Canviar o bé enfortir l’11-S?

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1566876914379366400

 

CANVIAR O BÉ REAFIRMAR L’11-S?

Alguns independentistes proposen adoptar un dia diferent de l’11 de Setembre com Festa Nacional del Poble Català.

És una reacció a LA TRAÏCIÓ DE TOTS ELS LÍDERS PROCESSISTES, i, en aquest cas, en particular als dirigents de l’ANC … i a les samarretes i consignes col·leccionades!

  

Però considero que és una reacció negativa que, de fer-se, contribuiria al GENOCIDI CATALÀ que, AMB PARTICIPACIÓ ACTIVA DE TOTS ELS “NOSTRES” DIRIGENTS CATALANS, patim des de fa 5 segles: ajudaria a perdre la NOSTRA POTENTÍSSIMA CONTINUÏTAT HISTÒRICA.

El que considero cal fer és explicar a tothom, amb exemples actuals i històrics, EL SIGNIFICAT PROFUND VITAL, DECISIU, ENFORTIDOR QUE ARA HA DE PASSAR A TENIR L’11-S PEL POBLE CATALÀ. Ens donaria una FORÇA DE LA RAÓ ENORME per poder RECUPERAR LA LLIBERTAT AVIAT.

EXPLIQUEM ARREU:

 -l’11-S que COMMEMOREM (no pas “celebrem”) és el de 1714, quan Barcelona, després de 414 dies de setge, va haver de capitular (que no rendir-se) a l’exèrcit aleshores més poderós d’Europa: el francès (amb l’exèrcit castellà a remolc)

-el Principat va rebutjar el tractat d’Utrecht del 1713 i NOSALTRES VAM DECLARAR la Guerra a Ultrança a França i a Castella (la Guerra dels Catalans: 1713-1715). Els catalans d’aleshores SABIEN que eren LLIURES, i no volien passar a ser súbdits!

-1714 marca un abans i un després: vam passar de ser el Poble més lliure d’Europa que va generar el primer Estat Constitucional i que apareixia en els mapamundis, a ser el Principat-de-Catalunya-OCUPAT militarment i civil per Madrid/Castilla/Estado-Español i desaparèixer dels mapamundis

-…

-un altre cop (per això “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”), des del 2009 ens hem aixeca’t per recuperar la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714

-no volem “marxar” sinó QUE MARXIN ELS OCUPANTS!

-no volem “ser un nou Estat d’Europa” sinó “ser DE NOU un Estat d’Europa!”.

Així obligarem a que tot Estat/Organisme i tota persona contesti si està a favor que els catalans tornem a ser lliure, o si vol que continuem ocupats/sotmesos/corromputs/espoliats/genocidats per Madrid/Castilla/Estado-Español.

Cada resposta positiva: un aliat.

Cada resposta negativa: un bumerang.

FEM NOSTRE L’11-S I LA DIADA!

Visca Catalunya DE NOU lliure!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714. El castellà és la llengua de l’ocupant), 6 de setembre del 2022

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat i president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org