14-F: Preparem el relleu dels traïdors

14-F: l’obligació dels traïdors és continuar traint.

Preparem el relleu de TOTS ells!

El Poble Català vam guanyar els dos referèndums que els dirigents processistes van presentar com “Referèndum d’Independència”: el del 9-N/2014 i el de l’1-O/2017. I  també vam guanyar les eleccions, formalment autonòmiques però presentades com per conquerir la independència, del 27-S/2015 (72 escons sobre 68) i del 21-D/2017 (70 escons sobre 68). Posat de manera cronològica i concentrada, els catalans vam guanyar les quatre votacions que els dirigents processistes van afirmar que ens portarien a la independència: 9-N/2014, 27-S/2015, 1-O/2017 i 21-D/2017. I aquestes quatre votacions es van celebrar dins d’una mobilització massiva (a més de les mobilitzacions electorals: manifestacions de cada 11-S i d’altres, concerts i expressions artístiques de tots tipus, desplaçaments a diferents capitals d’Europa -inclosa la capital dels ocupants, Madrid-, …,) de la grandíssima majoria dels catalans (però no, com és lògic, de les anti-catalanes tropes civils d’ocupació de Catalunya) durant deu anys, onada de mobilitzacions com probablement cap altre poble ocupat no ha fet mai abans.

I malgrat aquests esforços massius, probablement únics en el món, els catalans, enlloc d’haver  recuperat la llibertat que ens va ser arrabassada el 1714, continuem presos de Madrid/Castilla/Estado-Español.

Per què? Senzill, però dur d’assimilar: per la traïció de TOTS els dirigents processistes.

Com? Senzill, però la censura de TOTS els mitjans de comunicació (tant els processistes com els anti-processistes) impedeix -per ara- que el conjunt del Poble Català pugui veure-ho clar: els dirigents processistes, de manera que no pot ser sinó totalment conscient i intencionada,

1) van organitzar els dos referèndums de manera que no tinguessin validesa jurídica: el que havia de ser el “Referèndum d’Independència” del 9-N/2014 va ser convertit per En Mas -i TOTS els altres líders darrera seu- en una consulta popular quan, al servei de Madrid, s’inventa la seva pregunta doble amb resposta triple. I més tard TOTS s’inventen “el referèndum de l’1-O/2017” que NO estava EN ABSOLUT en el “full de ruta” que havia d’aplicar la victòria del 27-S/2015, i a continuació TOTS van organitzar-lo sense complir cap ni un del requisits que marca la Comissió de Venècia per a que un referèndum sigui vàlid i reconegut internacionalment;

i 2) van pixar-se (no trobo una expressió més clara) en els resultats de les eleccions del 27-S/2015 i del 21-D/2017.

2.1) el 27-S/2015, amb la majoria de 72 escons sobre 68 treta a les eleccions (i de 55% de “SÍ” per 45% de “NO”), podrien haver convocat una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya qualsevol dia a partir del 28-S i haver declarat la independència. Enlloc d’això, van deixar que passessin els mesos, van inventar i organitzar el NO-referèndum de l’1-O/2017, van fer l’assaig general de la traïció amb falsa “proclamació-seguida-de-suspensió” del 10-O/2017, i van executar la gran obra de teatre del 27-O/2017, on (resumint) Na Forcadell llegeix un document i en posa a votació un altre. Les proves:

*** Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2917: demostra l’acord de TOTS els 135 parlamentaris catalans -des del PP fins a les CUP- per enganyar al Poble Català … i a tots els Pobles del Món. I la votació secreta demostra la traïció de TOTS els 72 dirigents processistes

*** Retransmissió de TV3 de la sessió plenària del Parlament de Catalunya celebrada el 27 d’octubre del 2017 (2:43:45). Mireu-la i estudieu-la atentament, sobre tot els 50 primers minuts, tenint ben present que la CCMA la presenta sota el títol “El Parlament declara la independència de Catalunya amb 70 vots a favor”, i l’explicació “El Parlament declara la independència de Catalunya amb 70 vots a favor, 10 en contra i 2 en blanc. La declaració insta el govern a aplicar-ne els efectes i obrir un procés constituent.”: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/telenoticies-migdia-27102017/video/5697975/

i 2.2) el 2019, amb la majoria de 70 escons sobre 68 treta a les eleccions del 21-D/2017, podrien haver convocat una Sessió Plenària del Parlament de Catalunya qualsevol dia a partir del 22-D -i avui mateix … i fins el proper 13-F!- i haver declarat la independència. Enlloc d’això, van queixant-se constantment de l’aplicació del 155; van aplicant al màxim els xantatge emocional A) dels “pobrets presos” (que surten de la presó … per fer campanya electoral … ¡¡¡¡¡¡“independentista”!!!!!!!) i dels “pobrets exiliats”, i B) del “juicio al Procés”, amb el que els culpables i traïdors desertors encara passen per víctimes i herois als ulls de la porció més bona fe del Poble Català; van prolongant els seus privilegis com a subdirigents a Barcelona; … I, a sobra, fa un any que els traïdors -cadascú des del seu respectiu lloc d’actuació traïdora: a la presó, a l’estranger o a les butaques de la Generalitat- ens apliquen criminalment la genocida “Operació Coronavirus”. Això sí: mentre, TOTS borden contra Madrid i “la corrupción del Rey Emérito”!

