Fem victoriós el 2022!

Missatge d’Any Nou

 

FEM QUE EL 2022

 

SIGUI UN ANY VICTORIÓS !

 

Benvolgut,

Després d’onze anys de traïció processista i d’aquest llarg 2021 durament viscut, es pot afirmar que comencem un any 2022 decisiu per superar els dos reptes més grans que els catalans (es sigui català bé per família, bé per decisió voluntària) mai hem tingut: 1) recuperar ARA la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714, i 2) fer-ho superant el genocidi sanitari que els catalans patim per ser part de la Humanitat, que es troba davant d’un atac totalment inèdit: un genocidi que vol matar/emmalaltir/ESTERILITZAR el 90% de l’actual població mundial.

Des de març del 2020 he anat realitzant 58 sessions en català gairebé setmanals desenvolupant “DESMUNTAR LA SITUACIÓ ACTUAL”, que és una manera esquivadora de la censura de referir-me a com respondre a l’enorme repte amb dues cares que he mencionat. Una part d’aquestes sessions es troben a https://rumble.com/user/lagotacatalana (les de YouTube van ser censurades!).

I he anat abordant només repte GENOCIDI CONTRA LA HUMANITAT al llarg de 58 sessions en castellà . El dimarts 28 de desembre vaig abordar -entre altres qüestions- una que tractaré en català a la 59a: com actuar ARA per frenar/impedir les injeccions a criatures de 5 a 11 anys. Es pot veure a https://www.twitch.tv/plural_21/v/1245987597?sr=a&t=0s) que he anat fent gairebé cada setmana des del 18 de març del 2020. Igualment, una part d’aquestes sessions es troben a https://rumble.com/user/Plural21 (ídem!).

A finals de març d’enguany vaig elaborar la meva comprensió i proposta de conjunt sobre el que està passant al món des de finals del 2019. Encara que l’original està escrit en castellà per una editorial de Múrcia, hi vaig posar al final una NOTA COMPLEMENTÀRIA d‘una pàgina explicant que els dirigents processistes CRIMINALS que apliquen el genocidi contra el Poble Català són els mateixos dirigents processistes TRAÏDORS que han impedit la independència del Poble Català:

***“Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR!

***“Llamamiento a la acción adecuada: ¡ACTUEMOS PARA GANAR!

***“Call to adequate action: LET’S ACT TO WIN!

A més, he anat publicant al meu blog https://lagotacatalana.wordpress.com/ articles sobre els dos temes (és a dir, recuperar la llibertat i desmantellar el genocidi sanitari) que jo abordo simultàniament. Paral·lelament, els TRAÏDORS-I-CRIMINALS, complint la seva funció anti-catalana, apliquen el genocidi sanitari esforçant-se en intentar aparcar i fer més impossible la independència.

A la mencionada “Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR! explico –i ho he anat actualitzant i desenvolupant en les successives 58 sessions– que estem davant d’un GENOCIDI CONTRA LA HUMANITAT que, mitjançant unes injeccions molt perilloses (oficialment amb material genètic, però que s’hi està trobant material -no declarat- magnètic, metàl·lic, biològic i veurem-què-més) disfressades de “vacunes”, intenta matar/emmalaltir/ESTERILITZAR el 90% de l’actual població mundial. Aquest GENOCIDI ha estat posat en marxa pels CRIMINALS de dalt de tot -que no sé qui són, i que no em sembla pas important saber qui en realitat són- que portaven molt temps preparant-lo. I s’està executant per CRIMINALS d’importància decreixent que estan jeràrquicament estructurats en una piràmide de poder, arribant -per ara- a nivells molt propers a la població: caps de departaments hospitalaris, directors de centres d’educació, etc.

Com que ja he dit que en territori català aquests CRIMINALS són precisament els mateixos dirigents processistes TRAÏDORS, al resum actualitzat que ara faré de la “Crida…” hi afegiré –en vermell– concrecions per a Catalunya.

