“Vacunes inofensives”? – NO FOTEU, CRIMINALS!!! – 0

És veritat que les vacunes

que s’estan administrant

siguin inofensives?

Totes les veus que escolto/veig/llegeixo pels mitjans de comunicació (MC) de masses repeteixen que “les vacunes que s’estan administrant són molt segures, i, com a màxim, produeixen inflamació local i temperatura transitòria suau, que és el que sempre ha passat amb les vacunes”.

Acceptem en aquest text la mentida que només ha estat “inflamació local i temperatura transitòria suau (…) el que sempre ha passat amb les vacunes”, quan han realitat han passat i passen “coses” molt més greus.

I ara, aquestes veus que tenen el privilegi de sortir als MC (que censuren TOTES les nombroses veus crítiques que hi ha) haurien de:

1) fer conèixer al Poble Català (i a tots els Pobles) el document següent, emès pel “Programa Targeta Groga“, del Departament de Salut, encarregat de recollir els efectes secundaris dels fàrmacs que els metges observen i que tenen a bé comunicar-los (i que només són una part dels “danys col·laterals” o “efectes secundaris” -si no primaris!- que realment passen);

i 2) després d’haver informat al Poble Català del que diu, haurien de mirar de justificar-ho si realment fos cert que “les vacunes que s’estan administrant són molt segures i com a màxim produeixen inflamació local i temperatura transitòria suau”.

La setmana propera dedicaré la 36a sessió a avançar tot el que pugui (benvinguda informació!) en entendre, i fer entendre (especialment a tots els pares i a tots els avis!!!), que

Cal frenar la vacunació fins impedir-la

perquè en realitat es tracta de

genocidi de la Humanitat

per manipulació genètica disfressada de vacuna

I tant de bo estigués equivocat, i l’operació planetària en marxa no fos tan greu! Però, per si de cas, val més prevenir que curar, oi?

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.