Crida a l’acció adequada: ACTUEM PER A GUANYAR!

Crida a l’acció adequada

 

ACTUEM PER A GUANYAR!

 

INSTAUREM NOSALTRES

 LA NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA

en benefici de tots els pobles, del 99% de la població

 

Per a això, i simultàniament, hem de

DESMUNTAR LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS”

posada en marxa a finals del 2019 però preparada molt abans,

que pretén matar/esterilitzar 7.000 milions de persones

 

Per Lluís Botinas (Barcelona, 1944, president de Plural-21 https://plural-21.org/)

ESQUEMA

AGRAÏMENT

COMPARTIR CINC LLIÇONS: A) dos consells “metodològics”, i B) tres conclusions

PODEM ARA PRECISAR EL QUE EN REALITAT ESTÀ SUCCEINT?

PER QUÈ HAN LLANÇAT ARA LA “OPERACIÓ CORONAVIRUS”? Han trobat: 1) l’assassí perfecte: un virus inexistent, i 2) l’arma definitiva: manipulació genètica camuflada com a “vacuna”

QUATRE INSTRUMENTS EFICACÍSSIMS: 1) l’“Estat terapèutic”; 2) el constant reforçament de la por; 3) el xantatge emocional amb els malalts i, sobretot, amb els morts; i 4) la perversió de la solidaritat,

EL CANAL PER A DIRIGIR A TOTHOM: EL CONTROL ABSOLUT DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ, que només transmeten la versió oficial

LES NOU REGLES DE JOC DE LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORONAVIRUS”: 1) Apareix una (suposada) nova malaltia; 2) Es troba un (suposat) nou virus; 3) S’afirma que la (suposada) nova malaltia s’ha convertit en una (suposada) terrible pandèmia; 4) S’apliquen uns (suposats) “tests que permeten diagnosticar”; 5) s’imposen unes ordres repressives i destructives; 6) S’administra amb abundància uns cars (suposats) tractaments que en realitat són perjudicials; 7) S’elaboren números i paraules que constitueixen una teranyina mortal; 8) Hi ha malalts i morts. SÍ, PERÒ … DE QUÈ?; i 9) LA SEVA ARMA DEFINITIVA, la manipulació genètica disfressada de vacuna, és presentada com LA solució per a salvar la vida a tots i “tornar a la normalitat”. El súmmum de l’engany: es comença a aplicar com a salvació el que precisament és l’instrument decisiu del genocidi!

LA HUMANITAT DAVANT UNA SITUACIÓ INÈDITA

LA NOSTRA RESPOSTA POSITIVA: instaurem nosaltres nostra Nova•Antiga Forma de Vida

LÍDERS NATURALS EN COMPTES DELS ACTUALS LÍDERS ARTIFICIALS

COM HAURÍEM ACTUAT ELS LÍDERS NATURALS A FINALS DEL 2019? Hauríem tranquil·litzat a la població; decretat una emergència de salut ; enfortit el terreny; evitat el contagi (suposat); tractat de manera bio-lògica

PER A GUANYAR ARA TOTS: tenim la força vencedora suma de moltes forces

LA QÜESTIÓ DECISIVA: TRENCAR LA CENSURA

CONQUISTAR LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ DE NO MOLTS, I, SOBRETOT, EL DRET DE TOT EL POBLE A LA INFORMACIÓ

ACTUEM DAVANT EL REPTE MÉS GREU POSSIBLE: VIDA O MORT A ESCALA PLANETÀRIA

 

Agraïment

Agraeixo als amics de “Cauac, editorial nativa” (veure NOTA final) l’oportunitat que m’ofereixen de poder compartir algunes de les lliçons que he après al llarg dels meus setanta anys d’activisme social en camps molt diversos. Vaig començar en l’àmbit esportiu (dels 6 als 16 anys) i estic ara en l’actual camp de respondre adequadament a la suposada “pandèmia” de suposada “COVID-19” suposadament “causada” pel suposat “SARS-CoV-2” que situa a la Humanitat davant la disjuntiva “Vida o Mort”. Això exigeix respondre de manera que el dilema es resolgui a favor de la vida de més del 99% de la població mundial. Moltes de les lliçons del passat no són aplicables a aquest repte inèdit. Però sí algunes.

I vull deixar ben clar: 1) que si utilitzo la primera persona del singular, i si signo amb nom i cognoms, no és per afany de protagonisme sinó per a assumir la responsabilitat, i 2) que dels punts aquí només enunciats: 2.1) uns estan abordats en els altres capítols del llibre del qual potser formarà part una adaptació d’aquest text; 2.2) uns altres es basen en documents escrits o audiovisuals que no tinc espai per a referenciar; 2.3) i la resta mereixen estudis i tesis doctorals que podrien ser finançats amb una petitíssima part del moltíssim que ara es malgasta matant/esterilitzant a la població.

 

Compartir cinc lliçons aprofitables:

A) dos consells “metodològics”:

A-1) “Per a conèixer un tema qualsevol, convé buscar als dissidents”. Els dissidents coneixen la versió oficial, li troben fallades i proposen explicacions alternatives; llavors un pot fer-se ràpidament una bona comprensió del conjunt del tema.

i A.2) “Aprendre a separar el gra de la palla”. I això pren una importància actual suprema quan es recorda el que agradava dir el Catedràtic d’Immunologia de la Universitat de Berna, Dr. Alfred Hässig (1921-1999): “La medicina actual cada vegada sap més i més de menys i menys, i si segueix per aquest camí, aviat ho sabrem tot … de res”.

i B) tres conclusions, per a mi recents:

B.1) hi ha una reduïdíssima minoria que dirigeix el món. Desconec els qui conformen aquesta ultraminoría, i sembla clar que Gates o Soros són només cares visibles d’un cert nivell de la piràmide de poder. Ara com ara, tampoc m’interessa saber qui són ja que això no és important per al que segueix, així com tampoc ho és saber quant temps porten posseint aquest determinant poder ocult. En canvi, sí que és necessari entendre que el seu poder planetari ho exerceixen transmetent les seves ordres a través de capes descendents de dirigents estrictament jerarquitzats, de manera que els que estan en una capa deuen el seu nivell de poder als quals des de capes superiors els han seleccionat. I aquesta *ultraminoría té la idea fixa des de fa llarg temps que el planeta Terra està fet per a uns pocs centenars de milions d’habitants; la resta (uns 7.000 milions ara) senzillament els sobrem.