I ara els mateixos dirigents traïdors ens criden a votar-los el 14-F!   

Per què? Diuen que per a aconseguir ser majoria al Parlament de Catalunya! Per a fer què? Ens diuen que la independència … que no han fet quan els carrers estaven plens (“els carrers eren sempre nostres!” mentre el Parlament, que és l’únic lloc on es pot proclamar la independència de Catalunya, restava en mans dels traïdors) … però que ara sí faran, ara precisament que l’”Operació Coronavirus” els ha buidat???

O sigui que el 14-F:

—els catalans en general estem convocats a poder escollir “lliurement” entre ocupants (C’s, PP, Comuns, VOX,…), botiflers (PSC, PNC,…), traïdors (JxC, ERC, CUP, PDECAT,…) o submarins protectors dels traïdors (Primàries, FNC,…). Podem estar ben contents: tots es barallen pel nostre vot!

—i als catalans independentistes només els queda votar als traïdors (JxC, ERC, CUP, PDECAT,…) o als submarins protectors dels traïdors (Primàries, FNC,…).

I què podem fer els catalans que realment volem recuperar la llibertat/independència de Catalunya, als que ja hem passat (els dirigents processistes van passar de viure de ser autonomistes-de-tota-la-vida a voler viure de ser independentistes-per-tota-la-vida, i per això estan obligats a impedir la independència aquí i ara, com porten 10 anys fent) d’independentistes a independitzadors, és a dir, a fer ara la independència i així viure lliures fins a morir lliures, com van fer els nostres avantpassats fins 1714?

Si algun independentista, i fins i to independitzador, per allò que “millor que guanyin els ‘nostres’ traïdors que no pas que guanyin els seus ocupants o els seus botiflers”, es sent més tranquil votant a alguna de les candidatures que s’autotitulen “independentista”, que ho faci. Però que sigui ben conscient -i així no es desanimarà- que els “nostres” traïdors tampoc faran ara la independència que no han fet abans. Sent més rigorós: no faran ara la independència que, com he resumit, abans ells mateixos han impedit diverses vegades, enganyant-nos constantment!

Aleshores, què ens toca fer als catalans independitzadors que volem recuperar la llibertat/independència de Catalunya l’abans possible?

Formar-nos nosaltres com a Líders Naturals del nostre Poble, assumint la responsabilitat de dirigir nosaltres el camí a la independència/llibertat.

Això implica entendre que el principal i decisiu instrument de Madrid/Castilla/Estado-Español per prolongar el nostre sotmetiment són els “nostres” líders que, fruits de la traïció dels anys setanta, 30 anys després de ser autonomistes s’han hagut de disfressar d’independentistes. Per què? Perquè ni els ocupants ni els botiflers poden impedir la independència. Aquesta fastigosa tasca només la poden complir dirigents catalans que es diguin independentistes.

En efecte (i caldrà matissar … i ampliar!):

—els dirigents a Catalunya ocupants (Arrimadas, Carrizosa, Albiol, A. Fernández, Colau, Garriga, …) no poden impedir la independència perquè els catalans els coneixem com a representants directes de Madrid. La seva tasca es redueix a mirar d’organitzar les tropes civils dretanes d’ocupació;

—i els dirigents catalans botiflers (Iceta, Illa, Albiach, Pascal, …) no poden impedir la independència perquè els catalans els coneixem com a servidors de Madrid. La seva tasca es mirar d’organitzar les tropes civils esquerranes d’ocupació, i també a alguns catalans que o bé donen prioritat a “sóc d’esquerres” o bé han fet seu “el Punto de Vista Castellano”.

Només dirigents catalans que es diguin independentistes poden impedir la independència, d’igual manera que només et pot robar la cartera algú que està al teu costat perquè s’ha guanyat la teva confiança, i no pas un desconegut que se t’apropi, ni un conegut que estigui a cinc o deu metres de distància.

Per fotre fora els líders processistes, TOTS traïdors, hem de trencar la censura (processista i anti-processista) i mostrar davant del Poble Català la seva traïció. I per això els independitzadors hem de enfortir-nos.

I tenim forces enormes de les que mamar:

1) la força de la nostra terra catalana, font inesgotable de catalanitat (com la terra on rau cada poble és font de la seva identitat). I la nostra terra no se l’han pogut emportar els nostres invasors/ocupants/espoliadors/genocides, encara que sí s’han endut el fruits de la nostra terra. (((I també fa segles que ens l’han amputat … però això ho haurem d’abordar més endavant))).

2) la força de la nostra llengua. Per això porten més de cinc segles castellanitzant-nos, aspecte fonamental del genocidi català que patim.

