Dt. 19 (i dj. 21): “Estem davant d’una nova malaltia?”

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORVIR”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-tresena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 19 de gener, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/Mw-tMPrPBW8

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals en català de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”? – III

Trencant la primera (de 8) regla de joc de l’“Operació Corvir”:

¿Apareix a finals del 2019 una nova malaltia a la Xina

que ràpidament va ser

1) atribuïda a un nou virus,

i 2) qualificada “epidèmia” i després “pandèmia”?

Exigim proves científiques que diferenciïn “això” anomenat COVID-19 respecte de totes les malalties anteriors!

Exigim que les autoritats expliquin detalladament quines són les característiques biològiques/patològiques que els hi permeten afirmar que estem davant d’una nova malaltia.

I que també expliquin amb quina proves científiques van afirmar que la “nova malaltia” estava causada per “un nou virus”.

Si suposadament havia aparegut una nova malaltia desconeguda, ¿per què van prohibir fer autòpsies als primers morts? Les autòpsies haguessin ajudat a trobar les causes de la “nova malaltia” i a verificar si realment un “nou virus” n’era responsable. I també si “el nou virus” seria el causant de les suposades especificitats definitòries de la “nova malaltia”.

Exigim que PRESENTIN D’IMMEDIAT aquestes proves científiques els experts, metges, polítics, … OFICIALS que, en nom de protegir-nos de la suposada “nova malaltia COVID-19″, en realitat estan destruint la societat i cada dia ens ESTAN AFEBLINT I MATANT.

Mentre no presentin les proves científiques aquí demanades, continuaré/continuarem afirmant -cada dia amb més força- que ELS EXPERTS OFICIALS, ELS POLÍTICS QUE ES DEIXEN ASSESSORAR PER ELLS I ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ QUE ELS HI DONEN EXCLUSIVA VEU PÚBLICA: 1) SÓN TOTS CRIMINALS; 2) HEM DE PORTAR-LOS A JUDICI sobre la base del “Codi de Nuremberg” contra l’experimentació mèdica forçosa, i de la “Convenció de l’ONU per a la prevenció i la sanció del Genocidi”.

ACLARIMENT IMPORTANT: “Prova científica” significa “article(s) publicat(s) en revista(es) científica(ques) que pugui(n) ser contrastat(s) per altres científics i per qualsevol persona que desitgi fer-ho”. “Prova científica” NO ÉS EN ABSOLUT les afirmacions que fan els experts oficials -per molts títols que tinguin- en rodes de premsa o en entrevistes als mitjans de comunicació. I encara menys és “prova científica” perquè no accepten cap confrontació amb els nombrosos experts crítics que tenen iguals o millors títols però que són sistemàticament censurats.

NOTA: Dijous, 21 de gener, 19:30h., 33a sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilació des del 18 de març dels vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)