B.2) la realitat que esdevé davant dels nostres ulls no és un documental sinó una pel·lícula. Fins fa poc jo també creia que la realitat (a qualsevol escala) es va construint dia a dia davant dels nostres ulls i amb la nostra (normalment) petita contribució, i llavors cadascú (també a qualsevol escala) fa d’aquesta realitat en construcció permanent el seu propi documental conforme als seus valors, interessos i objectius. Però ara considero molt més cert i explicatiu que en realitat estem davant una pel·lícula que es va interpretant davant nosaltres. La diferència és decisiva: una pel·lícula té pre-escrit el seu final, i TOT (argument, guionistes, director, actors principals i secundaris, escenes, decorats, …) es compra i es planifica en funció del final prèviament programat.

i B.3) tots els dirigents: són criminals; són tant més criminals com més elevat sigui el seu nivell d’actuació; i són criminals des de fa temps. En efecte, els dirigents són successivament formats, seleccionats i filtrats, i com més elevat sigui el nivell de poder més estrictes seran els filtres passats, i amb major consciència criminal prendran les decisions i ordenaran la seva execució. L’única cosa que quedaria per precisar és si un determinat criminal ho és per acció o per omissió.

Aquí, una important observació: no es pot jutjar als dirigents amb criteris de dirigits. Que “Jo no podria fer això” en absolut significa que ells no puguin fer-ho. Han estat formats/seleccionats/filtrats justament per a fer en contra nostre el que nosaltres no podríem fer, i per a fer-ho amb total fredor. I ho fan, encara que costi dolor, fam i mort a milers de milions de persones. I el que busquen va ser dit públicament per primera vegada per George Busch pare l’11-S del 1991 (sí, 10 anys EXACTES abans del cop d’estat en els USA de l’11-S del 2001): establir un Nou Ordre Mundial davant l’enfonsament de l’Ordre Mundial que la mateixa ultraminoria havia imposat anteriorment.

NOTA-1: no ho escric per tal d’estalviar espai, però d’aquí endavant ha de llegir-se “criminals” després de “dirigents”, “responsables”, “experts”, “mandat”, “mitjans”, “Líders Artificials”, …

NOTA-2: Encara que estiguin supeditats a la “elit de criminals de dalt de tot”, els criminals situats en els diferents nivells de poder, i fins i tot grups o sectors dins de cada nivell de poder, en la mesura que poden apliquen les ordres que reben segons la seva pròpia agenda, mirant de millorar la seva quota de beneficis, de privilegis, de poder. Això té greus conseqüències: els anti-Nou-Ordre-Mundial que denuncien “l’Agenda 2030”, “el Gran Reinici”, “la concentració de capital en menys mans”, “la disminució de salaris amb augment de l’explotació relativa”, etc., tenint raó en cada aspecte parcial en què se centren, diuen mitges veritats que lamentablement ajuden a amagar (el que em temo és) el veritable objectiu de la genocida “Operació Coronavirus”: matar/esterilitzar 7.000 milions de persones. I la qüestió decisiva és que la manipulació genètica disfressada de “vacunes” provoca esterilitat que -tant de bo m’equivoqui!- quan sigui detectada ja serà irreversible. Sí no ho impedíssim, després sí que hi hauria “el reinici econòmic i el control total de la població” que denuncien els “anti-Nou-Ordre-Mundial” … però el més greu és que aquest reinici i aquest control-major-que-l’actual afectaria només als 700-800 milions de supervivents.

Podem ara precisar què està succeint en realitat ?

Considero que, per primera vegada en la Història de la Humanitat, el que succeeix:

1) té un abast geogràfic mundial, ignorant diferències enormes: de temperatura (de 70 °C o més), d’humitat, etc.;

2) afecta la vida de (gairebé) tota la Humanitat;

3) pertorba (gairebé) tots els sectors socials de cada Estat-nació;

4) passa a un ritme molt ràpid;

5) porta al fet que (gairebé) tots els governs del món prenguin mesures bàsicament similars contra la seva respectiva població, per la qual cosa tenen o bé confinada o bé en quarantena a la Humanitat, sotmesa a unes anomenades “mesures de seguretat” que manquen de tota base científica però que són argumentades de maneres calcades;

6) està destrossant (sense gairebé) totes les relacions humanes: socials, afectives, emocionals, psicològiques, laborals, econòmiques, …;

7) ha assassinat, aïllats en residències o intubats en UCIs, a més de dos milions i quart de components de la generació de major edat, matant-los en condicions d’aïllament indignes i inhumanes;

8) està destruint en vida la generació més jove, aplicant maltractament i tortura que impedeix la maduració física, emocional, psicològica, social, etc., de nadons a casa, i de criatures, nens, adolescents i joves en els centres educatius:

8.1) els bebès no poden madurar emocionalment veient màscares mortes en comptes de cares vives de pares, avis, altres familiars … o, fins i tot, de desconeguts. M’explica un home d’uns 60 anys: “Em trobo per atzar amb què des de dins d’un cotxet de nens, un bebè d’uns set mesos em llança un somriure lluminós, d’orella a orella. Però el seu somriure s’apaga i la seva cara es paralitza. ‘Què li passa?’, em pregunto alarmat. I m’adono què, encara que jo li estic tornant el somriure, el bebè no pot veure-la perquè porto la mascareta”. I comenta: “Tant de bo no l’hagi traumatitzat per a tota la vida!”;

i 8.2) criatures, nens, adolescents i joves estan sent TOTS (m’agradaria saber de moltes excepcions!) maltractats i torturats en TOTS (ídem!) els centres educatius per TOTS (ídem!) els mestres i professors que delinqueixen penalment aplicant les tramposament anomenades “mesures de seguretat”, fins ara amb la lamentable aquiescència passiva per part de la gran majoria de pares i avis;

9) crea així una crisi econòmica sense precedents que situa a les generacions intermèdies en unes condicions materials i anímiques que no permeten la supervivència;

10) genera un conjunt de condicions d’existència tan invivibles que frustren tota esperança de vida, causant malalties (mentals i de tota mena) i empenyent al suïcidi;

11) …

I arribo a la conclusió que la ultraminoría-de-dalt-de-tot va llançar a finals del 2019 el que pretén ser un atac definitiu contra la Humanitat a fi de reduir-la als 700-800 milions que pensa són el nombre adequat d’habitants per a la Terra. Això significa matar/esterilitzar els 7 mil milions restants. Després el que està en marxa és la GENOCIDA “OPERACIÓ CO-RONAVIRUS”. I assenyalo com a resposta positiva a donar que simplement canviant “corona-virus” per “Operació Coronavirus”, l’energia gira 180 graus i, com un bumerang, es torna contra els qui van llançar l’operació. O no és potser aquesta la sensació quan en lloc de dir, per exemple, “les víctimes del coronavirus” diem “les víctimes de l’Operació Coronavirus”?

