SÍ al “World Freedom Forum”, Sitges, 24-26 juny

REFORCEM LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I, ENCARA MÉS,

EL DRET A LA INFORMACIÓ QUE TÉ TOTA LA POBLACIÓ !

 

Sitges, 24 a 26 de juny del 2021

 

“World Freedom Forum”

 

Per què l’hi dono suport?

Per què hi participo?

Per què “SÍ”?

 

I consti d’entrada que

L’HI DONARIA TOT EL MEU SUPORT

ENCARA QUE JO NO HI PARTICIPÉS !

 

M’agradaria aclarir dubtes legítims … i rebatre algunes crítiques malintencionades.

Quan em va arribar la primera informació sobre que es celebraria del 24 a 26 de juny d’enguany un World Freedom Forum (WFF) on segons https://worldfreedomforum.es/  hi participaven Reiner Fülmilch, Heiko Shöning, Dolores Cahill, Judy Mikovits, Rashid Buttar, Bartomeu Payeras i altres, i que es faria a un Sitges ensenyat amb un vídeo professional maquíssim de 54 segons: https://loveotv.com/watch/bxygbbcifhkwrpy?lang=spanish, la meva primera reacció va ser: “Collons, que bo, quina iniciativa més valenta. Això pot fer girar la situació mundial! Bravo!”. I la segona, immediatament: “I si és un parany? És massa maco per a que sigui veritat! Atenció! Pot estar muntat per a crear expectatives amb la intenció de frustrar-les”. O sigui que de seguida va sortir la desconfiança i vaig quedar a l’aguait.

Vaig anar veient que s’incorporaven més ponents interessants (malgrat desacords) en diversos camps com Wolfgang Wodarg, Heiko Santelman, Nadija Popel, Chinda Brandolino, Miguel Bosé i altres noms no-coneguts per mi.

I va anar creixent el meu interès, els meus interrogants sobre qui tenia els nassos de muntar una “cosa” d’aquest abast mundial … i també el recel que tot fos un engany desmoralitzador i desmobilitzador.

Mentre em debatia entre l’admiració i la sospita, vaig rebre una trucada d’una dona amb qui fa mig any vaig tenir una llarga, densa i interessant conversa, demanant veure’ns. I quan fa una setmana la rebem tres membres de l’equip de Plural-21, ens comunica que ella és la impulsora del WFF, que l’està muntant amb la col·laboració de professionals entusiasmats amb la idea i que aquest nucli ho fa tot voluntàriament, convençuts tots ells que és una acció de gran impacte adequada per respondre a la gravetat que està executant-se contra la Humanitat.

No entraré jo aquí en detalls, però ens explica algunes de les reaccions positives -i també algunes de negatives- rebudes tant per part dels participants com del context social. I també ens comunica l’elevat (encara que “tot és relatiu”, oi?; segur que per algunes organitzacions “filantròpiques” seria menudalla!) pressupost amb que actuen i que només n’han recollit el 8% (no dono xifres absolutes perquè els organitzadors tampoc ho fan). I ens demana que l’ajudem a difondre el WFF perquè és decisiu que s’inscriguin moltes persones per tal d’assegurar que el WFF es pugui realitzar. Li contestem que sí, que farem tot el possible per tal de contribuir a que es celebri. Per exemple, li explico que havíem pensat que Plural-21 s’inscriuria i que tindríem la pantalla del nostre local desplegada per a que els socis poguessin venir i veure-ho conjuntament compartint comentaris, suggeriments, crítiques, etc., però que després del que ens havia explicat, el que faríem és que ens inscriuríem Plural-21 però que també invitaríem a que tots els socis que econòmicament ho puguin fer, s’inscriguin personalment encara que després vinguin al local per fer un seguiment conjunt del WFF.

I aleshores li pregunto si està prevista alguna ponència que faci una explicació/proposta de conjunt alternativa. Em diu que no, però que amb l’actual repte en marxa té clar que tota la societat s’ha de reordenar a partir dels valors, sobre tot del valor LLIBERTAT. L’informo que la quaterna que hem adoptat a P-21 és VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT, i li encanta. A continuació li resumeixo la meva Crida a l’acció adequada (Llamamiento a la acción adecuada), li sembla potent i constructiva, i ràpidament m’ofereix fer la penúltima activitat del Congrés, invitació que accepto encantat.

