Laura Borràs: traïdora, però no corrupta!

“Operació Laura Borràs”:

traïdora, però no corrupta!

 

LAURA BORRÀS

ÉS TRAÏDORA AL POBLE CATALÀ,

PERÒ NO VA FER FRACCIONAMENT!

 

Per tant,

el seu enjudiciament per fraccionament

ÉS UN MUNTATGE TOTAL

al que contribueixen disciplinadament

els altres traïdors (ERC, CUP)

i els botiflers (PSC).

 

Hi ha, doncs, en marxa una important

“OPERACIÓ LAURA BORRÀS”.

 

Ara bé, l’ “operació Borràs”

és per

DESTRUIR LAURA BORRÀS

O MÉS AVIAT PER PROMOCIONAR-LA

COM LA TRAÏDORA NÚMERO 1

A L’INTERIOR DE CATALUNYA,

complementant a Puigdemont,

traïdor número 1 a l’exterior?

 

La suspensió ahir de @LauraBorras té el seu origen -cal recordar-ho perquè NINGÚ NO HO DESTACA!- en que se l’acusa de corrupció per (suposadament) haver donat a dit a un amic seu contractes d’informàtica fraccionant-los de manera que l’import de cada fracció quedés per sota de la quantitat que exigeix convocar concurs públic. A aquesta actuació prevaricadora se l’anomena “fraccionament”.

Doncs bé, la “casualitat “ va fer que fa una setmana m’arribés un enllaç https://www.vilaweb.cat/noticies/video-oriol-ponsati-laura-borras/ de Vilaweb @VilaWeb amb el resum d’una entrevista de 17:39 feta al programa +324 @Mes_324 de TV3 @tv3cat del 18/6/2020 a Oriol Ponsatí-Murlà @OPonsatiMurla quan era director de la “Institució de les Lletres Catalanes” (ILC) @lletres on (suposadament) @LauraBorras hauria fraccionat.

I la “casualitat” ha fet que aquest dimecres 27 escoltés en directe a RAC1 una entrevista de 10:47 al propi Ponsatí-Murlà. Ressalto que hi ha explicat que el 16/7/2020 havia intervingut davant de la Comissió de la Sindicatura de Comptes @sindicaturacat del Parlament de Catalunya @parlamentcat, on havia proporcionat les dades a tots els grups parlamentaris, i que l’única resposta que va rebre va ser una proposta de reprovació i una altra de cessament. Ell mateix ho explicava aquest 12 de juliol al seu Twitter en un enfilall https://twitter.com/OPonsatiMurla/status/1546810278339297280 que il·lustra amb les seves conclusions:

De manera que considero molt precisa, coherent i irrebatible, @OPonsatiMurla hi detalla que el suposat fraccionament l’ha fabricat la dita Sindicatura de Comptes quan A) amplia retrospectivament la inspecció fins el 2016 quan el que havia de ser controlat era només l’exercici 2018; i B) inventa com a “fraccionament-comés-per-Laura-Borràs” la suma dels imports dels successius contractes fets per l’ILC al mateix proveïdor al llarg dels tres anys 2016-2018. Resulta que si es generalitzés AQUEST TRUC GROLLER, tots els ens públics -inclosa la mateixa Sindicatura de Comptes!- farien aquest nou-tipus-de-fraccionament delictiu … a no ser que mai es tornés a contractar al mateix proveïdor ja contractat l’any anterior. Es tracta, doncs, d’una MANIPULACIÓ BARROERA QUE SERIA ABSURDA SI NO FOS INTENCIONADA!

I aquí em va sorgir una pregunta cabdal: COM ÉS QUE NI LA PRÒPIA LAURA BORRÀS NI ELS SEUS DEFENSORS (nombrosos i influents, començant pel partit que presideix, JxC @JuntsXCat i el seu secretari general Jordi Turull @jorditurull, i continuant pel seu cap a l’exterior, Puigdemont @KRLS, i el seu CxR @ConsellxRep) NO AMPLIEN NI UTILITZEN NI DIFONEN MASSIVAMENT L’ARGUMENTACIÓ MINUCIOSA I INQÜESTIONABLE QUE EN PONSATÍ-MURLÀ ESTÀ PROPORCIONANT DES DE FA MÉS DE DOS ANYS?

