Dt. 23 (i dj. 25): Hi ha realment una pandèmia?

NOTA: Malauradament, no he pogut preparar la 35a sessió que havia anunciat per avui, dt. 16 (i dj. 18); la passo a la setmana que ve, i demano disculpes pels inconvenients que això pugui causar. Però la raó en aquest cas és positiva: estic escrivint un article pel  llibre “CoVid20. Una radiografía del Covid19 y una ventana hacia un nuevo paradigmahttps://cauac.org/v20/, que prepara “CAUAC, editorial nativahttps://cauac.org/ (projecte pel que demanen suport econòmic). Hi veureu previstos dues dotzenes d’autors molt interessants, i a darrere hora ha sorgit la possibilitat d’incoporar-hi (sempre que sigui acceptat, és clar!) un text meu, possibilitat que agraeixo enormement i que vull aprofitar. Moltes gràcies per la teva comprensió!

Cicle

Instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-cinquena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 23 de febrer, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=LkZsibjWu-8

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Subcicle

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”? – V

Trencant la tercera (de 8) regla de joc de l’“Operació Corvir”:

De veritat hi ha una “pandèmia

de la nova malaltia COVID-19

causada pel nou virus SARS-CoV-2″?

Cada dia i a tota hora, tots els mitjans de comunicació (que no d’informació) ens bombardegen amb continues notícies sobre “la terrible pandèmia de la perillosa malaltia COVID-19, causada pel molt agressiu coronavirus SARS-CoV-2”, i ens deixen anar com a mínim una dotzena de xifres locals, i dues o tres dotzenes de notícies internacionals (més la dotzena complementària de notícies de l’OMS … i dels CDC, ep!, no els oblidem!) per a convèncer-nos de la seva amenaça omnipresent.

I així ens han inculcat la por que podem infectar-nos a la més mínima distracció, raó per la que hem d’acceptar disciplinadament totes les mesures “de seguretat” que els polítics, assessorats pels “experts” (això sí, sempre els “experts oficials”, ja que els experts crítics o dissidents estan censurats i proscrits titllats de negacionistes, de conspiranoics i d’altres malalties mentals), ens vulguin imposar.

I tot això per destructives que aquestes mesures siguin per cada persona, per cada grup humà, per cada societat i per tota la Humanitat, i que, paradoxalment, ens són imposades en nom de “protegir la nostra salut i de salvar les nostres vides”.

Doncs bé, la sessió 35a estarà dedicada a verificar la realitat o no de la suposada “terrible pandèmia” en dansa.

Mentre, exigim que les autoritats (científiques, sanitàries, universitàries, polítiques, administratives, mediàtiques, etc.) presentin els articles de referència originals publicats en revistes científiques on es demostri com es va anar conformant aquesta suposada pandèmia de COVID-19, la seva evolució i quina és la seva realitat actual.

I de nou, recordar que en tota aquesta delicada i perillosíssima situació és cabdal entendre que la càrrega de la prova (és a dir, la demostració que realment el que està passant és tal com afirmen les autoritats i com els censors mitjans de comunicació fan creure a la població) correspon a qui afirma que el 30 de gener ja hi havia una (suposada) epidèmia, i que l’11 de març del 2019 es va ja convertir en una (suposada) pandèmia que (suposadament) ja ha matat més de dos milions i quart de persones al món.

Per preparar la sessió:

***La convocatòria de la sessió 32a: Dt. 12 (i dj. 14): Portar arreu a judici els governants

***https://www.lavanguardia.com/vida/20210114/6182767/gripe-otra-cara-pandemia-covid-coronavirus-un-caso-detectado-espana-2021.html

***Diversos números de la revista DSalud

***Canviant “VIH” per “SARS-CoV-2”, i “SIDA” per “COVID-19”, els capítols corresponents del meu llibre no-publicat. Aquí el seu Indice-Esquema-121012 que en 15 pàgines permet fer-se una visió de conjunt. I el llibre sencer (318 pàgines): Preguntas para desmontar el SIDA-100722

Alguns capítols més actuals:

II-3-2.-¿Es el ‘VIH’ causa del SIDA?

II-3-1-¿Hay una epidemia de SIDA?  (encara menys ara hi ha una pandèmia de COVID-19, és clar)

NOTA: Dijous, 25 de febrer, 19:30h., 35a sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilació des del 18 de març dels vídeos en castellà: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)