Per què han llançat ara la “Operació Coronavirus”?

Perquè després de molt de temps de buscar com implementar el seu pla eugenèsic, i de dècades d’assajos (per exemple, 40 anys de falses epidèmies: “SIDA”, “grip A”, “SARS”, “MERS”, etc.; enganys anteriors que serveixen per a reforçar l’engany actual), han trobat:

L’ASSASSÍ PERFECTE: UN VIRUS INEXISTENT

Després de constatar que les “Guerres Mundials” maten “solament” (per als seus desitjos) unes desenes de milions de persones, i després d’entendre que l’energia atòmica sí que eliminaria a la població però a costa dels inconvenients d’haver de protegir-se de la radioactivitat durant milers d’anys, la ultraminoría ha trobat l’assassí perfecte: un virus inexistent. O dit amb tot rigor: “un virus del qual no hi ha article publicat en cap revista científica que demostri que ha estat aïllat i caracteritzat, per la qual cosa ningú deuria d’afirmar que existeix, i menys que sigui causa de cap problema de salut, i moltíssim menys d’una pandèmia”. Però han incrustat aquest ens fictici en l’imaginari de tota la població mundial com un suposat “virus perillosíssim”, per la qual cosa qui no se’l tregui de la seva imaginació, està en permanent risc d’“infectar-se”, d’“emmalaltir” i d’acabar morint, passant a engrossir les falses estadístiques de la suposada “pandèmia de COVID-19”.

L’ARMA DEFINITIVA: MANIPULACIÓ GENÈTICA CAMUFLADA COM A “VACUNA”

Les presentades com a “beneficioses vacunes genètiques” en realitat són manipulació genètica amb un ARNm que, entre altres conseqüències greus (avortaments, mort de nadons, reaccions autoimmunes, degeneració neurològica, ADE, …), ataquen tant la fecunditat femenina com la fecunditat masculina i, per tant, causen infertilitat. La insistència de totes les veus que apareixen en els mitjans de comunicació en què “la solució a la (suposada) terrible pandèmia de COVID-19 són les vacunes”, ha trobat el terreny preparat amb la generalitzada “superstició vacunes”, acuradament conreada pels poderosos des de fa gairebé un segle. Perquè, recordant que estem davant una pel·lícula, fa moltes dècades que els guionistes van introduir en l’imaginari col·lectiu la creença en els falsos beneficis de les vacunacions (que en realitat són una catàstrofe física i anímica) perquè ara la població accepti que l’única-solució-a-la-terrible-pandèmia-són-les-benèfiques-vacunes, i fins i tot una part vagi voluntàriament a demanar que li administrin el que implica un risc de mort/esterilització.

QUATRE INSTRUMENTS EFICACÍSSIMS:

***l’“Estat terapèutic”: les autoritats justifiquen les mesures destructives que imposen repetint que “actuem per a defensar la teva salut i per a salvar vides”. Aquesta apropiació del monopoli de la cura de la salut de la població per part de l’Estat té un paper decisiu en el control de la població i en la destrucció de tots els seus sectors;

***el constant reforçament de la por, alimentat a cada moment amb el terrorisme informatiu de tots els mitjans de comunicació. El permanent bombardeig amb allaus de xifres i percentatges, donats sense cap element comparatiu que permeti situar el seu veritable abast, resulta incomprensible però aclaparador. El mateix passa amb l’allau de rodes de premsa, tertúlies, entrevistes i declaracions dels “experts oficials” (hi ha nombrosos experts crítics censurats!) que donen informacions oficialistes (sovint -intencionadament?- contradictòries);

***el xantatge emocional amb els malalts i, sobretot, amb els morts, que dificulta el qüestionament de la versió oficial i impossibilita qualsevol debat, bloquejant la cerca i proposta d’alternatives. Però ningú nega que estigui havent-hi morts; la qüestió és “de què han mort realment?”;

***i la perversió de la solidaritat, perquè volent protegir familiars i amics, la part més confiada de la població víctima del genocidi és -ara com ara- còmplice dels criminals que l’estan executant.

 

I EL CANAL PER A DIRIGIR A TOTHOM: EL CONTROL ABSOLUT DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ, que de manera unànime només transmeten la versió oficial. Censuren sistemàticament les nombroses i qualificades veus crítiques que proposen mesures totalment diferents a les que han imposat els governs i que tantes vides han costat. Per això pot afirmar-se rotundament que LA CENSURA MATA. MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSORS!, i caldria explicitar els interessos i els noms dels mitjans de comunicació, dels seus propietaris i dels seus periodistes estrella.

 

Les nou regles de joc de la genocida “Operació Coronavirus”

S’han anat imposant nou pèrfides regles de joc: unes regles són falses i amaguen el que el poder no vol reconèixer, però aquestes regles falses creen unes regles reals destructives que ens són imposades. És decisiu saber quines són aquestes regles, perquè trencar qualsevol d’elles implica desmuntar l’“Operació Coronavirus”. Pendent d’afinar més, aquestes nou regles són:

Primera regla, FALSA: Apareix una (suposada) nova malaltia

Falsament s’afirma a finals del 2019 que a la Xina sorgeix una suposada nova malaltia de vies respiratòries finalment denominada “COVID-19”, nom trampós perquè reforça una doble mentida: que és una malaltia -D de “Disease”-, i que és causada per un virus -COVI: COronaVIrus-. No s’ha establert oficialment quins són els símptomes que diferencien aquesta suposada nova malaltia respecte de les malalties prèviament conegudes. Aquesta falsedat permet tapar les veritables causes, esmentades en la regla vuit.

Segona regla, FALSA: Es troba un (suposat) nou virus causant de la (suposada) nova malaltia

Falsament s’afirma als pocs dies que els investigadors xinesos han trobat un suposat nou virus, suposat causant de la suposada nova malaltia. L’“assassí perfecte” comença a ser implantat en l’imaginari social de tots els habitants del planeta, i per als criminals té l’enorme avantatge de ser invisible. Serà denominat “SARS-CoV-2” reforçant una altra vegada una doble mentida: que va haver-hi una anterior “epidèmia de SARS”, i que la causa és el nou “CoVirus”. No hi ha article algun publicat en revista científica que demostri que realment s’ha aïllat (és a dir, separat de qualsevol altra “cosa”) i caracteritzat (és a dir, seqüenciat indicant exactament en quin ordre estan 1.- les lletres genètiques del genoma del suposat virus, i 2.- els aminoàcids de les diferents proteïnes del suposat virus). En conseqüència, ningú hauria d’afirmar que el suposat SARS-CoV-2 existeix, i menys que causi una malaltia ni, encara menys, una pandèmia.

