El Dr. Argimon i TOTS els dirigents AMAGUEN/CENSUREN ELS MORTS I FERITS JA HAGUTS DESPRÉS DE REBRE UNA “INJECCIÓ”

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1412732642718593029

1:18 p. m. · 7 de jul. de 2021

“Injeccions inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS! – 22

El divendres 2, matí, programa “El món a RAC1”, el periodista criminal @Jordi_Baste va fer una servil entrevista de 56 minuts al metge criminal #JMArgimon, qui també es actualment -com a successor de la criminal @albaverges– Conseller de Sanitat, el polític criminal responsable d’aplicar la GENOCIDA “OPERACIÓ Cor·Vir” contra el Poble Català.

Entre altres mentides, selecciono la següent com la més significativa:

el criminal Dr. Argimon, referint-se a les injeccions que s’estan aplicant massivament, afirma que “TOTES LES VACUNES SÓN EFECTIVES, TOTES LES VACUNES SÓN BONES”.

Primer engany criminal:

LES INJECCIONS QUE LES AUTORITATS ESTAN IMPOSANT NO SÓN PAS VACUNES, SINÓ MANIPULACIÓ GENÈTICA (I MAGNÈTICA, I CALDRÀ ANAR VEIENT QUÈ MÉS), disfressada de vacuna per tal que la població es deixi punxar confiant en que “només” és una vacuna.

Segon engany criminal:

LES INJECCIONS QUE LES AUTORITATS ESTAN IMPOSANT NO HAN ESTAT PAS APROVADES PER L’EMA (NI TAMPOC PELS CDC) COM A “VACUNES” SINÓ NOMÉS COM A “TRACTAMENTS EXPERIMENTALS aprovats en una situació d’emergència sanitària a causa de ‘la pandèmia de COVID-19’ (((que en realitat no existeix))) i perquè no hi ha cap tractament eficaç per aquesta nova malaltia (((quan NO hi ha malaltia, i en canvi SÍ que hi ha productes econòmics recuperadors dels problemes de salut que es pugui tenir: Ivermectin, hidroxicloroquina, ozó-teràpia, diòxid de clor, vitamina D)))”.

I l’engany criminal més greu de tots:

EL CRIMINAL ARGIMON NO DIU NI UNA SOLA PARAULA SOBRE LES REACCIONS ADVERSES, QUAN EN ORGANISMES OFICIALS DE LA C.E., DEL U.K. I DELS U.S.A.,

A FINALS DE MAIG JA ESTAVEN RECOLLITS GAIREBÉ 20.000 MORTS I UNS 1,5 MILIONS DE LESIONAT:  https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/07/210515-resum-reaccions-despres-injeccions-a-ueukusa-5p.docx

I com que es sap que aquests informes que ESPONTÀNIAMENT envien danyats o familiars o metges, representen MÀXIM un 10% de les reaccions adverses reals, això vol dir que

EN REALITAT, A FINALS DE MAIG JA HI HAVIA HAGUT, NOMÉS EN AQUESTES 3 ZONES GEOGRÀFIQUES, GAIREBÉ 200.000 MORTS I UNS 15 MILIONS DE LESIONATS.

Davant d’aquestes xifres, qualsevol persona no ficada contracorrent en aquest tema (i en altres!), es pregunta:

PERÒ … COM ÉS POSSIBLE QUE AIXÒ TAN GREU I IMPORTANT NO ES SÀPIGA?

Doncs la resposta es senzilla, però sorprèn als qui (encara) confien en els “seus” canals, programes i periodistes: per la fèrria censura que apliquen TOTS els mitjans de comunicació! Per aquesta important raó, afirmo des de fa gairebé un any que “LA CENSURA MATA. MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!”.

I LA COMPROVACIÓ D’AQUESTA CONDUCTA CENSORA CRIMINAL ÉS IMMEDIATA: ni el criminal Basté ni els còmplices tertulians (que encara continuen una estona més comentant l’entrevista): el sociòleg Rafa López i els periodistes Jordi Bosch, @gloria_serra, @ErnestFolch i @TianRiba, fan aquesta pregunta fonamental:

“Perdoni, Dr. Argimon: DESPRÉS DE MÉS DE 4 MILIONS DE DOSIS INJECTADES A CATALUNYA, ¿QUANTES REACCIONS ADVERSES S’HAN REGISTRAT? HI HA HAGUT ALGUN MORT, INCAPACITAT PERMANENT O LESIONAT GREU, O BÉ, QUAN HI HA REACCIONS, NOMÉS SÓN INFLAMACIONS LOCALS, TEMPERATURES TRANSITÒRIES I MALDECAPS?”.

Però ja el 5 de juny vaig penjar al meu blog: “Es censura que les injeccions estan MATANT!” https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/06/05/es-censura-que-les-injeccions-estan-matant/, on hi editava aquesta piulada: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1401145912068612099.

I abans i després ho he anat abordant des del 27 de febrer a la sèrie “’Injeccions inofensives’? NO FOTEU, CRIMINALS!”, que trobeu al meu @LluisBotinas i a https://lagotacatalana.cat.

Els qui volem/vulguin SABER LA VERITAT, hem de crear les condicions per a que per fi hi hagi periodistes que s’atreveixin -perquè sàpiguen que els defensarem quan siguin sancionats!- d’una vegada a exigir resposta a

“QUANT MORTS, INCAPACITATS PERMANENTS I REACCIONS ADVERSES GREUS HI HA HAGUT A CATALUNYA DESPRÉS DE 4 MILIONS DE PUNXADES?”.

Hem de forçar que les criminals autoritats RESPONSABLES D’APLICAR EN CONTRA DELS CATALANS LA MUNDIAL GENOCIDA “OPERACIÓ COR·VIR”, es vegin OBLIGATS A DIR-NOS LA VERITAT SOBRE LES MOLTES VÍCTIMES MORTALS I GREUS QUE CAUSEN LES INJECCIONS (i sobre TOTS els aspectes d’aquest monstruós crim planetari)

 

PER APROFUNDIR AMB UNA COMPRENSIÓ DE CONJUNT:

***”Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR!” https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/07/210515-resum-reaccions-despres-injeccions-a-ueukusa-5p.docx

***I HE ANAT FENT UN SEGUIMENT DES D’ABRIL-2020 A LES 47 SESSIONS (la 48a serà els propers 13 i 15). Una part es troben:

***en català (els dimarts): al canal YouTube de LA GOTA CATALANA: https://www.youtube.com/channel/UCbj8yTKaC_J0sG7LMUHLA7g

***en castellà (els dijous): https://plural-21.org/post/recopilacion-videos-desmontando-la-operacion-coronavirus-desde-el-18-de-marzo

Barcelona, Cap i Casal del Principat de Catalunya (Estat Europeu, el primer Constitucional, ocupat des de l’11 de setembre del 1714), 7 de juliol del 2021

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21