10-O 2017: Puigdemont suspèn el que no va, ni podia, proclamar

Recuperar el Punt de Vista Català – 5

 

10-O del 2017:

PUIGDEMONT SUSPÈN ALS 8 SEGONS

UNA REPÚBLICA CATALANA

QUE NO VA PAS,

I QUE NO PODIA PAS,

PROCLAMAR!

 

Estem ocupats des del 1714 https://lagotacatalana.wordpress.com/2016/12/18/dl-19-1714-marca-un-abans-i-un-despres/.

Des d’aleshores -i complint la seva obligació d’ocupants https://lagotacatalana.wordpress.com/2017/02/20/dt-21-lobligacio-de-madrid-tenir-nos-presos/-, Madrid/Castilla/Estado-Español ens ha anat esborrant el nostre Punt de Vista Català https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/04/1-171109-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-2p.pdf i, en paral·lel, ens ha anat imposant el seu “Punto de Vista Castellano”.

Aquest hauria de ser el nostre punt de partida PER COMPRENDRE, DES DEL PUNT DE VISTA CATALÀ https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/07/04/a-b-i-c-del-punt-de-vista-catala/, què és el que està passant des de 1714 i, sobre tot ara, des del 2009, quan el Poble Català ens vam TORNAR A AIXECAR PER RECUPERAR LA LLIBERTAT https://lagotacatalana.wordpress.com/2015/12/29/recuperar-la-libertad/.

Sí, TORNAR A AIXECAR-NOS, com cada cop que hem agafat força; per això “¡Hay que bombardear Barcelona cada 50 años para mantener Cataluña sometida!”. https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2015/09/111029-lv-barcelona-bombardeada-cada-50-ac3b1os.pdf

Així s’entén que CAP veu que avui surt a un mitjà en català, NO digui RES des del Punt de Vista Català:

“Quadern I-QUIN ÉS ‘EL PUNT DE VISTA CATALÀ’“-37 articles https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2018/11/0-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-112p-181104.pdf

“Quadern II” https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2019/12/2-quin-c3a9s-el-punt-de-vista-catalc3a0-30-104p-191122.pdf

Ens transmeten constantment el “Punto Vista Castellano” però EXPLICAT EN CATALÀ.

COSTA ASSIMILAR-HO PERÒ ÉS CABDAL: a un mitjà català (i com més important, més) només poden sortir veus que expliquin el “Punto Vista Castellano”. I millor per Madrid si aquesta explicació es fa en català. I pitjor pel Poble Català, és clar!

Però així és des de la imposició de la seva “democracia castellana/estadoespañola” i de la seva triplement il·legal “Constitución castellana de 1978” https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/12/07/constitucion-espanola-triplement-il%c2%b7legal-i-anti-catalana/.

Sí, hem d’aprendre a posar adjectius: o català o castellà.

“Justicia”? Perdoni: o bé justícia catalana, o bé-malament “justicia castellana”!

I cal tenir ben clar: 1) que ha de ser, i és, “justicia castellana”, perquè des de 1714 a Catalunya NO hi ha CAP justícia catalana!, i 2) que la “justícia castellana” és tota ella il·legal a Catalunya atès que a Catalunya només són legals les lleis pactades (paccionades, es deia aleshores) a les Corts Catalanes. https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2015/09/quadern-dret-catalc3a0-151220-77pg.pdf.

En temps de Franco, els catalans automàticament desconfiàvem de qualsevol notícia, informació, explicació, recomanació, … pel simple fet que ens arribés dita (imposada!) en castellà.

Ara són “els nostres” els que constantment ens imposen el “Punto de Vista Castellano” de manera molt eficaç per la senzilla raó que HO FAN EN CATALÀ. I això és el que passa ESPECIALMENT des de 1978, amb el “nostre” Parlament de Catalunya, la “nostra” Generalitat de Catalunya, el/s “nostre/s”… (tot el que és oficial)… i el “nostre” President de la Generalitat, TOT I TOTS AL SERVEI DE MADRID! https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/01/03/que-es-en-realitat-lactual-generalitat-de-catalunya/

És coherent, doncs, que cap ni un dirigent processista expliqui –ni cap a dins ni cap a fora– que els catalans estem sotmesos des de 1714, que volem tornar a ser lliures, i que, senzillament, VOLEM QUE ELS OCUPANTS FOTIN EL CAMP! https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/10/04/fora-els-ocupants-2/

Però només aquest silenci anti-català ja permet afirmar amb tota contundència i coherència (des del Punt de Vista Català, és clar!) que TOTS ELS DIRIGENTS PROCESSISTES (polítics, socials, periodístics, etc.) SÓN TRAÏDORS AL POBLE CATALÀ! https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/02/04/no-anomenar-los-traidors/.