I és important saber que mentre A) l’1/3/2021 a https://nextstrain.org/ncov/global es troben 4.024 seqüenciacions diferents obtingudes entre desembre del 2019 i febrer del 2021, presentades totes com del genoma del SARS-CoV-2 (per cert, fins a inicis dels anys 80 la virologia ensenyava que els virus són MOLT estables, raó per la qual poden ser micrografiats directament en un microscopi electrònic); B) a https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/ informen que el 21/2/2021, gràcies a la “FOI: Freedom Of Information” existent en el món angloparlant, ni més ni menys que 49 organismes científics públics o privats d’una dotzena de països s’han vist forçats a reconèixer que “no podem proporcionar ni citar proves científiques -ni pròpies ni de tercers- que descriguin l’aïllament del SARS-CoV-2”.

Tercera regla, FALSA: S’afirma que la (suposada) nova malaltia s’ha convertit en una (suposada) terrible pandèmia.

A les poques setmanes es proclama falsament que hi ha una “epidèmia” de la suposada nova malaltia, i l’11 de març l’OMS l’augmenta fins al “rang” de pandèmia, fet que multiplica la por i la crisi per onsevulla. Per a obtenir aquest resultat terrorista, l’OMS va recórrer al truc de canviar la definició de què és una pandèmia, i s’han manipulat diagnòstics, registre de morts, estadístiques, etc. Afirmo que les xifres oficials s’inflen sumant peres amb melons, amb síndries … i amb rinoceronts. I, sobretot, s’ha usat i s’usa, de manera voluntàriament tramposa, la quarta regla, que mereix major extensió.

Quarta regla, FALSA: S’apliquen uns (suposats) “tests que permeten diagnosticar la infecció”

S’afirma gairebé immediatament que s’han fabricat uns sofisticats tests PCR que els oficialistes utilitzen per a sentenciar que “la persona que dóna positiu al test està infectada pel SARS-CoV-2”. Després s’ampliarà la falsedat diagnòstica amb uns anomenats “tests d’anticossos” i amb altres anomenats “tests d’antígens”. Però com que no hi ha prova científica publicada alguna que demostri que s’ha aïllat i caracteritzat el suposat SARS-CoV-2, no es pot conèixer quin és “el seu material genètic”, necessari per a fabricar un test PCR fidedigne. Ni tampoc es pot saber quins són “les seves proteïnes”, imprescindibles per a poder elaborar uns tests d’“anticossos” o d’“antígens” fiables.

I és molt significatiu que, a data 1/3/2021, a https://www.finddx.org/covid-19/pipeline/ estiguin llistats 1.131 “tests SARS-CoV-2” de diferents tipus que o bé “estan disponibles comercialment” o bé “estan en desenvolupament per al diagnòstic de COVID-19”.

Però fins i tot suposant que sí s’hagués aïllat i caracteritzat el suposat SARS-CoV-2, cap d’aquesta ingent quantitat de tests és fiable per a “diagnosticar infecció per SARS-CoV-2” per la senzilla però decisiva raó que cap d’ells ha passat el que s’anomena “gold standard”. Això exigeix que del cos d’un nombre important de persones que hagin donat positiu al test pugui aïllar-se el virus objectiu del test, i que del cos d’un nombre igualment considerable de persones que hagin donat negatiu, no pugui aïllar-se el virus objectiu del test malgrat aplicar-les les mateixes tècniques d’aïllament. Només llavors pot afirmar-se amb rigor que qui dóna positiu “està infectat”, i que qui dóna negatiu, “no està infectat”.

A més, en el resultat d’un test PCR és determinant el nombre de cicles utilitzat, és a dir, el nombre de vegades que es repeteix aquesta tècnica multiplicadora. Es considera que per sobre de 35 cicles els resultats són sovint falsos. I resulta que s’estan aplicant amb 40-45 cicles, inflant així el nombre de resultats positius, oficialment interpretats com a “noves infecciones”.

Aquestes són algunes de les raons que permeten afirmar que les xifres oficials de la suposada “pandèmia de COVID-19” estan fabricades i són falses. I aquests tests nyap són utilitzats per a imposar la por a tota la població, i per a confeccionar a gust del poder brots, rebrots, onades, … que al seu torn reactiven i renoven la por.

Finalment, l’ús d’uns tests que veritablement fossin fiables només tindria un cert sentit mèdic aplicats amb intenció confirmatòria a qui ja tingués símptomes compatibles amb la malaltia. És criminal efectuar cribratges generals, fer el test com a protocol en entrar a un hospital, etc.

Cinquena regla, REAL: Amb la fabricació de les quatre falses regles anteriors s’imposen (sovint il·legalment) unes ordres repressives i destructives (disfressades com a “mesures de seguretat”) que generen molt dolor, molta pobresa i moltes morts.

Això ho he resumit breu i pàl·lidament en els punts 6 a 10 de l’anterior apartat “Podem ara precisar millor el que en realitat està succeint?”. Hem de mobilitzar-nos fins a protegir-nos dels nostres protectors, i per a això confinar als confinadors i portar a judici a aquests criminals.

Sisena regla, REAL: S’administra amb abundància uns cars (suposats) tractaments que en realitat són perjudicials.

A partir de l’inicial mandat de no efectuar autòpsies, i amb l’al·lopàtica obsessió antivírica inculcada des de fa dècades a les facultats i als hospitals, i reforçada amb centenars de pel·lícules, sèries, documentals, novel·les, etc., els “experts oficials” de nou van aplicar quimioteràpia disfressada d’“antiviral”. I aquesta aberració es va fer denominant-los “tractaments experimentals”, per als quals -il·legal i criminalment- es demanava, a malalts terroritzats ja internats en planta, un consentiment simplement oral. Aquest tractament agressiu incorrecte va fer que la majoria d’ingressats a les UCI provinguessin de planta (i no d’urgències).

