Com reacciones al saber…

QUINA ÉS LA TEVA REACCIÓ

SI T’ASSABENTES

ARA …

1) que el 3 maig del 2016, a la Catalunya amb un govern independentista (conseqüència d’una majoria absoluta al Parlament de Catalunya de 72 escons votats el 27-S del 2015 per catalans que volem la independència), un militant independentista “de tota la vida” va començar una Vaga Indefinida de Fam per la Independència de Catalunya?

2) que TOTS els mitjans, tant els independentistes com els anti-independentistes, van CENSURAR aquella Vaga de Fam des del dia següent, 4 de maig?

3) que des de finals del anys vuitanta, aquell militant independentista   

*coneixia (i coneix!!!)   

*i era conegut (i és conegut!!!)    

 per TOTS els dirigents processistes

-bé des de la Facultat de Dret de l’UB i de la direcció del primer sindicat estudiantil independentista (la FNEC)

-o bé del seu activisme independentista?

4) que amb coneixement (si no ordres!)de Puigdemont, Junqueras i tots els consellers i diputats independentistes, als qui havia entregat  personalment el Manifest de la seva Vaga de Fam, el 17 de maig va ser

*internat contra la seva voluntat al Psiquiàtric de l’Hospital del Mar

*i farcit de psicofàrmacs

per tal de, segons van argumentar-li els metges, “Protegir-te la vida que tu mateix poses en risc amb la teva Vaga de Fam!”?

5) que, per tant, aquella Vaga Indefinida de Fam per la Independència, a més de CENSURADA, va ser TRUNCADA I REPRESALIADA de manera activa o passiva per TOTS els dirigents processistes?

6) que avui fa exactament 6 anys, el 18 de juliol del 2016, aquella persona que 2,5 mesos abans havia començat lúcida i combativa la Vaga de Fam, sortia (supermedicada, destrossada psíquica/emocional/socialment, i havent-li prescrit de per vida dos psicofàrmacs i consulta mèdica quinzenal) d’un altre Hospital al que AFORTUNADAMENT va ser traslladada?

7) que aquell independentista va poder/saber APARTAR-SE D’AQUELL INTENT D’ASSASSINAT PERPETRAT PER DIRIGENTS PROCESSISTES?

8) que el març del 2018 va aconseguir que fos legalitzat l’únic partir INDEPENDITZADOR (és a dir, realment independentista!) que hi ha a Catalunya?

9) que de l’1 al 30 d’octubre del 2019 el mateix activista/dirigent va fer una segona Vaga de Fam per la Independència amb, entre altres,  concentracions de  militants i simpatitzants acompanyant-lo davant de TV3, Catalunya Ràdio, RAC1, Vilaweb, etc.?

10) que aquest independentista i aquest partit INDEPENDITZADOR han fet una feinada enorme: un documental llarg (1:37:54), un llibre, 18 presentacions públiques (a 16 ciutats de Catalunya i 2 barris de Barcelona), molts programes de ràdio d’una hora (més de 140 a RADIO HADRIAN, una ràdio escocesa amb informació que no es troba enlloc més, i 152 de “Preguntes i respostes”), etc.? I EL QUE ÉS ENCARA MÉS IMPORTANT: HAN ELABORAT UNA ESTRATÈGIA -l’única que jo conegui!- PER DECLARAR AVIAT LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT DE CATALUNYA!

11) i que malgrat tots aquests elements, LA CENSURA CONJUNTA I COMPLEMENTÀRIA dels ocupants, dels botiflers i, sobre tot, dels independentistes, ha fet que fins avui desconeguis el militant/dirigent David Raventós (Barcelona, 1969) @DavidRaventos68 i el partit INDEPENDITZADOR Directe-68 @Directe68 ?

Per començar:

“LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”

(1:37:54)

https://www.youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714. El castellà és la llengua de l’ocupant), 18 de juliol del 2022

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA lluisbotinas@lagotacatalana.cat i president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org