Dt. 2 (i dj. 4): Frenar la vacunació fins a impedir-la!

NOTA IMPORTANT

El dijous 4 de març la sessió consistirà en una entrevista (a les 19:30h. i en castellà) a la Dra. MARIA JOSÉ MARTÍNEZ ALBARRACÍN sobre el tema d’aquesta sessió 36 (a baix) i en particular sobre el subtema cabdal: COM LES “VACUNES COVID GENÈTIQUES” DANYEN LA FERTILITAT TANT MASCULINA COM FEMENINA I PROVOQUEN ESTERILITAT. (Són, per tant, una peça decisiva de la genocida “Operació Coronavirus”).

Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/.

Dra. MARIA JOSÉ MARTÍNEZ ALBARRACÍN: llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Múrcia. Catedràtica (ja jubilada) de Processos Diagnòstics Clínics. Psicoterapeuta formada per les escoles Madrilenya i Murciana de Teràpia Gestalt. Estudis de postgrau en diverses teràpies alternatives i complementàries. Ha realitzat formació complementària en Tècniques analítiques a la Facultat de Farmàcia de la Universitat d’Alcalà d’Henares i en el Servei de Suport a la Recerca de la Universitat de Múrcia, i ha estat professora de Bioquímica, Immunologia i Tècniques Analítiques Instrumentals en el Cicle superior de Formació Professional de “Laboratori de Diagnòstic Clínic”.

Per a qui vulgui començar a conèixer-la: en el 30è aniversari de Plural-21 va presentar una ponència de 45:25 el dia 5 d’octubre a la tarda, dedicada al tema: “Els tests són un engany tecnològic, basat en un engany científic, utilitzat per generar un engany sanitari, fonamental per construir un engany social”:

Vídeo: https://archive.org/details/catedratica-jubilada-de-procesos-diagnosticos-clinicos

Àudio: https://www.ivoox.com/_ik_descarga-app_1.html?referrer=utm_source%3Dembeded%26utm_medium%3Dem_ads%26utm_campaign%3Dget_app

 

En quan al dimarts 2:

Cicle

Instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-sisena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 2 de març, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/jT2NTxq2RPc

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”? – VI

Trencant la novena (de 9) regla de joc de l’“Operació Corvir”:

Cal frenar la vacunació fins a impedir-la

perquè en realitat es tracta

de genocidi de la Humanitat

per manipulació genètica disfressada de vacuna

Cada dia i a cada hora, tots els mitjans de comunicació (que no d’informació) ens bombardegen amb continues notícies insistint en que “la vacunació de tota la població mundial és l’única manera d’acabar amb la terrible pandèmia de COVID-19, causada pel molt agressiu coronavirus SARS-CoV-2 i les seves variants”.

I també ens comuniquen -sí, són mitjans “de comunicació”- que “les vacunes que s’estan administrant són molt segures, i com a màxim produeixen inflamació local i temperatura transitòria suau”.

El document oficial a sota demostra que això és rotundament fals. I aprofundiré tot el possible en altres danys causats i, en particular i sobre tot, en el tema decisiu de si generen infertilitat (documentació, gràcies!).

Per preparar la sessió:

*** “Vacunes inofensives”?

*** https://twitter.com/LluisBotinas/status/1366372616529977349

“Vacunes inofensives”? NO FOTEU, CRIMINALS!!!!!!! – 2 https://twitter.com/qhusilu/status/1347571109957406722… Aquí trobeu recollits (gràcies, @qhusilu) 69 “brots” ocorreguts DESPRÉS de la vacunació però q les autoritats afirmen q NO HI TÉ RES A VEURE! I n’hi ha molts més, i també en més joves. LA CENSURA MATA!

*** Aquesta ponència meva de setembre del 2002: La ‘Ingeniería Genética’, ¿es ingeniería?

***Diversos números de la revista DSalud

***Canviant “VIH” per “SARS-CoV-2”, i “SIDA” per “COVID-19”, els capítols corresponents del meu llibre no-publicat. Aquí el seu Indice-Esquema-121012 que en 15 pàgines permet fer-se una visió de conjunt. I el llibre sencer (318 pàgines): Preguntas para desmontar el SIDA-100722

NOTA: Dijous, 4 de març, 19:30h., 36a sessió en castellà: veure NOTA IMPORTANT a dalt. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)