Quants morts, incapacitats permanents i lesionats després d’una injecció?

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1411667187778166785

2:44 p. m. · 4 de jul. de 2021

“Injeccions inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!-21:

Tot el discurs permanent q se’ns està fent sobre “les virtuts de les vacunes COVID, començant per la seva gran eficàcia i seguretat”

ES FONAMENTA EN UN ENGANY CRIMINAL:

silenciar/censurar el considerable número de morts, d’incapacitats permanents i de lesionats en diferents graus haguts després de rebre una injecció.

 

Ja el 5 de juny vaig penjar a aquest meu blog:

“Es censura que les injeccions estan MATANT!”

https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/06/05/es-censura-que-les-injeccions-estan-matant/, on hi editava aquesta piulada: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1401145912068612099

(((((((on explicava

“Injeccions inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!!-16:

He entrat a medalerts.org/vaersdb/findfi

Hi trobareu 406 pàgines, i cadascuna explica, un a un, 10 casos del total de 4.057 persones mortes -a data 7/5/2021- als USA després d’haver rebut “dosis d’alguna de les vacunes de COVID”.Imatge

i a la Comunitat Europea:

Imatge

I més … que recomano “repassar”!!! )))))))

Ara demano que, si us plau,

a les rodes de premsa dedicades a imposar “la campanya de vacunació”

(¡¡¡ URGENT! ja s’està injectant a joves de 16 a 29 anys, i a dones embarassades!!!),

¿pot algun periodista atrevir-se a preguntar:

“Perdoni, Dr. Argimon: després de més de 4 milions de dosis injectades a Catalunya, ¿quantes reaccions adverses s’han registrat? Hi ha hagut morts, incapacitats permanents o lesionats? Es possible q cap ni un efecte secundari greu?”.

També a la Dra. Cabezas.

O a qualsevol responsable de qualsevol centre sanitari.

O a qualsevol expert dels que surten als mitjans.

 

Barcelona, Cap i Casal del Principat de Catalunya (ciutat ocupada des del 1714), 4 de juliol del 2021

(Per cert, que els catalans estem envaïts/ocupats/espoliats/genocidats des 1714, també ho calla el Dr. Argimon, que es declara independentista, és a dir, processista. Cal que els catalans tinguem molt clar que si el Dr. Argimon realment fos independitzador, no seria pas conseller. O sigui que Josep Maria Argimon, a més de criminal, també és traïdor … com TOTS els dirigents processistes)

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!!!

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)