No heu estat “Presos polítics”! (Ni “Exiliats”!)

Mai no heu estat

“Presos polítics”!

 

(Ni tampoc són “Exiliats”

els altres!)

 

@junqueras (traïdor N 2), @ForcadellCarme (traïdora N 3), @jorditurull, @quimforn, @raulromeva, @joseprull, @dolorsbassac, @jordisanchezp i @jcuixart:

utilitzeu a entrevistes, discursos, perfils de Twitter i altres que heu estat anys a la presó. Així continueu enganyant i fent xantatge emocional als catalans de bona fe.

Sí, heu estat a la presó. Però MAI NO HEU ESTAT “PRESOS POLÍTICS”!

Vaig aprendre a la clandestinitat:

*que un pres polític DE VERITAT el detenen a la feina, a casa, amagat o fugint

*que un pres polític DE VERITAT NO fa la maleta, s’acomiada de la família, agafa lliurement l’AVE perquè el convoca la “justícia de l’enemic”, i voluntàriament es va a entregar a 600 Km. de distància

*que un pres polític DE VERITAT agafa un advocat que sigui de la seva mateixa orientació política i preparen conjuntament la millor manera d’utilitzar el judici justament per atacar i aprofitar el ressò que tinguin les declaracions, i no s’amaga darrere de l’advocat dient que “són els advocats els qui determinen la línia de defensa per a sortir lliure o amb la menor condemna possible”

*que un pres polític DE VERITAT no declara davant del tribunal enemic que “No he fet res condemnable”, “La DUI es va llegir però no votar”, “¡Yo amo a España!”, etc., sinó que utilitza el judici per continuar la lluita per la seva política. L’important fet que els judicis fossin televisats en directe per Madrid ja revela que la vostra actuació va ser en contra del Poble Català. Les declaracions d’un pres polític DE VERITAT, en aquest cas un INDEPENDITZADOR, haguessin estat interrompudes als 30 segons i ja no les haurien retransmès més!

* que un pres polític DE VERITAT d’un Poble (en aquest cas, del Poble Català) és solidari amb els presos polítics d’altres Pobles. Mai us he vist cap mostra de solidaritat amb presos polítics d’altres llocs; en canvi, SÍ he trobat solidaritat d’ells amb vosaltres (bé, “Cataluña”)

Ni tan sols heu estat solidaris amb presos polítics que hi ha a l’Estado-Español:

Ni defenseu els 4.000 independentistes DE BASE encausats per haver-vos fet cas!

O sigui que TOTA LA VOSTRA ETAPA DE SUPOSATS “PRESOS POLÍTICOS” HEU FET EL MÀXIM POSSIBLE PER A NO PERTORBAR ELS INVASORS/OCUPANTS/CORRUPTORS/ESPOLIADORS/GENOCIDES DE MADRID!

I he trobat -per tant, reconec jo no ho sabia!- que hi ha un “Dia Internacional del Pres Polític”: el 17 d’abril

Heu prostituït el profund significat, paradoxalment alliberador, de PRES POLÍTIC!

Vosaltres no heu estat mai “presos polítics”!

Vosaltres sou DESERTORS!

Més exactament:

Vosaltres sou TRAÏDORS que vau impedir la independència de Catalunya, i després vau DESERTAR per fer-vos PROTEGIR A LES PRESONS DELS VOSTRES “JEFES”, i així poder-vos fer passar, davant la part més ingènua de catalans, com “Els nostres dirigents són herois víctimes de la repressió de Madrid”!

I que quedi ben clar que NO SÓN PAS ELS INDULTS EL QUE US HA TORNAT TRAÏDORS! (com, de bona o de mala fe, ara diuen alguns).

JA ÉREU TRAÏDORS MOLT ABANS!

De nou, més exactament:

PERQUÈ JA ÉREU TRAÏDORS MOLT ABANS

VAU SER

PRIMER COL·LOCATS

I DESPRÉS BÉ DESIGNATS A DIT O BÉ FETS ESCOLLIR

PER ASSUMIR LLOCS DE MÀXIMA RESPONSABILITAT

AL GOVERN I A LA SOCIETAT

AMB L’ÚNIC OBJECTIU DE,

EN NOM DE FER LA INDEPENDÈNCIA,

EN REALITAT IMPEDIR LA INDEPENDÈNCIA!

(que no podrien EN ABSOLUT haver impedit ni els dirigents ocupants ni els dirigents botiflers!)

 

I similar penso i escriuré per @KRLS Puigdemont (traïdor N 1) i pels altres que van fugir del Poble Català per refugiar-se a l’estranger: MAI HAN ESTAT NI SÓN “EXILIATS”.

Es fa difícil acceptar-ho al començament, però LA LÒGICA INTERNA DE LA TRAÏCIÓ AL POBLE CATALÀ EN LA QÜESTIÓ VITAL INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT EXIGEIX QUE TOTS ELS DIRIGENTS PROCESSISTES HEU DE SER TRAÏDORS.

SÍ, EXACTAMENT EL 100%!

NO PODEU CORRE EL RISC D’EQUIVOCAR-VOS I DE POSAR ALGÚ HONEST QUE REACCIONI AL VEURE LA TRAÏCIÓ, FACI PÚBLICA LA VERITAT I HO ENSORRI TOT!

Però no vull allargar més aquest escrit ni retardar més penjar-lo!

Visca Catalunya DE NOU lliure!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714. El castellà és la llengua de l’ocupant), 9-agost-2022

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat i president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org