“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 9, 10 i 11 (continuarà)

Sèrie

 

“NO FOTEU, CRIMINALS!!!”

 

Continuo portant a aquest blog les piulades que des del 7 de març he posat al meu Twitter @LluisBotinas per contribuir a que més catalans (i no-catalans, si volen) arribin a la important conclusió que els “nostres” dirigents, TOTS TRAÏDORS com ja porto temps explicant, també TOTS són CRIMINALS perquè ens estan aplicant la genocida “Operació Coronavirus” posada en marxa a escala planetària a finals del 2019.

Confio en agilitzar aquesta sèrie i abordar-hi molts altres aspectes que permetin entendre més clarament -i també més ràpidament- que TOTS SÓN CRIMINALS, i que hem d’assumir la responsabilitat d’escombrar-los SI VOLEM VIURE (i per tant impedir la genocida “Operació Coronavirus”).

I sumar aquesta força amb la força dels qui ja hem aprés que SI VOLEM RECUPERAR LA LLIBERTAT i aconseguir que els invasors/ocupants/espoliadors/genocides marxin de la nostra terra ocupada des 1714, hem d’escombrar als TRAÏDORS que actuen al seu servei.

Propostes? Crítiques? Suggeriments? Aportacions escrites?

 

Aquests són els enllaços a les entrades amb les piulades ja publicades aquí:

Sèrie: NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 1 (continuarà)

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! 2-3-4-5-i-6 (i continuarà)

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 7 (i continuarà)

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 8 (i continuarà)

 

I aquestes les piulades noves:

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1374354528519266305

2:37 p. m. · 23 de març de 2021

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 9:

Una pregunta gens innocent en l’actual qüestionament de la no-vacuna AstraZeneca: “El Dr. Josep Baselga, mort el diumenge 21 de març als 61 anys víctima de la malaltia de Creutzfeldt-Jakob, un trastorn neurològic degeneratiu d’evolució ràpida, ¿s’havia vacunat amb AstraZeneca?”. Considero que la pregunta és pertinent perquè: 1) a https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968414/COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print.pdf, l’apartat “Trastorns del Sistema Nerviós” té 62 subapartats -“Central nervous system haemorrhages and cerebrovascular accidents”, “Dementia (excl Alzheimer’s type)”, “Neurological signs and symptoms NEC”, “Parkinson’s disease and parkinsonism”, “Tremor (excl congenital)”, etc.- i recull 49.655 afectats, inclosos 20 morts; i 2) segons la Wikipedia https://es.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Baselga, el Dr. Baselga precisament “Va treballar des de 2019 a l’empresa AstraZeneca com a cap de recerca i desenvolupament del departament d’oncologia”, i en notícies he llegit que era “Vicepresident executiu d’AstraZeneca”. Agraeixo per avançat la resposta … que jo no he estat capaç de trobar.

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1374713245777399814

 2:22 p. m. · 24 de març de 2021

“Vacunes inofensives?” NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 10:

Continuo buscant la resposta: “El Dr. Josep Baselga, mort el diumenge 21 de març als 61 anys víctima de la malaltia de Creutzfeldt-Jakob, un trastorn neurològic degeneratiu d’evolució ràpida, ¿s’havia vacunat amb AstraZeneca?”.

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1375084272730705921

2:56 p. m. · 25 de març de 2021

Ja que el Dr. Josep Baselga, mort el 21 de març als 61 anys del trastorn neurològic degeneratiu d’evolució ràpida Creutzfeldt-Jakob, era vicepresident executiu d’AstraZeneca, ÉS QÜESTIÓ DE SALUT PÚBLICA exigir la resposta a: ¿S’havia el Dr. Josep Baselga vacunat amb AstraZeneca?

 

https://twitter.com/LluisBotinas/status/1376846261345738757

12:38 p. m. · 30 de març de 2021

“Vacunes inofensives?” NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 11:

M’ha arribat “per casualitat” literalment això: “Va morir un home de 63 anys després de no passar ni 24 hores que l’haguessin vacunat. Es va trobar malament després de la vacunació, i ja no va poder anar a treballar l’endemà, i abans q arribés el metge ja va morir. Era de Cervera, i treballava a Ponts. L’autòpsia ha declarat atac de cor”. La pregunta a respondre és: I QUÈ VA DESENCADENAR L’ATAC DE COR? Mentre no els obliguem, cap oficialista dirà q l’atac el va provocar el q de nou va passar a la seva vida de ja 63 anys: “Deixar-se injectar una ‘vacuna COVID’!” (q, per l’edat, suposo era AstraZeneca). HEM DE TRENCAR LA CENSURA! Fem circular tot el que puguem cada cas q ens arribi, encara q no sigui de mort. I si cada cas es repetís als mitjans de comunicació encara que fos una dècima part (o una centèsima!) de com ens bombardegen amb les xifres oficials terroristes a cada hora, NINGÚ NO ES “VACUNARIA”! Espero obtenir informació complementària. Frenem les-injeccions-de-material-genètic-disfressades-de-“vacunes” fins impedir-les del tot!

 

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.