Plantejo que davant d’aquesta situació inèdita, de poc serveixen ni les explicacions (p. ex., motivacions econòmiques o de control de la població) ni les respostes del passat, i que hem de ser capaços d’elaborar explicacions i respostes també inèdites. Com inèdita és la VIA CATALANA A LA INDEPENDÈNCIA que estem construint, ja que no sé de cap altre Poble que per assolir la independència s’hagi vist obligat a destapar la TRAÏCIÓ DE TOTS els seus dirigents aparentment “independentistes” per ser TOTS TRAÏDORS que actuen constantment al contrari: per impedir la independència. I cal tenir ben present que L’OBLIGACIÓ D’UN TRAÏDOR ÉS CONTINUAR TRAINT!

Així, considero:

-que la força potencial invencible, que cal convertir ràpidament en força real, és PARES I AVIS DE TOTS ELS PAÏSOS, UNIU-VOS EN DEFENSA DELS VOSTRES FILLS I NÉTS … I DELS FILLS I NÉTS DE TOTHOM … I D’ARREU!!! I feu-lo ENCARA QUE VOSALTRES JA US HAGUEU INJECTAT! Lògicament, això inclou els pares i avis catalans!

-que aquesta és UNA FORÇA IMPARABLE perquè

supera totes les polaritats del passat: polítiques (dretes-esquerres, fins i tot si extremes), econòmiques (empresaris-treballadors), ideològiques, religioses, etc. El que NO supera son les ànsies de llibertat dels Pobles que estem sotmesos a potències enemigues invasores i genocides, com és el nostre cas des del 1714. Les injustícies històriques no queden superades!

desfà les capes dels criminals -com més baixes, més- que apliquen -encara- el genocidi

impedeix la imposició de qualsevol NOU ORDRE MUNDIAL pel 10% de població mundial

-que ÉS L’HORA DELS LÍDERS NATURALS DEL POBLE: cada Poble té els seus Líders Naturals. També, és clar, el Poble Català. I entre Líders Naturals ens entendrem fàcilment

—que ÉS RESPONSABILITAT DELS LÍDERS NATURALS

——–atreure, de mica en mica però ràpidament, sectors creixents de la majoria de població que, LÒGICAMENT, confia -per ara!- en l’única informació que coneix: la que li arriba pels canals -encara!- establerts, donada per les que -encara!- li apareixen com les seves autoritats legítimes responsables de la seva salut

——–junt a pares, avis i més del 90% de la Humanitat, escombrar TOTS els actuals Líders Artificials, i INSTAURAR UNA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA AL SERVEI DE TOTS ELS POBLES! Els Líders Naturals del Poble Català tenim una importantíssima responsabilitat afegida: APLICAR DES DEL PUNT DE VISTA CATALÀ https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/04/1-171109-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-2p.pdf L’ESTRATÈGIA AQUÍ PROPOSTA. Això vol dir explicitar en cada moment la necessitat de recuperar la llibertat l’abans possible, i fer entendre als Líders Naturals dels altres Pobles que POSAREM LA NOSTRA LLIBERTAT RECUPERADA AL SERVEI DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN.

—que tot és un muntatge criminal d’abast planetari construït per la piràmide de poder dels CRIMINALS sense tenir cap base científica però CONTROLANT TOTS ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ. A cada Poble li està aplicant el genocidi mundial els “seus” respectius dirigents. Els catalans tenim una especificitat que hem d’explicar constantment a catalans i a no-catalans: que des del 1714, el que hi ha de dirigents “nostres”, en realitat són sub-dirigents supeditats a Madrid. Això és especialment cert des de “La traïció dels líders” (llibre cabdal de Xirinacs!) els anys 70. Però queda també especialment camuflat perquè els “nostres” dirigents són catalans i ens apliquen EN CATALÀ la continuïtat i prolongació de la invasió/ocupació/corrupció/espoli/genocidi de Madrid, i això fa que la TRAÏCIÓ sigui més sofisticada i perversa, i més difícil de DESTAPAR.

