Dt. 27 (i, ATENCIÓ!, dc. 28): L’engany/crim sanitari ve de molt lluny!

ACTUEM PER A GUANYAR!

 

Cicle

Instaurem nosaltres

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles (lliures!),

en benefici de més del 99% de la població.

Quaranta-dosena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 27 d’abril, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/40bASDhbOzM

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Corvir”? – XII

 

Entendre i assimilar quelcom molt dur:

L’ENGANY/CRIM SANITARI VE DE MOLT LLUNY!!

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la! – VI

L’actual genocida “Operació Corvir” a escala planetària és resultat de molts preparatius anteriors. Aquest dimarts n’abordaré dos:

—La fabricació del terrible engany: “Les vacunes han estat i són molt beneficioses per la població mundial”. Introduiré el llibre de 244 pàgines de fa un segle: “HORROR OF VACCINATION exposed and illustrated. Petition to the President to abolish compulsory vaccination in the Army and the Navy”, Chas. M. Higgins, Brooklyn, N. Y., 1920.

L’S.T.E. (“el Síndrome Tóxico Español”). L’1 de maig de 1981 es detecten les primeres víctimes del després tramposament anomenat “SÍNDROME DE LA COLZA”. Quaranta anys després segueix mantenint-se la versió oficial que va ser l’oli de colza desnaturalitzat i desviat del seu previst ús industrial a ser utilitzat en el consum humà, el causant de més de 1.000 morts i de 20.000 afectats de per vida, i això que, malgrat el judici, mai es va demostrar que aquell oli fos l’agent causant de la intoxicació.

RECOMANO PER INFORMAR-SE DEL TEMA:

-Entrevista al periodista català-alemany Andreas Faber Káiser (1944-1994, autor del llibre “Pacto de Silencio”, 1988, disponible en fotocòpia a Plural-21):
https://youtu.be/qcNzx3VTdwA

Afirma Andreas: “L’ocultació de la veritable causa de la Síndrome Tòxica va impedir la curació de milers d’espanyols. Mentre la Ciència als 3 mesos ja sabia que no podia ser l’oli de colza, el Poder acusava i empresonava als industrials de l’oli de colza. Mentre la Ciència als 8 mesos ja sabia com curar els afectats, el Poder ocultava a més de 60.000 malalts la possibilitat de la seva curació. ”

-El meu article publicat el 1989 a “El Diario del Sol”, suplement de la Revista Integral nº118: NO FUÉ EL ACEITE. Síndrome Tóxico, una sentencia reveladora…

-L’article de Xavier Barlett (1964-2020) a la revista DogmaCero:
Síndrome toxico: 33 años de ocultación y mentiras

-Acte commemoratiu el 2 de maig de 2014 amb Gudrun Greunke i Lluís Botinas a la seu de l’Associació Plural-21:
https://youtu.be/aL1mbz_1Wq4
https://youtu.be/keglS23FEFU
https://youtu.be/fLpYWIRZ5pQ

-El llibre publicat el 1988 per l’editorial Obelisco de la periodista Gudrun Greunke († 2019): “El montaje del síndrome tóxico”, on es desmunta la tesi oficial de l’oli de colza com agent causant de l’enverinament massiu, apuntant cap a pesticides organofosforats de la casa Bayer com els causants. Aquell silenci criminal va impedir que els afectats rebessin el tractament que els curaria.

-Recopilació de documentació: http://free-news.org/index02-pag.htm

I, a més, continuaré tractant la CRIMINAL censura de TOTES les autoritats sanitàries i de TOTS els mitjans de comunicació sobre els efectes nocius/mortals/crònics/esterilitzadors de la manipulació genètica disfressada de “vacunes” que els diferents tipus de dirigents, TOTS CRIMINALS, estan aplicant CONTRA el Poble Català (aquí, a més, els dirigents processistes ARA SÓN CRIMINALS PERÒ JA EREN TRAÏDORS DES DEL 2010, QUAN MUNTEN EL PROCÉS) … i CONTRA TOTS els Pobles del món.

 

ATENCIÓ! Excepcionalment, la sessió en castellà dels dijous, aquesta setmana serà el dimecres 28.

Dimecres, 28 d’abril, 19:30h., 42a sessió en castellà. Per https://www.twitch.tv/plural_21/.

Raó del canvi? Que el dijous 29, 19:30h., Plural-21 entrevistarà a la metgessa i epidemiòloga MARIA JESÚS CLAVERA.

La epidemiòloga Dra. Maria Jesús Clavera va ser -junt amb el seu marit, el microbiòleg i també epidemiòleg Dr. Francisco Javier Martínez Ruiz, i altres- integrant de la “Comisión Oficial Epidemiológica del Síndrome Tóxico Español” (intoxicació després tramposament rebatejada com “Síndrome de la colza”). Un cop acomiadats pel “Ministerio de Sanidad” perquè van tenir la valentia i la honestedat de convocar ells dos una roda de premsa informant que havien arribat a la conclusió que l’agent tòxic NO era PAS l’oli de colza, van avaluar la hipòtesi de treball de Dr. Antonio Muro, organofosforats de la Bayer, i van arribar a la conclusió que era certa.

L’entrevista es podrà seguir també per https://www.twitch.tv/plural_21/.

(((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)