Dt. 25 (i dj. 27): Quants morts i danyats després d’una injecció?

Quaranta-cinquena doble sessió setmanal, 19:30h.

Dimarts, 25 de maig, en català. Dijous, 27, en castellà.

Es podran seguir ambdues sessions pel canal https://www.twitch.tv/plural_21/

Ressituem-nos davant de la gravíssima situació actual.

Per on tombar la truita?

PARES I AVIS:

davant de les injeccions esterilitzadores,

DEFENSEU ELS VOSTRES FILLS I NETS!

 HEM DE GUANYAR

Lògicament, a gairebé tothom li costa acceptar que les autoritats d’arreu estan aplicant l’“Operació Cor·Vir”, que és un atac genocida contra la població mundial en general. I que en particular, els “nostres” dirigents l’estan aplicant contra nosaltres, com a part que som de la Humanitat.

Quina considero que és la forma més senzilla d’aconseguir que cada dia més persones considerin que és possible que això està passant realment, i que, com a conseqüència, també estan amenaçats directament elles, i sobre tot, els seus fills i nets … i els fills i nets de tothom?

Doncs fer-los veure que TOTES LES AUTORITATS estan silenciant les REACCIONS ADVERSES que s’han registrat DESPRÉS de rebre les injeccions que es presenten com a “vacunes salvadores, única solució possible”. Cal fer saber que a mitjans de maig, i només a Europa i als USA, s’han comptabilitzat COM A MÍNIM uns 20.000 morts i unes 900.000 reaccions adverses. Repartint-los en 180 dies de “vacunació”, signifiquen que CADA DIA HI HA (però es censura) MÉS DE 111 MORTS I MÉS DE 5.000 VÍCTIMES DE REACCIONS ADVERSES.

I el VAERS dels USA demostra que ja hi ha hagut més morts només en els sis mesos de vacunes COVID” a uns 120 milions d’estatunidencs, que d’administrar totes les vacunes anteriors a molta més població anual durant les tres dècades anteriors.

Si trenquem la censura i aquestes dades arriben a la població, en una setmana

ningú més no es deixarà posar una injecció tòxica d’aquestes!!!

AJUT PER FER UNA BONA RECOPILACIÓ DE DADES …

 … I PER DIFONDRE-LES A TOTA LA POBLACIÓ !!!

I per parar les injeccions cal explicar, a catalans i a no-catalans, que S’AMAGA, ES SILENCIA, ES CENSURA, que, en realitat, aquestes injeccions que ens posen NO són vacunes SINÓ manipulació genètica (i metàl·lica o nanotecnològica?), molt perillosa(es)!

L’engany/crim és tan absolut que resulta que les substàncies-“vacuna” que la població es deixa posar:

—NO han estat PAS aprovades com a “vacunes” (ni per l’EMA ni pels CDC ni, menys, per Madrid ni per Barceloa) sinó només com a “tractaments experimentals en situació d’emergència sanitària” (per això van fabricar a correcuita una “pandèmia”!)

—aquesta aprovació està condicionada a que NO hi hagi CAP “tractaments eficaç per la COVID-19” (per això censuren els bons tractaments que existeixen des del començament!)

—els suposats efectes protectors positius atribuïts a aquests productes NO han estat PAS demostrats en assajos clínics fets contra placebo (una substància innòcua) sinó contra altres substàncies més tòxiques

—NO són PAS vacunes sinó manipulació genètica -que, entre altres danys, provoca esterilitat- i inoculació de substàncies metàl·liques o nanotecnològiques -de conseqüències imprevisibles- (per això: ha anat tot tan ràpid; utilitzen uns tests per diagnosticar que no són vàlids; han manipulat escandalosament les estadístiques; fan xantatge emocional amb morts, UCis i hospitalitzats; etc.)

—a més, està sortint a la llum que els imants interaccionen amb la zona del braç on s’ha punxat la injecció … i també amb altres parts del cos quan la substància tòxica es va estenent

—NO s’han fet PAS els estudis previs sobre la seguretat i eficàcia d’aquestes “substàncies” desconegudes i tòxiques. De fet, les fases 3 i 4 s’estan fent ara amb l’aplicació massiva a centenars de milions de persones, que són els cobais o els conills porquins (enganyats però gratuïts i voluntaris: una ganga!)

—les farmacèutiques han exigir estar exemptes de tota responsabilitat respecte dels danys provocats pels productes clarament tòxics que fabriquen i venen, i que s’estan injectant massivament presentades com “segures i eficients”

—s’està censurant que els organismes que a Europa (EudraVigilance) i als USA (VAERS) recullen les reaccions adverses que ESPONTÀNIAMENT envien familiars, metges o centres de salut ja havien rebut a inicis de maig uns 20.000 morts, part de gairebé un milió de reaccions adverses severes

—etc., etc. etc.

I, a més, totes les autoritats (en particular les sanitàries) pressionen, censuren, amenacen i sancionen a qui (metge, investigador,…) vol que es sàpiga el que realment està passant.

 

I ja s’està injectant a joves i a adolescents!!!

 

Cal frenar la “vacunació” fins a impedir-la!

 

Eixamplem l’escletxa AstraZeneca fins que caigui.

I expliquem que, proporcionalment,

Pfizer mata més del doble que AZ,

i Moderna mata més que Pfizer!

Barcelona (ocupada des del 1714), 24 de maig del 2021. Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21