que trencar aquesta CENSURA CRIMINAL és LA qüestió decisiva. Permetria reduir la por, frenar la repressió, convertir la intuïció i les sospites en consciència, i passar de l’actitud defensiva a la ofensiva: HEM DE GUANYAR! En poques setmanes canviaria radicalment la situació! Un altre vegada és important que cada cop més catalans estenguin que els “mitjans de comunicació” que millor ens comuniquen “el Punto de Vista Castellano”, els seus interessos i la seva política, són els mitjans catalans i en català, sobre tot TV3 i Ràdio Catalunya. I per tenir-nos enganyats, apliquen la psicologia inversa: per això ocupants i botiflers ataquen aquests mitjans catalans mentre que els processistes els defensen. Així, són TV3 i tots els mitjans catalans i en català (processistes i anti-processistes) els encarregats d’amagar als catalans tant el genocidi sanitari en marxa COM, ENCARA MÉS, LA TRAÏCIÓ DE TOTS ELS DIRIGENTS PROCESSISTES.

—que, a més, tot és il·legal, fins i tot dins de la seva pròpia legislació. Presentar denúncies o querelles és una via que, a més d’estar en mans d’una part important dels criminals -mentre no canviïn de bàndol!-, és molt lenta. De què nassos serviria que dins d’un o dos anys algun tribunal sentenciés que les injeccions no haurien d’haver-se injectar? Però tenir clar nosaltres que tot és il·legal, ens dona molta més força per actuar decididament! I a més, des del Punt de Vista Català aquesta legislació i aquests jutges són les de l’ocupant des del 1714! Fa més de 3 segles que totes les lleis aplicades a Catalunya SÓN IL·LEGALS atès que no han estat paccionades (pactades) a les Corts Catalanes!

—que el taló d’Aquil·les d’aquest genocidi en marxa és que TOTS els actuals responsables AMAGUEN CONSCIENTMENT a la població l’enorme nombre de morts i de lesionats permanents haguts després de rebre una injecció . Una part -menys del 10%!- de les víctimes de reaccions adverses ja han estat recopilats per organismes sanitaris oficials (sobre tot, EudraVigilance per la UE, i VAERS pels USA) que setmanalment pengen a les seves Webs (però que no fan circular públicament). A mitjans desembre, sumaven més de 54.000 morts (o sigui que en realitat han de ser més de 540.000!)

211202-Breu resum morts i danyats injeccions-6p

211202-Breve resumen muertos y dañados inyecciones-6p

211209-Breu resum morts i danyats-12 quadres resum

EL GRAU D’INTENCIONALITAT amb que els dirigents catalans AMAGUEN CONSCIENTMENT l’important nombre de víctimes de les injeccions ja registrades, és encara MOLT MÉS GRAN que el dels dirigents de la UE (i fins i tot dels de Madrid). Els de Barcelona donen dades de “les 4 reaccions adverses MÉS FREQÜENTS” (Madrid en dóna de 10), enlloc de les “MÉS GREUS”, QUE ÉS EL QUE ÉS IMPORTANT. O sigui que els catalans som informats per l’organisme oficial català de Farmacovigilància de les mateixes MENTIDES que ja hem escoltat dir dotzenes de vegades als “experts oficialistes”, TOTS CRIMINALS, pels mitjans: “Les vacunes són segures i eficaces, i el màxim que produeixen són inflamació i/o temperatura i/o nàusees i/o maldecap transitoris”, I SE’NS AMAGA INTENCIONADAMENT QUE JA HI HA HAGUT MOLTS MORTS; MOLTS MÉS CASOS GREUS DE MIOCARDITIS, TROMBOSIS, …; MOLTS AVORTAMENTS; …; I EL MÉS GREU: ESTERILITZACIÓ tant femenina com masculina!