És més: a l’exposició de 27:18 que va fer després de ser suspesa, Laura Borràs ni tan sols va mencionar que TOT el que de processal li ha passat els darrers quatre anys i que ha portat a la seva suspensió ahir com a diputada i, conseqüentment, com a AUTORITAT NÚMERO 2 DE LA CATALUNYA SOTMESA (la “Comunidad Autónoma Catalana”!), té com a punt de partida un fraccionament INEXISTENT, i que CLARAMENT ÉS UNA MUNTATGE.

I de tot això se’n deriva una segona pregunta important: “PER QUÈ LA SINDICATURA DE COMPTES HA ACTUAT AIXÍ?”, que té aquest immediat COROL·LARI: “QUI COMPOSA AQUESTA SINDICATURA DE COMPTES, COM S’HA CONFIGURAT AQUESTA COMPOSICIÓ, I QUI N’ÉS RESPONSABLE?”. I passa que ni l’insigne periodista Xavier Graset @xgraset del +324, que va entrevistar personalment En Ponsatí-Murlà, ni el-periodista-traïdor-més-subtil, Vicens Partal, de Vilaweb, que se’n va fer ampli ressò, ni tants altres periodistes importants que hi ha a l’ala processista “no-negociadora”, no fan ells, ni encarreguen a tercers, aquest exercici de periodisme d’investigació, que no em sembla hagi de ser gaire difícil.

Per respondre, utilitzaré alguns criteris fonamentals que he anat aprenent a mesura que vaig adoptant el Punt de Vista Català (Punt de Vista Català que cal recuperar ràpidament perquè ENS FARIA VENCEDORS FÀCILMENT I AVIAT!!!):  Quin és ‘el punt de vista català’-171109-2p  Quadern I-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’?-37articles-112p-181104  Quadern II-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’-30articles-104p-191122

Així, els catalans com a mínim hauríem de partir que:

1) fa tres segles que estem envaïts i ocupats per Madrid/Castilla/Estado-Español. Per tant, TOTA persona que en territori català arriba a un cert nivell de poder, hi arriba perquè té llum verda de Madrid. I, a més, molt-molt-molt sovint cobra de Madrid, sigui en blanc o en negre o en blanc-i-negre

2) quan Madrid vol promocionar un català independentista col·laborador (és a dir, un traïdor al Poble Català), l’ataca públicament per fer que, per psicologia inversa, els catalans de més bona fe confiïn en el traïdor: “Mira, mira com Madrid l’ataca! Aquest sí que és dels nostres!”

3) quan un català és independentista de veritat (és a dir, és INDEPENDITZADOR), Madrid el censura i, si cal, el fa tancar a un psiquiàtric (cas de David Raventós el 2016: “Directe-68, fruit d’una Vaga de Fam represaliada” https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/05/17/directe-68-fruit-duna-vaga-de-fam-represaliada/) per desprestigiar-lo socialment i destruir-lo humanament. Però Madrid no ho pot fer directament sinó que ho fa a través precisament dels catalans “independentistes” col·laboradors (és a dir, dels traïdors)

4) el millor “full de ruta per assolir la independència/llibertat aviat” és molt senzill: dir constantment i arreu, amb els molts exemples de cada dia, LA VERITAT. Sobre tot, aquests dos aspectes de LA VERITAT DES DEL PUNT DE VISTA CATALÀ: 1) OCUPACIÓ: som un Estat Europeu, el primer Constitucional, ocupat des de 1714, i volem que els ocupants marxin immediatament de casa nostra!; i 2) TRAÏCIÓ: qui ha impedit el 2012, el 2014, el 2015 i el 2017, i qui impedeix avui (tenint majoria absoluta de 74 al Parlament!) que siguem independents, són els dirigents processistes en tots els àmbits: polític, social, periodístic, etc.

