Existeix el suposat “virus”, motiu/excusa del genocidi sanitari en marxa?

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1434084891738714117

11:24 a. m. · 4 de set. de 2021

DESMUNTEM EL GENOCIDI SANITARI EN MARXA!-8

Trencant la CENSURA CRIMINAL que imposen TOTS els mitjans de comunicació, en poques setmanes s’acabaria el malson que pateix la Humanitat des de finals 2019.

I es podria desmuntar de baix (vull dir: fa temps que hi ha diversos tractaments EFICAÇOS PERÒ CENSURATS dels problemes de salut col·locats sota l’etiqueta “malaltia COVID”) cap a munt (vull dir: no hi ha cap prova científica de l’existència real del suposat virus assassí), o viceversa. Això darrer és el que ara faré, proporcionant informació que demostra que NO HI HA PROVES CIENTÍFIQUES QUE EXISTEIXI EL SUPOSAT VIRUS.

PREVI: Quan un engany és molt important, els conspiradors (que “Haver-los, n’hi ha!”) que munten l’engany no en tenen prou amb proporcionar una mentida sinó que fabriquen dues mentides que tenen en comú el que és més important però discrepen en quelcom menys important, secundari. Així construeixen una polaritat aparentment enfrontada però que en realitat és activament complementària: la part de la població més confiada creu en la versió més oficial, i la part més crítica creu en la versió més discrepant, però les dues parts accepten “allò” fals decisiu, que és comú però que, en canvi, és explicat/presentat a la població de dues maneres diferents. Ara ho aplico al que està passant al planeta des de finals del 2019.

Doncs bé, el genocidi sanitari en marxa es va anat construint per tal de combatre, a tot el món, contra un suposat virus perillós, oi?

I per fer creure que realment hi ha un virus perillós, els-qui-tallen-el-bacallà (siguin qui siguin) han creat dos bàndols: un bàndol majoritari més “obedient” que creu que és un virus d’origen natural, tal com afirmen els “experts oficials”, i un bàndol minoritari més “díscol” que creu que és un virus artificial, tal com diuen alguns “experts crítics”.

El que considero que és rigorós, i el que cal fer, és demanar a ambdós bàndols que presentin articles publicats en revistes científiques que demostrin que el suposat virus ha estat realment aïllat-i-caracteritzat. “Aïllat”, és a dir, convertit en un illa separada de qualsevol altre “cosa” que pugui confondre. I “caracteritzat”, és a dir, que es determini quins aminoàcids formen les proteïnes del virus ja aïllat, i quina successió de lletres genètiques constitueixen el seu genoma.

Presentades aquestes proves científiques, SÍ es podria afirmar que “aquest virus existeix”. I aleshores SÍ tindria sentit abordar quin és el seu origen. Però mentre no es presentin proves de la seva existència real, discutir d’on prové cobreix l’engany principal.

Doncs bé: CHRISTINE MASSEY Christine.Massey@protonmail.com (Canadà), recolzant-se en la FOI (Freedon Of Information Act) que existeix als països anglosaxons i que obliga a respondre les sol·licituds rebudes, amb l’ajut de col·laboradors de diversos països, ha demanat l’entrega d’articles científics que demostrin l’aïllament-i-caracterització del suposat SARS-CoV-2.

I malgrat algunes negatives (que per sí soles ja resulten reveladores!), ha anat rebent la resposta d’entitats científiques o sanitàries, unes públiques i altres privades, reconeixent que en els seus arxius no tenen cap document científic que respongui a la petició rebuda (o dient: entrin i busquin-s’ho vostès mateixos… … que és el que, per cert, contesta el “Ministerio de Sanidad” de Madrid: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/09/spain-ministry-of-health-isolation-request-reply-w-translation.pdf, resposta també reveladora, oi?).

I el número de respostes ha anat creixent.

Jo he entrat a un enllaç (on també es troben ELS DOCUMENTS ORIGINALS de l’intercanvi amb cada institució) QUE NO PUC PAS posar aquí perquè automàticament es bloquejaria Twitter, en les següents successives dates on hi ha EL RESUM de les respostes respectivament rebudes: 201216: 38 institucions; 210303: 49; 210409: 53; 210507: 57; 210603: 69; 210806: 91; i 210830: 100 entitats científiques/sanitàries (aquestes 100: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/09/210830-100-health-science-institutions-failed.docx). Es poden baixar aquests resums de la “Documentació” del meu blog https://lagotacatalana.wordpress.com. El darrer: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/09/210830-foi-100-institut-25-countr-no-record-isolation-56p.docx, i aquí SÍ es troba l’enllaç original.

Què passaria si encara que fos un únic dia, es trenqués l’actual CENSURA CRIMINAL, i TOT el temps dedicat pels mitjans a inundar la població amb el terrorisme sanitari oficial, S’INFORMÉS A TOTA LA POBLACIÓ D’AQUESTA REAL “EVIDÈNCIA CIENTÍFICA”?

 

Barcelona, 4 de setembre del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, president de Plural-21 i impulsor de LA GOTA CATALANA.