Dt. 13 (i dj. 15): Bloquejar l’AstraZeneca!

Crida a l’acció adequada

 

 ACTUEM PER A GUANYAR!

 

Cicle

Instaurem nosaltres

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles (lliures),

en benefici de més del 99% de la població.

Quarantena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 13 d’abril, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/pETTSkDq-FY

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Corvir”? – X

Primera victòria a assolir:

Bloquejar l’administració d’AstraZeneca!

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la! – V

Davant del prolongat i brutal atac que (gairebé) TOTS estem rebent des de fa més d’un any, cal fer un esforç de re-orientació. I per això comentaré aquest text meu CRIDA A L’ACCIO ADEQUADA+Nota-15p (versió en català de l’original 210330-G’OC’-Llamamiento a la acción adecuada-15p seguit d’una NOTA COMPLEMENTÀRIA).

I proposaré que, junt a les nombroses accions que estan en marxa, n’impulsem una d’especial prenent força en que ja una part considerable de la població desconfia d’AstraZeneca, aquesta “no-vacuna” … com “casualment” TAMPOC NO són vacunes ni Pfizer, ni Moderna, ni Sputnik, ni Janssen, és a dir, precisament CAP de les “no-vacunes” que els CRIMINALS de l’EMA han aprovat o estan aprovant, i que els CRIMINALS de cada govern estan aplicant o aplicaran -si els deixem, és clar!!!- contra les seves respectives poblacions. (Les que sí són vacunes en el sentit normal, van -lògicament- més retardades!).

I veurem que quan alguns experts al·lopàtics oficials volen “tranquil·litzar a la població”, menteixen afirmant que “AstraZeneca és com les altres vacunes”. NO és cert: les altres no-vacunes encara són molt pitjors!!!

Primer exemple: resulta que, comparativament, ASTRAZENECA “NOMÉS” MATA LA MITAT (O MENYS) DEL QUE MATA PFIZER!

I segon exemple: resulta que, comparativament, MODERNA MATA EL DOBLE DEL QUE MATA PFIZER!

O sigui que -atenció, els que AMB TOTA LA RAÓ, ja temeu AstraZeneca-: resulta que, comparativament,  ASTRAZENECA “NOMÉS” MATA LA QUARTA PART (O MENYS) DEL QUE MATA MODERNA!

(De Janssen sembla que encara no hi ha dades significatives)

I això segons les dades dels organismes del govern del Regne Unit i de la pròpia EMA (Agència Europea del Medicament). Però, “curiosament”, els mitjans de comunicació … NO HO COMUNIQUEN A LA POBLACIÓ!

UK-210307-AstraZeneca-228.337-289 morts-65p   UK-210321-AZ-377.487-421 morts-79p

UK-210307-Pfizer-Vaccine-100.809-237 morts-64p   UK-210321-Pfizer-116.627-283 morts-66p

NOTA: Dijous, 17 d’abril, 19:30h., 40a sessió en castellà. Per https://www.twitch.tv/plural_21/.

(((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)