I la col·laboració iniciada s’ha traduït, entre altres, en l’entrevista (1:22:30) que li vam fer el dimecres 16 des del canal Twich.tv de Plural-21 i que des del dijous 17 està ja penjada a YouTube, on a les 16:54 del dissabte 19 ja ha rebut 3.379 visualitzacions: “Conversamos con Verónica Castilla, la organizadora del World Freedom Forum” https://youtu.be/nreaH4jqCzo

La conversa mantinguda i la col·laboració establerta permet -confio!-:

—comprendre alguns canvis ocorreguts: finalment, els organitzadors HAN DESCARTAT que hi hagi: A) públic assistent físicament al Congrés; B) periodistes acreditats cobrint les conferències; C) mobilitzacions a l’exterior (concentracions, manifestacions, pancartes,…), per considerar que això facilitaria la intervenció bloquejadora de les forces censuradores que intenten impedir que el WFF es celebri. O sigui que la seguretat de poder fer el WFF és que sigui un acte privat, perdent el caràcter públic inicial.

—esvair algunes de les dubtes: què mou als organitzadors? (em sembla que queda clar amb el que he dit fins aquí); volen fer negoci? (NO, en absolut: a més d’actuar voluntàriament, els organitzadors s’arrisquen econòmicament … i més!)

i contestar algunes de les crítiques més freqüents:

* “Per què a Sitges, si probablement hi ha hotels més econòmics a Barcelona?”. L’explicació té un valor simbòlic: perquè a Sitges fa justament 11 anys es va reunir el Club Bilderberg. És una manera de portar llum que vagi esvair aquella foscor … i estendre aquesta il·luminació a nivell planetari

* “És dissidència controlada, i no s’ha de donar-hi suport!”. Quan pregunto “Tots els participants?”, la rèplica és “No, no tots” afegint alguns noms … que no diré. La meva resposta és: desitjo que algú tingui la força i la valentia d’organitzar un Congrés igual o millor que aquest amb només “dissidència homologable” (diguem-ne) per aquests que desqualifiquen el WFF. Mentre, jo hi dono suport i hi participo, i miraré (i convido a fer-ho als crítics) que els “dissidents controlats” evolucionin a “dissidents homologables”.

* “Però … es que hi ha posicions molt diferents”. Sí, efectivament, i això és per a mi un mèrit, i convido a ser capaços de sumar per enfrontar-nos I VÈNCER als qui han organitzat i apliquen aquest GENOCIDI CONTRA LA HUMANITAT.

* “Però … es que alimenta la confusió”. Doncs enlloc d’obstaculitzar això que -malgrat les seves febleses- està realment  en marxa, animo  a influir-hi, des de fora i des de dins -i jo ho faré el millor que sigui capaç-, per reduir la confusió o augmentar la lucidesa.

* …

* Més? Envieu-me’n més, si us plau, i procuraré respondre el millor i més constructivament que sàpiga. Considero que és un esforç a fer … per part meva … i per part de TOTHOM que consideri que està més avançat que els altres.

La força d’aquest WFF em sembla molta … malgrat les debilitats que tingui/té. I considero que n’és una prova que ja fa dies que m’han arribat veus preguntant (i altres donant-ho per fet): “És cert que el WFF s’ha suspès a causa de la pressió censuradora i la repressió?

I altres veus amigues benintencionades ens han dit. “Aneu amb cura, a veure on us fiqueu. Informeu-vos bé abans de implicar-vos-hi!”. Doncs bé: com que tot passa en un espai i un temps determinats, ja ens hi hem implicat després de viure i d’aclarir el que aquí comparteixo.

Amb nous elements i noves vivències, potser hauré/haurem de rectificar …o bé estarem contents d’haver-nos arriscat i feliços d’haver contribuït a un esdeveniment que haurà girat la situació mundial cap a guanyar aquest repte inèdit en que es troba la Humanitat. Així sigui!

Barcelona, 19 de juny del 2021, 16:57h.

Lluís Botinas, president de Plural-21

NOTA 210620: com he escrit, m’esforçaré per a que “els ‘dissidents controlats’ evolucionin a ‘dissidents homologables’”. Però ja podria haver escrit ahir, i encara més avui amb nova informació, que els ‘dissidents controlats’ que NO evolucionin a ‘dissidents homologables’, hauran de ser desemmascarats públicament com còmplices del genocidi en marxa, i combatuts junt els seus mandataris com enemics de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT.

 

PER LA VERSIÓ EN CASTELLÀ, anar a la segona part de https://plural-21.org/post/si-al-world-freedom-forum-sitges-24-26-juny