Dt. 12 (i dj. 14): Portar arreu a judici els governants

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORVIR”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-dosena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 12 de gener, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/yi4oNWjhykY

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”? – II

Portar a judici,

segons el ‘Codi de Nuremberg’ i la ‘Convenció de l’ONU per a la Prevenció i la Sanció del Delicte de Genocidi’,

als dirigents d’arreu, TOTS CRIMINALS, que ens estan aplicant la genocida “Operació Corvir”

M’adreço a qui ja ha arribat a conclusions similars, i també a qui està críticament obert a estudiar-s’ho i a avaluar-ho, i sempre buscant com col·laborar i com sumar forces per guanyar aviat.

Els jutges són una subconjunt important del conjunt de dirigents criminals, i constitueixen un subconjunt que té un “poder judicial” imprescindible per a que s’aguanti l’enorme muntatge criminal que és TOT l’actual Ordre Mundial.

I malgrat saber que són criminals, veig necessari adreçar-nos a ells i pressionar-los amb informació, amb denúncies i amb querelles. Adreçar-nos a ells però NO a la defensiva SINÓ a l’ofensiva: trobant la manera de pressionar-los.

Bé estan totes les accions denunciant: A) les mascaretes i altres mesures “de seguretat”; B) les actuacions incorrectes amb conseqüència de morta a residències i a hospitals; C) la negació de drets fonamentals; D) … , i cal intensificar-les per incrementar-ne el suport social.

Però proposo realitzar un salt endavant per fer entendre a tothom, fins i tot als propis jutges i a tot els sistema jurídic, que TAMBÉ ELLS ESTAN DAVANT DEL REPTE VIDA-O-MORT amb el que la genocida “Operació Coronavirus” amenaça TOTA LA HUMANITAT. I de manera més concreta i immediata, fent-los entendre que TAMBÉ LA VIDA I LA FERTILITAT DELS SEUS FILLS I DELS SEUS NETS ESTÀ SENT DESTRUÏDA AVUI EN DIA (de fet, des de fa gairebé un any, agreujat recentment perquè ja ha començat la manipulació genètica disfressada de “vacuna”).

Hi ha molts arguments per a -trencant la censura- fer entendre a tothom, inclosos jutges, fiscals, …, que fa un any que els-poderosos-de-dalt-de-tot estan fent aplicar pels poderosos-de-les-descendents-capes-de-poder un genocidi que ja ha matat més de milió i mig de la generació més gran, que està destrossant en vida la generació més jove, que genera unes condicions econòmiques-emocionals-socials-psicològiques-etc. que està destruint les generacions intermèdies, i que imposa com a suposada “solució” una manipulació genètica disfressada de “vacuna” que esterilitzarà aviat a qui no mati o emmalalteixi ara. I aquesta genocida “Operació Coronavirus” ha estat preparada des de fa temps (a precisar).

Del que conec, sembla que els estris més adequats per jutjar a aquests criminals siguin el ‘Codi de Nuremberg’ contra l’experimentació mèdica forçosa amb éssers humans, i la ‘Convenció de l’ONU per a la Prevenció i la Sanció del Delicte de Genocidi’.

Em sembla que aquest enfocament general contra els dirigents és vàlid arreu. Però és ESPECIALMENT VÀLID I URGENT AQUÍ atès que a Catalunya tenim la doble “sort”:

—que patim un genocidi des de fa cinc segles (els darrers tres segles ocupats) en mans de Madrid/Castilla/Estado-Español, genocidi totalment silenciat per TOTS els “nostres” dirigents, fet que per sí sol ja constitueix una prova que TOTS són traïdors … i que, a més, són còmplices del nostre genocidi (complicitat que en sí mateixa és un delicte segons l’apartat e) de l’Article III del mencionat “Conveni de l’ONU”),

—i que els “nostres” dirigents, criminals per aplicar-nos la genocida “Operació Coronavirus”, són també els “nostres” dirigents traïdors perquè han impedit i impedeixen la nostra independència, perllongant així el genocidi per part de Madrid.

Per tant, el moviment dels catalans que sabem/sentim que hem de preservar la nostra vida davant del (doble) genocidi en marxa, ha d’unir-se al moviment dels catalans que sabem/sentim que volem recuperar la nostra llibertat. I AQUESTA SUMA CONSTITUIRIA UNA FORÇA INVENCIBLE!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!

Per preparar la sessió:

*Codi de Nuremberg-Wikipedia-201219

*Convenció per a la Prevenció i a la Sanció del Genocidi-només Articles II, III i IV-1pg

*Convención para la Prevención y la Sanción del Genocidio, Asamblea General de la ONU, 1948-3pg

*Presentació del Dossier EL GENOCIDI CATALÀ-170802-5pg 

*Quadern EL GENOCIDI CATALÀ-33 documents ordenats segons els articles de la Convenció contra el genocidi, adoptada per l’ONU el 1948-107pg

NOTA: Dijous, 14 de gener, 19:30h., sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilación desde el 18 de marzo de los vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)