Vaga Fam 2016-5a—Per què eliminar David Raventós?

5è seguiment de la Vaga de Fam del 2016

 

RAONS DEL DIRIGENTS PROCESSISTES

PER VOLER ELIMINAR DAVID RAVENTÓS

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1402966636005572614

2:31 p. m. · 10 de juny de 2021

És senzill però difícil d’assimilar-ho-2:

El dijous equivalent a avui del juny de fa 5 anys, jo dedicava aquests 12:37 minuts https://youtube.com/watch?v=QttHxYi0F2I&list=PLVy562hvKDplKfEQwKcUlX_6HoAYwzXLE&index=5 a fer el 5è seguiment de la VAGA INDEFINIDA DE FAM PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA que En David Raventós (de qui fins aleshores no sabia la seva existència) havia començat l’anterior 3 de maig.

@DavidRaventos68 estava disposat a fer vaga INDEFINIDA de fam fins que els 72 diputats escollits en candidatures independentistes (per tant, majoria en el Parlament de Catalunya) FESSIN LA D.U.I. QUE HAVIEN PROMÈS.

El passat divendres 4, explicava com va ser silenciat fent-lo tancar en un psiquiàtric: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1400747751021895681.

Per entendre que ELS LÍDERS PROCESSISTES VOLGUESSIN DESTRUIR-LO/ASSASSINAR-LO, és important saber que, al contrari que gairebé tots els catalans que els hem votat alguna vegada, o bé els que encara són víctimes del xantatge “pobres presos i exiliats perseguits per Madrid!”:

1) @DavidRaventos68 CONEIX -I ÉS CONEGUT- PERSONALMENT a (gairebé) TOTS els líders processistes:

*uns, des de finals dels 80 a la Facultat de Dret de l’UB i a la direcció de la FNEC: Junqueras, Paluzie, Rull, Forn, Homs, Calvet, Sallent, Madí, Duart, Gordó, Castellà i molts més,

*i altres durant la seva permanent activitat independitzadora: Puigdemont, Forcadell, Laporta, Tardà, Arqué, Carod-Rovira, Gabriel, Salellas, Fernàndez, Baños, Graupera i molts més

2) @DavidRaventos68 va anar des de desembre del 2013 a parlar amb molts d’aquests (i amb altres) per REACCIONAR JUNTS CONTRA “La pregunta trampa que mata la independència” http://youtu-be.com/watch?v=z0PjEMGsMZs que va proposar Mas pel que HAVIA DE SER EL “REFERÈNDUM D’INDEPENDÈNCIA” DEL 9-N/2014.

Però enlloc d’ajudar-lo a tornar a la pregunta clara amb resposta binaria SÍ-NO, que és l’ÚNICA que pot tenir un referèndum que VULGUI SER RECONEGUT INTERNACIONALMENT, TOTS ES VAN POSAR DARRERE DEL TRAÏDOR MAS I EN CONTRA SEVA.

Des d’aleshores, En @DavidRaventos68 va rebre -i rep- TOT TIPUS D’ATACS dels partits i entitats que es deien -i es diuen!- independentistes, i per trencar aquell setge destructiu va començar la Vaga de Fam el 3 de maig del 2016.

Però des del dia 4 aquella acció independitzadora va ser TOTALMENT CENSURADA tant pels mitjans processistes COM PELS MITJANS ANTI-PROCESSISTES, fet que considero molt significatiu: confirma que l’acció d’En @DavidRaventos68 era realment independitzadora.

Per trencar aquesta DOBLE CENSURA QUE CONTINUA ARA amb l’activitat d’En @DavidRaventos68 i de @directe68, prosseguiré els propers dijous!

 

Barcelona (ocupada des del 1714), 10 de juny del 2021.

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.