3) la força de la continuïtat amb els nostres avantpassats: tant amb les 30 generacions de catalans que vam ser el Poble més lliure d’Europa, com amb les 12 generacions de catalans que van néixer i morir presos. Així, per exemple, és molt important recuperar la força de “L’esperit del dret públic català” (Francesc Maspons i Anglasell,1932,97pg). Per això Madrid/Castilla/Estado-Español (i altres) ens ha espoliat també la nostra autèntica Història, força que grups com INH, CCH, CEC, Histocat, Vaca cega, ARHLC, Memorial 1714, Marcel Mañé (e.p.d.), …, porten més de 30 anys recuperant sense cap suport dels dirigents autonomistes/processistes, TOTS desnacionalitzadors del Poble Català” (Xirinacs).

3.1) en particular, la força dels esforços durant els darrers 306 anys per recuperar la llibertat, raó per la que “Barcelona, bombardeada cada 50 años” (111029, La Vanguardia,1pg) i “España tiene que bombardear Cataluña cada 50 años” (130908,1p).

3.2) i encara més en concret, la força daprendre de La traïció dels líders els anys setanta, a la mort de Franco (Xirinacs-Conclusions dels 3 volums de “La traïció dels líders”-12p ; Els 3 volums sencers-923pg).

4) la força, a més, que aquests darrers anys, cadascú en algun moment especial (en les Consultes Populars per la Independència, en les grans manifestacions dels successius 11 de Setembre, en algun Festival per la Llibertat, en el referèndum-botifarrada del 9-N, en concentracions com les del 20-S davant d’Economia, en els preparatius -protecció de les urnes i paperetes, ocupació i defensa dels col·legis,…- del NO-referèndum de l’1-O, en els segons entre la falsa proclamació-i-suspensió del 10 d’octubre, en la planificació i assaig de les mesures per “defensar la República” el 27-O, en l’ocupació dels pobles i de les ciutats, en les concentracions en capitals estrangeres, etc.), la immensa majoria de catalans HEM TASTAT LA LLIBERTAT… I ARA LA VOLEM TOTA!!!

5) …

i 6) i la força, que no per posar-la l’última és la força menys important, ans el contrari, és decisiva, condició sine qua non per guanyar: afortunadament, a Catalunya tenim el que, malauradament, no existeix pas a Euskadi, ni a Escòcia, ni a Flandes, ni a Quebec, ni -em temo, i tant de bo m’equivoqués!- enlloc mes: tenim un partit autènticament independentista i independitzador: Directe-68. Partit fruit de la represaliada Vaga Indefinida de Fam d’En David Raventós per la independència feta el 2016 i finalment legalitzat el març del 2018, malgrat la seva intensa activitat és encara desconegut pel Poble Català perquè està sent sistemàticament censurat pels mitjans tant processistes com anti-processistes. Per a fer-se una primera idea dels seus plantejaments, aquí la darrera proposta, feta el proppassat 11 de setembre a 27 partits independentistes i enviada a 625 mitjans de comunicació: MANIFEST PER LA UNITAT INDEPENDENTISTA PER A FER LA D.U.I. (tret per Directe-68 el 200911; la vaig explicar el 200914 a Unitat per fer la D.U.I. molt aviat?), continuada en aquest Comunicat (tret el 201002), defensada especialment a Candidatura Unitària pel 14-F! (201209), i ara propagada de boca a orella i a les xarxes.

Considero que també es troben elements per a la formació del Líders Naturals del Poble Catal:

*en aquest llibret (meu):

***Conèixer els catalans d’abans de 1714-5a edició

*en aquests dos documents cabdals ja mencionats abans:

***(escrit) Acta de la Mesa del Parlament de Catalunya del 27-O del 2917: demostra l’acord de TOTS els 135 parlamentaris catalans -des del PP fins a les CUP- per enganyar al Poble Català … i a tots els Pobles del Món. I la votació secreta demostra la traïció de TOTS els 72 dirigents processistes

***(vídeo) https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/telenoticies-migdia-27102017/video/5697975/ Retransmissió de TV3 de la sessió plenària del Parlament de Catalunya celebrada el 27 d’octubre del 2017 (2:43:45). Mireu-la i estudieu-la atentament, sobre tot els 50 primers minuts

*i en aquests articles (meus):

***Què és en realitat l’actual “Generalitat de Catalunya”?

***Dirigents traïdors i crisi actual   

***No anomenar-los “Traïdors” ?

***Què en treuen d’estar a la presó i a l’“exili”?

***Frau silenciat a les eleccions del 21-D del 2017?

***Casual la unanimitat anti-catalana?

***Línia vermella entre catalans i ocupants

***Igualtat homes-dones i traïdors

***Llibertat d’expressió, dret a la informació i llibertat de Catalunya

(molts més articles i documents en el meu blog LA GOTA CATALANA).

Cada dia fins el 14-F és una magnífica oportunitat per a formar-nos parlant/discutint amb tot català (conegut o no) que es posi al nostre abast.

I cada dia després del 14-F … TAMBÉ!!!

Aixeca’t i fem-ho!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE !!!

Barcelona, 3 de febrer del 2021.

Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21.