Pares i avis: 7 “coses” que cal saber per protegir fills i nets!

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1440672231810469895

3:40 p. m. · 22 de set. de 2021

Pares i avis: defenseu fills i nets!-4

Cal saber:

1) LES VACUNES NO SÓN PAS MEDICAMENTS.

Els MEDICAMENTS es donen a persones que es troben malament amb la intenció que les ajudin a millorar i a recuperar la salut. (Però amb algunes proporcionalment poques excepcions).

Les VACUNES s’administren a persones que estan bé amb la intenció que les ajudin a continuar estant bé. I la gran majoria de vacunes s’administren a nadons des dels 2 mesos, a criatures, a nens i a adolescents de 14 anys, és a dir, a persones que (amb algunes excepcions, proporcionalment poques) estan en les seves etapes més vitals.2) LES INJECCIONS QUE S’ESTAN ADMINISTRANT (ja a adolescents des dels 12 anys!!!) NO SÓN PAS VACUNES SINÓ “TRACTAMENTS EXPERIMENTALS” contra una “malaltia COVID-19” que, afortunadament, gairebé no afecta a la població jove. Fins el 20 de gener, a Catalunya havien hagut 16 “morts de COVID-18” per sota dels 30 anys https://vilaweb.cat/noticies/covid-19-edat-morts/.I a tot l’Estado-Español, fins el 12 de juliol: 14 morts de 0-9 anys, 20 de 10 a 19, i 96 de 20 a 29.

3) aquestes injeccions contenen material genètic, metàl·lic/magnètic i… d’afectes a mig i llarg termini NO ESTUDIATS EN ABSOLUT pels seus fabricants.

4) TOTES les autoritats sanitàries i TOTS els mitjans ESTAN SILENCIANT/CENSURANT L’IMPORTANT NÚMERO DE MORTS I DE DANYATS JA REGISTRATS:

https://cienciaysaludnatural.com/39450-muertes-3019054-efectos-adversos-por-la-inyeccion-k0-b1t-solo-en-europa-y-ee-uu-10-set-21/

5) malgrat aquesta ocultació ABSOLUTAMENT INTENCIONADA I INJUSTIFICABLE (algun argument, MHP @perearagones, Dr. #JMArgimon, Dra. Cabezas i TOTS els altres RESPONSABLES de la tramposament anomenada “campanya de vacunació”?) D’INFORMACIÓ VITAL, hi ha hagut AFORTUNADAMENT una reducció molt important del número de persones que s’estan deixar punxar. I considero que la raó principal n’és que, malgrat la censura, està circulant CADA COP MÉS QUE AQUESTES INJECCIONS SÓN PERILLOSES!

6) però CADA INJECCIÓ POSADA A UN ADOLESCENT O JOVE ÉS UNA CATÀSTROFE

perquè ataquen la fecunditat

tant femenina com masculina!

Aquí https://archive.org/details/dra-albarracin-esterilidad trobeu una entrevista (1:10:57, en castellà) que el 8 de març li vaig fer a la Dra. MARÍA JOSÉ ALBARRACÍN, que és la primera veu que a l’Estado-Español va advertir que AQUESTES INJECCIONS SÓN ESTERILITZADORES.

Autoritats sanitàries? De visita al metge?

i 7) els “nostres” responsables parlen ja d’injectar IMMEDIATAMENT de 5 a 11 anys, i a finals-d’any/començaments-gener, a partir dels 2 mesos!!! I FA TEMPS QUE L’ESTAN RECOMANANT A EMBARASSADES! Embarassades, marits-parelles, familiars: reaccioneu, s.u.p.! 

Qui m’heu escoltat, llegit o vist, ja sabeu quin és l’adjectiu que poso davant de TOTS els nostres dirigents sanitaris, científics, polítics, mediàtics, etc.

Feu-me arribar, siusplau, l’adjectiu que els hi poseu vosaltres!

ÉS L’HORA DE PASSAR A L’ATAC!!!

TRENQUEM LA CENSURA IMPERANT!

 

PARES I AVIS:

REACCIONEU EN DEFENSA DELS VOSTRES FILLS I NETS…

… I DELS FILLS I NETS DE TOTHOM … I D’ARREU!

MORATÒRIA IMMEDIATA EN L’APLICACIÓ D’AQUESTES INJECCIONS PERILLOSÍSSIMES!

Frenem fins a impedir aquest GENOCIDI SANITARI:

les injeccions són l’ARMA PITJOR que vol ser DEFINITIVA!

 

Barcelona (ciutat ocupada des de l’11 de setembre del 1714), 22 de setembre del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21