La manca d’autòpsies va fer que es trigués mesos a adonar-se del diagnòstic erroni que va portar al tracte incorrecte a les UCIs (amb respiradors, intubacions, sedacions excessives, …), fet que va costar molts milers de vides … encara que els responsables d’això continuen dirigint “la lluita contra la pandèmia”.

Les primeres autòpsies van revelar la necessitat d’utilitzar teràpies oxigenants. Però la censura va silenciar tractaments eficaços com la ozó-teràpia, aplicada a algunes clíniques, o com un tractament més casolà, senzill i baratíssim: el diòxid de clor, ja oficialment reconegut a Bolívia i a punt de ser-ho en altres països llatinoamericans.

Els diagnòstics incorrectes, els xocs emocionals i els agressius tractaments al·lopàtics tenen conseqüències negatives en les persones atrapades per la “Operació Coronavirus”. Però mentre no siguem capaços de fondre-la, aquesta bola de neu negra anirà creixent, i ja s’està inventant: el que oficialment diuen la (suposada) “síndrome post-COVID amb les seqüeles provocades pel SARS-CoV-2, que queda als reservoris”; i les suposades mutacions i noves soques; i que caldrà renovar la vacunació cada any; i que …

Setena regla, FALSA: S’elaboren números i paraules que constitueixen una teranyina mortal

Cada dia tots els mitjans de comunicació bombardegen constantment amb una sèrie d’índexs (alguns qüestionats públicament a vegades pels propis especialistes oficials) i de quantitats que són impossibles no ja de verificar sinó simplement d’avaluar per part de la població, i que són intencionadament usats per a incrementar la por. I sovint s’usa terminologia tramposa: així, dir “Ahir va haver-hi X nous infectats confirmats per PCR” és un engany perquè, en tot cas, el correcte seria: “Ahir va haver-hi X tests PCR que van donar positiu, fet que oficialment s’interpreta com que aquestes X persones estan infectades”. A més, donar xifres acumulades de suposats “infectats per SARS-CoV-2”, de suposats “malalts de COVID-19”, de suposats “morts de COVID-19”, de suposats “curats de COVID-19”, implica donar quantitats sempre creixents. Tot això impacta negativament, alimenta la por i reforça creure que realment existeix una pandèmia.

Vuitena regla, REAL: Hi ha malalts i morts. SÍ, PERÒ … DE QUÈ?

Ja he assenyalat com els malalts i, sobretot, els morts són utilitzats demagògicament per a imposar un xantatge emocional, i com la incomprensible prohibició inicial de fer autòpsies va implicar augmentar por, tractaments perjudicials i nombre de malalts i de morts, reforçant el xantatge emocional.

Ni jo ni cap crític neguem que hi hagi malalts i morts sota el rètol de “malalts i morts de la COVID-19”. El que qüestionem és que la causa sigui el suposat “virus SARS-CoV-2”.

En realitat, el suposat “virus SARS-CoV-2” serveix per a tapar les veritables causes: REM (Radiacions ElectroMagnètiques, no sols les del 5G), fumigacions, metalls pesants (cadmi, …), vacunes, els propis tractaments al·lopàtics hospitalaris, pol·lució, insalubritat, estrès crònic, la deterioració del terreny provocat per les anomenades “mesures de seguretat”, etc. I, per cert, aquestes causes reals sí que expliquen els anomenats “casos greus de COVID-19” (pulmonies bilaterals intersticials, inflamacions generalitzades, tempesta de citocines, microtrombos i coagulació de la sang, etc.), bio-lògicament inexplicables per un virus … encara que fos real.

Confio que familiars i amics dels malalts greus i de les víctimes mortals de l’“Operació Coronavirus” es vagin sumant al seu desmuntatge i que, finalment, es posin a primera línia perquè tenen un enorme pes ètic i social.

I novena regla, FALSA PERÒ TERRIBLEMENT REAL: Amb les vuit regles anteriors, els criminals aconsegueixen que LA SEVA ARMA DEFINITIVA, la manipulació genètica disfressada de vacuna, pugui ser presentada com LA solució per a salvar la vida a tots. El súmmum de l’engany: es comença a aplicar com a salvació el que precisament és l’instrument decisiu del genocidi!

Totes les veus públiques repeteixen que l’única esperança per a “vèncer la terrible pandèmia” és l’aplicació de les “vacunes COVID-19”. Però en realitat sota el nom de “vacunes genètiques” s’amaga manipulació genètica esterilitzadora (a més de causant de malalties autoimmunes, neurològiques, ADE -Antibody Dependent Enhancement-, etc.). I de nou la solidaritat és utilitzada per a intentar portar “les vacunes genètiques” genocides a tots els continents i a tots els racons. Però diversos activistes africans, per separat, em van comunicar ja fa alguns lustres un desig comú: “No volem que ens doneu la mà. Volem que ens la tragueu de damunt!”.

 

La Humanitat davant una situació inèdita:    la més perillosa que mai ha existit, però també la més prometedora.

La genocida “Operació Coronavirus” en marxa fa que la immensa majoria de la Humanitat estigui experimentant en pocs mesos les amenaces i les destrosses en tots els àmbits de la vida i del planeta que una minoria hem anat detectant i patint durant dècades, i davant els quals hem format entitats (associacions, cooperatives, fires, etc.) i instruments (revistes, llibres, fòrums, etc.) de resistència i de conscienciació. De fet, mai els habitants del planeta havíem viscut en tan poc temps uns canvis tan sorprenents i amenaçadors contra la nostra vida, contra la vida de les nostres famílies i contra la de tots.

Però, paradoxalment, aquest perill enorme que mai havia existit permet que el nostre missatge transformador pugui trobar un ràpid ressò transversal massiu en totes les societats de tot el món. D’aquesta manera nosaltres podem passar a l’atac, impedir la imposició del seu genocida Nou Ordre Mundial i girar la truita en tots els àmbits de la vida i en tot el planeta, donant la nostra resposta positiva.

 

La nostra resposta positiva: davant el seu genocida “Nou Ordre *Mundial”, instaurem nosaltres la nostra Nova•Antiga Forma de Vida

No n’hi ha prou dir “No al Nou Ordre Mundial!” ni tampoc “No a la seva Nova Normalitat!”, encara que negar el que és negatiu sigui positiu. Tampoc és suficient proposar “Tornar a la llibertat i als drets fonamentals!”, o “Retornar a la Normalitat Anterior!” perquè “allò d’abans” deixava molt a desitjar, perquè “d’aquelles pols venen aquests llots”, i, a més, perquè ells estan decidits a aniquilar-nos, per la qual cosa nosaltres hem de guanyar.