I aquí apareix l’aspecte més candent, actual, delicat i important pels catalans que volem recuperar la llibertat ARA: la funció que té Puigdemont.

(Per cert, i per deixar-ho més clar: MAJORIA DE 74 DIPUTATS INDEPENDENTISTES AL PARLAMENT, ¿PER QUÈ NO FEU LA D.U.I. AVUI MATEIX? O bé, d’acord, dimecres, quan torneu del pont!).

Del “nostre” President de la Generalitat assegut a la Plaça Sant Jaume no esperem res més que autonomisme amb vaporoses referències del tipus “Això sí, estem anant cap a una futura República Catalana independent”. https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/05/21/aragones-no-es-el-president-132e-sino-el-8e/

Amb qui encara tenen dipositades esperances molts dels més combatius catalans independentistes (PERÒ ENCARA NO INDEPENDITZADORS) és en el “nostre” President de la Generalitat assegut -“exiliat”, en diuen- a Brussel·les.

Cal explicar-los que Puigdemont va fugir no pas de Madrid -com diuen els ocupants i botiflers que borden contra Puigdemont per reforçar-lo aplicant la psicologia inversa- sinó que PUIGDEMONT VA FUGIR DEL POBLE CATALÀ.

Sí, encara que ens dolgui, CAL RECORDAR com vam viure aquelles setmanes i, en particular, l’1-O, el 3-O, el 10-O i, SOBRE TOT, EL 27-O, EL DIA DECISIU.

Imagineu-vos que el 27-O, després de transmetre’ns l’imperdonable engany de Forcadell llegint un text i posant-ne a votació un altre https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/09/acta-de-la-mesa-del-27-o-100903-210925.docx, en lloc d’estar els mitjans catalans transmetent-nos l’aprovació a Madrid del 155 i omplint-nos de missatges de distracció tipus “Aplicant el 155, els han destituït i els criden els tribunals de Madrid”, o “Han dormit a Perpinyà i sembla que marxen a l’exili”, anessin passant els dies:

*28-O,

*29-O,

*30-O,

*31-O,

*1-N,

*2-N,

*…

Cada dia, més i més catalans haguéssim comentat: “Collons! Si tot segueix igual, si no ha canviat res, … però … QUÈ VAN FER? Què va passar VERITABLEMENT el 27-O al Parlament i a la Generalitat?”.

Oi que els haguéssim interpel·lat: “Però, què vau fer REALMENT en lloc de fer el que vau dir abans que faríeu: ‘Proclamar la República Catalana’?” (i que alguns després encara diuen que van “Proclamar la República Catalana, però sense atrevir-se a implementar-la”!).

Molts dels que actualment encara defensen o confien en Puigdemont, LI HAGUESSIN TRENCAT LA CARA cas de trobar-se’l als carrers de Barcelona o de Catalunya PER SER EL TRAÏDOR NÚMERO 1 EL 27-O (com també els hi haguéssim trencat la cara al traïdor n. 2, Junqueras, i a la n. 3, Forcadell, i als traïdors amb números posteriors…).

Però Puigdemont va ser, i continua sent, necessàriament i inevitable, el traïdor n. 1.

Per què?

Doncs per TENIR UNA RESPONSABILITAT ÚNICA I ESPECIAL: ser el President de la Generalitat.

I per complir aquesta FUNCIÓ TRAÏDORA ÚNICA, QUE NOMÉS ELL VA FER I QUE, PRÈVIAMENT, VA ACCEPTAR QUE FARIA, és la raó per la que va ser escollit, preparat i catapultat per Mas i tot l’establishment processista:

-de periodista (per cert, soci a “Catalonia Today” de l’anti-català Stephen Burgen)

-a alcalde de Girona (per cert, mitjançant amenaces de mort rebudes per Carles Mascort),

-a president de l’AMI (per cert, amb el sospitós “abandonament de la política” per part de Josep Maria Vila d’Abadal)

-i a president de la Generalitat (per cert, gràcies al miraculós empat a 1.515 de les CUP “obligant” Mas a “fer un pas al costat” per donar entrada al “sorprès” Puigdemont).

