Conferència 32è aniversari Plural-21. Observacions i lliçons.

Conferència

32è aniversari de Plural-21.

Algunes observacions i lliçons.

En paral·lel a impulsar lagotacatalana.wordpress.com, des del 2005

(l’any, per exemple, en que Laporta va renovar el contracte a Negreira; així anuncio un proper article sobre “el cas Negreira”, que ja vaig començar a abordar a la sessió 78 d’ahir: https://www.twitch.tv/videos/1771671454 1:21:32; comença al 7:54),

presideixo “Plural-21, Associació pera tenir cura de la Vida en un planeta Viu. Vies de recuperació de l’harmonia” https://plural-21.org/, que va complir 32 anys el 6 d’octubre del recent passat 2022.

Vam fer un acte intern, exclusivament per a socis i convidats, i a continuació un acte públic obert, tant presencial (és a dir, amb persones que van assistir físicament al local) com retransmès per internet.

Va consistir en la conferència meva “32 años de Plural 21. Aprender de las sucesivas etapas de Plural 21 para responder al reto actual”.

 Observació 1: La vaig fer intencionadament en castellà no només perquè Plural-21 té socis de fora de Catalunya (per cert, un de Toledo ha aprés català, i el parla-i-escriu francament bé, i amb un parell l’intercanvi és escrivint jo en català i contestant ells en castellà) sinó perquè volia explicar en castellà la traïció de TOTS els dirigents processistes. Es va penjar íntegra al canal de Plural-21 a Rumble: https://rumble.com/v207wl2-aprender-de-las-sucesivas-etapas-de-plural-21-para-responder-al-reto-actual.html  1:36:08

Lliçó 1: No va haver-hi cap reacció exterior negativa (cosa bona, oi?) … però tampoc positiva. Sí comentaris positius presencials, però cap comentari escrit a Rumble.

Observació 2: Aquest dimarts 20 hem pujat a YouTube https://youtu.be/og3EKS1VdlY una versió abreujada a 1:25:25, eliminant gairebé 11 minuts on jo utilitzava paraules (“vacunes”, “SARS-CoV-2”, etc.) que activen les sancions i censura.

Lliçó 2: En 2 dies s’han superat les 2.500 visualitzacions (acabo de verificar-ho), contrastant amb les 381 hagudes a Rumble en més de 3 mesos; lògicament, això està relacionat amb que a Rumble tenim 141 seguidors, i a YouTube més de 25.600. Es confirma, doncs, l’eficàcia de la censura sancionant i fins i tot tancant els vídeos i canals crítics a les plataformes més populars, i marginant als defensors de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-INDENTITAT. Si tinguéssim un equip humà més nombrós, no haguessin passat 5 mesos entre l’acte viu, la penjada sense censura a Rumble, i la pujada d’una versió “afaitada” a YouTube. I amb més mitjans, muntaríem la nostra plataforma de difusió pròpia…

Observació 3: A Rumble, zero comentaris en més de 3 mesos. En 2 dies a YouTube, més de trenta, tots positius, i alguns (sobre tot d’Argentina) demanant com fer xarxa i c0l·laborar.

Lliçó 3: S’obren possibilitats. Però contestar adequadament els comentaris i veure com establir sinèrgies, exigeix que “algú” hi dediqui temps i atenció. Algú s’anima a ser aquest “algú?

M’encantaria rebre comentaris, suggeriments, crítiques, … , i establir col·laboracions.

I ANEM/ACTUEN/VIVIM CAP EL 33è ANIVERSARI DE PLURAL-21 EL PROPER 6 D’OCTUBRE!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714; el castellà és la llengua de l’Estat ocupant), 23 de març del 2023

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org i impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.ca