Enfortir l’11-S per guanyar aviat!

ENFORTIR-NOS PER GUANYAR:

 CONÈIXER I APLICAR

LA POTENCIAL FORÇA INVENCIBLE

(per això és CENSURADA pels dirigents processistes,

TOTS TRAÏDORS!)

QUE L’“11 DE SETEMBRE” TÉ PELS CATALANS!

 

(I no pas afeblir-nos canviant la data de la Festa Nacional de Catalunya, com proposen alguns independentistes farts de LA TRAÏCIÓ DE TOTS ELS LÍDERS PROCESSISTES, en particular aquí dels dirigents de l’ANC i les seves col·leccions de samarretes i “consignes victorioses”!)

Descarregar PDF

Per assolir la llibertat, i vist des d’avui des del Punt de Vista Català (que convido a recuperar com una urgent tasca col·lectiva conscient, imprescindible per alliberar-nos), considero que podem aprendre molt de les grans manifestacions de les Diades organitzades per l’ANC (i Òmnium; i amb els partits processistes a darrere) des del 2012.

Aquestes magnífiques grans manifestacions han estat al mateix temps:

          *una expressió externa (com UN ALTRE COP des del 2009 n’hi ha hagut moltes!) de l’enorme força interna del Poble Català i de la intensitat del nostre desig d’independència/llibertat. Ens hem manifestat massivament amb la senyera i l’estelada com úniques banderes, i sense pancartes ni consignes explícites dels partits. Tots anàvem junts sense preguntar-nos sigles, i sentint força i que ho teníem a l’abast i aviat. En sortíem enfortits!

          *i un bon exemple de com els mateixos dirigents que les organitzaven, CONSCIENTMENT -no pot ser d’altra manera!- les orientaven amb un contingut que ens afeblia per tal de portar-nos a l’objectiu contrari del que ens prometien públicament: A LA NO-INDEPENDÈNCIA! Per tant, TOTS SÓN TRAÏDORS!!!

Els catalans sentim interiorment que som forts i que tenim tota la raó -una part d’ella, més que mil·lenària!- en voler ser independents/lliures, i les Diades ens feien sentir aquesta força també exteriorment. Tornàvem a casa sentint que estàvem a punt de guanyar!!!

És també cert que MADRID/CASTILLA/ESTADO-ESPAÑOL ENS HA IMBUÏT LA POR FINS AL MOLL DE L’OS: matant-nos, desterrant-nos, empresonant-nos, obligant-nos a exiliar-nos,…     (NOTA IMPORTANT: aquells exilis NO TENIEN res a veure amb la FUGIDA davant del Poble Català A FER-SE PROTEGIR A L’ESTRANGER de Puigdemont i els altres TRAÏDORS que es van disfressar d’“exiliats”)

O sigui que els catalans estem entre dos sentiments: un més que mil·lenari de confiança, fruit de la nostra FORÇA DE LA RAÓ, i un oposat de feblesa i por inculcades contínuament per la seva RAÓ DE LA FORÇA (militar i molt més!).

Però aquests darrers anys, qui més ens ha afeblit DOBLEMENT són els dirigents processistes que han actuat PREMEDITADAMENT per 1) amagar la seva raó de la força, i 2) debilitar la nostra força de la raó, traint-nos.

Des de 2012 he anat descobrint contra Madrid i, SOBRE TOT, CONTRA BARCELONA, que els “nostres” dirigents:

1) AMAGUEN LA RAÓ DE LA FORÇA DELS OCUPANTS …

AMAGUEN:

*que en realitat 1714 ens condiciona TOTALMENT LA NOSTRA VIDA ACTUAL. Malgrat fer tot un any de Tricentenari 1714-2014, silencien el que DE VERITAT ÉS DECISIU: que 1714 ens determina perquè estem envaïts/ocupats/sotmesos/corromputs/espoliats/genocidats des d’aleshores per Madrid/Castilla/Estado-Español

*que ARA els catalans NO tenim CAP dret (humà, fonamental, polític, social,…) ja que tenim prohibit existir com a catalans! Només existim i tenim drets si renunciem a ser catalans i acceptem ser “ciudadanos españoles”!

*que des de la implantació del “Sistema del 1714”, en territori català NO HI HA RES CATALÀ: TOT el que hi ha és “castellano/estadoespañol” aplicat en territori català. No hi ha ni Poble Català perquè un Poble que no és lliure, no és Poble; el que hi ha és Poble-Català-SOTMÈS!