Resulta que els dirigents TRAÏDORS estan aplicant el genocidi contra el Poble Català encara amb més virulència que no pas els dirigents CRIMINALS de Madrid contra els seus “ciudadanos españoles” directament dirigits per ells. Explicació? El dirigents processistes SABEN/SENTEN que quan els catalans aviat recuperem la llibertat, els portarem a judici per TRAÏDORS A CATALUNYA. I això sí és el delicte més greu aquí! Per tant, estan interessats a afeblir-nos el màxim possible! CRIMINALS !!!

—que LA TASCA PRINCIPAL ARA ÉS FRENAR/IMPEDIR QUE INJECTIN A LES CRIATURES DE 5 A 11 ANYS! Ho explico, dins de la sessió 58a que es troba a https://www.twitch.tv/plural_21/v/1245987597?sr=a&t=0s, del minut 1:09:50 al 1:24:01. I el que aquí hi explico queda especialment reforçat pel que dic a continuació fins al 1:37:25. I també per l’article “¡BASTA YA!https://www.fpcs.es/basta-ya/ que llegeixo i comento abans.

—que cal tenir ben present que els criminals de dalt de tot han llençat aquest genocidi contra la Humanitat PER EXECUTAR-LO FINS EL FINAL. Per això combinen el genocidi sanitari amb altres atacs: les accions sobre/contra el clima, generar manca d’aliments i també de determinades peces per a la producció, destrucció de l’economia, inflació, eliminació del diner físic, operacions cara al transhumanisme (ATENCIÓ! només pels 700 milions de supervivents), etc. I aniran executant el genocidi MENTRE NOSALTRES NO HO IMPEDIM, no cediran SI NOSALTRES NO ELS FEM CEDIR, no pararan FINS QUE NOSALTRES NO ELS PAREM! Per primera vegada, és qüestió de vida o mort PER A LA HUMANITAT. I HEM DE GUANYAR! I pels catalans és doblement qüestió de vida o mort: recuperar la llibertat i acabar amb el genocidi en mans de Madrid/Castilla/Estado-Español que patim des de fa 5 segles, i impedir els morts/malalts/estèrils que provoquen les injeccions i els altres atacs!

—i que és lògic que els que qüestionem/rebutgem/confrontem el que està passant siguem una minoria (i que també és lògica l’altra cara d’aquest fet: que la majoria de la població confiï -ENCARA!- en allò que coneixen perquè els arriba pels canals establerts, i que es l’única informació que coneixen). Però aquesta minoria que som 1) tenim una força enorme, guanyadora, de la qual encara no acabem de ser-ne conscients, i 2) hem de desenvolupar l’actitud d’empatia, els arguments, els exemples, les preguntes, les dades, etc. capaços d’anar atraient sectors cada vegada més grans dels que encara creuen en els criminals (mundials/continentals/estatals/autonòmics/municipals/de-les-capes-més-properes-a-la-població) que apareixen als mitjans. Tasques similars i paral·leles respecte dels altres catalans ens corresponen a la minoria de catalans que, durament, hem anat arribant a la conclusió que TOTS els dirigents processistes (polítics, socials, periodístics, etc.) SÓN TRAÏDORS.

Un avantatge aquí és que un 25% o 30% (o més!) de catalans SENTEN aquesta traïció, i el pas a SABER-HO CONSCIENTMENT pot ser rapidíssim!

