Dt. 5 (i dj. 7): Canviem radicalment la situació posant realment primer la salut i la vida

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORVIR”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trenta-unena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 29 de desembre, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

 https://youtu.be/aVNGKgchhRU

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres  la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Com desmuntar la genocida “Operació Coronavirus”?

Doncs posant REALMENT en el primer lloc

la salut i la vida de les persones.

 En nom de “preservar la salut i la vida de la població catalana davant de la terrible pandèmia de la terrible nova malaltia COVID-19 provocada pel terrible nou virus SARS-CoV-2“, els actuals dirigents processistes (TOTS traïdors al Poble Català) estan destruint el que d’humà ens quedava als catalans malgrat estar des del 1714 envaïts/ocupats/espoliats/genocidats/i/sotmesos a Madrid/Castilla/Estado-Español i al seu “Derecho castellano convertido en ‘Derecho español'”, a la seva corrupció, a les seves tropes militars i civils d’ocupació, a la seva “Constitución democrática del 1978”, al seu “todos libres e iguales”, a la seva “Universidad, economía, etc., estadoespañolas en territorio catalán”, etc.

Doncs bé, explicaré diferents vies que (cadascuna per separat, combinant-ne algunes o aplicant-les totes) permetrien acabar ràpidament amb aquesta suposada “terrible pandèmia de coronavirus” (en realitat, planetària genocida “Operació Coronavirus”).

I ressaltaré que la condició necessària (i suficient?) per tombar la truita és trencar/acabar amb la censura. Per això cal entendre, i fer entendre, que         LA CENSURA, MATA. MORT A LA CENSURA I PRESÓ ALS CENSOR!

Hem d’aconseguir que es respectin els actualment violats

*dret de les veus crítiques a proposar alternatives (llibertat d’expressió)

*i, sobre tot, el dret DE TOTHOM a la informació.

Així el Poble Català sabria que hi ha diferents vies a seguir, que hi ha solucions senzilles i econòmiques que no s’apliquen per decisió dels “nostres” actuals dirigents, i que això ens costa por, penúria, dolor i vides, i que, per tant, aquesta conducta és criminal.

 I com a impulsor d’aquest blog, la meva primera i principal via que proposo és combinar ara, l’abans possible, DESMUNTAR LA GENOCIDA ‘OPERACIÓ CORONAVIRUS’ amb ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA/LLIBERTAT DE CATALUNYA. Uns mostra de la traïció dels “nostres” actuals dirigents és que han amagat i continuen silenciant que, en particular pels catalans, la salut i la vida BONES I DIGNES exigeixen deixar d’estar sotmesos, i poder viure lliures fins a morir lliures en una Catalunya DE NOU lliure!!!

Si aconseguim ajuntar els catalans-que-sabem-o-que-senten que TOTS els “nostres” dirigents són TRAÏDORS, amb els catalans-que-sabem-o-que-senten que ELS MATEIXOS “nostres” dirigents són CRIMINALS, sumem un percentatge que calculo del 30-40% que ens fa invencibles.

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!

NOTA: Dijous, 7 de gener, 19:30h., sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilación desde el 18 de marzo de los vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/)