Deixar d’anomenar “vacuna” al que és … “manipulació genètica”!

Ahir, dia 5 de juny, vaig penjar

Es censura que les injeccions estan MATANT!

informant que a organismes oficials d’Europa, Regne Unit i USA ja hi ha desenes de milers de morts (i milions d’altres reaccions adverses) registrats després de rebre una d’aquestes injeccions malèvolament presentades com a “vacunes”,

i explicant que aquestes dades ESFEREÏDORES són sistemàticament CENSURADES ja que els CRIMINALS que encara ens manen saben molt bé que si aquests FETS arribessin a la població, (gairebé) NINGÚ MÉS ES DEIXARIA PUNXAR.

S’hi troben:

—xifres, percentatges, enllaços, … (a ampliar i a aprofundir! Gràcies per l’ajut!!!)

—la proposta que ens atrevim a preguntar, arreu, a TOT representant (gran o petit) de l’oficialisme “nostre”: “Perdoni, ¿QUANTS MORTS HI HA HAGUT A CATALUNYA DESPRÉS DE REBRE UNA INJECCIÓ?”, i la petició que EXIGIM LA RESPOSTA DOCUMENTADA!

—l’advertència que, A MÉS dels ja nombrosos morts i lesionats oficialment registrats (però silenciats/censurats), per Ciència Bàsica es sap que aquestes substàncies genètiques (i magnètiques!?!) experimentals que s’estan injectant per centenars de milions com si fossin “vacunes protectores i segures”, provoquen malalties degeneratives i, el que encara és més greu, ESTERILITAT

—el crit d’alarma que JA ATAQUEN ALS ADOLESCENTS, atès que els criminals de Madrid i els subcriminals de Barcelona planifiquen punxar-los abans de començar el curs

—la invitació a actuar per TRENCAR LA CENSURA CRIMINAL que silencia tota veu alternativa que proposi veritables realitats i solucions, que reduirien la por i salvarien REALMENT moltes vides

—i la crida adreçada a PARES I AVIS:

DEFENSEU ALS VOSTRES FILLS I NETS!!!

(i als fills i nets dels altres!)

 

Doncs bé, la meva piulada https://twitter.com/LluisBotinas/status/1401145912068612099 on compartia això, va rebre aquest comentari de Víctor Iglesias González:

  @VictorIG80

https://twitter.com/VictorIG80/status/1401187087236407297

4:40 p. m. · 5 de juny de 2021

En resposta a @LluisBotinas

La vacuna es una medida de control social aplicado a nuestros cuerpos por medio de bioingeniería, donde se aplica la interacción de, por ejemplo, el contenido de transgénicos en los alimentos para modificar nuestra biología (y no para bien)

Mejor no vacunarse.

 

Dos persones més han retuitat aquest comentari.

I jo he contestat a les tres això:

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1401546980413820955

4:30 p. m. · 6 de juny de 2021

@VictorIG80  @MiquelMik  @RICAgustiRM

No, Víctor, em temo que NO es tracta només d’“una medida de control social” SINÓ que L’ATAC ÉS MOLT MÉS GREU, i que INTENTA SER DEFINITIU!

Considero que el primer que cal fer és explicar que “la cosa” que es fica dins del cos sota l’intencionadament trampós nom oficial de “vacuna”, en realitat NO ÉS PAS “vacunació que protegeix” -suposadament; així ho presenten, venen … i enganyen!- sinó que, sota la disfressa de vacuna, és una genocida “MANIPULACIÓ GENÈTICA (I MAGNÈTICA?!?) QUE MARCA/MATA/EMMALALTEIX/ESTERILITZA” a qui la rep.

Hauríem de deixar de fer servir la paraula “vacuna” i utilitzar “injecció”, “inoculació”, “intoxicació” o de millors. Jo ja ho faig, i m’ajuda a despertar l’atenció i a aclarir.

I la qüestió no és només “Mejor no vacunarse” (o sigui, no deixar-se punxar personalment; és clar que NO!!) sinó FRENAR-LA COL·LECTIVAMENT FINS A PARAR-LA TOTALMENT. Per què? Perquè el que volen els CRIMINALS de dalt de tot, i que -per ara- apliquen disciplinadament els CRIMINALS estructurats en capes descendents de poder, és L’ANORREAMENT DE LA HUMANITAT: matar/emmalaltir/esterilitzar 7.000 milions de persones!

Però tenim una força decisiva per a GUANYAR NOSALTRES:

la mobilització dels PARES I AVIS DEFENSANT LA

VIDA/SALUT/FECUNDITAT DELS FILLS I NETS!!!

 

Una explicació i proposta de conjunt: “CRIDA A L’ACCIÓ ADEQUADA” https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/05/210412-goc-cridanota-15p-7814.pdf

AIXECA’T I FEM-HO!!

 

Barcelona (ocupada des del 1714), 6 de juny del 2021.

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21