Dt. 29 (i dj. 31): “Vacuna” o trangènesi?

NOTA PRÈVIA: el que està passant és tan gegantí i monstruós que he de reconèixer públicament que m’afecta i gairebé em paralitza la pressió que implica enfrontar-se-li. I si això em passa a mi, que porto 60 anys anant contra corrent i que convoco a ser Líders Naturals, és lògic que afecti molt més a la immensa majoria de la població, que ha portat i porta una vida “normal” (encara que a mi no me’n sembli gens de normal!). Malgrat aquest “clima”, aquest vespre reprenc el Cicle en marxa avançant en explicar aquest perillosíssim engany dels impulsors de la genocida “Operació Coronavirus”:

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORVIR”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Trentena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 29 de desembre, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

https://youtu.be/NVhpTUID1vo

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Els criminals que han muntat la genocida “Operació Corvir”,

¿presenten com a vacuna al que en realitat és manipulació genètica?

Moratòria immediata:

frenar fins a impedir la manipulació genètica

disfressada de “vacunació”!

Es tracta d’un experiment de transgènesi?

Fa mesos que diversos metges i infermeres alternatius han advertit als seus pacients que, malgrat que poden treure els efectes secundaris de les vacunes anteriors, no podrien treure els de les noves vacunes, les que s’han denominat “vacunes genètiques”.

Però, malgrat això, jo no havia entès que estem davant d’una manipulació genètica buscada intencionadament i feta passar amb engany criminal disfressada com a “vacuna”. O bé es tracta d’un experiment de transgènesi?

El perill és molt més gran de l’anteriorment suposat!

CAL REACCIONAR!

I recordar que aquests criminals són els traïdors que han impedir la independència de Catalunya!

VISCA CATALUNYA DE NOU LLIURE!

PER PREPARAR LA SESSIÓ:

Recupero la ponència La ‘Ingeniería Genética’, ¿es ingeniería? que vaig presentar fa gairebé 19 anys i que vaig preparar en sis mesos. Dóna elements per començar a conèixer la complexitat i la flexibilitat meravelloses del món real de la genètica i, per contrast, ajuda a entendre les rígides simplificacions destructives en que es basen les manipulacions genètiques (o transgènesi?) disfressades de “vacunació” que els “nostres” dirigents criminals han començat a aplicar en contra de la població, pixant-se en el més fonamental “principi de precaució”.

I també el resum d’un curs del 1998 del viròleg alemany Dr. Stefan Lanka: La ‘Ingeniería Genética’ no es ninguna ingeniería

NOTA: Dijous, 31 de desembre, 19:30h., sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilación desde el 18 de marzo de los vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de més de 100 articles, del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que ambdós es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/ )