I per a guanyar ja hi ha uns enormes coneixements i recursos -uns antics i altres recents- en tots els àmbits de la vida acumulats durant segles, que han estat ignorats, marginats i fins i tot reprimits pels qui fins ara han dirigit el món. És el moment de posar-los sobre la taula planetària, fer-los confluir i demostrar que TOTS (els qui vulguin, clar; la resta poden continuar autodestruint-se, però que no ens arrosseguin als qui volem viure) podem passar ràpidament a una Nova•Antiga Forma de Vida que deixi clar que l’anomenada “Societat del Benestar” és en realitat una societat del mal viure i del pitjor morir.

Per això els capitostos utilitzen la por per a paralitzar-nos. Però … per què tenim por? Perquè tenim temor de morir. I per què tenim temor de morir? Perquè nosaltres tenim amor a la vida, “cosa” que ells no tenen. Posem el nostre amor a la vida en primer lloc, i tindrem -tenim ja!- una força invencible.

Considero que estan reunides les condicions per a passar de les societats basades en la suposada “escassetat de recursos” (escassetat construïda per la pròpia ultraminoría), a les societats basades en l’abundància resultant que cadascú aporti voluntàriament el millor que sap i que té, en harmonia amb l’exuberància permanent de la Naturalesa/Cosmos/Univers.

 

Líders Naturals en comptes dels actuals Líders Artificials

Davant aquesta perillosíssima i prometedora situació, ens toca als Líders Naturals del Poble (cada Poble té els seus Líders Naturals, i entre Líders Naturals segur que ens entendrem) prendre la iniciativa, assumir la responsabilitat i posar-nos davant a fi de desplaçar tots els actuals líders, que són Líders Artificials. Fer-los fora és imprescindible perquè tots ells han estat formats, entrenats, seleccionats i filtrats a cada graó de poder per a prendre amb total fredor decisions que estan destruint les condicions de vida de milers de milions de persones. I ja he dit que no es pot avaluar a dirigents amb criteris de dirigits.

Guanyarem si a partir de nuclis reduïts, per cercles concèntrics i empatitzant amb la part de població que ara ens rebutja, som capaces d’explicar que no hi ha un “coronavirus” sinó una “Operació Coronavirus” que pretén el genocidi de la Humanitat. I si som capaços de fer-nos entendre en explicar que aquesta operació genocida és la continuació i culminació d’atacs que patim des de fa molt temps en forma de -citant només uns exemples, a afegir als que estan en la regla vuit-: haver de “guanyar-nos la vida” en lloc de simplement viure-la, perquè la vida és un regal exuberant i gratuït; un embaràs i un part dirigits i hospitalitzats que són tortura per a la mare i per al bebè; un sistema educatiu que és contra el coneixement; un sistema sanitari concebut contra la salut; uns habitatges que en realitat són llocs on morir-hi enlloc de viure-hi; una agricultura moderna que destrueix la fecunditat, en altre temps inesgotable de la terra, i que genera “mercaderies” desvitalitzades i tòxiques; una indústria alimentària que no nodreix; una tòxica, cara, conflictiva i perible font negra d’energia -el petroli-, triada intencionadament silenciant fonts pràcticament inesgotables i gratuïtes; una indústria química destructiva; una “aigua potable” que en absolut és aigua saludable (i menys si està fluoritzada); etc., etc., etc.

 

Com hauríem actuat els Líders Naturals a finals del 2019?

Si realment la Humanitat es trobés davant un veritable perill greu de salut (que és el que, de manera totalment falsa, ens presenten com que seria la situació actual), ¿com actuaríem els Líders Naturals als quals realment ens interessa la salut i la vida de la població, en comptes de com actuen a tots els nivells uns dirigents que tant repeteixen que els mou “la salut i la vida de la població”?

HAURÍEM TRANQUIL·LITZAT A LA POBLACIÓ

(en comptes d’alarmar-la fins a submergir-la en un permanent tsunami de terror que alimenta la por, la qual cosa és immunosupressora i mata).

HAURÍEM DECRETAT UNA EMERGÈNCIA DE SALUT convidant a totes les persones, grups, associacions, etc. que tenen un tipus o un altre de coneixements en salut, a que els aportessin, posant-los al servei de la població que lliurement decidís utilitzar-los.

(en comptes de declarar una “emergència sanitària” deixant la solució exclusivament en mans del sistema sanitari al mateix temps que se silenciava, menyspreava, ridiculitzava i fins i tot perseguia qualsevol altra proposta terapèutica).

HAURÍEM ENFORTIT EL TERRENY impartint consells senzills -i gairebé sempre gratuïts o barats: sol, aire, passeig, respiració, hidratació, aigua de mar, …- per a millorar les condicions físiques i psicològiques de la població.

(en comptes d’agreujar les conseqüències destructives de la por imposant, a més, unes condicions de confinament i altres anomenades “mesures de seguretat” que empitjoren el terreny, deteriorant-lo i afeblint-lo).

HAURÍEM EVITAT EL CONTAGI (suposat) alcalinitzant les vies respiratòries (gàrgares amb aigua oxigenada, amb sal, amb bicarbonat i llimona, amb aigua de mar, etc.; sembla que el Ministeri de Salut del Japó va recomanar alguna cosa d’aquest tipus), instal·lant aparells ionitzadors i purificadors en els locals

(en comptes de les perjudicials “mesures de seguretat”: mascaretes, distància “social”, etc.).

HAURÍEM TRACTAT DE MANERA BIO-LÒGICA: 1) eliminant les causes veritables, i 2) aplicant tractaments eficaços: oxigenants no-agressius i econòmics.

(en comptes dels tractaments agressius perjudicials. He resumit aquest aspecte en la sisena regla).

 

PER A GUANYAR ARA (GAIREBÉ) TOTHOM

TENIM LA FORÇA VENCEDORA RESULTANT DE LA SUMA DE MOLTES FORCES

(argumentaré una mica només la primera força perquè ens l’han amagat sistemàticament quan només aquesta ja és suficient per a descartar que un virus -encara que fos real- pugui emmalaltir-nos ni, menys, matar-nos. Em limitaré a enunciar la resta de forces)

***La força vital de la complexitat, bio-lògica però silenciada, de cadascun de nosaltres com a part de la complexitat i la força moltíssim majors de la Vida, de la Naturalesa, del Planeta, del Cosmos i de l’Univers dels quals formem part.

