Dt. 29 (i dj. 1): World Freedom Forum + Impedir que injectin al jovent!

29/6/21, 19:30 h.

(en català: https://www.youtube.com/watch?v=63IlgGMLiyc)

i 1/7/21, 19:30 h.

(en castellà: https://www.twitch.tv/plural_21/)

 

Sessió 47a del Cicle:

 

            Desmuntem la Genocida “Operaciò Cor·vir”               

i, paral·lelament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA

al servei de tots els pobles, del 90-molts% de la població

 

Una eina per aquesta tasca:

el World Freedom Forum,

fet a Sitges, 24-26/juny/2021

 

Primer objectiu:

Impedir l’atac d’agost al jovent !!!

Impedir l’atac d’agost al jovent !!! – 2

 

Faré un primer balanç (que no resum de ponències!) del World Freedom Forum (WFF). Considero que, malgrat les seves febleses, és un acte que marca un abans i un després en l’activitat pel que és l’objectiu d’aquest Cicle: Desmuntar la Genocida “Operaciò Cor·vir” i, paral·lelament, instaurar nosaltres la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, del 90-molts% de la població.

I posaré l’accent en la necessitat d’impedir la terrible amenaça d’injectar aquestes substàncies tòxiques ESTERILITZADORES a adolescents i joves.

ATENCIÓ! Els CRIMINALS que apliquen el Genocidi “Operació Coronavirus” a Catalunya planifiquen atacar al jovent a la segona quinzena d’agost, a tots els centres educatius de Catalunya.

IMPOSSIBILITEM-LO!!!

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)