(((Això i molt més al llibre “Traïció a la independència”, d’En @DavidRaventos68 i Jordi Gispert, Edicions de l’Índex, Barcelona, 2019)))

I encara més: la decisiva traïció del 27-O va ser preparada, assajada, a la prèvia escenificació del 10-O, on Puigdemont ja va ser el traïdor número 1 i estel·lar FENT EL QUE NO PODIA PAS FER perquè la independència de Catalunya només es pot proclamar per votació majoritària al Parlament de Catalunya, QUE ÉS COM HO FARÀ/FAREM DIRECTE-68 @directe68 https://directe68.cat.

Puigdemont es va permetre (per cert: quantes vegades ho va assajar, i amb qui?) afirmar:

Arribats en aquest moment històric, i com a president de la Generalitat, assumeixo –en presentar-los els resultats del referèndum davant del parlament i dels nostres conciutadans– el mandat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república. Això és el que avui pertoca fer. Per responsabilitat i per respecte.”,

fer una pausa criminal de 8 segons (de nou: quantes vegades ho va assajar, i amb qui?), i afegir:

I amb la mateixa solemnitat, el govern i jo mateix proposem que el parlament suspengui els efectes de la declaració d’independència per tal que en les properes setmanes emprenguem un diàleg sense el qual no és possible arribar a una solució acordada”.

“Amb la mateixa solemnitat” -és a dir, amb presa de pèl, engany, TRAÏDORIA!- “suspendre-la” als 8 segons!

Cal reviure aquella actuació estel·lar de qui alguns encara proclamen “Puigdemont, President!”, i als qui és important recordar-los que Puigdemont podria ser en pocs dies “President de la República Catalana independent”. Com? Donant instruccions a JxC i a les seves zones d’influència que exigeixin que la seva seguidora Laura Borràs convoqui Sessió Plenària del Parlament de Catalunya i que apliquin la majoria de 74 escons que tenen … des del 14-F!

NI ARAGONÈS (ni Junqueras, de ser-hi) S’ATREVIRIA A VOTAR “NO”!!!

Aquí teniu el vídeo del “líder independentista n. 1” amb 28 minuts de plena acció teatral/traïdora el 10-O del 2017: https://youtu.be/tMw3spnA394 

I, per tindreu més clar, podeu empalmar-ho amb aquests 26 minuts https://www.youtube.com/watch?v=J00C14JhSDA del 27-O, dia en el que l’estrella principal va ser Forcadell, és clar que amb la imprescindible col·laboració de la resta dels “72 diputats independentistes”, ESCOLLITS TOTS ELLS EL 27-S DEL 2015 PER APLICAR UN FULL DE RUTA QUE (cas d’aplicar-lo com s’havien compromès a fer) HAGUÉS IMPLICAT QUE NO PASSÉS RES DE TOT ALLÒ DEL 2017 … NI RES DE TOT AIXÒ D’ARA !!!!!!!!!!!!!!!!

I queda més clar que per mantenir al traïdor número 1 en condicions d’influència popular que li permetin (intentar) jugar un altre cop en contra del Poble Català,

MADRID L’ATACA COM SI FOS EL PERILL NÚMERO 1 …

… JUSTAMENT PERQUÈ ÉS EL TRAÏDOR NÚMERO 1 !!!

PUIGDEMONT NO PODIA PAS EL 10-O DECLARAR ELL SOL LA INDEPENDÈNCIA SENSE SER VOTADA PRIMER AL PARLAMENT DE CATALUNYA PER LA MAJORIA DELS DIPUTATS, I PER TANT TAMPOC PODIA DESPRÉS “SUSPENDRE-LA”!

Però aquest va ser l’assaig general -amb la Plaça de Sant Jaume previsorament buidada i sent els catalans delerosos d’independència intencionadament desplaçats al Passeig Lluís Companys- per la gran Sessió Plenària del 27-O, aquest cop sí amb votació … però tramposa, manipulada amb traïdoria: l’Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2017 https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/09/acta-de-la-mesa-del-27-o-100903-210925.docx demostra l’acord de TOTS els 135 parlamentaris catalans -des del PP a les CUP- per enganyar al Poble Català -i tots els Pobles-. I aquesta Acta i la votació secreta demostra la traïció de TOTS els 72 parlamentaris processistes al Poble Català.

NOTA: Un cop més, el digital CATDAVANT https://catdavant.cat/ tracta catalanament https://t.co/hrhpdLhDqI aquest delicat però decisiu tema: : Quart aniversari de la falsa Declaració d’Independència del 10 d’octubre del 2017. El president Puigdemont, que no podia declarar la independència sense votar primer, ens va deixar somiar 8 segons”.

Aixeca’t i fem-ho!

Visca Catalunya de nou LLIURE!

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714), 11 d’octubre del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21