“Operació Hasél” – 0

Estic escrivint un article que (de moment) he titulat:

Hi ha una “Operació Hasél” en marxa?

Amb quin objectiu?

Només pot ser contra

la independència/llibertat del Poble Català!

Però sóc lent, vaig amb retard, aquest diumenge seré fora i vull avançar el tema pels lectors de LA GOTA CATALANA.

I la millor manera que he trobat d’iniciar “el tema” ja ara (per això poso “Operació Hasél”-0) és reproduir, traient els talls, un fil d’En David Raventós penjat a Twitter fa un parell d’hores. D’En David només diré aquí que va ser la primera i única persona que va tenir el coratge de denunciar frontalment la pregunta doble amb resposta triple que el traïdor Mas va proposar pel 9-N del 2014. Instantàniament, tots els altres traïdors processistes (Junqueras-ERC, Fernández-CUP, Forcadell-ANC, Òmnium,…) es van arrenglerar darrere Mas. Va explicar -amb detall i més breument- que aquella pregunta matava la independència:

“La pregunta trampa que mata la independència” Publicat el 2 de febrer de 2014 (43:16) https://www.youtube.com/watch?v=z0PjEMGsMZs

“La pregunta trampa que mata la independència” (resum) Publicat el 5 de febrer de 2014 (10:40) https://www.youtube.com/watch?v=nRcx3lxjP_M&spfreload=5

Doncs bé, també ara s’avança en avisar als catalans que “la defensa de la llibertat d’expressió d’En Pablo Hasél” és un greu parany contra la independència/llibertat de Catalunya. Ho aprofundiré/m la setmana propera.

Aquest és el fil d’En David Raventós:

https://twitter.com/DavidRaventos68/status/1363259625630498821

11:49 p. m. · 20 de febr. de 2021·

David Raventós RIC

@DavidRaventos68

 

Tinc una tristor que ho amara tot. Deu fer tres anys que vam anunciar que coses com les d’avui passarien. Com part de l’estratègia espanyola per matar la independència. Estratègia de la que participen tots els partits i tots els mitjans de comunicació “independentistes”.

Espanya, com és normal després de 3 segles d’ocupació, controla tot el que és estructural: partits , mitjans , Òmnium , ANC , “líders” de lluita al carrer, … Espanya va guanyar l’octubre del 2017 quan Puigdemont, ERC i CUP van fer les falses DUI. I els mitjans de comunicació ho van tapar.

Espanya va protegir els traïdors amb “presos”, “exiliats” i “vagues de fam”. Així ens han pogut seguir traint. Junts, ERC i CUP demanen un nou referèndum, que deixa el del 2017 en paper mullat.

Com hem explicat a l’audiovisual “LA MENTIDA, el documental de LA VERITAT”, cap referèndum portarà a la independència. El referèndum és l’arma espanyola per matar la independència. PER AIXÒ PORTA ANYS FINGINT QUE NO EL VOL!

Nomes la DUI porta a la independència. Per això els partits traïdors no la van fer al 2017 ni la proposen ara. L’única dificultat petita que te Espanya es com vendre als espanyols el referèndum que necessita per matar la independència catalana. Els catalans ja han picat i l’accepten.

Espanya, per poder aplicar la seva estratègia guanyadora del referèndum perdut pels independentistes, necessita un pretext. I quin millor pretext que que la comunitat internacional els “obligui” a negociar?

El millor pretext per què hi hagi mediació internacional es que hi hagi violència a Catalunya. Que ja l’estem tenint.

La manera que tenia Espanya de crear la violència que necessita i quan ha volgut, ha estat el titella Hasél promocionat per Podemos i per TV3, i fill de papà disfressat d’estalinista.

Els tempos de les sentencies a Hasél, ajustar-ho a les eleccions, fer-ho coincidir amb el suplicatori a Puigdemont, la celebració feixista de la División Azul: tot perfectament guionitzat per generar violència com i quan Espanya ha volgut.

Tot en un escenari de crispació i indignació per la crisi de la Covid, limitacions de drets, frustració processista, … Espanya ha posat llenya seca vivent i jove a punt per ser incendiada quan han volgut.

Periodistes i tuitaires estrella falsament independentistes han rematat la traïció al poble justificant/encoratjant els aldarulls liderats per infiltrats. I els traïdors a la Generalitat també ordenant o tolerant les càrregues massacradores que donen la volta al món.

I així, bé per la pressió de les seves opinions públiques o bé d’ofici, la intervenció internacional per matar la independència és més a prop.

I aquest parany mortal contra la independència el paguem els catalans 4 vegades: amb cossos lesionats, amb carrers malmesos, amb imatge internacional i amb els sous de la policia que pega.

No tinc bola de vidre i no sé si es aquesta la vegada on tenen previst que això passi, però els següents elements em fan pensar que sí:

1) Hasél ens ho ha dit a la cara: que no fugiria per provocar el que està passant. Se’ns en enfot a la cara. En principi, les gravacions de TV3 servirien per fer-lo responsable del que ha passat. Dubto que ho facin.

2) La tensió la percebo com més intensa i duradora que al 2017 i al 2019, cosa que indicaria que ara va de debò.

3) Molts mitjans internacionals a França, Rússia, Alemanya, Regne Unit, … se’n fan ressò.  Quan això passa és que la pel·lícula es una coproducció multinacional.

No sé si ho faran ara, o si això és un assaig general per la propera vegada. Però fins ara he anat encertant el que ha passat des del 2014. Per aquest motiu he estat segrestat, torturat, censurat, amenaçat, difamat, arruïnat i induït al suïcidi per les clavegueres processistes.

Jo estic disposat a deixar la pell per la independència com he demostrat fa 7 anys. Però no estic disposat a trencar-me una ungla en shows-trampa per matar la independència.

Serem independents

quan trenquem el guió espanyol!

#AixecatIFemho