Dt. 9 (i dj. 11): “Vacunes” = ESTERILITAT !

Cicle

Instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-setena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 9 de març, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/EoPCDEgWT0Y

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”? – VII

Trencant la novena (de 9) regla de joc de l’“Operació Corvir”:

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la (II)

 

La raó principal:

es tracta de manipulació genètica

disfressada de vacuna

que, entre altres efectes greus,

provoca esterilitat.

Cada dia i a cada hora, tots els mitjans de comunicació (que no d’informació) ens bombardegen amb continues notícies insistint en que “la vacunació de tota la població mundial és l’única manera d’acabar amb la terrible pandèmia de COVID-19, causada pel molt agressiu coronavirus SARS-CoV-2 i les seves variants”. I ens maregen amb la quantitat de dosis que arriben o que no arriben, i que s’han posat o no posat, i amb els percentatges de població vacunada (i les comparacions amb altres països), i amb les actuacions abusives de càrrecs polítics o militars (i de les Infantes), i de les prioritats segons diferents grups de població segons edat i feines, etc. Tot això per fer creure que són molt valuoses i així mirar de vèncer la resistència que -de manera moltes vegades espontània, intuïtiva, atès que CAP VEU CRÍTICA NI UNA apareixem A CAP NI UN mitjà de comunicació- té gran part de la població a deixar-se posar aquestes “vacunes”.

I també ens comuniquen -sí, són mitjans “de comunicació”- que “les vacunes que s’estan administrant són molt segures, que les farmacèutiques fabricants han fet tots els assajos necessaris, que han passat totes les proves dels organismes autoritzadors internacionals, comunitaris i estats-nacionals, i que “com a màxim, produeixen inflamació local i temperatura transitòria suau”.

Ja a la sessió 36a:

— el dimarts 2 vaig DEMOSTRAR que els efectes poden ser molt més greus, morts incloses: https://www.youtube.com/watch?v=jT2NTxq2RPc,

— i el dijous 4 vaig entrevistar a la Dra. MARÍA JOSÉ MARTÍNEZ ALBARRACÍN, que ens va explicar com, a més d’altres conseqüències greus -avortaments, mort de nounats, xocs anafilàctics, ADE, malalties autoimmunes, degeneració neurològica,…-, en particular provoquen ESTERILITAT: “CÓMO LAS ‘VACUNAS COVID GENÉTICAS’ DAÑAN LA FERTILIDAD TANTO MASCULINA COMO FEMENINA, Y PROVOCAN ESTERILIDAD”. Fins el 18 de març es pot descarregar el vídeo d’aquesta l’entrevista (1:11:16) en aquest enllaç: https://www.twitch.tv/videos/936834425, i ara i després també a https://archive.org/details/dra-albarracin-esterilidad; i l’àudio a https://www.ivoox.com/perfil-plural-21_aj_23034646_1.html, on quedarà guardada a lliure disposició.

Aquesta sessió 37a aprofundirem aquest aspecte decisiu.

Estudia-ho, si us plau!

Està en joc la salut i la vida

de la part de receptors que tinguin efectes greus immediats

(EFECTES GREUS QUE ESTAN SENT CENSURATS!!!),                                                                                                                                  i encara més greu: la fertilitat de fills i nets …

i, finalment, impedir el genocidi i assegurar el futur de la Humanitat!

NOTA: Dijous, 11 de març, 19:30h., 37a sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)