Així, per exemple, i donant ALGUNS elements NOMÉS sobre el nostre cos:

A) està format per uns cent bilions de cèl·lules; cadascuna d’aquestes cèl·lules és tot un món que ni el laboratori més potent ni l’ordinador més secret poden copiar ni reproduir ni, en absolut, fabricar. Entre altres components i activitats, una cèl·lula té: 1) més de vint mil proteïnes, de les quals unes dues mil són enzims que catalitzen unes deu mil reaccions bio-químiques interdependents, és a dir, que estan constantment en marxa i que s’influeixen totes entre si; 2) 23 parells de cromosomes que contenen la informació genètica coneguda com a ADN-nuclear; cadascun d’aquests 46 cromosomes és un doble filament finíssim, constituït per uns tres mil milions de parells de lletres genètiques, filament que, en ser desplegat, aconsegueix uns quatre centímetres de longitud (o sigui que posant un darrere l’altre tots els cromosomes estesos de les nostres cèl·lules, es podria anar i tornar a la Lluna diverses vegades; 3) a més del reticle endoplasmàtic i d’un parell d’aparells de Golgi, nombrosos exemplars de cadascun dels diferents tipus d’orgànuls: mitocondris, ribosomes, lisosomes, centríols, etc., que es troben en el citoplasma cel·lular; 4) etc.

B) encara que canviant amb l’edat, el cos humà té un 70% d’aigua (en realitat, aigua de mar; d’aquí les fantàstiques propietats nutritives i terapèutiques de l’aigua de mar). Del 30% que queda, entorn del 80% correspon al complexíssim sistema de Pischinger (ignorat per la ciència oficial), que autoregula i protegeix el conjunt del cos. I només el restant 20% del 30%, és a dir, el 6% del nostre pes, correspon a les cèl·lules abans esmentades.

C) es calcula que en el nostre cos per cada cèl·lula hi ha deu vegades més (¿mil bilions?) de bacteris, i cent vegades més (¿deu mil bilions?) de virus. I, sense assabentar-nos d’això a causa del bé que gairebé sempre funciona, tots conviuen sinèrgicament 24 hores al dia durant tota la nostra vida.

D) cada cèl·lula, cada microbi i cada virus té la seva pròpia freqüència, constituint tot això el complex, potent i decisiu món de les forces electromagnètiques en el qual vivim i ens desenvolupem … malgrat les dificultats reals (fins a la malaltia i eventual mort) que comporten els atacs llançats justament per tots els emissors de REM, els metalls pesants, etc.

E) …

i F) a aquesta enorme força només en el nivell físic hauríem de sumar forces tant o més potents que tenim en els nivells mentals, emocionals, psicològics, familiars, socials, etc., que segur són moltes més forces que les que esmento a continuació.

***La força del nostre lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT (enfront del seu: Mort-Mentida-Presó-Dissolució).

***La força de canviar d’actitud: abandonar l’actitud de resistir a fi d’adoptar l’actitud de guanyar.

***La força d’APRENDRE A APRENDRE DELS QUE SABEN MENYS, que ens fa treure lliçons i ser cada vegada més didàctics i atraients.

***La força generada per l’actuació per a trencar les 9 regles de joc. En particular les forces per a imposar, i d’imposar, primer la moratòria fins a aconseguir la prohibició tant de tots els nyaps anomenats “tests de diagnòstic” (especialment els PCR), com de totes les tramposament anomenades “vacunes COVID-19”.

***La força que dóna fer-se conscients que la càrrega de la prova recau en -i contra- els oficialistes, és a dir, en els qui afirmen la versió oficial.

***La força que proporciona constatar que ells no tenen prova científica publicada alguna que recolzi el que ens estan imposant. Estan exercint la “Dictadura dels experts oficials reduccionistes al·lopàtics”.

***La força que proporciona mostrar públicament el currículum d’aquests experts oficials i demostrar els conflictes d’interessos als quals serveixen.

***La força de l’experiència de les persones majors en general, i en particular de les que portem dècades actuant contra corrent. És l’hora dels majors: no de retirar-se sinó de, lliures d’anteriors lligams, implicar-nos al màxim arriscant-nos a la primera fila

***La força enorme resultant de la suma de les petites forces (per petites que siguin) que tota persona té i que lliurement decideixi aportar en el grau que vulgui-i-pugui.

***La força dels pobles que hem sobreviscut a l’efecte dissolvent de la Modernitat i d’uns dirigents estat-nacionals “propis” que han fet seu “Mort-Mentida-Presó-Dissolució”.

***La força dels T.A.A.: Testimoniatges Anònims -per a evitar pressions, represàlies, etc.- però Autèntics -que expliquin la veritat viscuda-.

***La força d’algunes idees-força que em limito a enunciar:

—“La veritat” o bé “Tota la veritat”?        

—Hem de guanyar -i aviat!- perquè aquesta vegada no hi hauria segona oportunitat.

—Tombem la truita totalment: en tots els àmbits i a escala planetària.

—…

***…

***I, sobretot, la força decisivament guanyadora: LA DELS PARES I AVIS DEFENSANT LA VIDA I LA FECUNDITAT DELS SEUS FILLS I NÉTS. Això ens uneix per sobre de totes les actuals divisions polaritzadores (polítiques, ideològiques, culturals, religioses, econòmiques, etc.) i constitueix una força invencible (entre altres raons, perquè la defensa dels fills i néts propis desagrega les seves files).

 

La qüestió decisiva: trencar la censura

És lamentable però cert que tots els mitjans de comunicació amb pes social ens enganyen en tot el que és important. Per això no conec l’existència de cap debat públic sobre cap tema important.

Els de dalt precisen de la censura per a imposar tant la dictadura dels experts oficials com el terrorisme mediàtic contra la població, i així poder aplicar (gairebé) sense resistència tota la “Operació Coronavirus” i, en particular, les “mesures de seguretat” destructives i les “vacunes genètiques” genocides.

Per als de baix és una condició sine qua non conquistar la Llibertat d’Expressió dels qui tenim quelcom diferent a dir, i el Dret a la Informació que té tota la població. Per a això, actuem en dos fronts:

A) en el seu front:1) denunciant obertament com a criminals a la censura i als qui l’apliquen; A.2) pressionant als mitjans de comunicació de l’establishment exigint que els “experts oficialistes” que en ells apareixen: 1) presentin proves científiques demostrant el que afirmen, i 2) demostrin que no tenen el que se’n diu “conflicte d’interessos”, és a dir, que el que exposen no està condicionat pels objectius de les institucions que els paguen; A.3) obrint esquerdes en el seu monolitisme i imposant debats que contrastin els diferents enfocaments i propostes; A.4) …

B) en el nostre front:1) creant sinèrgies entre els nombrosos webs, grups, plataformes, etc., crítics; B.2) generant els nostres continguts adequats; B.3) construint els nostres mitjans de comunicació propis. Aquests dos últims objectius exigeixen diners o, potser millor, instal·lacions ja existents que es posin al servei d’instaurar la nostra Nova•Antiga Forma de Vida.

