Què fer aquest 14-F?

Què fer aquest 14-F?

Molts catalans s’estan fent aquesta pregunta … i alguns me l’han adreçat directament a mi. Ja la vaig contestar de manera extensa fa cinc dies al text 14-F: Preparem el relleu dels traïdors (que, per cert, ara també es pot escoltar a https://youtu.be/RDYCqTm_smk. Moltes gràcies a les persones qui hi han posat les veus, i també a les qui hi han posat els coneixements tècnics!!!).

Ho resumeixo ara així: senzillament, fes el que vulguis, el que et faci sentir millor, el que et surti … d’on et surti!!!

Només et recomano/demano tres “coses”:

1) que decideixis el que decideixis fer el 14-F, TU li donis el contingut, el desig, la voluntat que, sigui el que sigui el que facis, TU VOLS que contribueixi tot el possible a la independència/llibertat de Catalunya,

2) que si finalment votes a alguna de les candidatures que es presenten com independentistes, no et desanimi que els seus dirigents siguin coherents amb ells mateixos. I com que l’obligació dels traïdors és continuar traint, que no et desmoralitzi que tampoc ara declarin la independència que (com resumeixo en l’article extens) ja van impedir el 9-N/2014 … i que fa més de 1.900 dies que CADA DIA podrien haver-la proclamat atès que tenen més de 68 parlamentaris votats pels catalans perquè es varen presentar com “independentistes”. Sí, gairebé 2.000 possibilitats perdudes dia darrere dia -mentre, això sí, borden contra el Madrid que protegeixen- des dels 72 escons obtinguts el 27-S del 2015!

i 3) que des d’avui fins el 14-F, el mateix 14-F, i després del 14-F, dediquis el màxim que puguis d’energia i de temps a aprofundir el teu coneixement, i a aclarir els teus dubtes, respecte de les dues úniques forces (encara petites, però que som un tresor, ja que em temo que ni això tenen els altres pobles sotmesos) que actuem sistemàticament i obertament per la independència/llibertat de Catalunya: el partit (censurat per processistes i per anti-processistes) Directe-68, impulsat per David Raventós, i aquest blog.

Afortunadament, A) moltes persones i molts grups també actuen, però de manera puntual i d’amagatotis, i B) els catalans emprenyats, i els confusos, i els desanimats, i els malalts a causa de la traïció dels dirigents processistes, i també els encara processistes de base, desitgem ARA la independència/llibertat de Catalunya.

Trenquem la censura i confluïm, i en poques setmanes girarà tota la situació! I destapada la traïció dels “nostres” líders artificials, i reagrupats els Líders Naturals del Poble Català entorn a Directe-68, Madrid ben poc té a fer.

Aixeca’t i fem-ho!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

Barcelona, 8 de febrer del 2021.

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.