I l’avantatge decisiu per fer aquest salt de consciència és que des de març del 2018 el Poble Català té un instrument per assolir la independència que, malauradament, NO tenen PAS ni el Poble Basc, ni el Poble Escocès ni cap altre Poble sotmès: el partit INDEPENDITZADOR Directe-68, impulsat per David Raventós. Des del primer moment, Directe-68 ha donat una informació ÚNICA sobre la funció realment TRAÏDORA DELS DIRIGENTS PROCESSISTES (127 programes d’una hora a l’escocesa Radio Hadrian, que trobeu indexats i amb els corresponents enllaços a YouTube a https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EuQK_y0fzQoWPbe_edV7Ogzh4yhKmQwBySvwLqSVgtc/edit#gid=0), i ha fet una activitat enorme (“LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT” 1:37:54 https://youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM; “TRAÏCIÓ A LA INDEPENDÈNCIA. Una vaga de fam per recuperar la llibertat de Catalunya”, Llibres de l’Índex, 2019, https://youtu.be/qAr3mGaFiHE; 16 presentacions públiques a 14 ciutats de Catalunya i a dos barris de Barcelona  https://www.youtube.com/playlist?list=PLVy562hvKDpmTTic9tuXk3jltoFyr2gpR; etc.) que – fins ara- ha estat CENSURADA PER TOTS ELS MITJANS, tant els processistes com els anti-processistes. Aquest fet CONFIRMA que trencar aquesta CENSURA CRIMINAL és LA qüestió decisiva!

“Directe-68: un tresor del Poble Català” https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/05/09/directe-68-un-tresor-del-poble-catala/

“2016: els dirigents processistes van voler assassinar David Raventós” https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/07/08/2016-els-dirigents-processistes-van-voler-assassinar-david-raventos/

 

Com a impulsor de LA GOTA CATALANA (que col·labora molt estretament amb Directe-68)

*considero que el millor contingut per fecundar aquest moviment transformador aviat massiu és l’expressat en la quaterna VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT que Plural-21 ha adoptat els darrers anys, i que també he fet meu per LA GOTA CATALANA https://lagotacatalana.wordpress.com/2018/05/07/vida-veritat-llibertat/

*confio que ser amic de LA GOTA CATALANA t’hagi fet sentir molt més tranquil i segur davant tot el que està passant, i t’hagi donat força no només per resistir -que ja és molt!- sinó també per incidir positivament entorn teu. M’interessa rebre el que anomeno TAA (Testimoni Autònom però Autèntic) https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/05/30/taa-testimoni-anonim-pero-autentic/ de les teves experiències durant aquests durs temps

*i et demano que, dins de les teves possibilitats i capacitats, vegis com contribuir a reforçar i a incrementar la nostra incidència social (per exemple, fent-te soci de Plural-21, ja que LA GOTA CATALANA no té entitat jurídica), i que et formis i t’entrenis per ser encara més referència al teu entorn. Potser tu ets un d’aquests Líders Naturals del Poble Català que el doble repte exigeix per a que el guanyem!

 

Finalment, i com a qüestions pràctiques immediates:

* et recordo que el servei de llibreria i documentació de Plural-21 i de LGC permet fer regals de qualitat per aquestes Festes, sobre tot ara ja per Reis (per cert: en català, Reis d’Orient, i no pas “Reis Mags”, com jo mateix he dit fins no fa gaire). Si ens comuniques la teva visita, podem buscar la millor manera d’assessorar-te. En particular, trobes un apartat sobre RECUPERAR EL DRET CATALÀ I L’AUTÈNTICA HISTÒRIA DE CATALUNYA, i un altre sobre EL PROCESSISME I ELS DIRIGENTS PROCESSISTES que -lamentablement i probable- no trobes enlloc de Catalunya (i, suposo es pot afegir com a corol·lari: ni enlloc del Món!).

*i t’animo a conèixer (o a re-visitar) el nou local de Plural-21, que està convertint-se en un lloc de llibertat, de trobada, de tranquil·litat, de recarregar piles, de compartir experiències i recursos, etc.

M’acomiado “adaptant” la fórmula “de sempre”, “BON NADAL I MILLOR ANY NOU!”, al que vivim i al repte inèdit que tenim d’assolir:

PER UN VICTORIÓS ANY 2022:

 

AIXECA’T I FEM-HO!

 

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!

 

Una fortíssima abraçada …

… encara més intensa que “les d’abans”!

Barcelona (ciutat ocupada des del 1714), 2 de gener del 2022

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org i impulsor de LA GOTA CATALANA  lluisbotinas@lagotacatalana.cat