 

Conquistar la Llibertat d’Expressió de qui tingui quelcom a dir, i, sobretot, el Dret de tot el Poble a la Informació

Trencar la censura és la condició necessària i, probablement, suficient per a desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”. I trencar la censura és imprescindible perquè, en el transcurs -que ha de ser relativament curt- d’aquesta tasca, puguin anar confluint els, fins ara, silenciats coneixements i recursos al servei de VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT que permetin acumular les forces necessàries per a instaurar la nostra Nova•Antiga Forma de Vida.

No es tracta només de la Llibertat d’Expressió (evitant enganys com l’“Operació Hasél”), ja que aquesta és una llibertat que afecta relativament a poques persones: aquelles que tenen/tenim alguna cosa a dir diferent de les versions oficials. Es tracta, sobre tot, del Dret a la Informació que hauria de tenir el conjunt de la població sobre les diferents opcions existents en cada qüestió a fi, llavors, de poder triar l’opció que es consideri millor. I hem de conquistar totes dues ja que en realitat probablement mai fins ara han existit perquè en cap tema important (salut, coneixement, dret/justícia, energia, agricultura, habitatge, economia, etc.) s’han exercit. I només pot haver-hi llibertat comunitària si es coneixen les diferents propostes que existeixen davant cada situació … i si, a més, hi ha possibilitat d’aportar i incorporar les noves respostes que sorgeixin.

 

Actuem davant el repte més greu possible: Vida o Mort a escala planetària

Aquesta disjuntiva inèdita exigeix generar noves respostes que conformin una nova dinàmica vencedora. I ens toca fer-ho als qui intuïm/entenem que estem davant un planificat genocidi contra la Humanitat.

Per a aconseguir-ho hem de superar egos, divisions artificials, polaritats neutralitzadores, etc. que ens han afeblit. I per a això cal entendre que no estem davant una qüestió científic-mèdica, ja que ells NO tenen cap prova científica de res del que imposen, i a nosaltres de poc ens serveix tenir-les, ni, a més, disposar de solucions terapèutiques senzilles, ràpides i econòmiques. És una qüestió de poder. I aquí estem creant-lo per a guanyar!

 

Per la nostra Nova•Antiga Forma de Vida,

AIXECA’T I FEM-HO !

 

Barcelona, 30 de març del 2021

NOTA FINAL: Pot ser que una versió adaptada d’aquest text (en castellà) aparegui en el llibre que “Cauac, editorial nativa” planifica treure al maig amb el nom (provisional) “DOSSIER CV20”.

 

 

NOTA COMPLEMENTÀRIA A LA VERSIÓ EN CATALÀ

Vaig redactar l’original d’aquest text en castellà (210330-G’OC’-Llamamiento a la acción adecuada-15p-7295) a petició dels impulsors (Cauac, editorial nativa, de Múrcia) d’un llibre que recollirà contribucions d’una quinzena d’investigadors. Em van avisar que volien que fos escrit en un estil científic ja que desitjaven no donar facilitats per a rebre desqualificacions i censura.

Com que sé que el meu text enviat no segueix gaire aquesta orientació, i a fi d’evitar més friccions, no hi he mencionat directament la mobilització a Catalunya des del 2009 per assolir la independència/llibertat … encara que hi al·ludeixo al paràgraf “La força dels pobles que hem sobreviscut…”.

En canvi, si el redactat original hagués estat per publicar a Catalunya, per a que “L’ACCIÓ SIGUI ADEQUADA” s’han d’interrelacionar estretament les dues qüestions ja que els “nostres” CRIMINALS són al mateix temps els “nostres” TRAÏDORS.

Efectivament, TOTS els “nostres” dirigents processistes han impedit repetides vegades la independència/llibertat de Catalunya (com a mínim: 9-N/14, 27-S/15, 27-O/17, … i avui mateix, doncs amb majoria de 74 escons podrien fer la DUI qualsevol dia que Laura Borràs convoqués una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya; per cert, el 13 de març vaig ”dedicar” a “l’astuta Borràs” aquesta piulada: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1370792270446870529). Per tant, TOTS els “nostres” dirigents processistes són TRAÏDORS.

I TOTS els “nostres” dirigents al·lopàtics oficialistes, processistes i anti-processistes, ens estan aplicant la Genocida “Operació Coronavirus” i s’entossudeixen a injectar-nos manipulacions genètiques perilloses (i, sobre tot, el més greu i més silenciat: esterilitzadores) disfressades de “vacunes”. Per tant, TOTS els “nostres” dirigents processistes (i també els anti-processistes) són CRIMINALS.

La intensa experiència viscuda des del 2009 en la continua mobilització de la immensa majoria del Poble Català (es sigui català bé per família, bé per elecció voluntària), fa que ara (quantificació aproximada, és clar) un 3% dels catalans SABEM que TOTS els dirigents processistes són TRAÏDORS, i que un 25% HO SENT.

I la intensa experiència viscuda el darrer any patint la Genocida “Operació Coronavirus” fa que ara (quantificació aproximada, és clar) un 0,5% dels catalans SABEM que TOTS els dirigents polítics en territori català (processistes i anti-processistes) són CRIMINALS perquè ens estan aplicant el genocidi posat en marxa a finals del 2019, i que un creixent 11% HO SENT.

Si els -per ara encara pocs- que JA SABEM QUE TOTS ELS DIRIGENTS PROCESSISTES SÓN TANT TRAÏDORS COM CRIMINALS actuem adequadament, aconseguirem 1) fer que el que encara és subconscient passi a conscient, i 2) fer confluir aquestes dos parts del Poble Català. I això constitueix un 40% del Poble Català alçant-se per la VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT CATALANA, que és una força invencible.

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !

I confio que els catalans posarem la llibertat recuperada

al servei de la llibertat de tots els Pobles del món.

 

Barcelona, 9 d’abril del 2021

Lluís Botinas Montell Vallés Ribó Closa Garrabou Torruella Gras

(impulsor de LA GOTA CATALANA https://lagotacatalana.cat/)