Embarassades, marits-parelles, familiars: reaccioneu, s.u.p.!

EMBARASSADES,

MARITS-PARELLES,

FAMILIARS:

REACCIONEU, SI US PLAU!

 

SEMBLA COM SI el Dr. Argimon, la Dra. Cabezas i TOTS els altres responsables sanitaris BUSQUIN INTENCIONADAMENT PROVOCAR AVORTAMENTS.

Per què? Doncs perquè ja fa dies que recomanen a les embarassades que es “vacunin” perquè, diuen, “l’evidència científica demostra que són beneficioses per a la mare i que no perjudiquen al fetus”.

Quina “evidència científica” hi ha que aquestes injeccions de substàncies genètiques(-i-magnètiques-i?) són beneficioses per a la mare i, SOBRE TOT, QUE NO DANYEN EL FETUS?

Doncs… hi ha ALGUN article publicat a ALGUNA revista científica que afirma que en ALGUN assaig clínic pagat per ALGUNA de les farmacèutiques (per cert, TOTES exemptades de TOTA responsabilitat pels “poders” legislatius i executius) que estan multiplicant el valor de les seves accions gràcies a les compres multimilionàries que fan els Governs. I resulta que aquests governs que fan les compres estan assessorats per … qui? Doncs sí! Ho has endevinat! Estan assessorats pels “experts” oficialistes EQUIVALENTS a nivells superiors, dels Dr. Argimon, de la Dra. Cabezas i altres responsables sanitaris a la Comunidad Autónoma Catalana!

PERÒ, PER UNA PART, ¿quina confiança mereixen aquests ARTICLES CONCEBUTS DELS DEL PRIMER INSTANT AMB CONFLICTES D’INTERESSOS MAI RECONEGUTS?

Aquest 5-juliol, BMJ (British Medical Journal, una de les 5 grans “revistes científiques” oficialistes), ha publicat una “Opinió” de Richard Smith (editor del mateix BMJ fins el 2004, cofundador del Comitè d’Ètica Mèdica, president durant anys del Comitè de Supervisió de Biblioteques Cochrane i membre de la junta directiva de l’Oficina d’Integritat en la Investigació del Regne Unit) titulada amb aquesta crucial pregunta: “ÉS HORA DE SUPOSAR QUE LA INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ÉS FRAUDULENTA FINS QUE NO ES DEMOSTRI EL CONTRARI?” https://blogs.bmj.com/bmj/2021/07/05/time-to-assume-that-health-research-is-fraudulent-until-proved-otherwise/

Després d’asseverar que “Potser és el moment de passar de suposar que la investigació s’ha dut a terme i s’ha informat honestament, a assumir que no és fiable fins que hi hagi alguna evidencia del contrari”, acaba el text afirmant “Ara hem arribat a un punt en què aquells que fan revisions sistemàtiques han de començar assumint que un estudi és fraudulent fins que puguin tenir alguna evidencia del contrari”.

Dr. Argimon, Dra. Cabezas i altres: DE VERITAT creieu que es pot trobar gaire “Evidència científica” REAL sobre que AQUESTES injeccions NO danyen PAS a les embarassades NI els seus fetus precisament a AQUESTS articles pagats per AQUESTES multinacionals farmacèutiques que venen AQUESTES MATEIXES INJECCIONS, publicats a AQUESTES “revistes científiques”?

I PER L’ALTRE PART, ¿quantes “casualitats” SÍ constitueixen “evidència científica” encara que NO es publiquin a CAP NI UNA “revista científica”, malgrat estar RECOLLIDES A ORGANISMES SANITARIS OFICIALS que després resulta sorprenentment -o potser no ho és tant?- que SÓN ELS PRIMERS EN CENSURAR ELS SEUS PROPIS REGISTRES?

Ja vaig escriure https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/08/05/pares-i-avis-informeu-vos-ajornament-pels-vostres-fills-i-nets/ que l’informe dels oficialíssims CDC dels USA sobre els efectes adversos recullen, fins el 23 de juliol, 11.940 mortsen particular 1.175 AVORTAMENTS. I segur que N’HI HA COM A MÍNIM 10 VEGADES MÉS MORTS (doncs 119.400) I AVORTAMENTS (doncs 11.750)!

Ara afegeixo que l’oficialíssim MHRS del Regne Unit recull fins el 28 de juliol que després de rebre una injecció

1) de l’AstraZeneca, ha registrat 806.085 reaccions adverses, mortals 1.024 d’elles. I en particular 304 impactes en les “Pregnancy conditions”, dels quals 172 són “Abortion” (dels quals -i això caldria que ho expliquessin!- 3 “Fatal”), i a més hi ha 1 “Stillbirth” o “nascut mort”. Però encara hi ha MÉS DANYS EN RELACIÓ A EMBARASSADES: també registren 1.787 reaccions adverses més sota la denominació “Exposures associated with pregnancy, delivery and lactation” i 8 a “Breast feeding”.

i 2) de Pfizer, l’MHRS ha registrat respectivament 275.820 reaccions adverses, mortals 478 d’elles. I en particular 330 reaccions adverses en les “Pregnancy conditions”, de les quals 221 “Abortion” (2 “Fatal”), i 3 “Stillbirth” (2 “Fatal”), afegint-hi en aquest cas 3 “Foetal death” (2 “Fatal”). Però encara hi ha MÉS EN RELACIÓ A EMBARASSADES: també registren 1.585 reaccions adverses més sota la denominació “Exposures associated with pregnancy, delivery and lactation”, i 12 a “Breast feeding”. I 27 reaccions més en relació al “Pregnancy test”.

I els trastocaments de la menstruació que aquestes injeccions provoquen són tan nombrosos que ha començat a sortir a mitjans de comunicació

***com “La Razón” del 12 de juliol: “El 55% de las mujeres nota alteraciones en su ciclo menstrual tras la vacuna” https://larazon.es/salud/20210712/3gyhijp42vau3oamisfcf7nu6m.html

***o com “La Vanguardia” del 22 de juliol: “Algunes dones alerten de canvis en la menstruació després de vacunar-se” https://www.lavanguardia.com/encatala/20210722/7616482/algunes-dones-alerten-canvis-menstruacio-despres-vacunar.html

Si (sembla ser que) per la mort d’un macaco s’ha paralitzat la Fase I dels assajos clínics en humans de “la vacuna española del CSIC” https://infobae.com/america/mundo/2021/07/31/espana-suspendio-los-ensayos-en-humanos-de-su-vacuna-contra-el-covid-19/,

¿com podeu, Dr. Argimon, Dra. Cabezas i altres responsables, continuar injectant a ningú, i, ara en especial, PRESSIONAR A LES EMBARASSADES per a que vagin a injectar-se aquestes substàncies tan tòxiques???????

MORATÒRIA IMMEDIATA!!!!!!!

Us estranya a vosaltres mateixos, Dr. Argimon, Dra. Cabezas i TOTS els altres responsables sanitaris, que us qualifiqui de CRIMINALS???????

LI ESTRANYA A ALGÚ???????

Barcelona (ciutat ocupada des de 1714), 17 d’agost del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.