Directe-68: un tresor del Poble Català

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1391095213876260864

8:18 p. m. · 8 de maig de 2021

 

És senzill però llarg-2: De http://CATDAVANT.cat he retuitat «Desokupa s’obre pas a cops de colze en els desnonaments il·legals» https://catdavant.cat/desokupa-sobre-pas-a-cops-de-colze-en-els-desnonaments-illegals/.

Considero útil compartir q @CarrascosOriol https://twitter.com/CarrascosOriol/status/1390977864103874569 m’ha observat: “Ultra? Voleu dir espanyola, oi?”, i q li he contestat: “Gràcies, Oriol! Se m’ha ‘escapat’ malgrat insisteixo q cal posar adjectiu (“Dret castellà” o “Dret català”?) i explico q el problema amb l’extrema dreta castellano/española NO és q siguin fatxes SINÓ q són invasors/ocupants/espoliadors/genocides del Poble Català (com ho son PP, Cs, PSOE, Podemos….). Fa 25 anys vaig conèixer fatxes catalans q eren independentistes. I a un Poble Lliure, ha d’haver-hi de tot (confio q en proporcions diferents!). Per això “l’anti-feixisme” és contra la independència/llibertat de Catalunya: El pitjor fruit de Vox és l’anti-Vox https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/01/27/el-pitjor-fruit-de-vox-es-lanti-vox/, i De nou: El pitjor fruit de Vox és l’anti-Vox  https://lagotacatalana.wordpress.com/2019/03/30/de-nou-el-pitjor-fruit-de-vox-es-lanti-vox/.

I ara afegeixo:

per això l’ideari de Directe-68, q és l’únic partit INDEPENDITZADOR q hi ha, és així de curt, clar i català: “Ens hem organitzat en forma de partit polític per dur a terme la Independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya. Som DIRECTE-68! D’esquerres, de dretes i de centre, laics i religioses, treballadors, autònomes, funcionaris, empresàries, estudiants, jubilades i aturats, parlants d’una, de dues i més llengües, proeuropees i euroescèptics, indignades i pacients, noves catalanes o de més d’una generació, TOTS UNITS PER DESTAPAR L’ENGANY, guanyar i proclamar la independència real, efectiva, ràpida i eficient de Catalunya al nostre Parlament. Amb una victòria electoral que compti amb 68 diputades independentistes FAREM LA INDEPENDÈNCIAhttps://directe68.cat/ideari/.

I per això TOTS els dirigents processistes van voler destruir En David Raventós, president de Directe-68, quan van fer censurar la seva Vaga Indefinida de Fam per la Independència de Catalunya que va començar el 3 de maig del 2016, i quan dues setmanes després el van fer tancar en un psiquiàtric d’on va sortir zombi i havent-se de prendre dos psicofàrmacs de per vida anant cada quinze dies a fer “seguiment psiquiàtric” https://www.youtube.com/watch?v=qCDYY00IGOk&t=1532s

Afortunadament per la independència/llibertat de Catalunya, En David Raventós va superar aquell parany que volia ser conscientment mortal, i ha construït https://directe68.cat/, un tresor encara petit que té el Poble Català. I això és així malgrat q el Poble Català encara no coneix Directe-68 a causa de la censura q pateix tant per part dels processistes com per part dels anti-processistes).

Directe-68 és un tresor que no tenen, per exemple, ni el Poble Basc (per això els “partits independentistes” bascos estan conxorxats amb els seus respectius “partits independentistes” catalans) ni el Poble Escocès.

En particular, el Poble Escocès va ser víctima el 2014 d’una terrible Tupinada al referèndum  feta amb plena complicitat de TOTS els partits “independentistes” d’allà, d’aquí i d’arreu, tupinada q, no per casualitat, constitueix la primera part del cabdal audiovisual LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT 1:37:54 https://www.youtube.com/watch?v=Z4kc1QYO6DM. I malgrat q l’SNP ha tornat a guanyar -i amb ALBA, encara més-, Escòcia no serà independent. Hauria de quedar clar que l’SNP treballa per Londres (i ALBA també): amb repetida majoria parlamentària, no declara la independència sinó que demana a Londres un nou referèndum. Com aquí, vaja!

Català independitzador: trenca la censura difonent el material de Directe-68 (i de LA GOTA CATALANA), i ajuda a transformar el desànim i el cabreig q UNITÀRIAMENT (Unitat traïdora o unitat alliberadora? Divisions que amaguen la unitat … anti-catalana!) generen -un cop més!- els dirigents processistes amb els tripijocs q estan fent després del 14-F. Que tinguin majoria de 74 escons havent tret més del 52% de vots, i q no facin la DUI sinó q es “barallin” entre ells, CONFIRMA q l’única solució és escombrar-los A TOTS PER TRAÏDORS A CATALUNYA, i portar-los a Judici Català.

AIXECA’T I FEM-HO!

 Visca Catalunya de NOU LLIURE!

Barcelona (ocupada des del 1714), 8 de maig del 2021

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21