Impedir la “vacunació”!

DESMUNTEM LA GENOCIDA “OPERACIÓ CORVIR”

que vol eliminar/esterilitzar 7.000 milions de persones.

I, simultàniament, instaurem nosaltres

la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA,

el NOSTRE NOU·ANTIC ORDRE MUNDIAL

al servei de tots els pobles,

en benefici de més del 99% de la població.

Vint-i-vuitena doble sessió setmanal feta en directe a

Passatge de Gaiolà, 24, local, i retransmesa on-line.

Entre c. Mallorca i c. València, al costat del c. Sicília. A 130 m. de la Sagrada Família

Metro: L2 i L5 Sagrada Família; L4 Verdaguer. Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Activitat gratuïta

      El dimarts, 15 de desembre, 19:30h, sessió en català.

Es podrà seguir pel canal de LA GOTA CATALANA a YouTube:

(((Aquí trobeu el recull des del 14 d’abril dels vídeos de les sessions setmanals de Desmuntant l’”Operació Coronavirus” i, simultàniament, instaurant nosaltres la NOSTRA NOVA·ANTIGA FORMA DE VIDA al servei de tots els pobles, de més del 99% de la població)))

Impedir l’administració de les “vacunes”!

En particular, de les noves substàncies que,

sota el trampós nom “vacunes genètiques”,

en realitat són un tipus de manipulació genètica

que ens convertiria en OGM

(“organismes genèticament manipulats”),

amb imprevisibles conseqüències catastròfiques.

Cal tenir molt present una terrible conseqüència de la genocida “Operació Suposada Pandèmia de Coronavirus”: l’esgarrifosa idea que “la fi de la pandèmia només és possible amb la vacunació de 7.000 milions de persones” (Bill Gates dixit; però sense la xifra, ho diuen TOTS els experts i tertulians OFICIALISTES -els crítics són censurats!!!- que surten als “mitjans de comunicació”). I cal adonar-se que s’amaga que les dues vacunes més escandalosament promocionades i  ja començades a administrar -Pzifer i Moderna- són precisament del nou tipus de substàncies, que són “coses” falsament anomenades vacunes genètiques especialment perilloses. Inserir ARN-missatger dins del cos humà (o animal) només pot provocar trastocament del genoma humà (o animal), reaccions autoimmunes i altres, amb conseqüències que només poden ser perjudicials: des de la mort i problemes greus que es veurien ràpidament (però que es dirà -ja s’està dient!- que “no han estat produïdes per la vacuna”) a l’esterilitat (que trigarà anys en surar!). I si algú em demostra que estic equivocat, estaré ENCANTADÍSSIM de rectificar!    

NOTA: Dijous, 17 de desembre, 19:30h., sessió en castellà. Es podrà seguir per https://www.twitch.tv/plural_21/. (((Recopilación desde el 18 de marzo de los vídeos: Desmontando la “Operación Coronavirus” y, simultáneamente, instaurando nosotros NUESTRA NUEVA·ANTIGUA FORMA DE VIDA al servicio de todos los pueblos, de más del 99% de la población)))

Per Lluís Botinas, investigador independent, impulsor de LA GOTA CATALANA i president de Plural-21. En particular sobre salut, autor de més de 100 articles, del llibre publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/desmontar-el-sida-libro-cauac i del no-publicat https://plural-21.org/desmontar-el-sida/el-vih-sida-es-una-ficcion (que ambdós es poden baixar gratuïtament de la columna de l’esquerra del Web de l’associació Plural-21:  https://plural-21.org/ )