5) només dirigents catalans que es presentessin com independentistes (JxC, ERC, CUP, ANC, Òmnium) podien impedir la independència de Catalunya, ja que la immensíssima majoria de catalans no fem cap cas ni dels dirigents botiflers (PSC, Comuns, PPC) ni dels dirigents ocupants (PSOE, Podemos, PP, VOX)

6) els diferents partits i organitzacions “independentistes” han de repartir-se complementàriament el control de tots els diferents sectors del Poble Català

7) l’actual enfrontament parcial entre ERC-CUP i JxC és una d’aquestes “lluites entre independentistes” on, en contra de les aparences, TOTS actuen UNITÀRIAMENT. Només que cal comprendre urgentment que TOTS ACTUEN UNITÀRIAMENT EN CONTRA DEL POBLE CATALÀ!

8) l’únic “Programa” que pot tenir un partir de veritat independentista, és a dir, INDEPENDITZADOR, és l’“Ideari de Directe-68” https://directe68.cat/ideari/. Qualsevol altre “Programa” divideix al Poble Català i impedeix recuperar la independència/llibertat

CONSEQÜÈNCIA: l’obligació d’un traïdor és continuar traint, i els traïdors han de ser TOTS, el 100% dels dirigents, atès que TOTS han estat curosament seleccionats per trair. Al moment que un traïdor confessés la traïció, la traïció quedaria al descobert i s’ensorraria.

Amb els elements inicials (i una fiscalia que hi fica llenya demanant 6 anys de presó, 21 anys d’inhabilitació i 144.000 euros de multa per a Laura Borràs) i els criteris que acabo d’explicitar (i a manca de més informació qualitativa), considero que:

***estem davant d’una “Operació Laura Borràs” planificada amb temps per Madrid a fi de potenciar-la per ser LA líder independentista (“Vaig entrar en política per fer la independència!”, “Independència o independència! No hi ha res més!”) que es situï davant dels catalans que encara es mantenen combatius malgrat els 12 anys de traïció processista creant intencionadament la desmoralització i el desànim

***la funció actual de Laura Borràs és dificultar que aquests catalans independentistes arribin a la conclusió que TOTS els dirigents processistes són traïdors, i passin a ser INDEPENDITZADORS amb Directe-68 o amb LA GOTA CATALANA (o amb Patriota Català TV). I quan torni l’onada per la llibertat, la funció futura de Laura Borràs serà situar-se davant de les mobilitzacions en el moment decisiu per tal d’intentar impedir la independència de Catalunya (tal com ja va fer el seu cap Puigdemont l’octubre del 2017, i segueix fent ara, fugit -del Poble Català!- a l’estranger)

***tota aquesta important operació contra la independència de Catalunya es munta a partir de fabricar un “fraccionament” inexistent. Per tant, si aquesta manipulació barroera es destapa, el “fraccionament” s’esvaeix i, paradoxalment, l’“Operació Laura Borràs” haurà triomfat. I això pot passar en un tres i no res si Madrid ho ordena. Conseqüència: Borràs declarada innocent i rehabilitada a la presidència del Parlament per a continuació tenir una actuació estel·lar traïdora similar a la de la traïdora N 3 (darrere de Puigdemont i Junqueras) Forcadell el 27-O/2017 (on va llegir un document però posar a votació un altre document!)

***un cop Madrid va ordenar que Junqueras-ERC fes obertament autonomisme (això sí: “Per obligar a Madrid a negociar la independència!”), Madrid necessitava consolidar a l’interior el dirigent traïdor de referència complementari del traïdor N 1 a l’exterior: Puigdemont. Laura Borràs va ser la seleccionada. I va posar en marxa l’“Operació Laura Borràs”!

Això permet respondre adequadament les dues preguntes decisives a que he arribat abans, i també al corol·lari que n’ha resultat:

TOTHOM qui mani a Madrid o submani a Barcelona ha de complir el seu paper en la “Operació Laura Borràs” des del lloc que ocupi en el muntatge. I això sigui “independentista” o botifler o ocupant, i pertanyi al color polític que sigui dels dos arcs parlamentaris. I TOTS han d’acceptar l’engany decisiu: la invenció del suposat “fraccionament” feta per la Sindicatura de Comptes. NINGÚ posarà en el centre destapar el muntatge primigeni (i per això la inesperada excepció va ser En Ponsatí-Murlà -moltíssimes gràcies!- i tenia que ser immediatament reprovada, i ell cessat: era imprescindible fer així un escarment exemplar!).

