reconeixem a nosaltres mateixos un altre cop com Poble/Nació/Estat-Europeu -el Principat de Catalunya- independent/lliure, no pas abans!). Per tant, tampoc es pot proclamar ni a Montserrat ni sota el Pi de les Tres Branques.

[6] Els partits independentistes estan fets per viure de prometre la independència al Poble Català i cobrar de Madrid per impedir-la, objectiu que han assolit… fins ara! En canvi, un partit INDEPENDITZADOR està constituït per fer la independència. I així com de partits independentistes n’hi ha diversos perquè cadascun ha de controlar una part del Poble Català, de partit INDEPENDITZADOR només pot haver-n’hi UN ja que tot el Poble Català ha d’anar unit fins recuperar la llibertat. I com que en un Poble lliure ha d’haver-hi de tot, un cop els catalans TORNEM a ser lliures, obrirem el Procés Constituent per a que, entre catalans ja DE NOU lliures, ens organitzem de la manera que entre tots decidirem. Però els Programes venen després de la independència/llibertat. Posar-los abans (com fan TOTS els partits independentistes) només té un objectiu: dividir els catalans (dretes-esquerres, pro o anti exèrcit català, etc.) per tal d’impedir la independència … que és el que TOTS estan fent (complementats pels dirigents de les “Organitzacions Socials Independentistes”, sobre tot ANC i Òmnium Cultural, imprescindibles per a que la traïció guanyés … per ara!).

[7] El que explico a continuació és l’estratègia de Directe-68, que és el partit INDEPENDITZADOR que té el Poble Català. Impulsat per David Raventós, existeix des de març del 2018, i ha fet una feinada enorme (ara està en stand by). Però mentre TOTS els Catalans-dirigents coneixen personalment des de fa més de 30 anys a David Raventós (i el van voler destruir el 2016 fent-lo tancar en un psiquiàtric trencant la seva primera Vaga de Fam per la Independència) i coneixen perfectament l’existència i activitat de Directe-68, la immensa majoria dels Catalans-dirigits ignoren l’existència tant de Directe-68 (“Partit polític sense polítics fet per acompanyar/dirigir el Poble Català a la independència”) com de David Raventós (“M’he ficat en política en defensa pròpia i del Poble Català!”) i de les seves dues (2016 i 2019) Vagues de Fam per la Independència, perquè ambdós han estat sistemàticament i complementària CENSURATS tant pels processistes com pels anti-processistes.

[8] En efecte, nosaltres no hem de demanar “ser un nou estat d’Europa”. NOSALTRES JA SOM UN ESTAT EUROPEU! Nosaltres som un Estat Europeu MIL·LENARI I EL PRIMER CONSTITUCIONAL: el Principat de Catalunya, ocupat des de 1714. Què volem ara (un altre cop, perquè és el que hem volgut des del 1714, i per aquesta raó: “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”!)? QUE ELS OCUPANTS MARXIN DE SEGUIDA DE LA NOSTRA TERRA!

[9] Cal llegir i fer circular Lluís Maria Xirinacs: les 12 pàgines amb les conclusions dels 3 volums de “La traïció dels líders”: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/02/xirinacs-conclusions-3-vol-la-trac3afcic3b3-dels-lc3adders-12p.pdf. I els tres volums sencers (923 pàgines): https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/01/xirinacs-la_traicio_dels_liders-923pg.pdf

[10] Suposo que amb bona intenció, Teresa Forcades i Arcadi Oliveras (e.p.d.) van fer l’error divisionista de voler fer el Procés Constituent ABANS d’assolir la independència/llibertat, enlloc de fer-lo DESPRÉS (com, per cert, vaig aprendre d’En David Raventós).

[11] Utilitzaria arguments similars contra alguna proposta de “Vot blanc”, cas que existís … però que no m’ha arribat.

[12] “Què en treuen d’estar a la presó i a l’’exili”? https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/10/01/que-en-treuen-destar-a-la-preso-i-a-lexili/

[13] La independència de Catalunya es podria proclamar demà. Com? Molt fàcil: convocant una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya i aplicant la majoria absoluta de 74 (sobre 68) diputats que van ser votats pels Catalans-dirigits el 24-F del 2021 per haver-se presentat en candidatures independentistes. De fet, l’Alliberament del Principat de Catalunya es podria haver proclamat cada dia des del 25 de novembre del 2012, quan per primera vegada va haver-hi majoria de parlamentaris independentistes al Parlament de Catalunya. Això són gairebé 4.000 raons més per poder afirmar amb tot rigor que TOTS els dirigents independentistes són traïdors al Poble Català!

[14] “Revolucionària” … acceptant el marc de l’“Estado-Español”. Els INDEPENDITZADORS hem de ser capaços d’explicar que, a tot l’“Estado-Español”, el més revolucionari, el més profundament i qualitativa transformador, el major canvi social que pot haver-hi, és que el Poble Català recuperem ara la llibertat. I comparativament, això és també el més senzill d’assolir, i el que facilitarà els millors canvis als altres Pobles.

[15] Per això la dictadura democràtica s’ha endurit. Abans, els espais gratuïts als mitjans permetien que petites candidatures interessants podessin arribar a una part de la població que abans les desconeixien. Ara, els espais gratuïts són pels mateixos que paguen espais … i que, a més, ja tenen l’espai institucional! S’ha imposat la marginació total de qualsevol minoria (en qualsevol àmbit). Aquesta barrera insalvable funcionaria igualment suposant que hi haguessin INDEPENDITZADORS de bona voluntat que tinguessin la innocent intenció, un cop arribats a regidors o a alcaldes disfressats d’independentistes, d’utilitzar els càrrecs municipals per, un cop instal·lats, fer pedagogia INDEPENDENDITZADORA … que també es carregaria la seva pròpia presentació a les eleccions municipals!

 

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714; els castellà és la llengua de l’Estat ocupant), 26 de maig de 2023.

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org i impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat. Autor en particular del llibret “CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714. Una aproximacióhttps://lagotacatalana.files.wordpress.com/2019/10/conc3a8ixer-els-catalans-dabans-de-1714-5a-edicic3b3.pdf (es pot baixar gratuïtament)