“Virus perillós”?-NO FOTEU, CRIMINALS!-12 (continuarà)

Aquest dijous migdia he penjat al Twitter aquest enfilall:

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1380108425993056263

12:41 p. m. · 8 d’abr. de 2021

 

“Virus perillós”?

 

NO FOTEU, CRIMINALS!-12

 

Fa més d’un any que la vida de gairebé tots els catalans -i de gairebé tota la Humanitat!- està sent trasbalsada/destruïda perquè TOTES les veus públiques ens repeteixen a cada moment que “Hem de protegir-nos permanentment davant d’un virus molt perillós que ens ataca, ens emmalalteix i ens mata”. I, lògicament, la gran majoria -per ara; AIXÒ CANVIARÀ AVIAT!– de la població s’ho creu i, disciplinadament i sacrificada, compleix les anomenades “mesures de seguretat” creient que són necessàries i donant per fet i segur que així està protegint-se, i que també protegeix a fills, a avis, a veïns … i a tothom, oi?

Doncs bé, és important saber que una associació de Canadà -gràcies a l’existència als països angloparlants d’una FOI (Freedom Of Information) que OBLIGA A RESPONDRE– fins el 13 de març ha forçat a 52 institucions científiques -públiques unes, privades altres- d’una desena de països a contestar reconeixent que EN ELS SEUS ARXIUS NO TENEN CAP DOCUMENT -ni fruit d’investigacions pròpies ni tampoc resultat d’investigacions de tercers- QUE DEMOSTRI QUE “EL SARS-CoV-2 HA ESTAT AÏLLAT”.

Això significa que NINGÚ HA DEMOSTRAT CIENTÍFICAMENT QUE AQUEST SUPOSAT VIRUS EXISTEIXI REALMENT.

I només la fèrria censura imposada (dels mitjans, dels experts, dels polítics,… TOTS oficialistes) que patim fa que TOTA LA POBLACIÓ DESCONEGUI AQUESTA INFORMACIÓ VITAL, que canviaria radicalment la situació i la nostra vida diària.

Si us plau, ESTUDIA aquests enllaços i, si et sembla seriós el que s’hi diu i reals els documents que s’hi mostren, AJUDA A TRENCAR LA CENSURA fent-los circular tot el que puguis (i avisa’m si vols-i-pots traduir-los al català).

Resum/presentació en 29 pàg. de la recopilació feta: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/04/210401-foi-52-institutions-no-record-isolation-29p.docx.

Reproducció dels documents: part I, 149 pàg.: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/03/210212-foi-no-isolation-47-institutions-1-149p.pdf; part II, 53 pàg.: https://lagotacatalana.files.wordpress.com/2021/03/210212-foi-no-isolation-47-institutions-2-53p.pdf

MOLTES GRÀCIES !

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)