Després, qui s’atrevirà a considerar necessari investigar la tramposa conducta dels membres de la Sindicatura de Comptes, i encara menys com s’havia constituït, qui els va anomenar, etc.?

TOTS els capitostos i sub-capitostos són actors que interpreten el paper que els hi correspon a l’“Operació Laura Borràs” contra el Poble Català.

I em sembla clar que Laura Borràs porta anys entrenant-se per ser-ne la prima donna! Ningú arriba a ser l’autoritat política número 2 d’un país sense haver passat els filtres establerts pels qui, des de més amunt, mouen el fils del poder. I aquesta selecció és molt més gran si es tracta d’un país sotmès des de fa tres segles, com és el nostre cas!

Hi ha una qüestió que demostra la unanimitat anti-Poble Català de TOTS els dirigents “independentistes”: queixant-se TOTS constantment de Madrid pels seus nombrosos atacs (Vilarejo-“Operación Cataluña”, “Pegasus”, només 37% d’execució de les obres pressupostades, 25% de castellà a les escoles, espoliació fiscal, etc.), malgrat afirmar Laura Borràs (i altres) ser víctima d’una persecució política des de fa 4 anys, i sent fins ahir presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs no ha convocat, ni ha proposat convocar, una Sessió Plenària del Parlament amb un únic punt de l’Ordre del Dia: fer la DUI amb la majoria absoluta de 74!

Però és més (i això confirma que els dirigents “independentistes” han de ser, i són, TOTS traïdors): CAP LÍDER PROCESSISTA DEMANA AQUESTA DECISIVA SESSIÓ PLENÀRIA!

 

Està podrit tot el que és estructural a l’actual “Comunidad Autònoma Catalana”? Sí. Però és lògic després de tres segles d’ocupació militar i civil, i amb l’enorme corrupció social imposada pel “Reino de Castilla” Insaculación-También la corrupción en Cataluña la impuso el Reino de Castilla en 1714 Aquí no hi havia corrupció abans de 1714  “Corrupció? Que ara se l’emportin els que la van portar el 1714!”  Cifuentes: molts segles de corrupció castellana

Malgrat això, els catalans tornem a estar drets des del 2009 (com ens hem aixecat cada cop que hem recuperat forces, i per això “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”), hem tastat la llibertat en algun moment de les moltíssimes mobilitzacions i accions d’aquests anys, i ARA VOLEM TOTA LA LLIBERTAT!

L’hem tingut a tocar dels dits diverses vegades, i sobre tot el 27 d’octubre del 2017 (RECORDA-HO, EMPRENYAT I AGAFA FORÇA!!!). Però els dirigents processistes ho van impedir, i immediatament van fugir de nosaltres PERQUÈ AL CARRER ELS HAGUÉSSIM TRENCAT LA CARA ELS DIES SEGÜENTS AL 27-O/2017! Van fugir per protegir-se ells: uns traïdors van desertar per refugiar-se a les presons de Madrid, i altres traïdors van desertar per refugiar-se a l’estranger!

SI VOLEM QUE CATALUNYA TORNI A SER LLIURE, I VIURE LLIURES FINS A MORIR LLIURES (com van fer 30 generacions d’avantpassats!), HEM D’ASSUMIR-NE LA RESPONSABILITAT. És l’hora dels líders Naturals del Poble Català (tot Poble té els seus Líders Naturals, i entre Líders Naturals ens entendrem fàcilment)!

Madrid continua formant i col·locant

dirigents catalans traïdors.

Els hem d’escombrar a TOTS!

Aixeca’t i fem-ho!

Visca Catalunya DE NOU lliure!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714. El castellà és la llengua de l’ocupant), 29-juliol-2022

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat i president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org