Fa un any va començar una nova fase del Genocidi Català: les injeccions!

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1475576780882948100

10:18 p. m. · 27 de des. de 2021

Avui fa un any, el GENOCIDI CATALÀ entrava en una nova fase:

matar/emmalaltir/ESTERILITZAR al Poble Català, per franges d’edat cada vegada menors, amb la injecció massiva de substàncies experimentals desconegudes tòxiques, no verificades (sobre tot, a mig i llarg termini), aprovades provisionalment, PERÒ PRESENTADES COM SI FOSSIN “VACUNES SEGURES I EFICACES”.

Els catalans patim un doble genocidi:

*per ser catalans, en mans de Madrid/Castilla/Estado-Español des de fa 5 segles (des del 1714, amb la nostra terra ocupada) https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/02/pentalogia-3-el-genocidi-catalc3a0-107p.pdf

*per ser catalans part de la Humanitat, patim el genocidi mundial posat en marxa a finals del 2019. Així ho vaig resumir el març passat: “Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR!

Els “nostres” dirigents processistes (TOTS TRAÏDORS!) són els que ens estan aplicant el GENOCIDI SANITARI en marxa.

I, CONSCIENTMENT, ens l’estan aplicant AMB UN ACARNISSAMENT SUPERIOR al dels dirigents de Madrid contra la seva població.

CONSCIENTMENT com a mínim per cinc vies:

1) utilitzant el “tema sanitari” per diluir i afeblir encara més el “tema independència”;

2) emprant unes “mesures de seguretat” més dures per debilitar tot el possible als catalans (doncs els traïdors saben que nosaltres els portarem a un judici molt diferent al de Madrid!);

3) fent servir les “mesures de seguretat” per crear anti-catalanisme entre les tropes civils d’ocupació de Catalunya. Últim exemple: no han pogut celebrar la seva “Nochebuena por culpa del toque de queda impuesto por los independentistes” (fa dècades que visc en un barri plenament castellanoparlant, i el silenci de la nit del 24 al 25 ha estat TOTAL I COM MAI ABANS);

4) aplicant la campanya d’injeccions amb la major intensitat i rapidesa que han pogut (i que -per ara- els hi permetem!): aquests CRIMINALS estan orgullosos d’haver-nos injectat més de 13 milions de dosis d’aquestes substàncies destructives;

5) i, al mateix temps, amagant la quantitat important de morts i de danyats post-injecció que estan recopilats a organismes sanitaris OFICIALS.

Per exemple, EudraVigilance ha registrat 34.337 morts a la U.E. fins el 18/12/2021.

Mentre, el darrer “Butlletí de Farmacovigilància” de la Generalitat http://medicaments.gencat.cat/ca/professionals/butlletins/butlleti-de-farmacovigilancia-de-catalunya/ és el núm. 4 DEL 2021, de … juliol a setembre!!! Sembla que no gaire “farmacovigilància”, oi?

OFICIALMENT, NI UN MORT NI DANYAT GREU A CATALUNYA DESPRÉS DE MÉS DE 13 MILIONS D’INJECCIONS!

(A la meva associació ens ha arribat informació de familiars/coneguts/veïns sobre uns 240 morts!).

I això que el 19/2/2021 la Generalitat enviava (negretes meves) aquesta

“NOTA INFORMATIVA:

http://medicaments.gencat.cat/ca/detalls/Article/2021016

2021016-VACUNES COVID-19

Programa de Targeta Groga i Vacunes de la COVID-19. Què cal notificar?

Tipus d’alerta: SEGURETAT

Atès el gran volum d’efectes adversos coneguts notificats envers les vacunes de la COVID-19 mitjançant el Programa de Targeta Groga (www.targetagroga.cat), i per tal d’afavorir la identificació de nous problemes de seguretat amb les vacunes de la COVID-19, us demanem que a partir d’ara únicament ens notifiqueu els efectes adversos següents:

  • Desconeguts i/o greus, sobretot si motiven un ingrés hospitalari, posen en perill la vida o tenen un desenllaç mortal.
  • Esdeveniments adversos d’especial interès https://brightoncollaboration.us/priority-list-aesi-covid/: anafilaxi, arrítmia, fallida cardíaca, cardiomiopatia d’estrès, malaltia arterial coronària, miocarditis, mort sobtada o mort de qualsevol causa, síndrome de Guillain-Barré, encefalomielitis disseminada aguda, narcolèpsia, convulsió generalitzada, meningoencefalitis, mielitis transversa, paràlisi facial de Bell, vasculitis cutània, eritema multiforme, microangiopatia, alteracions de la coagulació (tromboembòlies i hemorràgies), trombocitopènia idiopàtica, artritis asèptica aguda, síndrome del destret respiratori agut, COVID-19 (malaltia augmentada després de la immunització), anòsmia i agèusia i dany hepàtic o renal agut.”

DEU MESOS LLARGS MÉS TARD:

A CATALUNYA,

I OFICIALMENT,

ZERO MORTS I DANYATS GREUS

POST-INJECCIÓ!

 

Dr. J. M. ARGIMON

personificant TOTS els responsables sanitaris/mèdics/científics/periodístics/polítics/universitaris/etc. de Catalunya:

CRIMINAL I GENOCIDA !!!

Barcelona, 27 de desembre del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org i impulsor de LA GOTA CATALANA  lluisbotinas@lagotacatalana.cat. Sobre salut, autor en particular del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac, i del llibre molt més complet però no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (els dos es poden baixar gratuïtament)