1/12: enfortir el MUNTATGE SIDA i el GENOCIDI SANITARI en marxa

 https://twitter.com/LluisBotinas/status/1466178303094575108

11:52 p. m. · 1 de des. de 2021

 

1 de desembre:

enfortir

el MUNTATGE SIDA

i el GENOCIDI SANITARI en marxa!

1 de desembre: Dia Mundial per reforçar el MUNTATGE SIDA… i també PER ENFORTIR L’ACTUAL GENOCIDI SANITARI EN MARXA!

El meu avantatge és que inicialment em vaig creure la versió oficial. Pas a pas, interrogant rere interrogant, mort a mort, vaig anar-la qüestionant.

“Cauac editorial nativa” https://cauac.org/ em va publicar aquest llibre: “El SIDA no es una enfermedad a tratar -ni siquiera alternativamente- sinó un engranaje made in USA a desmantelarhttps://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac

I una altre editorial va utilitzar l’excusa que ¡havia de reduir al 50%! aquest llibre molt més complet: “EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN Preguntas para desmontar el SIDA, este engranaje criminal made in USAhttps://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion

Amb aquell intens ensinistrament, ara m’ha estat molt més fàcil entendre la genocida “Operació Cor-Vir” en marxa.

Són els mateixos mecanismes (por a dojo, censura total, només veu als “experts” oficialistes, un virus que ningú ha demostrat que existeix, uns tests-nyap que fabriquen “malalts”, unes dades manipulades per fabricar una “epidèmia” -ara, una “pandèmia”-, uns tractaments mortals, etc.), però ara aplicats a escala planetària, abastant tota la Humanitat, a un ritme molt més ràpid i amb la terrible novetat d’unes “injeccions disfressades de vacuna” que maten/emmalalteixen/ESTERILITZEN.

Aleshores no vam aconseguir desmantellar el muntatge SIDA.

Ara, per salvar la Humanitat, estem obligats a vèncer: Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR!” https://lagotacatalana.wordpress.com/wp-content/uploads/2021/05/210412-goc-cridanota-15p-7814.pdf

I convido a construir una força planetària invencible: PARES I AVIS: DEFENSEU ELS VOSTRES FILLS I NÉTS … I ELS FILLS I NÉTS DE TOTHOM … I D’ARREU!

Fins i tot si vosaltres ja heu fet l’error d’injectar-vos (((només teníeu la tramposa informació oficial!!!))), impediu que els vostres fills i néts morin, o tinguin una miocarditis o altres malalties greus, o, el que probablement és encara pitjor, QUEDIN ESTERILITZATS!

Els “nostres” dirigents AMAGUEN a la població que organismes sanitaris oficials ja han recopilat centenars de milers de morts i desenes de milions de danyats DESPRÉS D’HAVER REBUT UNA INJECCIÓ.

ÉS UNA CONDUCTA SENZILLAMENT CRIMINAL!

Us han fet creure INTENCIONADAMENT que protegíeu els vostres familiars, amics, veïns, quan en realitat aquestes injeccions ataquen la seva salut/vida/FECUNDITAT.

PARES I AVIS: REACCIONEU RÀPIDAMENT!

Ja han injectat a molts adolescents de 12 a 15 anys. (Confio que l’elevat percentatge que diuen, sigui una mentida més!)

Ara ja preparen atacar a criatures de 5 a 11 anys.

I ja parlen d’inocular des dels 2 mesos al primer terç del 2022!!!

I amaguen els molts morts i lesionats greus:

Resum de morts i danyats després d’injectar-se

(hi ha més dades i requadres!)

CRIMINALS!!!

Barcelona, 1/12/2021 

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 lluis.botinas@plural-21.org