“Independentista” i res més … fins haver guanyat!

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1396803130298441730

2:19 p. m. · 24 de maig de 2021

És senzill-25:

“Esquerra Republicana” (Per cert, ¿de quina República? “Esquerra Republicana” … d’on?) presumeix que “Pere Aragonès, 132è president de la Generalitat de Catalunya” és “Un president INDEPENDENTISTA I D’ESQUERRES”.

Però això ÉS IMPOSSIBLE. I confirma que, com vaig piular, EN REALITAT “Aragonès és el 8è president de la Generalitat govern de la ‘Comunidad Autónoma Catalana’” (i no pas el 132è): https://twitter.com/LluisBotinas/status/1395713847072378885…

És impossible ser “Independentista i d’esquerres”, com també és impossible ser “Independentista i de dretes (o de centre, o d’extrema dreta, o d’extrema esquerra, o…)”; o ser “Independentista i Pro-CE (o anti-CE)”; o ser “Independentista i neoliberal (o socialista, o comunista, o anarquista, o…)”; o ser “Independentista i creient (o ateu, o agnòstic, o…)”; o ser “Independentista i un pol” de qualsevol altre tipus de polaritats o multipolaritats divisionistes d’aquesta mena.

I això -i moltes altres “coses”!- ho he aprés de https://directe68.cat

És independentista qui vol la independència/llibertat de Catalunya I ACTUA COHERENTMENT PER ASSOLIR-LA AVIAT.

I això implica comprendre que, lògicament, en un poble lliure hi ha d’haver-hi de tot.

És DESPRÉS d’assolir la independència/llibertat quan cada català, JA LLIURE, contribuirem al Procés Constituent amb les nostres propostes, preferències, etc. Fer-ho ABANS és impedir la recuperació de la independència/llibertat.

Per això l’ideari de @directe68, que és l’únic partit INDEPENDITZADOR que hi ha, és curt, i clar i català:

“Ens hem organitzat en forma de partit polític per dur a terme la Independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya. Som DIRECTE-68! D’esquerres, de dretes i de centre, laics i religioses, treballadors, autònomes, funcionaris, empresàries, estudiants, jubilades i aturats, parlants d’una, de dues i més llengües, proeuropees i euroescèptics, indignades i pacients, noves catalanes o de més d’una generació, TOTS UNITS PER DESTAPAR L’ENGANY, guanyar i proclamar la independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya al nostre Parlament. Amb una victòria electoral que compti amb 68 diputades independentistes FAREM LA INDEPENDÈNCIA” https://directe68.cat/ideari/

 

Aixeca’t i fem-ho !

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

 

Barcelona (ocupada des de l’11-S del 1714), 24 de maig del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21