“Tribunal de Cuentas”? 74: foteu la DUI, collons! – 2

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1409800156917153792

11:05 a. m. · 29 de juny de 2021

“Tribunal de Cuentas”? 74: foteu la DUI, collons! – 2

De nou ens estableixen una polaritat parany per impedir la independència:

ocupants i botiflers a favor del “Tribunal de Cuentas”,

i traïdors (i catalans enganyats), en contra.

I els processistes “denuncien”, amb dades que també han publicat El País i altres mitjans de Madrid i d’aquí, el nepotisme, etc. del “Tribunal de Cuentas”.

El que CAP NI UN dirigent, tertulià, etc. processista EXPLICA (didàcticament per a catalans i per a no-catalans) és la raó profunda i històrica del que passa: que estem ocupats per Madrid/Castilla/Estado-Español des 1714, i que aquest “Tribunal de Cuentas” actua “por derecho de conquista”.

I el que CAP NI UN dirigent, tertulià, etc. processista PROPOSA és el que acabaria amb totes aquestes cortines de fum … i més!: que @LauraBorras CONVOQUI IMMEDIATAMENT una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya, i que els 74 diputats processistes, majoria més que absoluta votada pels catalans el 14-F, apliquin el rodet i facin d’una punyetera vegada la DUI que (junt els dirigents d’ANC i d’ÒC) ens prometen des de fa 10 anys i que NO han fet PAS, oi?

I quants anys fa que ens diuen que ÉS L’HORA?

DONCS SÍ: ARA ÉS L’HORA!!!

Diputats:

@danicornella @bashachanguerra @EstradaLaia @pjuvilla @XaviPalli @carlesral @Vinyetsadvocats @jmjovellado @martavilaltat @MeritxellSerret @Santandreuenc @perearagones @Irenemont_roig @anabalseramarin @CarlesTgna @BartomeuCompte @JnnDiaz @najat_driouech @ferranestruch @julifernandez @AntoniFlores7 @jfreixanet @TeresaJorda @lluisallop @ernestmaragall @engelbert1714 @PauVilassar @monicapalacin29 @NuriaPicas @LlSalvado @raquelsans @rogertorrent @albaverges @LauraVilagra @mjvinya @wagensberg @albertbatet @mncsls @josep_rius @JACS_JaumeACS @elsa_artadi @MAntoniaBatlle @damiacalvet @jcanadellb @PAHLleida @francescd @Anna_Erra @mercespi  @jorfabrega @feliu_anna @gloriafreixav @jgarciacarles @GemmaGeis @titonlailla @Aurora_Madaula @MartaMadrenas @mtpallares @jordimunell @LluisPuigGordi @jordiPuignero @tionroquer @ftenc @judithtoronjo @ramontremosa @salvaverges @ChakirelHomrani @cupnacional @aramateix joaquim.calatayud@parlament.cat @CCBaixCamp @ajborgesdelcamp

Visca Catalunya DE NOU lliure!

 

Barcelona, Cap i Casal del Principat de Catalunya (ciutat ocupada des del 1714), 29 de juny del 2020

LLUÍS BOTINAS, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21