*que l’actual “Reino de España” és el “Sistema de 1714” reforçat el 1939 i disfressat pels traïdors el 1978

*que per arribar a un cert nivell de poder en qualsevol àmbit de la “societat catalana” s’ha de tenir llum verda de Madrid, i es passa a cobrar -en blanc, en negre o en blanc-i-negre de l’espoliació que Madrid fa de Catalunya

*que en absolut “¡España es multinacional!”, sinó que el “Reino de España” i el seu “Estado-Español” són PRESÓ DE NACIONS i GENOCIDA DE POBLES, en particular del Poble Català i la Nació Catalana

*que …

 

2) … I NEGUEN LA NOSTRA FORÇA DE LA RAÓ

NEGUEN QUE ELS CATALANS PODRÍEM:

*denunciar a Madrid/Castilla/Estado-Español per 5 segles de genocidi, els darrers 3 ocupats i sotmesos

*reclamar als Tribunals Internacionals d’arreu centenars de milers d’anys de presó pels capitostos de Madrid i bilions d’euros d’indemnització per ser els ocupants/corruptors/espoliadors/genocides del Poble Català

*deixar clar que fins 1714 un castellà era un estranger al Principat (i viceversa). I que des de 1714 és un ocupant!

*explicar que totes les lleis aplicades des 1714 són il·legals: no han estat paccionades a les Corts Catalanes, i les Constitucions Catalanes són vigents. El “Derecho de conquista” no és reconegut per la legislació internacional!

*fer entendre que estem presos des de 1714: A) signant: “Barcelona (ciutat ocupada des del 1714; el castellà és la llengua de l’ocupant)”; B) afegint a Madrid “capital de l’ocupant”, i a Barcelona “Cap i Casal del Principat ocupat”; C) dient a una roda de premsa a Madrid: “Y ahora, preguntas en catalàn”. O posant anuncis en català a TVE/RNE!

* etc.

A MÉS, ELS LÍDERS DE L’ANC (i tots els altres dirigents processistes darrere) HAN FET CRIDAR A MILIONS DE CATALANS:

* “Marxem!”, en lloc de deixar clar que han de marxar ells: “FORA ELS OCUPANTS!

* “Catalunya, nou Estat d’Europa!”, en lloc de “CATALUNYA, DE NOU ESTAT D’EUROPA!

* “Ara és l’hora” i “President: posi les urnes!” cara al 9-N/2014, en lloc de denunciar que la pregunta doble amb resposta triple posada per Mas impedia que fos “el Referèndum d’Independència” anunciat, i MATAVA LA INDEPENDÈNCIA!

*etc.

Si EXPLIQUEM això a tothom, arreu i amb exemples del dia a dia afegits als exemples històrics, GUANYEM!    Aquest és el FULL DE RUTA MÉS EFICAÇ que pot haver-hi.     I TOTS HI PODEM CONTRIBUIR-HI DES D’ARA!

Així obligarem a que tot Estat/Organisme i tota persona hagi de contestar SI ESTÀ A FAVOR QUE TORNEM A SER LLIURES, O SI VOL QUE CONTINUEM ENVAÏTS/OCUPATS/SOTMESOS/CORROMPUTS/ESPOLIATS/GENOCIDATS.        Cada resposta positiva: un aliat!     Cada resposta negativa: un bumerang!

Aplicació a aquesta Diada: penso que el primer aspecte del començament és suficient per participar a la Diada d’enguany. I si hi assistim sentint/sabent el que aporto del segon aspecte i compartint-lo, hi estem reduint la influència del processisme. Als INDEPENDITZADORS ens correspon explicar/aportar aquests elements I MOLTS MÉS!

Aixeca’t i fem-ho!

Visca Catalunya DE NOU lliure!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714; el castellà és la llengua de l’ocupant), 11 de Setembre de 2022

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras (Barcelona, 1944)

Investigador independent     Impulsor de https://lagotacatalana.wordpress.com/      luisbotinas@lagotacatalana.cat

Autor de ‘Conèixer els catalans d’abans de 1714’+Epíleg: ‘Passar d’independentistes a independitzadors’ (7a edició, Llibres de l’Índex)

Servei de llibreria i documentació:

Passatge de Gaiolà, 24, local (entre c. Mallorca i c. València, al costat c. Sicília). A 130 m. de la Sagrada Família

NOTA PERSONAL:

com que tinc dificultat per caminar (he anat 7 mesos amb crosses, que he deixat fa 5 setmanes), he decidit quedar-me al local “de 10 a 10”. Així, ABANS O/I DESPRÉS DE LA MANIFESTACIÓ (o durant, si has decidit no anar-hi) podré atendre’t i mostrar-te el material que exposem. I ja han arribat exemplars de la 7a edició del meu llibret, aquest cop amb l’Epileg meu “Passar d’independentistes a INDEPENDITZADORS“, I editat per “Llibres de l’Índex”: